• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

blackboy_siasia

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان
اینجا کسی غفارزاده واسه آشنایی با قرآن رو نمیشناسه ؟!؟

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
بچه ها استاد وفاپور سوالاش چجوریه؟؟

طولانیه؟؟ سوالایی که تو امتحان میده منظورمه....

کلاً نوعه امتحان گرفتنش و ورقه امتحانیش چجوریه؟؟

----------------------

راستی، شک نکنین که محاسبات عددی رو با استاد معین تقوی بردارین...خیلی خیلی استاده خوبین...هم از لحاظه نمره، هم از این لحاظ که واقعا تو طوله ترم از این درس لذت خواهید برد...شک نکین:happy:

نمره هاش اومده استاد معین تقوی...اونایی که سراغ دارم خوب شدن...منم خودم 18 شدم;):rolleyes:

امتحانش هم تستیه و هم تشریحی از داخل جزو ای که بهتون گفته نوشتید کاملا آسون

امتحان استاد معین تقوی آسون بود؟مثل جزوش بود؟

chem_eng

Registered User
لایک‌ها
578
با کی شما معادلات داشتی ؟
کی خوبه ؟ رودک ، ارفع ، فغانی ؟؟؟ فقط پاس کنه بریم (درس دادنش اصلاً مهم نیست)

فقط ف غ ا ن ی...(پاس میکنی میره)
سعی کن کتابشو بخری (درسته که آشغاله)

Last edited:

tak2750

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
ایا پرداخت شهریه فقط از طریق اینترنت امکان پذیره؟
من تازه تو بانک ملت حساب باز کردم و تا عابر بانکم صادر بشه 2 هفته طول میکشه .در حالی که من چند روز دیگه باید ثبت نام کنم.
ایا هیچ راهی نیست که بشه شهریه رو به شکل قدیم تو بانک واریز کرد و فیش رو برد به امور مالی .

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
سلام
من تازه تو بانک ملت حساب باز کردم و تا عابر بانکم صادر بشه 2 هفته طول میکشه .در حالی که من چند روز دیگه باید ثبت نام کنم.
ایا هیچ راهی نیست که بشه شهریه رو به شکل قدیم تو بانک واریز کرد و فیش رو برد به امور مالی .

ميتوني از دوستي اشنايي كارت بگيري يا بگي برات بريزن.

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ماشالله دوستان حسابي رفتن تو فاز امتحان و درس و اين جور موقع ها هم كه من اسپم دادنم براي تغيير روحيه دوستان گل ميكنه براي همين يه پست اسپم براي دوستان ميذارم يه اهنگ نسبتا غمگين اما قشنگ براتون آپلود كردم :
http://www.4shared.com/audio/YyWTlNGR/01_EMSHAB.html
البته هم ملودي و هم اهنگ دزدي هست و اصل اين اهنگ كار يه خواننده ي تركيه اي هست كه چند سال پيش كشته شد سر همين اهنگ .. جريان هم اين بود كه اخر ويديويي كه روي اين اهنگ گذاشته بود اين خواننده مثلا خود كشي ميكنه و همين باعث ميشه يه عده از كسايي كه اين اهنگ رو گوش ميكردن و غم عشق شديدن روشون اثر بد گذاشته بود تحت تاثير همين اهنگ خود كشي كنن و بعد ها فك و فاميل اون بنده خدا هايي كه خودكشي كرده بودن به قصد انتقام خواننده ي اين اهنگ رو ميكشن و همين باعث معروف شدن اين اهنگ ميشه و البته باعث ميشه كه ملودي اين كار در كشور هاي بي در پيكري مثل ايران دزديده بشه و روش به زبان هاي مختلف شعر بذارن در ايران هم توسط دو گروه دزديده ميشه يكي گروه هفت و يكي هم توسط احسان ... كه يكي از اين دزدي ها همين اهنگي است كه من براتون گذاشتم كه توي next persian star توسط احسان خونده شده ... اصل اهنگ رو من ندارم ... اما قشنگه ...

