• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

masoud7

Registered User
لایک‌ها
6
خب خیلی ها این کار رو می کنند چون معادلات و ریاضی 2 با هم سخت میشه.من با توجه به چارت نرم افزار میگم می تونی ریاضی 2 برداری معادلات بر نداری.
من از هاشمیان خوشم نمیاد !!!!!سی شارپ این هم مبحث واسه درس دادن داره اونوقت نصف ترم وقت بچه ها رو با اون C++ عتیقه تلف می کنه .!
باز هم میگم بین این دو تا منشی بهتره !سر کلاسش برو درس خوب بخون تمرین های جزوش رو حل کن سوال هم داشتی من توی وبلاگم در خدمتتم(وبلاگم)
فکر می کنم اگر تخفیف بهت تعلق بگیره اتوماتیک توی پرداخت اینترنتیت اعمال می کنند .

نبینم به هاشمیان توهین بشه؟

بهترین استاد عمرم تو دانشگاه هاشمیان بوده

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
من انتخاب واحدم دوشنبه ساعت آخره،شما چی؟
من با صمیمی برمیدارم دوستم میگفت حجم جزوه اش به نسبت عزت دوست کمتره و خوبه:blush:

من با صمیمی داشتم نه بلده درس بده نه امتحان خوبی میگیره خیلی از بچه ها افتادن منم حذف کردم
ولی عزت دوست رو بچ ها باش داشتن میگفتن امتحانش خیلی آسون بود از همه مهم تر جزوه درست و حسابیم داره من این ترم میخوام باش بردارم

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
بچه ها ساختمان گسسته فیضیان بهتره یا زرین زاد؟

من با زرین زاد این ترم محاسبات داشتم خوب نبود به اندازه 18 نوشته بودم پروژه هم بش داده بودم ولی نامرد بهم 14 داد:( به بقیه هم 10-14 داده بود کلا زیاد مال نیست فیضیانم شنیدم به همه 14 میده ولی اونایی رو که بشناسه نمره بالا هم میده.

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
بچه ها کمک............ اول نمره بعد درس!!! به ترتیب بی زحمت بگید که اگه یکی گیرم نیومد اونیکی رو بگیرم.....

طراحی اجزا 1 :

اکبري احمد آبادي-داود
پايگانه-غلامحسن
پورکمالي انارکي-علي
صفا-مهدي

کارگاه اتومکانیک:

محمد ابراهیم-ابوالفضل
صفا-مهدی
نجفی گوگرچین-فرزاد

مقاومت 2 :

ابراهیمی میگن مقاومت 2 رو اذیت نمیکنه...امتحانش از کجاست و سطح سوالاش چطوره....

دینامیک ماشین:

ذوقی
عصمتی

در خصوص طراحي اجزا يك با دكتر ياس اگه بر ميداشتي خوب بود كه تو ليست تو نيست با صفا . اناركي و پايگانه هم بر ندار اكبري رو نميشناسم ... اگه ميخواي واقعا چيزي ياد بگيري پايگانه بهتره اما شديدن سخت ميگيره يه جزوه هم داره سيصد چهار صد صفحه .. من با ياس اين ترم سيزده شدم و تازه كم خونده بودم البته بعضي ها رو هم با شش انداخته بود
در مورد كارگاه اتومكانيك من هم نيازمند ياري سبز دوستان هستم چون احتمالا اين ترم بردارم
مقاومت دو رو تا حالا با ابراهيمي نداشتم راستي منم مقاومت دو رو حذف كردم :(
ديناميك ماشين شك نكن كه با ذوقي .. من اين ترم اطمينان صد در صد داشتم ميوفتم ديروز ديدم داده به من سيزده .. فقط اگه با ذوقي برداشتي همون اول ترم دو تا كار بايد بكني ، يكي كتاب خودش رو به قيمت دوازه هزار تومن همون روز اول از خودش بخر و تمرين هاشو حل كن كه امتحان عين كتابه ... دوم اينكه همون روز اول بگو پروژه ميخوام و برو پروژه رو شده با زور ازش بگير كه ممكنه تا هشت نمره بياره روي امتحان فاينالت ... البته اگه پروژه روباتيك بهت نده و نگه كه برو روبات بساز ... شانس بياري پروژه ويرايش كتاب هاي جديدشو بهت بده .. كارش حوصله ميخواد اما به نمرش مي ارزه ...

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
دوستان يه همفكري كنن براي رياضي دو ... همون طوري كه ميدونيد من همه استاد ها برام باز هستن مشكلي ندارم با كي بر دارم كه نمره بده ؟ متاسفانه اين ترم كرمي رياضي دو ارائه نداده ... و گر نه با اون بر ميداشتم. ...

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
بچه های نرم افزار یه وبلاگ طراحی کردن در مورد انتخاب واحد بحث میکنن بد نیست یه سری هم به اونجا بزنین

http://tjs87.wordpress.com

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
من با زرین زاد این ترم محاسبات داشتم خوب نبود به اندازه 18 نوشته بودم پروژه هم بش داده بودم ولی نامرد بهم 14 داد:( به بقیه هم 10-14 داده بود کلا زیاد مال نیست فیضیانم شنیدم به همه 14 میده ولی اونایی رو که بشناسه نمره بالا هم میده.

