• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میبینی nana92 جون کندیم شدیم ترم بالایی که با خیال راحت واحد برداریم که به لطف مسولین اینطوری شد!!:wacko:

مرسی:D
بالاخره یکی یادی از من کرد:blush:
تازه من که دو ترمم مرخصی داشتم یعنی مثلا خیلی ترم بالایی ام ولی هیچ استاد خوبی بهم نمیرسه
راستی شما ترم دیگه چه درسایی برمیدارید؟

ainaz_70

Registered User
لایک‌ها
0
حسینی بدرد نمیخوره... طهرانچی هم همینطور... تا اونجایی که ذهنم یاری میکنی دو تا گزینه های دیگه چیز بدی ازشون نشنیدم

فردا امتحان ریاضی مهندسی دارم:( هیچی بلد نیستم! خدا کنه فردا بالا 15 بتونم بگیرم...

ایشالا امتحانتو خوب بدی گفتی‌ با کی‌ داری؟!:)

طهرانچی من باهاش داشتم مثل جزو کرمم نوشتم نمره داد

:(
احتمالا با صفدری بردارم مثل اینکه همه از تهرانچی‌ بد میگن...مرسی‌:happy:

طهرانچی رو که همینجا بچه ها می گفتن 2-3 نمره کمتر از برگه میده. با اون امتحانایی که میگیرن، استاد بد نمره باشه، دیگه چه شود.

صفدری رو شما می شناسی؟ درس دادن و نمره دادنش چطوره؟ من معادلات با ارفع داشتم، ریاضی2 رو هم با یه استاد خیلی خوب گذروندم، اصلا دلم نمی خواد سر ریاضی مهندسی مجبوری با کسی بردارم.

دوستام باهاش داشتن مثل اینکه روی حضور غیاب خیلی‌ حساس و اینکه جزوه زیاد میگه نمره دادن اشم دوستان میگفتن به اندازه سواد برگت نه کمتر نه بیشتر... نمیدونم الان به بچه‌ها چند داده

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهش میکنم!:happy:
منم میخوام بیام :(

عزیزم گیلانی مثلا مدیر گروه ریاضیه هااااااااااااا :hmm:
فقط نمیدونم کجا باید پیداش کرد :(

واااااااااااااا راست میگی؟ پس چرا به من گفتن کرمی مدیر گروهه؟؟؟ :grrr: خوب شد گفتی، حالا چی کار کنیم؟ من امروز زنگ زدم، چون فکر می کردم کرمی مدیر گروهه پرسیدم کرمی کی میاد :(

گروه الکترونیک ساختمون 2، طبقه اوله.

بچه ها کسی نمی دونه از کجا میشه این آقای گیلانی رو پیدا کرد؟

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستام باهاش داشتن مثل اینکه روی حضور غیاب خیلی‌ حساس و اینکه جزوه زیاد میگه نمره دادن اشم دوستان میگفتن به اندازه سواد برگت نه کمتر نه بیشتر... نمیدونم الان به بچه‌ها چند داده

اون یکی چی؟ یاراحمدی؟

کاش از دوستات می پرسیدی. من یکی که اصلا اعصاب استادی که سر نمره حق آدمو ضایع کنه ندارم.

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
واااااااااااااا راست میگی؟ پس چرا به من گفتن کرمی مدیر گروهه؟؟؟ :grrr: خوب شد گفتی، حالا چی کار کنیم؟ من امروز زنگ زدم، چون فکر می کردم کرمی مدیر گروهه پرسیدم کرمی کی میاد :(

گروه الکترونیک ساختمون 2، طبقه اوله.

بچه ها کسی نمی دونه از کجا میشه این آقای گیلانی رو پیدا کرد؟
کرمی مدیر گروه سابق هست
2ساله استاد گیلانی جون مدیر گروهه :happy:

اتفاقا چندروز پیش توی فنی دیدمش!:happy:

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
سلام

هوش مصنوعی ژوبین دقوقی یا شیخ الحرم....؟؟؟

فقط نمره برام مهمه.... چون گرایش ما سفت افزار !!! هست...!!

ainaz_70

Registered User
لایک‌ها
0
اون یکی چی؟ یاراحمدی؟

کاش از دوستات می پرسیدی. من یکی که اصلا اعصاب استادی که سر نمره حق آدمو ضایع کنه ندارم.

نمیشناسمش عزیزم کاش اگه کسی‌ اطلأعی داره بگه.:(..(واقعاً تو این دانشگاه موندن اعصاب می‌خواد استاد‌ها یک از یک ماه تر..)

st*r

Registered User
لایک‌ها
8
سلااام بر دانشجویان گل تی جی:)

اون یکی چی؟ یاراحمدی؟

توصیه میکنم تحت هیچ شرایطی با یاراحمدی کلاس نگیری چون هم درس هم نمره دادنش افتضاحه!!