منم خیییلی این آهنگو دوست دارم، فوق العاده ست. درسته دزدیه ولی واقعا قشنگ خونده، هم صداش خیلی قشنگه، هم خیلی خوب تنظیم شده. البته اولین کسی که این آهنگو تو ایران دزدید یه ترانه سرای ناشناسه که ترانه ای که احسان خونده مال اونه، البته اون ترانه سرا خودش اول اجراش کرده بود، یعنی این نسخه نهایی یه جورایی دزدی تو دزدیه :lol:

فقط ... کاش شب شهادت امام رضا نمی ذاشتی :(

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استادای منم همینن!:hmm:
البته معادلاتم اومد که ایشون بنده رو انداختن!دستشون درد نکنه!:hmm:

ارفع انداختت؟:blink: منم اصلا راضی نبودم، افتضاح ترین نمره طول تحصیلم بود، از صبح تا حالا عزا گرفتم :( من تمام سوالا رو غیر از قسمت ب سوال 1 که نصفه نوشتم، کامل جواب دادم، حتی انتگرالا رو از آسون تا سخت همه رو گرفته بودم، روشها رو هم مطمئنم درست نوشتم، فکر می کردم دیگه خیلی بی دقتی کرده باشم 2 نمره باشه، تا حالا سابقه نداشته نمره یه درسی اینقدر با اون چیزی که فکر می کردم فرق داشته باشه. من انتظار 19، 19.5 داشتم :hmm: توروخدا می بینی؟ استادی که همه میگن خوب نمره میده هم به ما می رسه...

بچه ها من سر معادلات 2 تا برگه ی اضافی گرفتم، به نظرتون ممکنه یکیش گم شده باشه؟ تنها چیزی که به مغزم می رسه همینه.

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
ارفع انداختت؟:blink: منم اصلا راضی نبودم، افتضاح ترین نمره طول تحصیلم بود، از صبح تا حالا عزا گرفتم :( من تمام سوالا رو غیر از قسمت ب سوال 1 که نصفه نوشتم، کامل جواب دادم، حتی انتگرالا رو از آسون تا سخت همه رو گرفته بودم، روشها رو هم مطمئنم درست نوشتم، فکر می کردم دیگه خیلی بی دقتی کرده باشم 2 نمره باشه، تا حالا سابقه نداشته نمره یه درسی اینقدر با اون چیزی که فکر می کردم فرق داشته باشه. من انتظار 19، 19.5 داشتم :hmm: توروخدا می بینی؟ استادی که همه میگن خوب نمره میده هم به ما می رسه...

بچه ها من سر معادلات 2 تا برگه ی اضافی گرفتم، به نظرتون ممکنه یکیش گم شده باشه؟ تنها چیزی که به مغزم می رسه همینه.

به چیزهایی که تو برگه نوشتی خیلی ربطی نداره ، سیستم بعضی اساتید اینجا اینجوریه که میرن تو راه پله خونشون برگه هارو میریزن هوا ،بعد نمرات تعریف میشه ،
20 که واسه خداست ، 19 هم که واسه امامان و از ما بهترون ، 18 ام که واسه خود استاده ،پس میشه شروع از 17 ، پله اول 15-17 ، پله دوم 11-14 ، پله ی دوست داشتنیه سوم 10 ، بقیه پله ها هم از دم 3 تا8 ! :p
معمولا 9 استادا نمیدن که آویزون نشی 1 نمره میخوام و به خاطر یه نمره منو انداخت و این حرفا :d .

dma

Registered User
لایک‌ها
57

اشکال نداره...عادت میکنی! راستی افتضاح از نظر تو یعنی 16 دیگه؟!!!!!:p

آبجی من ترم پیش معادلات شدم 10!!!!!خداروهم شکر کردم:blink:

ashkanshahroozy

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
بازم موقع انتخاب واحد شد و اينجا شلوغ
دوستان براي آمار - نقشه كشي صنعتي - آشنايي با مباني دفاع مقدس - آز شيمي استاد خوبيرو ميشناسين ؟؟؟
ممنون ميشم به من هم بگين

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
ببین من خودم کتاب دایتل رو می خونم! بازم میگی که منشی یه چیز دیگه است؟
یک نکته ی جالب متوجه شدم !
تو ورودی 89 هستی؟درسته؟
کرمی بهت نمیرسه!
چون شما ها که معدل ندارید شما ها بر اساس ورودی انتخاب واحد می کنید و شما ها آخرید !
چون معدل این ترم حساب نیست!

