• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Kh_pakravan

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
منم جهرم هستم اگه سوالی داری بپرس
همین دوره هم فوق لیسانس داریم تو گروهان ما 7-8 تا فوق داریم. اولش قرار بود همه معاف از رزم ها و فوق لیسانس ها بشن یک گروهان ولی چون به حد نصاب نرسید پخش شدن تو بقیه گرو هان ها.اگه یه گروهان کامل بشید میشه هتل هتل براتون!!!:lol:
متاهل ها هم از عصر روز چهارشنبه تا صبح شنبه بهشون مرخصی میدن.
در کل واقعا پادگان خوبیه . قبلا بهش میگفتن جنهم سبز ولی الان شده بهشت گمشده:blink::blink::blink:
فقط احتمالا بعد عید هواش یه مقدار گرم بشه

سلام دوست عزيز منم يك اسفند اعزامم جهرم،۱ـميگم ميشه موبايل برد و داد به دژبانى يا هر جاى ديگه؟بعدش براى مرخصيها بگيريمش؟۲ـيك اسفند كه بريم نگهمون ميدارن يا ميگن بريد ۳ـ۴ روز ديگه بيياد؟۳ـ براى ليسانسه ها معاف از رزم ارزش داره؟براى شماره چشمم ميگم،آخه خيليا ميگن معاف از رزم نگيري بهتره.ممنون ميشم به سوالام جواب بدى

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اونایی که دی ماه رفتن خبر دارن مازادا بیشتر کجا رفتن یکی میگه رفتن نیرو انتظامی یکی میگه میرن عجب شیر یکی میگه......... کسی خبر داره من که لیسانس دارم معمولا شانسم کجاست؟؟؟؟؟:eek:

amirmka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه ي دوستان
اگر كسي در مورد پادگان شهدائ جوادنيا قزوين ( وزارت دفاع ) سوال و اطلاعاتي ميخواد بگه من در خدمت هستم.
بنده 2 هفته ديگه دوره ي آموزشيم در اين پادگان تمام ميشود.

موفق باشد.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام دوست عزیز من 18 بهمن یعنی دوشنبه همین هفته اعزام هستم به جوادی نیا دانشجوی انصرافی هستم میخواستم بدونم شرایط اونجا چجوری هستش من از تهران میام یه اطلاعات کلی بدی ممنون میشم
مردیم از دلشوره مخصوصا میگن برای دیپلمه ها شرایط سخت تر هست
ممنون

parsa8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود
دوستانی که 01 ارتش بودن میتونن یه توضیح مختصر بدن؟
من اعزام اول اسفندم
لیسانس

پنجشنبه جمعه هاش چه جوریه؟
مرخصی میدن؟
واسه عید چه طور؟

webdev

Registered User
لایک‌ها
3
اقا ممکنه که اونایی که مازاد اعلام شدن برای 1 اسفند اصلا این ماه نرن؟؟؟اگه نرن این 2 ماه که عقب میافتن جز خدمت حساب میشه؟؟؟قضیه چطوریاس؟؟؟:)

طبق اطلاعاتی که من از دوستم گرفتم (موثق نیست! :D) خدمت شما از همون تاریخ اعزام شروع میشه. میگفت بعضی موقع ها تاریخ اعزام میخوره به تعطیلی و اینها میگن برید مثلاً ده روز دیگه بیاید ولی این ده روز جزو خدمت حساب میشه. اینا روز به روز قانون عوض می کنن؛ نمیشه رو چیزی از قبل حساب باز کرد. شرایط پادگان ها هم فکر کنم همینطور باشه، یکی شیش ماه پیش گفته هتله ، بعد از چهار ماه یکی اومده گفته شده جهنم یا بالعکس...

simpatico4949

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزيز منم يك اسفند اعزامم جهرم،۱ـميگم ميشه موبايل برد و داد به دژبانى يا هر جاى ديگه؟بعدش براى مرخصيها بگيريمش؟۲ـيك اسفند كه بريم نگهمون ميدارن يا ميگن بريد ۳ـ۴ روز ديگه بيياد؟۳ـ براى ليسانسه ها معاف از رزم ارزش داره؟براى شماره چشمم ميگم،آخه خيليا ميگن معاف از رزم نگيري بهتره.ممنون ميشم به سوالام جواب بدى

