• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

aliarc2003

Registered User
لایک‌ها
0
دوستانی که مازاد شدند ،برگه سبزشون رو کی گرفتند.میخوام بدونم طبق ترتیب دریافت برگه سبزه یا نه!

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از پاسختون. من تو همین تاپیک خوندم نوشته بودن که انصرافی ها رو به منزله مدرک دیپلم در نظر میگیرند.
یک سوال دیگه: در صورت گرفتن اون مدرک فوق دیپلم که قراره با انصراف گرفته بشه آیا دانشگاه به **** وظیفه مدرک من رو اعلام میکنه یا من باید از پلیس + 10 خودم اقدام کنم؟
اتفاقا اصل ماجرا اینجاست دوست من برای همین میگم هرچی که دانشگاهت بگه
یه برگه به **** وظیفه میده که آقای فلانی در فلان تاریخ از دانشگاه فارغ تحصیل شده
یکی هم به خودت میدن که خودتو معرفی کنی درواقع بری +10

Last edited:

m4hd!

Registered User
لایک‌ها
32
سلام به همه
کی میدونه که کد 94 **** پادگان ولیعصر ساری چه جور جاییه ؟
کی آموزشی رو انجا گذرونده

pedramhabibi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمی دونم چه طور وقتی برگه سبز نیومده میخوای برگه سفید بگیری ... به هر حال میری میدون **** ، **** وظیفه ، سالن 3 ، اتاق 15 نوبت میگیری یکی دو ساعت معطل میشی که نوبتت بشه ، بعد با کارت ملی از طرف میخوای که پرینت برگ سفید یا سبز رو بده ... اگه گفت میاد در خونتون اصرار کن و همونجا بگیر ازش
من دنبال برگ سبزمم فعلا نه سفید ولی گفتن برگ سفیدمم کد پستی خورده

منم رفتم همنجا هر کی میرفت اتاق 15 نامه نمیدادن هرچی اونجا گفتم بدید ندادن تا شنبه اگه خبری نشد باز باید برم

راستی 2اسفند تعطیله چیکارمون میکنن میگن برید 3وم بیاید یا بمونیم؟

javadotofi

Registered User
لایک‌ها
0
آقا اونایی که خدمت نیروی زمینی ارتش هستن بعد از آموزشی کدوم شهر میفتن؟ راسته که همه میفتن لبه مرز یا شهرهای دور؟ من آموزشی 01 تهرانم چقدر احتمال داره بعد از آموزشی تهران یا شهرهای اطراف باشم؟

sarbaz20

Registered User
لایک‌ها
9
سلام بچه ها من اومدم:)
بعد از 41 روز خدمت اومدم میان دوره:D

محل خدمت: هاشمی نژاد (هتل باغرود***):D

پایان دوره هم 26 بهمن هست:lol:

kami77i

Registered User
لایک‌ها
14
دوستان امروز فهمیدم اول اسفند افتادم نیرو هوایی مشهد کد 181 چجور جاییه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Kh_pakravan

Registered User
لایک‌ها
0
كسى شهيد دستغيب نبوده؟يا بخواد يك اسفند اعزامش باشه؟

parsa8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا اول اسفند ، 01 ارتش

نبوووود؟

123z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود
آقا من اول اسفند اعزامم.
افتادم **** شهدای کرمانشاه
چیجوریاس ؟ خوبه یا نه

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که مازاد شدند ،برگه سبزشون رو کی گرفتند.میخوام بدونم طبق ترتیب دریافت برگه سبزه یا نه!
من برگه سبزم آخرای پاییز تو آذر اومد الان مازاد خوردم باید 1 اسفند برم ممکن اصلا بگن 1 اسفند نیا؟؟؟؟

ali___

Registered User
لایک‌ها
0
از کجا متوجه شدید که مازاد شدید؟؟؟ تلفنی میشه از **** وظیفه پرسید؟؟؟

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,442
آقا اونایی که خدمت نیروی زمینی ارتش هستن بعد از آموزشی کدوم شهر میفتن؟ راسته که همه میفتن لبه مرز یا شهرهای دور؟ من آموزشی 01 تهرانم چقدر احتمال داره بعد از آموزشی تهران یا شهرهای اطراف باشم؟

احتمالش صفره عزیزم صفر !
فقط و فقط نیاز ارتش ملاک هست .
اگه دوره کد نخوری خیلی بهتره .

