nini-joon
Registered User
- نوشتهها
- 410
- لایکها
- 0
به نظر من یا فیزیک 2 یا معادلاتتو حدف کن چون سنگین میشه واست
فیزیک 2 رو حذف کنی بهتره چون خیلی سخته
من این ترم فیزیک یک 20 شدم! بازم توصیه تون اینه که برش ندارم؟
به نظر من یا فیزیک 2 یا معادلاتتو حدف کن چون سنگین میشه واست
فیزیک 2 رو حذف کنی بهتره چون خیلی سخته
من این ترم فیزیک یک 20 شدم! بازم توصیه تون اینه که برش ندارم؟
سالاری مندی این ترم از 30 نفر 20 نفرو پاس کرده،اون 10 نفر هم همشون نیفتادند یه عده حذف کردند
به نظر میاد بد نباشه![]()
فیزیک 2 به نظر من خیلی سخت تر از فیزیک 1 هستش
یه خورده سنگین میشه سه تا درس تخیلی رو باهم برداشتن ریاضی 2 و معادلات نسبتا آسونه ولی فیزیک 2 یه خورده سخته با این همه اگه فیزیکت خوب باشه فک نکنم مشکلی داشته باشی![]()
ممنون! من خیلی از شاختمان گسسته و معادلات می ترسم!!!:wacko:
ولی مثل اینکه معادلات هم نیازه ریاضی 2 هست و ساختمان گسسته رو برندارم عقب میفتم!
البته از واقعیت ها نمیشه فرار کرد!![]()
اتفاقا ساختمان گسسته خیلی درس باهالیه کیا ارایه میدن؟
معادلاتم فقط باید حفظیاتت خوب باشه و تو طول ترم بخونی چون واقعا فراره
آخه هرچی باشه همون که توش اسم گسسته داشته باشه برا ترسیدن کافیه!!!:O
زرین زاد فیضیان احمدی
معادلات هم یا با کرمی بر میدارم یا ارفع!
(پیشرفته با هاشمیان بردارم یا منشی؟!)
(وای چه ترم ترسناکی!!!:wacko:)
من گیج شدم از بس هرکی یه چیزی میگه!:wacko:زرین زاد و که من خودم باهاش داشتم امتحانش آسون بود ولی نمره بالا نمیده امتحان تستیشو که خوب نوشته بودم شدم 14 این ترمم باهاش محاسبات عددی داشتم بازم بهم بد نمره داد اتفاقا صبح بحثش بود ولی کلا فک نکنم استاد بدی باشه
فیضیانم بچه ها باهاش داشتن میگفتن تصیح نمیکنه و به همه بین 13- 14 میده و اگه به خوبی بشناستت بهت نمره بالا میده
معادلاتم حتما با کرمی بردار
پیشرفته با منشی بر دار میگن هم خوب درس میده هم خوب نمرهمیده کلا میگن تو دانشگاه تکه البته بعد از موحدی
من گیج شدم از بس هرکی یه چیزی میگه!:wacko:
یعنی از زرین زاد نمیشه نمره 17 18 به بالا گرفت؟!
میگن منشی خیلی خفن درس میده! باید برای نمره خوب خیلی خفن بخونی! می ترسم نرسم باهاش "خیلی" حفن بخونم!
مبانی با هاشمیان داشتم خوب بود فقط بعضی چیزهارو نمی گفت!
برای این پیشزفته خیلی گیج شدم!:wacko::wacko::wacko:
هلپ می!
ممنون!من با منشی پیشرفته داشتم سریع درس میده اگه هر جلسه باهاش نخونی اصلا پاس نمیشی ولی اگه بخونی و تمریناتی که میگه حل کنی امتحانش خوبه و سخت نیست من نخوندم افتادم بعد با صمیمی برداشتم فهمیدم منشی چه فرشته ای بود
پیرنیا هم که خوبه اگه ارائه داد با اونم بردار
ممنون!
ببین با بعضی از استادها هرچی خفن بخونی عالی نمیشی.
