• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
من انتخاب واحدم دوشنبه ساعت آخره،شما چی؟
من با صمیمی برمیدارم دوستم میگفت حجم جزوه اش به نسبت عزت دوست کمتره و خوبه:blush:

من دوشنبه ساعت دوم
نمره دادن صمیمی چطوره؟ (یکی از دوستان میگفت خوب نمره میده )سوال های امتحانیش چطور بوده؟؟

چرا جلوی درسهای عمومی ننوشته کجا تشکیل میشه!!

جساراتا بچه ها مگه ساعت داره؟؟
كجا زده ساعت رو؟
واسه اين بحث معدل ها است !!! : :cowboy: :cowboy: D:D:D

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
من اصلا پروژه ندادم فقط برگه رو خیلی خوب نوشتم:lol:
آز مدار 1 با کی برمیدارین؟

نمیدونم من هیچ کدوم از استادا رو نمیشناسم البته اینجا یکی گفت منوچهری خوبه شما از استاد های این درس کسی رو میشناسید که خوب باشه با بد باشه؟

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36

چه خوب بهتون نمره داده عجب نامردیه به من چرا اینجوری نمره داده من خداییش خیلی خوب نوشته بودم شایدم محاسباتم با ماشین حساب خوب نبوده ولی من هر سوالو 2 بار چک کردما
سردر گم شدم :wacko:

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
جساراتا بچه ها مگه ساعت داره؟؟
كجا زده ساعت رو؟
واسه اين بحث معدل ها است !!! : :cowboy: :cowboy: D:D:D

معدل 17 به بالا ساعت8:30 تا -11:30
معدل 16تا17 ساعت 11:30 تا 3
معدل 15تا 16 ساعت 3 به بعد

Last edited:

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه خوب بهتون نمره داده عجب نامردیه به من چرا اینجوری نمره داده من خداییش خیلی خوب نوشته بودم شایدم محاسباتم با ماشین حساب خوب نبوده ولی من هر سوالو 2 بار چک کردما
سردر گم شدم :wacko:

دوستام هم اکثرا 13و14 شدن
فکر کنم به جواب آخر خیلی حساسه
خوب نوشتم:p

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
دوستام هم اکثرا 13و14 شدن
فکر کنم به جواب آخر خیلی حساسه
خوب نوشتم:p

آمار اینارو ندارین؟
پایگاه داده و نرم 1 و سیستم عامل و هوش مصنوعی و زبان تخصصی و آز مدار و آز کامپیوتر

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آمار اینارو ندارین؟
پایگاه داده و نرم 1 و سیستم عامل و هوش مصنوعی و زبان تخصصی و آز مدار و آز کامپیوتر

نرم 1 سیدی
سیستم عامل موسوی
زبان تخصصی رستم زاده
آز کامپیوتر معین تقوی خوبه

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
بالای 17 :460 نفر
16تا17 :660نفر
15تا16: 1103 نفر
البته این برای تمام رشته هاست

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
بچه ها کسی خبر داره که استاد قوامی ( طراحی الگوریتم) چطوری صحیح میکنن؟ نمره چجوری میدن استاد قوامی؟؟؟

استاد معین تقوی( درس محاسبات عددی) چطور نمره میدن؟؟

استاد هادی (مدار الکتریکی 1) چطور؟؟

همه این استادا اساتیده خیلی خوبی هستن، فقط میخوام ببینم چطوری نمره میدن و ورقه ها رو صحیح میکنن؟؟

راستی، استاد نطاق پور نوری(دفاع مقدس!) چطوری نمره میدن؟؟ کسی اطلاع داره از نحوه نمره دادن و صحیح کردنشون؟؟

ممنون از همگی :happy:

خیلی خیلی نگرانم:blink::wacko:...هنوز که نمره هاشون نیومده

-------------------------------

راستی،قدیم قدیما!! توی tjs87.wordpress.com بودم...البته الانم اطلاعات کمابیش دارم....اگر سوالی بود خوشحال میشم در هر زمینه ای بتونم کمکتون کنم:):happy:

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
داداش یاس ارائه نداده...بابا مهدی صفا که دوستم همین امروز صبح کلی تعریف کرد گفت زیر 16 نمیده....!میگفت گفته من دلم نمی آد کسی رو بندازم!!!!!!!
چاره چیه..حالا اگه ممکنه لطف کن این لیستی که نوشتم رو به ترتیب بگو کدوم استادارو برا درسا بردارم....
راستی حسینی هاشمی هم فیضی عظیم به بچه ها داد!چه امتحان دلی گرفت....نمیدونی نمره ها رو زود میده یادیر؟
مقاومت 2 هم شانس آوردی حذف کردی...دوستام با استادت داشتن ،گریه میکردن....یسری ها سفید دادن!!!

من شناختم از صفا بر ميگرده به روزي كه بچه ها امتحان داشتن كه همه ازش ميناليدن و از يكي دو تا از بچه ها كه پرسيدم زياد راضي نبودن ازش . راستش من شناختم نسبت به اون ليستي كه گفتي زياد نيست در همون حد اطلاعات داشتم البته در مورد پايگانه يكي دو تا از بچه ها دو سه سال پيش باهاش داشتن جزوش خيلي خيلي خوب هست و توي صنعت خيلي به كارت مياد ( هنوزم دوستام كه فارغ التحصيل شدن به جزوش مراجعه ميكنن ) منتها حجمش زياده .. خيلي زياد ... ضخامت جزوشو كه من ديدم حدود سه سانت ميشد و احتمالا از همش هم امتحان مياد جزوش توي پاساژ هست مگه اينكه اخيرا روش تدريسش رو عوض كرده باشه كه خيلي بعيده...

بالا