Kh_pakravan
Registered User
- نوشتهها
- 22
- لایکها
- 0
دوستان كسى نميدونه كسايي كه آموزشى دستغيب جهرم هستن بعدش كجا ميفتن؟ليسانسه برقم
آقا پس ما بوقیم دیگه یا یکی دیگه از دوستان هم افتاده چطور؟ کلا اسفند انگار مازاد زیاده
آقا 18 بهمن پادگان ولیعصر اردکان نبووووووووووووووووووووووووود ؟؟؟؟؟ :blink:
نه دوست عزيزاتفاقا من اسفند رو زياد شنيدم مازاد ميخورن،آخه ميگن خيليا با تعجيل و تاخير خودشونو ميندازن اسفند به خاطر ميان دوره عيدش
اگه شرایط هایی که میگم رو داشته باشی 100 درصد شهر خودت می افتی
تک فرزند ذکور خانواده ( تنها پسر خونه)
پدرت نظامی باشه
..........
اما اگرم نداشته باشی 50 درصد امکانش هست بیافتی بستگی به شانسته
...
نیرو انتظامی به دو گروه تقسیم میشه : ناجا و یگان ویژه
ناجا که مثل کلانتری و ستاد فرماندهی ها هستش و یگان ویژه هم پادگانه و پست دادن داره.
اگه یگان ویزه بیافتی معلوم نیست کجا بیافتی. هر شهری میتونه باشه. اما ناجا همش تهرانه و کرج.
(تهران میشه ونک-تهران بزرگ) کرج هم میشه ( میدان استاندارد ستاد فرماندهی استان تهران)
که از اونجا تقسیم میشید.
یک سری هم دوره کد میخورن که میرن اراک و یا کرمان و شیراز و درجه دار می شند و بعدش می رن پلیس راهور.
در کل شیرگاه جای توپیه. 10 روز اولش سخته و یک هفته آخرش . بقیش هتله.
برادر این میان دوره عید که میفرمایید چند روز هست؟ یعنی اینقدر زیاده که ملت بخاطرش دو ماه زندگیشونو عقب جلو میکنن؟
دقیقا عین خودمی اما برای من خیالی هم هست:happy:خوب وضعیت ما هم معلوم شد! مازاد! :lol:
خیالی نیست من بندر عباس هم بیفتم براش برنامه دارم... اگه آدم جای پرتی نیفته تو این رفت و آمدهای اجباری امکان تحصیل توفیقات وجود داره! :دی
دوستانی که قبلاً به صورت مازاد اعزام شدن یه خورده از این کلک مرغابی ها به ما یاد بدن عقب نمونیم :دی
یک اسفند اعزامم هست و لیسانس کامپیوتر دارم.
مطمئن باش چیزی که دانشگاه بهت میده **** وظیفه قبول میکنه اگه مدرک فوق بهت میده بله شما فوق دیپلم میشیسلام.
در پیام نور اگر بیش از 70 واحد پاس کرده باشید میتونید انصراف داده و معادل فوق دیپلم بگیرید. حالا سوال من اینه:
اگه من انصراف بدم و مدرک مذکور رو بگیرم به عنوان فوق دیپلم اعزام میشم یا سرباز صفر انصرافی؟
کسی مشابه بوده؟
ممنون خیلی حیاتیه!
من الان آموزشي اونجا هستم (از ديروز اومدم ميان دوره) البته من ليسانس دارم و دوره ما از 20 دي شروع شد. دوره ما 190 هست دوره شما ميشه 191.
براي كساني كه فارغ التحصيل هستند يعني فوق ديپلم به بالا واقعاً هتله. حتي غذا را هم ميارن جلوي در آسايشگاه تقسيم ميكنن (هر روز چند نفر از بچهها نوبتشون هست كه برن غذا بيارن).
پشين و پاشو و اينجور چيزها هم نداريم مگر اينكه تنبيه بشيم. البته سينه خيز و غلط را در صورت تنبيه شدن هم نداريم (البته به غير از درس تاكتيك).
