معدلت چنده اگه زیر 17 باشه معادلات با کرمی نمی تونی برداری عمرا !!!!!پر میشه سه سوت !اگه بخوام معادلات با کرمی بردارم اون وقت با منشی (پیشرفته) نمی تونم بردارم و باید با هاشمیان بردارم!
نظر شما چیه؟
معدلت چنده اگه زیر 17 باشه معادلات با کرمی نمی تونی برداری عمرا !!!!!پر میشه سه سوت !
بچه ها کسی با محمد تقی عباسی انقلاب اسلامی داشته؟ شنبه باهاش امتحان دارم اصلا نمیدونم چی بخونم!!!کتابش زیاده منم انقدر این 2 هفته فشار درسی و کاری بهم اومده که اصلا حال ندارم بخونم...چشمام دیگه یاری نمیکنه...
استادای منم همینن!:hmm:شکر خدا این امتحانای کوفتی تموم شد و راحت شدیم ، به لطف اساتید گرامی هم هنوز نمره ی هیچ کدوم از درسام نیومده ، ماشالا واقعا !!
به نظرم اینکه برنامه سازی پیشرفته خوب یادبگیری توی کل تحصیلت حداقل تا مقطع کارشناسی تاثیر میذاره در صورتی که اگر استادت کرمی نباشه خیلی هم اتفاق بدی نمیافته استاد خوب زیاد هست !در بدترین حالت 18 به بالا و در بهترین حالت 19 به بالا.
خب حالا چیکار کنم؟
من یه سوال فنی برای برادرم پیش اومد گفتم اینجا از دوستان تهران جنوبی بپرسم
من داداشم امسال توی کنکور قبول شد.رشته ی سخت افزار.ولی یکی از واحد های پیش دانشگاهیش مونده بود و شهریور ماه که رفت دانشگاه برای ثبت نام گفته بودن بهش که باید مدرک پیش رو داشته باشی و میتونی زمانی که مدرکو گرفتی ترم دوم بیای برای ثبت نام که خداروشکر پاسش کرد و 3شنبه این هفته رفت دانشگاه که ببینه کی برای ثبت نام باید اقدام کنه که گویا مسئول آموزش گفته بوده شما تاخیری حساب میشی و باید 26 بیای.پوشه ثبت نام هم توی همون شهریور ماه گرفته بود.میخواستم دوستان راهنمایی کنن.26 به نظرتون دیر نیست ؟؟؟ به من که گفت 26 باید بره کمی نگران شدم که شاید دیر بشه و این بچه برای ثبت نام توی دانشگاه به مشکل بخوره . ممنون میشم کمک کنید
بچه ها هوش مصنوعي فقط و فقط با شيخ الحرم بگيرين
استادای منم همینن!:hmm:
البته معادلاتم اومد که ایشون بنده رو انداختن!دستشون درد نکنه!:hmm:
با کی شما معادلات داشتی ؟استادای منم همینن!:hmm:
البته معادلاتم اومد که ایشون بنده رو انداختن!دستشون درد نکنه!:hmm:
به نظرم اینکه برنامه سازی پیشرفته خوب یادبگیری توی کل تحصیلت حداقل تا مقطع کارشناسی تاثیر میذاره در صورتی که اگر استادت کرمی نباشه خیلی هم اتفاق بدی نمیافته استاد خوب زیاد هست !
اما بر عکس اگر با کرمی برداری فوق فوقش آخر ترم یک درس 3 واحدی رو خوب پاس می کنی اما یک درس سه واحدی مثل برنامه سازی پیشرفته رو اون جور که باید یاد بگیری یاد نمیگیری!
خود دانی باز هم جوانب رو بسنج پیشنهاد من همون منشیه!