سلام
سری اول که میری اگه موبایل همرات باشه ازت میگیرن و میتونی هر وقت خواستی بری مرخصی ازشون بگیری ببری ولی سری بعد اگه بیاری میگن میفرستیم بازرسی و تا آخر دوره بهت نمیدیم (حالا دقیقا نمیدونم راسته یا نه ) چندتا از بچه ها بودن که داخل هم آوردن ولی استفاده کردنش سخته بعضی ها هم دارن و استفاده میکنن! از لحاظ امکانات مخابراتی مشکلی نیست . هر گروهان 4 خط مستقیم برای تماس از بیرون داره و 10-15 تا هم تلفن کارتی هست و یک مخابرات با 7-8 تا کابین هم داره
به احتمال 90 درصد نگهتون میدارن . تازه ما که1 دی چهارشنبه بود نگهمون داشتن شما رو حتما نگه میدارن
معاف از رزم هم اگه بگیری درجه ای که میگیری استوار 2 هست (اگه لیسانس باشی) ولی از رژه ، ورزش های صبحگاهی ، کلاس های آمادگی جسمانی ، رزم شب ، پاسداری ، تیراندازی ، و کلیه فعالیت های بدنی معافی و نگهبانی هم فقط تو آسایشگاه بهت میخوره . حالا دیگه خود دانی :wacko:
اگه سوالی بود من تا جمعه عصر هستم ، بپرس:cool:

Kh_pakravan

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
سری اول که میری اگه موبایل همرات باشه ازت میگیرن و میتونی هر وقت خواستی بری مرخصی ازشون بگیری ببری ولی سری بعد اگه بیاری میگن میفرستیم بازرسی و تا آخر دوره بهت نمیدیم (حالا دقیقا نمیدونم راسته یا نه ) چندتا از بچه ها بودن که داخل هم آوردن ولی استفاده کردنش سخته بعضی ها هم دارن و استفاده میکنن! از لحاظ امکانات مخابراتی مشکلی نیست . هر گروهان 4 خط مستقیم برای تماس از بیرون داره و 10-15 تا هم تلفن کارتی هست و یک مخابرات با 7-8 تا کابین هم داره
به احتمال 90 درصد نگهتون میدارن . تازه ما که1 دی چهارشنبه بود نگهمون داشتن شما رو حتما نگه میدارن
معاف از رزم هم اگه بگیری درجه ای که میگیری استوار 2 هست (اگه لیسانس باشی) ولی از رژه ، ورزش های صبحگاهی ، کلاس های آمادگی جسمانی ، رزم شب ، پاسداری ، تیراندازی ، و کلیه فعالیت های بدنی معافی و نگهبانی هم فقط تو آسایشگاه بهت میخوره . حالا دیگه خود دانی :wacko:
اگه سوالی بود من تا جمعه عصر هستم ، بپرس:cool:

مرسى دوست عزيز كه جواب دادى.من ليسانسم پس فكر كنم اگه معاف از رزم بگيرم بهتر باشه،تو اگه جاى من بودى معاف از رزم مى گرفتى يا نه؟
اينو كه ميگى تلفن كارتى داره و مخبراتم داره،يعنى هر روز توى زمان بيكارى اجازه ميدن استفاده كرد؟راستى اونجا وقت ميشه كتاب خوند يا نه؟دمتگرم كه جوابمو ميدى .ايشالا موفق باشى

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
اونایی که دی ماه رفتن خبر دارن مازادا بیشتر کجا رفتن یکی میگه رفتن نیرو انتظامی یکی میگه میرن عجب شیر یکی میگه......... کسی خبر داره من که لیسانس دارم معمولا شانسم کجاست؟؟؟؟؟:eek:

فوق دیپلم ها اکثرا عجب شیر افتادند و لیسانس نیروی انتظامی اردبیل و پدافند هوایی سمنان ..