زرین زاد امتحانش اسون بود؟خودش جزوه داره؟شما فقط جزوه خودشو خوندید؟
پروژش چی بود؟اصلا این درس چجور درسه؟

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
زرین زاد امتحانش اسون بود؟خودش جزوه داره؟شما فقط جزوه خودشو خوندید؟
پروژش چی بود؟اصلا این درس چجور درسه؟

امتحانش که آره خیلی آسون بود جزوشو با تمرینایی که سر کلاس حل کرد رو بلد باشی درس خوبیه و کلا درس هلوییه باید ازش 20 گرفت ولی به نظر من خیلی در حقم نامردی کرد.

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
چرا نمره های من نمیاد ؟:(
من محاسبات با زرین زاد داشتم این ترم به نظرم خوب بود

امتحانش چطوری بود؟خودش جزو داره؟ برای گسسته خودش جزو به ما داد محاسباتشم همینطوریه؟

dma

Registered User
لایک‌ها
57
در خصوص طراحي اجزا يك با دكتر ياس اگه بر ميداشتي خوب بود كه تو ليست تو نيست با صفا . اناركي و پايگانه هم بر ندار اكبري رو نميشناسم ... اگه ميخواي واقعا چيزي ياد بگيري پايگانه بهتره اما شديدن سخت ميگيره يه جزوه هم داره سيصد چهار صد صفحه .. من با ياس اين ترم سيزده شدم و تازه كم خونده بودم البته بعضي ها رو هم با شش انداخته بود
در مورد كارگاه اتومكانيك من هم نيازمند ياري سبز دوستان هستم چون احتمالا اين ترم بردارم
مقاومت دو رو تا حالا با ابراهيمي نداشتم راستي منم مقاومت دو رو حذف كردم :(
ديناميك ماشين شك نكن كه با ذوقي .. من اين ترم اطمينان صد در صد داشتم ميوفتم ديروز ديدم داده به من سيزده .. فقط اگه با ذوقي برداشتي همون اول ترم دو تا كار بايد بكني ، يكي كتاب خودش رو به قيمت دوازه هزار تومن همون روز اول از خودش بخر و تمرين هاشو حل كن كه امتحان عين كتابه ... دوم اينكه همون روز اول بگو پروژه ميخوام و برو پروژه رو شده با زور ازش بگير كه ممكنه تا هشت نمره بياره روي امتحان فاينالت ... البته اگه پروژه روباتيك بهت نده و نگه كه برو روبات بساز ... شانس بياري پروژه ويرايش كتاب هاي جديدشو بهت بده .. كارش حوصله ميخواد اما به نمرش مي ارزه ...

داداش یاس ارائه نداده...بابا مهدی صفا که دوستم همین امروز صبح کلی تعریف کرد گفت زیر 16 نمیده....!میگفت گفته من دلم نمی آد کسی رو بندازم!!!!!!!
چاره چیه..حالا اگه ممکنه لطف کن این لیستی که نوشتم رو به ترتیب بگو کدوم استادارو برا درسا بردارم....
راستی حسینی هاشمی هم فیضی عظیم به بچه ها داد!چه امتحان دلی گرفت....نمیدونی نمره ها رو زود میده یادیر؟
مقاومت 2 هم شانس آوردی حذف کردی...دوستام با استادت داشتن ،گریه میکردن....یسری ها سفید دادن!!!

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
امتحانش که آره خیلی آسون بود جزوشو با تمرینایی که سر کلاس حل کرد رو بلد باشی درس خوبیه و کلا درس هلوییه باید ازش 20 گرفت ولی به نظر من خیلی در حقم نامردی کرد.

ممنون:)

dma

Registered User
لایک‌ها
57
نمرت چند شده؟ به من که 14 داد پسرا هم همشون 10-14 شدن چنتا از 2ختراهم همینطور

سلام...خانوم یه خوااهشی میتونم ازتون بکنم؟ بابا این آخه چه آواتوریه!میبینم حالم بد میشه...تروخدا عوضش کن!

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امتحانش چطوری بود؟خودش جزو داره؟ برای گسسته خودش جزو به ما داد محاسباتشم همینطوریه؟

آره یه جزوه 85 صفحه ای داره که دقیقا عین همون سوال داده بود

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
پایگاه داده و نرم 1 و سیستم عامل و هوش مصنوعی و زبان تخصصی رو باکی بردارم؟؟؟

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
سلام...خانوم یه خوااهشی میتونم ازتون بکنم؟ بابا این آخه چه آواتوریه!میبینم حالم بد میشه...تروخدا عوضش کن!

خانوم چیه من آقام اینم عکس پسرمه چرا حالت ازش بهم میخوره پسر به این خوشگلی:blush:

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون پروژش سخته؟

خوب خداروشکر برای 2تا درس استادامون معلوم شد بریم سر درسای بعدی:D

من اصلا پروژه ندادم فقط برگه رو خیلی خوب نوشتم:lol:
آز مدار 1 با کی برمیدارین؟

بالا