kkkaktoos

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
بازم موقع انتخاب واحد شد و اينجا شلوغ
دوستان براي آمار - نقشه كشي صنعتي - آشنايي با مباني دفاع مقدس - آز شيمي استاد خوبيرو ميشناسين ؟؟؟
ممنون ميشم به من هم بگين
برای امار اول حافظ الکتب و اگه نشد با ******* بردار

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
ماشالله دوستان حسابي رفتن تو فاز امتحان و درس و اين جور موقع ها هم كه من اسپم دادنم براي تغيير روحيه دوستان گل ميكنه براي همين يه پست اسپم براي دوستان ميذارم يه اهنگ نسبتا غمگين اما قشنگ براتون آپلود كردم :
http://www.4shared.com/audio/YyWTlNGR/01_EMSHAB.html
البته هم ملودي و هم اهنگ دزدي هست و اصل اين اهنگ كار يه خواننده ي تركيه اي هست كه چند سال پيش كشته شد سر همين اهنگ .. جريان هم اين بود كه اخر ويديويي كه روي اين اهنگ گذاشته بود اين خواننده مثلا خود كشي ميكنه و همين باعث ميشه يه عده از كسايي كه اين اهنگ رو گوش ميكردن و غم عشق شديدن روشون اثر بد گذاشته بود تحت تاثير همين اهنگ خود كشي كنن و بعد ها فك و فاميل اون بنده خدا هايي كه خودكشي كرده بودن به قصد انتقام خواننده ي اين اهنگ رو ميكشن و همين باعث معروف شدن اين اهنگ ميشه و البته باعث ميشه كه ملودي اين كار در كشور هاي بي در پيكري مثل ايران دزديده بشه و روش به زبان هاي مختلف شعر بذارن در ايران هم توسط دو گروه دزديده ميشه يكي گروه هفت و يكي هم توسط احسان ... كه يكي از اين دزدي ها همين اهنگي است كه من براتون گذاشتم كه توي next persian star توسط احسان خونده شده ... اصل اهنگ رو من ندارم ... اما قشنگه ...

من عاشق این اسپم های داش رامتینم :p ،
ااااااااا :blink: !! مگه کشتنش ؟؟؟؟!
یادمه آهنگشو اسم خوانندش ککلی بود یه چیزی میخوند تو مایه های بوو آخشام اولوروم بولورمو و این حرفا :p ،
ااای بابا ، این احسان تعطیله بابا ، دیدن لنگه کفش تو بیابون نعمته کردنش استار والا مال این حرفا نبود ، خدایی آهنگ اصلیش خیلی قشنگ بود با اینکه معنیشو نمی فهمیدی باز حال میکردی .

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا امتحانها انقدر طولانی شد؟
هنوز عمومی مونده،کاش همین امروز عمومی هم بود تموم میشد راحت میشدیم
حالا واقعا شروع کلاسا 23 امه؟
خسته شدم

Last edited:

tak2750

Registered User
لایک‌ها
5
سلام

لطفا راهنمایی کنید خیلی حیاتیه

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
به چیزهایی که تو برگه نوشتی خیلی ربطی نداره ، سیستم بعضی اساتید اینجا اینجوریه که میرن تو راه پله خونشون برگه هارو میریزن هوا ،بعد نمرات تعریف میشه ،
20 که واسه خداست ، 19 هم که واسه امامان و از ما بهترون ، 18 ام که واسه خود استاده ،پس میشه شروع از 17 ، پله اول 15-17 ، پله دوم 11-14 ، پله ی دوست داشتنیه سوم 10 ، بقیه پله ها هم از دم 3 تا8 ! :p
معمولا 9 استادا نمیدن که آویزون نشی 1 نمره میخوام و به خاطر یه نمره منو انداخت و این حرفا :d .

دمت گرم خوب گفتي واقعا بعضي استادا همين طورين.

اين بعضيا شامل 80درصد ميشه!

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
یک نکته ی جالب متوجه شدم !
تو ورودی 89 هستی؟درسته؟
کرمی بهت نمیرسه!
چون شما ها که معدل ندارید شما ها بر اساس ورودی انتخاب واحد می کنید و شما ها آخرید !
چون معدل این ترم حساب نیست!

ای وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای!!!!!!!!!!!!
چرا؟؟؟؟
از کجا می دونی؟؟؟؟
ما چرا معدل نداریم؟ خب ما هم امتحان دادیم و معدلمون هم توی سایت هست دیگه!
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

بالا