احتمال زیاد قبول میکنن باکت نباشه مگه میتونن قبول نکنن:hmm:
فقط نمیدونم مدارک کسری رو باید به کجا تحویل بدی که باید دوستان دارای تجربه تو این زمینه نظر بدن.
اونش رو میدونم خودم، یه جاییه توی بلوار ارتش، قبلاً رفتم.
احتمال زیاد قبول میکنن باکت نباشه مگه میتونن قبول نکنن:hmm:
فقط نمیدونم مدارک کسری رو باید به کجا تحویل بدی که باید دوستان دارای تجربه تو این زمینه نظر بدن.
در مورد سوال آخرت هم 100000000000000000000000% برو دانشگاه و مطمئن هم باش که بهترین انتخاب رو کردی.
________________________________________________________________________________________
دوست عزیز جناب captive فکر کنم شما بدون مدرک دانشگاهی رفتی سربازی که اینجوری صددرصد رو نوشتی
آره؟
پس کی این برگه سفید میاد 1 اسفند اعزامیم؟
صبر داشته باشید
همانا خداوند صابران را دوست دارد
راستی از کسایی که 1 اسفند اعزام شدن خواهش میکنم بیان بگن بیشتر کجاها افتادن میگن احتمال مازاد بودن تو اسفند بالاست :f34r:
اما بعضی ها حرف شما رو رد میکنند!بله من با مدرک دیپلم رفتم هر چند با زیر دیپلم ها هم فرقی نمیکنیم /.
اما میدیدم کسایی که لیسانس داشتند چه حالی میکردند و چه احترام عزتی داشتند و ما....![]()
اما بعضی ها حرف شما رو رد میکنند!میگن : کم هی مسخره بازی دربیار!
تو خو اول تا آخرش میخوا بری سربازی. پس بیا تا قبل از این که 24 ماه بشه و کسری ها برداشته بشه بیا سربازیتو برو با خیال راحت بعدش هر کاری خواستی کن.
اما منظور شما اینه که حالا فرض بگیریم که دوسال بشه که نمیشه . همین دو سال رو هم با عزت با احترام بگذرونی.
چرا وقتی که میتونی درس بخونی با دیپلم که هم مث بیسوادا بات برخورد میکنن بری سربازی؟!
لطفا دوستان هم نظر بدن مخصوصا کسایی که با مدرک دانشگاهی رفتن اجباری.
کسری من حدود سه ماههاگر کسری دارید و 100% هم قرار هست برداشته بشه که پیشنهاد میکنم زودتری برید و حالش را ببرید :دی
اما اگر نداشته باشید و بخواید با دیپلم برید سربازی ، بعد از اونم فکر نکنم دل و دماغ رفتن به دانشگاه رو داشته باشید.
من دیروز از پادگان مالک اشتر ناجا - اراک اومدم میان دوره دوستانی که اونجا میفتن بدونن که جای خیلی خوبیه فقط هوا خیلی سرده
آقا یه سوال،
مالک اشتر مال سپاهه دیگه ؟ آره؟
اگه مال سپاهه آیا اونجا لیسانس هم میاد یا فقط دیپلم و فوق دیپلم هستش؟