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فوق دیپلم ها اکثرا عجب شیر افتادند و لیسانس نیروی انتظامی اردبیل و پدافند هوایی سمنان ..
ممنون یعنی دور **** باید خیط بکشیم دیگه جای خوب نمیخوره به ما دیگه....؟:(

Last edited:

simpatico4949

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسى دوست عزيز كه جواب دادى.من ليسانسم پس فكر كنم اگه معاف از رزم بگيرم بهتر باشه،تو اگه جاى من بودى معاف از رزم مى گرفتى يا نه؟
اينو كه ميگى تلفن كارتى داره و مخبراتم داره،يعنى هر روز توى زمان بيكارى اجازه ميدن استفاده كرد؟راستى اونجا وقت ميشه كتاب خوند يا نه؟دمتگرم كه جوابمو ميدى .ايشالا موفق باشى

خواهش میکنم.
به نظر من هم بگیر خیلی راحت تر میشه آموزشی رو گذروند
آره زمان های استراحت بین کلاسها یا بعد از اتمام کلاسها که حدود5 هست تا خاموشی میشه از تلفن ها استفاده کرد
دو سه هفته اول که وقت نمیشه کتاب خوند ولی بعد از اون میشه اگه خیلی اهل کتاب باشی . مجله هم بد نیست ببری. کتابخونه هم داره کتابهاش هم بد نیست از کتاب های پلیسی تا رمان و کتابهای درسی و ... داره
هرچی تو ذهنت هست بپرس تا راحت بشی;)

kami77i

Registered User
لایک‌ها
14
دوستان امروز فهمیدم اول اسفند افتادم نیرو هوایی مشهد کد 181 چجور جاییه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی از اینجا خبری نداره؟؟؟؟؟
یه جا خوندم بعد از آموزشی تو ارتش باید حتما جایگزین پیدا کنی که انتقالت بدن اطراف شهرت برای ادامه سربازی که بیای درسته؟؟؟؟:(:( شانس منه افتادم ارتش اونم نیرو هوایی که تو مازندارن فقط بابلسر داره اونم من ساری هستم بازم دور هستش شانسه منه هم تک پسرم هم معاف از رزم :(:( نمیشه عوض کرد ؟؟ آخه سرهنگه تو **** وظیفه میگفت عجب شیر اردبیل هم میفرستن فکر کنم اون بهتر باشه

Last edited:

meyn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود
دوستانی که 01 ارتش بودن میتونن یه توضیح مختصر بدن؟
من اعزام اول اسفندم
لیسانس

پنجشنبه جمعه هاش چه جوریه؟
مرخصی میدن؟
واسه عید چه طور؟

سلام
روزهای پنجشنبه و جمعه اگه و فقط اگه نگهبانی نداشته باشی میتونی بری مرخصی.;):wacko::lol:
معمولا اواسط دوره به شما مرخصی میان دوره میدن که فکر کنم میان دوره شما به تعطیلات عید بخوره.:blink::p
هفته اول مرخصی شبانه نمیدن اما بعدش هر شب میدن. به این صورت که از بعد از ظهر حدود ساعت 4 تا صبح فرداش ساعت 5:30 یا 6 میری مرخصی.:p:D:blush::p;):D:rolleyes::happy::lol:

Last edited:

javadotofi

Registered User
لایک‌ها
0
لیسانس مهندسی شیمی تو ارتش کد میخوره؟

Kh_pakravan

Registered User
لایک‌ها
0
خواهش میکنم.
به نظر من هم بگیر خیلی راحت تر میشه آموزشی رو گذروند
آره زمان های استراحت بین کلاسها یا بعد از اتمام کلاسها که حدود5 هست تا خاموشی میشه از تلفن ها استفاده کرد
دو سه هفته اول که وقت نمیشه کتاب خوند ولی بعد از اون میشه اگه خیلی اهل کتاب باشی . مجله هم بد نیست ببری. کتابخونه هم داره کتابهاش هم بد نیست از کتاب های پلیسی تا رمان و کتابهای درسی و ... داره
هرچی تو ذهنت هست بپرس تا راحت بشی;)

ايول.مرسى رفيق.از همينجا كچل کنم يا همونجا؟معمولا ليسانسارو بعد جهرم كجا ميندازن؟الان كل خدمت ليسانس چند ماه؟پادگان شهيد دستغيب توى شهر يا بيرون شهر؟شرمنده رفيق كه اين همه سوال ميپرسم.دمت گرم

1hamid1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
منم جهرم هستم اگه سوالی داری بپرس
همین دوره هم فوق لیسانس داریم تو گروهان ما 7-8 تا فوق داریم. اولش قرار بود همه معاف از رزم ها و فوق لیسانس ها بشن یک گروهان ولی چون به حد نصاب نرسید پخش شدن تو بقیه گرو هان ها.اگه یه گروهان کامل بشید میشه هتل هتل براتون!!!:lol:
متاهل ها هم از عصر روز چهارشنبه تا صبح شنبه بهشون مرخصی میدن.
در کل واقعا پادگان خوبیه . قبلا بهش میگفتن جنهم سبز ولی الان شده بهشت گمشده:blink::blink::blink:
فقط احتمالا بعد عید هواش یه مقدار گرم بشه

