blackboy_siasia
Registered User
دوستان
اینجا کسی غفارزاده واسه آشنایی با قرآن رو نمیشناسه ؟!؟
اینجا کسی غفارزاده واسه آشنایی با قرآن رو نمیشناسه ؟!؟
بچه ها هوش مصنوعي فقط و فقط با شيخ الحرم بگيرين
بچه ها استاد وفاپور سوالاش چجوریه؟؟
طولانیه؟؟ سوالایی که تو امتحان میده منظورمه....
کلاً نوعه امتحان گرفتنش و ورقه امتحانیش چجوریه؟؟
----------------------
راستی، شک نکنین که محاسبات عددی رو با استاد معین تقوی بردارین...خیلی خیلی استاده خوبین...هم از لحاظه نمره، هم از این لحاظ که واقعا تو طوله ترم از این درس لذت خواهید برد...شک نکین:happy:
نمره هاش اومده استاد معین تقوی...اونایی که سراغ دارم خوب شدن...منم خودم 18 شدم![]()
با کی شما معادلات داشتی ؟
کی خوبه ؟ رودک ، ارفع ، فغانی ؟؟؟ فقط پاس کنه بریم (درس دادنش اصلاً مهم نیست)
سلام
ایا پرداخت شهریه فقط از طریق اینترنت امکان پذیره؟
من تازه تو بانک ملت حساب باز کردم و تا عابر بانکم صادر بشه 2 هفته طول میکشه .در حالی که من چند روز دیگه باید ثبت نام کنم.
ایا هیچ راهی نیست که بشه شهریه رو به شکل قدیم تو بانک واریز کرد و فیش رو برد به امور مالی .
ماشالله دوستان حسابي رفتن تو فاز امتحان و درس و اين جور موقع ها هم كه من اسپم دادنم براي تغيير روحيه دوستان گل ميكنه براي همين يه پست اسپم براي دوستان ميذارم يه اهنگ نسبتا غمگين اما قشنگ براتون آپلود كردم :
http://www.4shared.com/audio/YyWTlNGR/01_EMSHAB.html
البته هم ملودي و هم اهنگ دزدي هست و اصل اين اهنگ كار يه خواننده ي تركيه اي هست كه چند سال پيش كشته شد سر همين اهنگ .. جريان هم اين بود كه اخر ويديويي كه روي اين اهنگ گذاشته بود اين خواننده مثلا خود كشي ميكنه و همين باعث ميشه يه عده از كسايي كه اين اهنگ رو گوش ميكردن و غم عشق شديدن روشون اثر بد گذاشته بود تحت تاثير همين اهنگ خود كشي كنن و بعد ها فك و فاميل اون بنده خدا هايي كه خودكشي كرده بودن به قصد انتقام خواننده ي اين اهنگ رو ميكشن و همين باعث معروف شدن اين اهنگ ميشه و البته باعث ميشه كه ملودي اين كار در كشور هاي بي در پيكري مثل ايران دزديده بشه و روش به زبان هاي مختلف شعر بذارن در ايران هم توسط دو گروه دزديده ميشه يكي گروه هفت و يكي هم توسط احسان ... كه يكي از اين دزدي ها همين اهنگي است كه من براتون گذاشتم كه توي next persian star توسط احسان خونده شده ... اصل اهنگ رو من ندارم ... اما قشنگه ...
استادای منم همینن!:hmm:
البته معادلاتم اومد که ایشون بنده رو انداختن!دستشون درد نکنه!:hmm:
ارفع انداختت؟:blink: منم اصلا راضی نبودم، افتضاح ترین نمره طول تحصیلم بود، از صبح تا حالا عزا گرفتممن تمام سوالا رو غیر از قسمت ب سوال 1 که نصفه نوشتم، کامل جواب دادم، حتی انتگرالا رو از آسون تا سخت همه رو گرفته بودم، روشها رو هم مطمئنم درست نوشتم، فکر می کردم دیگه خیلی بی دقتی کرده باشم 2 نمره باشه، تا حالا سابقه نداشته نمره یه درسی اینقدر با اون چیزی که فکر می کردم فرق داشته باشه. من انتظار 19، 19.5 داشتم :hmm: توروخدا می بینی؟ استادی که همه میگن خوب نمره میده هم به ما می رسه...
بچه ها من سر معادلات 2 تا برگه ی اضافی گرفتم، به نظرتون ممکنه یکیش گم شده باشه؟ تنها چیزی که به مغزم می رسه همینه.