هر زماني كه بخواهيم ميتونيم بريم حمام و نظافت حمام را هم انجام نميديم.
مرخصي هم به راحتي داده ميشه.
مرخصي ميان دوره ما هم يك روز بيشتر شد ما ديروز اومديم ولي بقيه امروز ميان.
ولي براي دپيلم و زير ديپلم اوضاع كمي فرق ميكنه. براي غذا بايد با حالت كامل نظامي همراه با يقلوي جلوي آسايشگاه به خط بشن و برن به سمت سالن غدا خوري. اين جملهاي را كه بولد كردم زياد از بلندگوها ميشنويد
پشين و پاشو و غلط و اينجور چيزها جزو آموزشهاي روتينشون هست.
حمام را بايد طبق لوحه و در زمان مربوط به گروهان خودشون برن. اگر جزو 15 نفر آخر باشن بايد براي نظافت حمام بمونن.
ولي در كل جايي خيلي خوبيه چه براي ديپلم و زير دپيلم و چه براي فوق ديپلم و بالاتر.
يك توصيه بهتون ميكنم حتماً با خودتون دارو ببريد چون دكتر بهداري اونجا داور به اندازه كافي نميده. و مطمئناً مريض ميشيد. اگر تونستيد حتماً واكسن آنفلوانزا بزنيد.
مطمئن باش چیزی که دانشگاه بهت میده **** وظیفه قبول میکنه اگه مدرک فوق بهت میده بله شما فوق دیپلم میشی
مرسی از راهنماییتون 1 سوال دارم
من دانشجوی انصرافی هستم و 26 سالمه درشت هم هستم ممکنه که به عنوان ارشد انتخاب شم
می خوام بدونم قبول کنم یا نه کلن وضعیت ارشد ها اونجا چطوره ؟
ممنون
منم امروز رفتم **** وظیفه شهرمون تو قم پرسیدم افتادم 01 تهران نیروی زمینی ارتش تهران.
دوستانی که رفتن بگن چه چور جایی هست.پنجشنبه جمعه تعطیل میکنن؟ عید نوروز چند روز تعطیله؟ آدرسش کجای تهرانه؟
بله هر چي هيكلي تر باشي امكان ارشد شدن بيشتره. بعضي ارشدها هستن كه قدشون بلنده ولي مديريتشون صفره مثل ارشد گروهان يك امام علي (ع) كه خودش احتياج به يك ارشد ديگه داره، هيف كه شما به جز شنبهها كه صبحگاه مشتركه نميبينيدش كركر خنده هست.
به نظرم تا ميتوني هيچ مسئوليتي قبول نكن مثلاً همين چند روز پيش هر دوتا ارشد گروهان يك و دو ما مجبور شدن تا دم دژباني به حالت دو برن و برگردن. يا ارشد كلاس هم به همين صورت مجبور شد تا دم دژباني بره و چون دير برگشت مجددا مجبور شد تا ساختمان آموزش بره و برگرده. اگر خواستي ارشد بشي فقط ارشد غذا بشو. ما منشي نداريم بقيه گروهان ها را نميدونم اگر منشي انتخاب كردن سعي كن منشي بشي.
والا برگه ای که برای ما اومد گزینه فراغت از تحصیلش رو تیک زده بود دانشگاه نه انصراف رو.ممنون از پاسختون. من تو همین تاپیک خوندم نوشته بودن که انصرافی ها رو به منزله مدرک دیپلم در نظر میگیرند.
یک سوال دیگه: در صورت گرفتن اون مدرک فوق دیپلم که قراره با انصراف گرفته بشه آیا دانشگاه به **** وظیفه مدرک من رو اعلام میکنه یا من باید از پلیس + 10 خودم اقدام کنم؟
من رفیقم اعزام دی بود افتاد 01 البته با فوق. هر هفته که پنج شنبه جمعه خونه ست . میان دوره هم بهشون دادن. 01 واقعا هتله از لحاظ امکانات هر سال تمام چیزاشون نو میشه. خوب جایی افتادی منم آرزومه اونجا بیافتم!