آقا دمت گرم . کلی استفاده کردیم .
به نظرت عید نوروز تعطیل می کنند؟؟؟؟؟!!! از 4شنبه عصر تا صبح شنبه برای خودته؟؟؟
سپاس

parsa8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
روزهای پنجشنبه و جمعه اگه و فقط اگه نگهبانی نداشته باشی میتونی بری مرخصی.;):wacko::lol:
معمولا اواسط دوره به شما مرخصی میان دوره میدن که فکر کنم میان دوره شما به تعطیلات عید بخوره.:blink::p
هفته اول مرخصی شبانه نمیدن اما بعدش هر شب میدن. به این صورت که از بعد از ظهر حدود ساعت 4 تا صبح فرداش ساعت 5:30 یا 6 میری مرخصی.:p:D:blush::p;):D:rolleyes::happy::lol:[/QUOT

داداش ممنون از پاسخت
این طور که بوش میاد باید جای خوبی باشه
بای

behnam-sg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه ي دوستان
اگر كسي در مورد پادگان شهدائ جوادنيا قزوين ( وزارت دفاع ) سوال و اطلاعاتي ميخواد بگه من در خدمت هستم.
بنده 2 هفته ديگه دوره ي آموزشيم در اين پادگان تمام ميشود.

موفق باشد.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام دوست عزیز من 18 بهمن یعنی دوشنبه همین هفته اعزام هستم به جوادی نیا دانشجوی انصرافی هستم میخواستم بدونم شرایط اونجا چجوری هستش من از تهران میام یه اطلاعات کلی بدی ممنون میشم
مردیم از دلشوره مخصوصا میگن برای دیپلمه ها شرایط سخت تر هست
ممنون

سلام دوست من اصلا نگران نباش چون جاي خوبي واسه آموزشي افتادي
فقط روزه اول كه ميري پادگان چيزي با خودت نبر چون وسايل استحقاقي بهتون ميدن و 5,6 روز هم مرخصي تا دوره قبلي آموزششون تموم بشه بهتون ميدن تا شما بريد. وسايلي هم كه تو برگه سفيد نوشتن نگير چون بهتون همه چيز ميدن.حساب عابر بانك سپه هم باز نكن خودشون واستون باز ميكنن
اونجور كه من شنيدم اين دوره 27 روز آموزشي هست تا عيد نه 63 روز!!چون پادگان واسه دوره آموزشي عيد تعطيله فقط برنامه هاتون كمي فشرده تر هستش اما حدودا 20 روز بعد آموزشي تعطيل هستيد تا بعد عيد كه مراسم تحليف انجام بدين. هر هفته هم مرخصي 24 ساعت يا 48 ساعت ميدن اما واسه دوره شما رو نميدونم بدن يا نه
و كلا اين پادگان خيلي ارزش واسه سربازهاش قائل ميشه. فقط شايد هفته اول اذيت بشي از نظر روحي و دوري از خانواده چون محيط واست جديده و احساس سردرگمي و غريبگي ميكني ولي بقيه هفته ها مثل باد ميگذره

اميدوارم موفق باشي .زياد سخت نگير

Last edited:

simpatico4949

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ايول.مرسى رفيق.از همينجا كچل کنم يا همونجا؟معمولا ليسانسارو بعد جهرم كجا ميندازن؟الان كل خدمت ليسانس چند ماه؟پادگان شهيد دستغيب توى شهر يا بيرون شهر؟شرمنده رفيق كه اين همه سوال ميپرسم.دمت گرم

من خونه کچل کردم اونجا که رفتیم هر کی موهاش بلند بود بهش مرخصی شهری دادن رفت کوتاه کرد البته خودشون هم ماشین دارن ولی همه ازش استفاده میکنن به همین خاطر جالب نیست!
سری قبل که اکثر استان فارسی ها رو انداختن سیستان و تهرانی و اصفهانی ها رو معمولا استان خودشون بودن.شما از کجا اعزامی ؟ الان مدت خدمت لیسانس 17 ماهه. پادگان هم داخل شهره .

بالا