ارفع انداختت؟:blink: منم اصلا راضی نبودم، افتضاح ترین نمره طول تحصیلم بود، از صبح تا حالا عزا گرفتممن تمام سوالا رو غیر از قسمت ب سوال 1 که نصفه نوشتم، کامل جواب دادم، حتی انتگرالا رو از آسون تا سخت همه رو گرفته بودم، روشها رو هم مطمئنم درست نوشتم، فکر می کردم دیگه خیلی بی دقتی کرده باشم 2 نمره باشه، تا حالا سابقه نداشته نمره یه درسی اینقدر با اون چیزی که فکر می کردم فرق داشته باشه. من انتظار 19، 19.5 داشتم :hmm: توروخدا می بینی؟ استادی که همه میگن خوب نمره میده هم به ما می رسه...
بچه ها من سر معادلات 2 تا برگه ی اضافی گرفتم، به نظرتون ممکنه یکیش گم شده باشه؟ تنها چیزی که به مغزم می رسه همینه.
یک نکته ی جالب متوجه شدم !ببین من خودم کتاب دایتل رو می خونم! بازم میگی که منشی یه چیز دیگه است؟
برای امار اول حافظ الکتب و اگه نشد با ******* بردارسلام دوستان
بازم موقع انتخاب واحد شد و اينجا شلوغ
دوستان براي آمار - نقشه كشي صنعتي - آشنايي با مباني دفاع مقدس - آز شيمي استاد خوبيرو ميشناسين ؟؟؟
ممنون ميشم به من هم بگين
ماشالله دوستان حسابي رفتن تو فاز امتحان و درس و اين جور موقع ها هم كه من اسپم دادنم براي تغيير روحيه دوستان گل ميكنه براي همين يه پست اسپم براي دوستان ميذارم يه اهنگ نسبتا غمگين اما قشنگ براتون آپلود كردم :
http://www.4shared.com/audio/YyWTlNGR/01_EMSHAB.html
البته هم ملودي و هم اهنگ دزدي هست و اصل اين اهنگ كار يه خواننده ي تركيه اي هست كه چند سال پيش كشته شد سر همين اهنگ .. جريان هم اين بود كه اخر ويديويي كه روي اين اهنگ گذاشته بود اين خواننده مثلا خود كشي ميكنه و همين باعث ميشه يه عده از كسايي كه اين اهنگ رو گوش ميكردن و غم عشق شديدن روشون اثر بد گذاشته بود تحت تاثير همين اهنگ خود كشي كنن و بعد ها فك و فاميل اون بنده خدا هايي كه خودكشي كرده بودن به قصد انتقام خواننده ي اين اهنگ رو ميكشن و همين باعث معروف شدن اين اهنگ ميشه و البته باعث ميشه كه ملودي اين كار در كشور هاي بي در پيكري مثل ايران دزديده بشه و روش به زبان هاي مختلف شعر بذارن در ايران هم توسط دو گروه دزديده ميشه يكي گروه هفت و يكي هم توسط احسان ... كه يكي از اين دزدي ها همين اهنگي است كه من براتون گذاشتم كه توي next persian star توسط احسان خونده شده ... اصل اهنگ رو من ندارم ... اما قشنگه ...
سلام
ایا پرداخت شهریه فقط از طریق اینترنت امکان پذیره؟
من تازه تو بانک ملت حساب باز کردم و تا عابر بانکم صادر بشه 2 هفته طول میکشه .در حالی که من چند روز دیگه باید ثبت نام کنم.
ایا هیچ راهی نیست که بشه شهریه رو به شکل قدیم تو بانک واریز کرد و فیش رو برد به امور مالی .
به چیزهایی که تو برگه نوشتی خیلی ربطی نداره ، سیستم بعضی اساتید اینجا اینجوریه که میرن تو راه پله خونشون برگه هارو میریزن هوا ،بعد نمرات تعریف میشه ،
20 که واسه خداست ، 19 هم که واسه امامان و از ما بهترون ، 18 ام که واسه خود استاده ،پس میشه شروع از 17 ، پله اول 15-17 ، پله دوم 11-14 ، پله ی دوست داشتنیه سوم 10 ، بقیه پله ها هم از دم 3 تا8 !![]()
معمولا 9 استادا نمیدن که آویزون نشی 1 نمره میخوام و به خاطر یه نمره منو انداخت و این حرفا :d .
تا جائی که من می دونم واریز شهریه به جز اینترنتی امکان پذیر نیست !لطفا راهنمایی کنید خیلی حیاتیه
یک نکته ی جالب متوجه شدم !
تو ورودی 89 هستی؟درسته؟
کرمی بهت نمیرسه!
چون شما ها که معدل ندارید شما ها بر اساس ورودی انتخاب واحد می کنید و شما ها آخرید !
چون معدل این ترم حساب نیست!