jojotala
Registered User
اندیشه2....100%رفیعی شمس آبادی
میشه درمورد این استاد توضیح بدید؟ امتحانش نمره دادنش حضور غیاب؟
اندیشه2....100%رفیعی شمس آبادی
میبینی nana92 جون کندیم شدیم ترم بالایی که با خیال راحت واحد برداریم که به لطف مسولین اینطوری شد!!:wacko:
احساس مادربزرگی می کنی ها !:hmm:بس کن دیگه!:grrr:
حسینی بدرد نمیخوره... طهرانچی هم همینطور... تا اونجایی که ذهنم یاری میکنی دو تا گزینه های دیگه چیز بدی ازشون نشنیدم
فردا امتحان ریاضی مهندسی دارمهیچی بلد نیستم! خدا کنه فردا بالا 15 بتونم بگیرم...
طهرانچی من باهاش داشتم مثل جزو کرمم نوشتم نمره داد
طهرانچی رو که همینجا بچه ها می گفتن 2-3 نمره کمتر از برگه میده. با اون امتحانایی که میگیرن، استاد بد نمره باشه، دیگه چه شود.
صفدری رو شما می شناسی؟ درس دادن و نمره دادنش چطوره؟ من معادلات با ارفع داشتم، ریاضی2 رو هم با یه استاد خیلی خوب گذروندم، اصلا دلم نمی خواد سر ریاضی مهندسی مجبوری با کسی بردارم.
خواهش میکنم!:happy:
منم میخوام بیام
عزیزم گیلانی مثلا مدیر گروه ریاضیه هااااااااااااا :hmm:
فقط نمیدونم کجا باید پیداش کرد![]()
دوستام باهاش داشتن مثل اینکه روی حضور غیاب خیلی حساس و اینکه جزوه زیاد میگه نمره دادن اشم دوستان میگفتن به اندازه سواد برگت نه کمتر نه بیشتر... نمیدونم الان به بچهها چند داده
کرمی مدیر گروه سابق هستواااااااااااااا راست میگی؟ پس چرا به من گفتن کرمی مدیر گروهه؟؟؟ :grrr: خوب شد گفتی، حالا چی کار کنیم؟ من امروز زنگ زدم، چون فکر می کردم کرمی مدیر گروهه پرسیدم کرمی کی میاد![]()
گروه الکترونیک ساختمون 2، طبقه اوله.
بچه ها کسی نمی دونه از کجا میشه این آقای گیلانی رو پیدا کرد؟
اون یکی چی؟ یاراحمدی؟
کاش از دوستات می پرسیدی. من یکی که اصلا اعصاب استادی که سر نمره حق آدمو ضایع کنه ندارم.
اون یکی چی؟ یاراحمدی؟
کاش از دوستات می پرسیدی. من یکی که اصلا اعصاب استادی که سر نمره حق آدمو ضایع کنه ندارم.
ترمی که من با صمیمی پیشرفته داشتم امتحانش فوق العاده سخت بود و خودش گفت فقط 7-8 نفر پاس کرده (شاید چون سوالا لو رفت همچین کاری کرد) حالا امتحان طراحیشو نمیدونم!
ولی عزت دوست اگه بخونی نمرت خوب میشه و پاس میشی
به هر حال منم بین این استادا موندم اگه کسی این استادا رو میشناسه بگه و مارا راهنمایی کنه
آره خیلی آدم خوبیه:happy:فردا صبح دوباره زنگ می زنم گروه ریاضی می پرسم. کاش زودتر اقدام می کردیم یه درخواستی چیزی می نوشتیم، امضا جمع می کردیم، اینطوری احتمالش بیشتر بود اثر داشته باشه تا من یه نفر برم بگم. ولی شنیدم گیلانی آدم خوبیه.
فردا صبح دوباره زنگ می زنم گروه ریاضی می پرسم. کاش زودتر اقدام می کردیم یه درخواستی چیزی می نوشتیم، امضا جمع می کردیم، اینطوری احتمالش بیشتر بود اثر داشته باشه تا من یه نفر برم بگم. ولی شنیدم گیلانی آدم خوبیه.
بچه ها یکی معدلش یه ترم زیر 10 بشه چی میشه؟![]()
طهرانچی رو که همینجا بچه ها می گفتن 2-3 نمره کمتر از برگه میده. با اون امتحانایی که میگیرن، استاد بد نمره باشه، دیگه چه شود.
صفدری رو شما می شناسی؟ درس دادن و نمره دادنش چطوره؟ من معادلات با ارفع داشتم، ریاضی2 رو هم با یه استاد خیلی خوب گذروندم، اصلا دلم نمی خواد سر ریاضی مهندسی مجبوری با کسی بردارم.
بچه ها یکی معدلش یه ترم زیر 10 بشه چی میشه؟![]()
سلااام بر دانشجویان گل تی جی
والا من این ترم خودم با صمیمی داشتم درس دادنش که خوب بود ولی هنوز نمراتش نیومده که بگم خوب نمره داده یا نه!
دوستان برای شبکه و طراحی کامپایلر کدوم استادا خوبند؟
مرسی
بالاخره یکی یادی از من کرد:blush:
تازه من که دو ترمم مرخصی داشتم یعنی مثلا خیلی ترم بالایی ام ولی هیچ استاد خوبی بهم نمیرسه
راستی شما ترم دیگه چه درسایی برمیدارید؟
آخه دست دانشجوی بیچاره نیست که:blink: :blink: :blink: :blink:
من که جوابی ندارم! فاجعه است!!!