احتمالا اتومات از شهریه ات کم میشه؟؟؟
نه بابا،شنیدم باید بری کمیسیون نمیدونم چی چی اونا تائید کنن و کلی دردسر...دانشگاه آزاد فقط میگیره پس نمیده:lol:
احتمالا اتومات از شهریه ات کم میشه؟؟؟
اگه از فیزیک ۱ بر نداریم میتونیم از فیزیک ۲ رو برداریم که مشکلی که پیش نمیاد؟:worried::worried::worried:
اگه از فیزیک ۱ بر نداریم میتونیم از فیزیک ۲ رو برداریم که مشکلی که پیش نمیاد؟:worried::worried::worried:
نه بابا،شنیدم باید بری کمیسیون نمیدونم چی چی اونا تائید کنن و کلی دردسر...دانشگاه آزاد فقط میگیره پس نمیده:lol:
کمیسیون نمیدونم چی چی فقط برای اینه که بپیچوننت...
بعدشم حالا اومدیم و رفتی کمیسیون... حالا اونا میخان چیرو تایید کنن (معدل17تو)
من از یکی از دوستام که ترم اول شاگرد اوله مکانیکا شد پرسیدم اون در جواب بهم اینو گفت
ولی بازم به قول خودت اینجا دانشگاه آزاد اسلامیه و سرانش مثه ....... فقط بلدن از آدم بکنن![]()
یکی از بچه ها که ترم 1 شاگرد اول شد رفته بود دنبالش اینو گفت.گفت مثلا باید تایید کنن درسایی که برداشتی درس آسون نبودده باشه و از این چیزا...بعد گفت مثل اینکه نصف شهریه متغییر رو میدن...در هر صورت هر کی اطلاعات دقیق داره دریغ نکنه لطفا...
در کل اتوماتیک پول دادن به دانشجو یه امر محاله!!!!
حالا کی معدلش بالا 17 شد:lol:
انقلاب هم درس آسونیه ولی با شاه علی از دینامیک سختتره
منظور حقیر از اینکه اتومات میاد رو شهریه ات اینه که:همین قدر که میخان بهت هدیه بدن برا معدلAشدنت همینو از شهریه ات کم میکنن و شما کمتر مانی پرداخت میکنی.
موفق باشی.
من خودم میخام بیفتم دنبالش(نمره مکانیکم بیاد)ولی فک نمیکنم چیزی به ما بماسه...
آماده باش ندا دادم چکمه های آهنیتو آماده کن با هم بریم
خیر دخترماگه از فیزیک ۱ بر نداریم میتونیم از فیزیک ۲ رو برداریم که مشکلی که پیش نمیاد؟:worried::worried::worried:
خیلیم مشکل پیش میاد.رعایت پیش نیازی واجبه خواهر
خیر دخترم
آز فیزیک1 پیشنیاز هیچ درسی نیست![]()
آخه آز فیزیک 1 بدردمون نمیخوره!اولا چه کاریه این؟!! خب از فیزیک 1 بردار اول بعد ترم بعد از 2
دوما خیر مشکلی پیش نمیاد. از ها که پیش نیاز هم نیستن
سوما زیاد حرف زدم؟!:f34r:
دوستان گرامی چند تا استاد خوب از نظر درس دادن(و کمی هم نمره دادن) معرفی کنید
اندیشه 2
ریاضی مهندسی
آمار احتمالات
مدار 1
ساختمان داده
مدارمنطقی
تنظیم
در ضمن اگرمدار الکترونیکی رو پاس نکرده باشی، پیشنیازش که مدار یک است هم تازه برداشته باشی اونوقت میشه مدار 1 و منطقی رو با هم برداشت؟ با این توضیح که منطقی با مدار 1 همنیازه به این صورت الکترونیکی -----> منطقی
آیا میشه دوتاشو با هم پاس کرد. خر خونی میکنم
دوستان گرامی چند تا استاد خوب از نظر درس دادن(و کمی هم نمره دادن) معرفی کنید
اندیشه 2
ریاضی مهندسی
آمار احتمالات
مدار 1
ساختمان داده
مدارمنطقی
تنظیم
در ضمن اگرمدار الکترونیکی رو پاس نکرده باشی، پیشنیازش که مدار یک است هم تازه برداشته باشی اونوقت میشه مدار 1 و منطقی رو با هم برداشت؟ با این توضیح که منطقی با مدار 1 همنیازه به این صورت الکترونیکی -----> منطقی
آیا میشه دوتاشو با هم پاس کرد. خر خونی میکنم
تنظیم : باقرزاده
عجب ها...اگر پاس مي شديد ميگفتيد خودم نمره آوردم اما چون افتاديد شد انداخت با 9 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورم خانومه سمیرا سید صالحیه ها!!!صالحی که عالیه !!
من سه بار با برومند نیا داشتم.... یه بار حذف کردم... بار بعد 8 گرفتم.... بار بعدش هم 9 گرفتم....در حالیکه همون ترم مدار 2 رو 20 گرفتم...!!
شما اگر با برومند نیا برمیداشتی قطعا کمتر بهت نمره میداد...
ممنون خیالم راحت شد
ایشالله با ی استاد خوب بردارید و ترم بعد20 شید