با یه سری اگه متوسط یا متوسط رو به بالا بخونی عالی میشی.
منشی و زرین زاد جز کدوم دسته است؟
من گیج شدم از بس هرکی یه چیزی میگه!:wacko:
یعنی از زرین زاد نمیشه نمره 17 18 به بالا گرفت؟!
میگن منشی خیلی خفن درس میده! باید برای نمره خوب خیلی خفن بخونی! می ترسم نرسم باهاش "خیلی" حفن بخونم!
مبانی با هاشمیان داشتم خوب بود فقط بعضی چیزهارو نمی گفت!
برای این پیشزفته خیلی گیج شدم!:wacko::wacko::wacko:
هلپ می!
اگر منظور از هاشمی سید علیرضا هاشمی باشه استاد فوق العاده ایه!هم درس هم نمره !
من فکر کنم جزو متوسط ها باشن منشی توی نمره هاش 20 داشته البته بگم اونی که 20 شده برنامه نویسی بلد بوده ولی بنظرم اگه با منشی بشی 12-13 یعنی 16-17 چون خوب درس میده وجدان کاری داره سوال بپرسی جواب میده واقعا بلده و ازرش داره باهاش بگیری البته این نظر منه شاید شما با ایشون بگیرید بنظرتون خوب نباشه
زرین زادم آدم خوبیه جزوه خوبی داره واقعا نمی دونم استادا رو چه حسابی نمره میدن اما فکر میکنم زرین زاد الکی نمره نده خوب درست بنویسی مرض نداره که کم کنه حالا دوستان میگن رو جواب آخر حساسه نمیدونم
دیدید که nana92 با ایشون محاسبات18 شده
خواهش میکنمخیلی ممنون از جوابتون
برای طراحی الگوریتم فقط شیخ الحرم و سالار مندی
سالارمندی که دوستم میگه زباد خوب نیست میمونه این آقای شیخ الحرم
روحانی هم رفت در لیست سیاه با این امتحان
کسی راجعبه سالارمندی چیزی میدونه؟
درمورد منشی من فقط بگم که واقعا استاده،این صحبت هایی هم که دوستمون گفت تایید میشه ، البته لازم نیست برنامه نویس حرفه ای باشی تا 19-20 بگیری باهاش،از اون دسته استاهایی ه که با کلاس ش جلو بری و تمرین حل کنی نمره بالایی میگیری،من ترم اول مبانی با منشی داشتم 19 شدم!:دی ، کلا درسی که منشی ارائه بده واقعا ارزش داره باهاش بگیریمن فکر کنم جزو متوسط ها باشن منشی توی نمره هاش 20 داشته البته بگم اونی که 20 شده برنامه نویسی بلد بوده ولی بنظرم اگه با منشی بشی 12-13 یعنی 16-17 چون خوب درس میده وجدان کاری داره سوال بپرسی جواب میده واقعا بلده و ازرش داره باهاش بگیری البته این نظر منه شاید شما با ایشون بگیرید بنظرتون خوب نباشه
دوستم میگفت امتحانش خیلی سخت بوده!!شما این ترم طراحی داشتید؟
به نظرم استرس انتخاب واحد بیشتر از استرس امتحاناس
داداش یاس ارائه نداده...بابا مهدی صفا که دوستم همین امروز صبح کلی تعریف کرد گفت زیر 16 نمیده....!میگفت گفته من دلم نمی آد کسی رو بندازم!!!!!!!
چاره چیه..حالا اگه ممکنه لطف کن این لیستی که نوشتم رو به ترتیب بگو کدوم استادارو برا درسا بردارم....
راستی حسینی هاشمی هم فیضی عظیم به بچه ها داد!چه امتحان دلی گرفت....نمیدونی نمره ها رو زود میده یادیر؟
مقاومت 2 هم شانس آوردی حذف کردی...دوستام با استادت داشتن ،گریه میکردن....یسری ها سفید دادن!!!
اين دوستات كه ميگي گريه ميكردن با علوي داشتن يا ابراهيمي؟