درود
آقا من اول اسفند اعزامم.
افتادم **** شهدای کرمانشاه
چیجوریاس ؟ خوبه یا نه

کویته !!
همه چی اوکی هست . یه رفیقام چند ماه پیش اونجا بود . در مقایسه با جاهای دیگه خیلی خیلی راحت هستید . خودت به حرفم میرسی .

.

hamedi.amirr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

خوب بلاخره ما هم اعزام شدیم و الان که این رو مینویسم در مرخصی میان دوره به سر میبرم . 4 روز بهمون مرخصی دادن .

اگر دوستان سوالی راجع به دوره آموزشی خدمت در ذهنشون هست خوشحال میشم کمکی کرده باشم

shahriarkkk

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوستان کسی می دونه که اعزام 18 بهمن میان دورش با توجه به تعطیلی نوروز چطوری می شه ؟

bh.azizi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان

خوب بلاخره ما هم اعزام شدیم و الان که این رو مینویسم در مرخصی میان دوره به سر میبرم . 4 روز بهمون مرخصی دادن .

اگر دوستان سوالی راجع به دوره آموزشی خدمت در ذهنشون هست خوشحال میشم کمکی کرده باشم

وسایلی رو که می‌خوایم با خودمون ببریم رو باید بزاریم توی ساکی که مال خودمونه. یا کوله انفرادی که بهمون می‌دن؟
اصلا کوله انفرادی رو اونا می‌دن؟ روز اول میدن؟ بجز اون کوله نباید چیز دیگه ای همراهمون باشه؟

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از کجا متوجه شدید که مازاد شدید؟؟؟ تلفنی میشه از **** وظیفه پرسید؟؟؟

رفتم **** وظیفه برگه سفیدم همون جلوی در گرفتم کسای که 1 اسفند اعزامن الان برن بهشون برگه میده اگه بخوای وایسی 1 هفته دیگه میاد

webdev

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزيز اينكه ميگم به خاطر ميان دورش،منظورم اين نيست كه بهمون خيلى زياد ميان دوره بدن،ولى از لحاظ بار روانيش كه وسط آموزشى بيايم براى عيد خيلى ميچسبه.منم مثل شما آموزشيم يك اسفند،اينو از كسايى شنيدم كه اين دوران رو طى كردن.ولى چيزى كه بديهيه اينه كه ميان دوره اسفند بيشتره.من خودم اعزامم ارديبهشت بود و انداختمش اسفند

آره این اسفند عجب ماهی شده، یک اسفند اعزامیم دو اسفند رو تقویم زده تعطیل... بیست و نه اسفند هم تعطیله، عید هم که 1 ام تا 5 ام تعطیل رسمیه، سیزده بدر هم افتاده شنبه :happy:

امیدوارم این تعطیلی ها برای سربازها هم تعطیل باشه!

دقیقا عین خودمی اما برای من خیالی هم هست:happy:
نیرو انتظامی نیافتم :(

من یه زمانی خوابگاه بودم یکی از بچه های خوابگاه دید من خیلی داره بهم سخت میگذره بهم گفت تو زندگی از هیچ چی نترس، چون از هر چیزی بترسی به سرت میاد... هنوز هم به حرفش باور دارم. توکلت به خدا باشه، انشاالله که ارگان مورد نظرت میفتی. :cool:

راستی بچه ها تو صفحات قبل این تاپیک دیدم یکی نوشته قبل خدمت رو آمادگی جسمانی خودتون خوب کار کنید. دیشب رفتم ورزش یک خورده دراز نشست و بشین پاشو... الان اصلاً راه نمی تونم برم. جداً پیشنهاد می کنم اگه مثل من تپل مپل هستید زودتر به فکر آماده کردن بدنتون برای شرایط سخت باشید! :wacko:

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کیا مازاد اسفند خوردن تو این پست جواب بدن ببینیم چند نفریم یه پادگان سیار دایر کنیم:lol:

Don Arash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين وبلاگ و خوندم گفتم شايد براي شما هم جالب باشه
يه بنده خدايي خاطراتشو از اموزشي نوشته
اينجا

بالا