• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
اگه بخوام معادلات با کرمی بردارم اون وقت با منشی (پیشرفته) نمی تونم بردارم و باید با هاشمیان بردارم!

نظر شما چیه؟

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
اگه بخوام معادلات با کرمی بردارم اون وقت با منشی (پیشرفته) نمی تونم بردارم و باید با هاشمیان بردارم!

نظر شما چیه؟
معدلت چنده اگه زیر 17 باشه معادلات با کرمی نمی تونی برداری عمرا !!!!!پر میشه سه سوت !

masoud7

Registered User
لایک‌ها
6
معدلت چنده اگه زیر 17 باشه معادلات با کرمی نمی تونی برداری عمرا !!!!!پر میشه سه سوت !

شما به این نکته دقت کن که کسی که معدلش 17 است اولا براش مهم نیست با کی برداره چون درس میخونه و دوما احتمالا پاس کرده.
مثل ما نیست که دربدر استادای هلو بشه

dma

Registered User
لایک‌ها
57
بچه ها کسی با محمد تقی عباسی انقلاب اسلامی داشته؟ شنبه باهاش امتحان دارم اصلا نمیدونم چی بخونم!!!کتابش زیاده منم انقدر این 2 هفته فشار درسی و کاری بهم اومده که اصلا حال ندارم بخونم...چشمام دیگه یاری نمیکنه...

farnazsoft

Registered User
لایک‌ها
15
بچه ها کسی با محمد تقی عباسی انقلاب اسلامی داشته؟ شنبه باهاش امتحان دارم اصلا نمیدونم چی بخونم!!!کتابش زیاده منم انقدر این 2 هفته فشار درسی و کاری بهم اومده که اصلا حال ندارم بخونم...چشمام دیگه یاری نمیکنه...

من 20 شدم :p

کل کتاب رو خوندم و حفظ کردم ، خیلی روی تاریخ های فرعی وقت نذارید و اتفاقات . روی چیزایی که زیاد گفته وقت بذارید . مثل همون جشن هنر شیراز و جشن های 2500 ساله و ......

من سر کلاس از حرفاش زیاد خلاصه نویسی کردم یه بخشی از سوالات مربوط به همون خلاصه ها بود .

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
شکر خدا این امتحانای کوفتی تموم شد و راحت شدیم ، به لطف اساتید گرامی هم هنوز نمره ی هیچ کدوم از درسام نیومده ، ماشالا واقعا !!

MegaMind

Registered User
لایک‌ها
2
سلام بچه ها کسی خبر داره عمومیا کی میاد تو سایت و اینکه چطوری میشه 2 تا عمومی رو همزمان برداشت؟

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
شکر خدا این امتحانای کوفتی تموم شد و راحت شدیم ، به لطف اساتید گرامی هم هنوز نمره ی هیچ کدوم از درسام نیومده ، ماشالا واقعا !!
استادای منم همینن!:hmm:
البته معادلاتم اومد که ایشون بنده رو انداختن!دستشون درد نکنه!:hmm:

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
در بدترین حالت 18 به بالا و در بهترین حالت 19 به بالا.
خب حالا چیکار کنم؟
به نظرم اینکه برنامه سازی پیشرفته خوب یادبگیری توی کل تحصیلت حداقل تا مقطع کارشناسی تاثیر میذاره در صورتی که اگر استادت کرمی نباشه خیلی هم اتفاق بدی نمیافته استاد خوب زیاد هست !
اما بر عکس اگر با کرمی برداری فوق فوقش آخر ترم یک درس 3 واحدی رو خوب پاس می کنی اما یک درس سه واحدی مثل برنامه سازی پیشرفته رو اون جور که باید یاد بگیری یاد نمیگیری!
خود دانی باز هم جوانب رو بسنج پیشنهاد من همون منشیه!

ayaran

Registered User
لایک‌ها
13
من یه سوال فنی برای برادرم پیش اومد گفتم اینجا از دوستان تهران جنوبی بپرسم
من داداشم امسال توی کنکور قبول شد.رشته ی سخت افزار.ولی یکی از واحد های پیش دانشگاهیش مونده بود و شهریور ماه که رفت دانشگاه برای ثبت نام گفته بودن بهش که باید مدرک پیش رو داشته باشی و میتونی زمانی که مدرکو گرفتی ترم دوم بیای برای ثبت نام که خداروشکر پاسش کرد و 3شنبه این هفته رفت دانشگاه که ببینه کی برای ثبت نام باید اقدام کنه که گویا مسئول آموزش گفته بوده شما تاخیری حساب میشی و باید 26 بیای.پوشه ثبت نام هم توی همون شهریور ماه گرفته بود.میخواستم دوستان راهنمایی کنن.26 به نظرتون دیر نیست ؟؟؟ به من که گفت 26 باید بره کمی نگران شدم که شاید دیر بشه و این بچه برای ثبت نام توی دانشگاه به مشکل بخوره . ممنون میشم کمک کنید​

farnazsoft

Registered User
لایک‌ها
15
ساعت امتحان های عمومی دانشکده فنی طوری هست ؟ یادمه 90 دقیقه ای شده بود و نیم ساعت بعد امتحان بعدی شروع میشد درسته ؟

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
بچه ها استاد وفاپور سوالاش چجوریه؟؟

طولانیه؟؟ سوالایی که تو امتحان میده منظورمه....

