aliarc2003
Registered User
- نوشتهها
- 31
- لایکها
- 0
دوستانی که مازاد شدند ،برگه سبزشون رو کی گرفتند.میخوام بدونم طبق ترتیب دریافت برگه سبزه یا نه!
اتفاقا اصل ماجرا اینجاست دوست من برای همین میگم هرچی که دانشگاهت بگهممنون از پاسختون. من تو همین تاپیک خوندم نوشته بودن که انصرافی ها رو به منزله مدرک دیپلم در نظر میگیرند.
یک سوال دیگه: در صورت گرفتن اون مدرک فوق دیپلم که قراره با انصراف گرفته بشه آیا دانشگاه به **** وظیفه مدرک من رو اعلام میکنه یا من باید از پلیس + 10 خودم اقدام کنم؟
من دنبال برگ سبزمم فعلا نه سفید ولی گفتن برگ سفیدمم کد پستی خوردهنمی دونم چه طور وقتی برگه سبز نیومده میخوای برگه سفید بگیری ... به هر حال میری میدون **** ، **** وظیفه ، سالن 3 ، اتاق 15 نوبت میگیری یکی دو ساعت معطل میشی که نوبتت بشه ، بعد با کارت ملی از طرف میخوای که پرینت برگ سفید یا سبز رو بده ... اگه گفت میاد در خونتون اصرار کن و همونجا بگیر ازش
من برگه سبزم آخرای پاییز تو آذر اومد الان مازاد خوردم باید 1 اسفند برم ممکن اصلا بگن 1 اسفند نیا؟؟؟؟دوستانی که مازاد شدند ،برگه سبزشون رو کی گرفتند.میخوام بدونم طبق ترتیب دریافت برگه سبزه یا نه!
آقا اونایی که خدمت نیروی زمینی ارتش هستن بعد از آموزشی کدوم شهر میفتن؟ راسته که همه میفتن لبه مرز یا شهرهای دور؟ من آموزشی 01 تهرانم چقدر احتمال داره بعد از آموزشی تهران یا شهرهای اطراف باشم؟
درود
آقا من اول اسفند اعزامم.
افتادم **** شهدای کرمانشاه
چیجوریاس ؟ خوبه یا نه
سلام دوستان
خوب بلاخره ما هم اعزام شدیم و الان که این رو مینویسم در مرخصی میان دوره به سر میبرم . 4 روز بهمون مرخصی دادن .
اگر دوستان سوالی راجع به دوره آموزشی خدمت در ذهنشون هست خوشحال میشم کمکی کرده باشم
از کجا متوجه شدید که مازاد شدید؟؟؟ تلفنی میشه از **** وظیفه پرسید؟؟؟
دوست عزيز اينكه ميگم به خاطر ميان دورش،منظورم اين نيست كه بهمون خيلى زياد ميان دوره بدن،ولى از لحاظ بار روانيش كه وسط آموزشى بيايم براى عيد خيلى ميچسبه.منم مثل شما آموزشيم يك اسفند،اينو از كسايى شنيدم كه اين دوران رو طى كردن.ولى چيزى كه بديهيه اينه كه ميان دوره اسفند بيشتره.من خودم اعزامم ارديبهشت بود و انداختمش اسفند
دقیقا عین خودمی اما برای من خیالی هم هست:happy:
نیرو انتظامی نیافتم![]()