ترمی که من با صمیمی پیشرفته داشتم امتحانش فوق العاده سخت بود و خودش گفت فقط 7-8 نفر پاس کرده (شاید چون سوالا لو رفت همچین کاری کرد) حالا امتحان طراحیشو نمیدونم!
ولی عزت دوست اگه بخونی نمرت خوب میشه و پاس میشی
به هر حال منم بین این استادا موندم اگه کسی این استادا رو میشناسه بگه و مارا راهنمایی کنه

والا من این ترم خودم با صمیمی داشتم درس دادنش که خوب بود ولی هنوز نمراتش نیومده که بگم خوب نمره داده یا نه!

دوستان برای شبکه و طراحی کامپایلر کدوم استادا خوبند؟

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فردا صبح دوباره زنگ می زنم گروه ریاضی می پرسم. کاش زودتر اقدام می کردیم یه درخواستی چیزی می نوشتیم، امضا جمع می کردیم، اینطوری احتمالش بیشتر بود اثر داشته باشه تا من یه نفر برم بگم. ولی شنیدم گیلانی آدم خوبیه.

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
فردا صبح دوباره زنگ می زنم گروه ریاضی می پرسم. کاش زودتر اقدام می کردیم یه درخواستی چیزی می نوشتیم، امضا جمع می کردیم، اینطوری احتمالش بیشتر بود اثر داشته باشه تا من یه نفر برم بگم. ولی شنیدم گیلانی آدم خوبیه.
آره خیلی آدم خوبیه:happy:

dma

Registered User
لایک‌ها
57

خانوم خانوما زیاد زحمت نکش کلاس ها رو که میبندن عمرا دیگه بالا پایینش نکنن...تو گفتی که من تو گروهم؟!خیر من تو گروه نیستم ولی مامانم استاد دانشگاه تهران مرکزه اگه اطلاعات میدم قبول کن...

st*r

Registered User
لایک‌ها
8
طهرانچی رو که همینجا بچه ها می گفتن 2-3 نمره کمتر از برگه میده. با اون امتحانایی که میگیرن، استاد بد نمره باشه، دیگه چه شود.

صفدری رو شما می شناسی؟ درس دادن و نمره دادنش چطوره؟ من معادلات با ارفع داشتم، ریاضی2 رو هم با یه استاد خیلی خوب گذروندم، اصلا دلم نمی خواد سر ریاضی مهندسی مجبوری با کسی بردارم.

اصلا و ابدا ریاضی مهندسی کاری نداره خیلی درس آسونیه اولین درسی بود تو این دانشگاه که من ازش نمره بالا گرفتم:D
من که خودم به شخصه سر کلاس استاد هیچی یاد نگرفتم فقط جزوه آقای کرمیو خوندم
سوالای امتحانم مشابه خود جزوه کرمیه.
اصلا نگران نمره نباش.:happy:

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
بچه ها یکی معدلش یه ترم زیر 10 بشه چی میشه؟:(

مشروط علمی (مردود)
اتفاق خاصی نمی افته اما اگه 2 ترم اینطوری شه مثلا اخراج (میبرن کمیسیون مثل این دادگاه های نظامی یه سری دی....ونه دور هم جمع میشن میگن چرا درس نخوندی هدفت از تحصیل چیه و از این حرفا )
یه ترم چیزی نیشه

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
سلااام بر دانشجویان گل تی جی:)

والا من این ترم خودم با صمیمی داشتم درس دادنش که خوب بود ولی هنوز نمراتش نیومده که بگم خوب نمره داده یا نه!

دوستان برای شبکه و طراحی کامپایلر کدوم استادا خوبند؟

پس نپیوچوند؟سر ما فوق العاده میپیچوند
اگه خوب نمره داد بگید باهاش برداریم

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
مرسی:D
بالاخره یکی یادی از من کرد:blush:
تازه من که دو ترمم مرخصی داشتم یعنی مثلا خیلی ترم بالایی ام ولی هیچ استاد خوبی بهم نمیرسه
راستی شما ترم دیگه چه درسایی برمیدارید؟

والا هر درسی که استاد خوبش بهم برسه:D
سیستم عامل-ریز1-طراحی الگوریتم-طراحی و پیاده سازی -زبان تخصصی - انتقال داده

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
:blink: :blink: :blink: :blink:

من که جوابی ندارم! فاجعه است!!!
آخه دست دانشجوی بیچاره نیست که :(
امتحانی که حداقل 10 میشده رو استاد بهش داده 3 و یه درس 3واحدی هم هست :(

بالا