کلاً نوعه امتحان گرفتنش و ورقه امتحانیش چجوریه؟؟

----------------------

راستی، شک نکنین که محاسبات عددی رو با استاد معین تقوی بردارین...خیلی خیلی استاده خوبین...هم از لحاظه نمره، هم از این لحاظ که واقعا تو طوله ترم از این درس لذت خواهید برد...شک نکین:happy:

نمره هاش اومده استاد معین تقوی...اونایی که سراغ دارم خوب شدن...منم خودم 18 شدم;):rolleyes:

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
من یه سوال فنی برای برادرم پیش اومد گفتم اینجا از دوستان تهران جنوبی بپرسم
من داداشم امسال توی کنکور قبول شد.رشته ی سخت افزار.ولی یکی از واحد های پیش دانشگاهیش مونده بود و شهریور ماه که رفت دانشگاه برای ثبت نام گفته بودن بهش که باید مدرک پیش رو داشته باشی و میتونی زمانی که مدرکو گرفتی ترم دوم بیای برای ثبت نام که خداروشکر پاسش کرد و 3شنبه این هفته رفت دانشگاه که ببینه کی برای ثبت نام باید اقدام کنه که گویا مسئول آموزش گفته بوده شما تاخیری حساب میشی و باید 26 بیای.پوشه ثبت نام هم توی همون شهریور ماه گرفته بود.میخواستم دوستان راهنمایی کنن.26 به نظرتون دیر نیست ؟؟؟ به من که گفت 26 باید بره کمی نگران شدم که شاید دیر بشه و این بچه برای ثبت نام توی دانشگاه به مشکل بخوره . ممنون میشم کمک کنید​

مطمئنا از اینکه بره ترم بعد بیاد خیلی بهتره ، ولی نگران نباشید ، ثبت نام با تاخیر جزو تاریخ های تقویمی دانشگاه هستش و مخصوص برادر شما نیست ، معمولا زمان حذف و اضافه میخوره به ثبت نام تاخیری ها ، تا اون موقع هم کلاس ها هنوز خیلی هاشون جدی شروع نشدن و برای رسوندن خودش اصلا دیر نیست و جای نگرانی نداره .

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
ماشالله دوستان حسابي رفتن تو فاز امتحان و درس و اين جور موقع ها هم كه من اسپم دادنم براي تغيير روحيه دوستان گل ميكنه براي همين يه پست اسپم براي دوستان ميذارم يه اهنگ نسبتا غمگين اما قشنگ براتون آپلود كردم :
http://www.4shared.com/audio/YyWTlNGR/01_EMSHAB.html
البته هم ملودي و هم اهنگ دزدي هست و اصل اين اهنگ كار يه خواننده ي تركيه اي هست كه چند سال پيش كشته شد سر همين اهنگ .. جريان هم اين بود كه اخر ويديويي كه روي اين اهنگ گذاشته بود اين خواننده مثلا خود كشي ميكنه و همين باعث ميشه يه عده از كسايي كه اين اهنگ رو گوش ميكردن و غم عشق شديدن روشون اثر بد گذاشته بود تحت تاثير همين اهنگ خود كشي كنن و بعد ها فك و فاميل اون بنده خدا هايي كه خودكشي كرده بودن به قصد انتقام خواننده ي اين اهنگ رو ميكشن و همين باعث معروف شدن اين اهنگ ميشه و البته باعث ميشه كه ملودي اين كار در كشور هاي بي در پيكري مثل ايران دزديده بشه و روش به زبان هاي مختلف شعر بذارن در ايران هم توسط دو گروه دزديده ميشه يكي گروه هفت و يكي هم توسط احسان ... كه يكي از اين دزدي ها همين اهنگي است كه من براتون گذاشتم كه توي next persian star توسط احسان خونده شده ... اصل اهنگ رو من ندارم ... اما قشنگه ...

sam_1326

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها كدام استاد مقاومت مصالح خوب است؟

blackboy_siasia

Registered User
لایک‌ها
1
استادای منم همینن!:hmm:
البته معادلاتم اومد که ایشون بنده رو انداختن!دستشون درد نکنه!:hmm:
با کی شما معادلات داشتی ؟
کی خوبه ؟ رودک ، ارفع ، فغانی ؟؟؟ فقط پاس کنه بریم (درس دادنش اصلاً مهم نیست)

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
به نظرم اینکه برنامه سازی پیشرفته خوب یادبگیری توی کل تحصیلت حداقل تا مقطع کارشناسی تاثیر میذاره در صورتی که اگر استادت کرمی نباشه خیلی هم اتفاق بدی نمیافته استاد خوب زیاد هست !
اما بر عکس اگر با کرمی برداری فوق فوقش آخر ترم یک درس 3 واحدی رو خوب پاس می کنی اما یک درس سه واحدی مثل برنامه سازی پیشرفته رو اون جور که باید یاد بگیری یاد نمیگیری!
خود دانی باز هم جوانب رو بسنج پیشنهاد من همون منشیه!

ببین من خودم کتاب دایتل رو می خونم! بازم میگی که منشی یه چیز دیگه است؟

بالا