• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

meyn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا اونهایی که رفتن آموزشی کمک کنن. آیا امتحانات کتبی که برگزار میکنن و باید یه کتابی رو بخونیم به صورت تستی برگذار میشه؟ اونهایی که دوره کد میخورن امتحانات اونجا هم تستی هست؟ راستش من اصلا حوصله کتاب خوندن ندارم. میدونم امتحانش کشکیه ولی اگه تشریحی باشه باید یکم بخونیم که من اصلا حوصله اش رو ندارم. لطفا هر کی میدونه راهنمایی کنه.

من شنبه امتحان رزم مقدماتی دارم. 2 تا کتاب هر کدوم حدود 170 صفحه!!! منم شنیدم امتحانا کشکه برای همین نمیخوام بخونم. امتحان هم تستی هست هم تشریحی.:lol::p:lol::p:D

Last edited:

filit

Registered User
لایک‌ها
7
آقا منم افتادم جهرم خیلی میترسم چون اضافه وزن دارم و میترسم نتونم درست رژه برم یا بدوم . خیلی نگرانم .کمکم کنید:(
راستی برای ما که لیسانس هستیم باید با شماره چن موهامون رو بزنم ( میگن **** با 20 و نیرو انظامی با 4 :( )

تو اموزشی همه نیرو ها باید با شماره 3 یا 4 بزنن موهاشونو **** و ارتشو نیرو انتظامی فرقی نداره

البته این واسه سربازهاس

واسه افسر ها فکر کنم میتونین بیشتر موهاتونو بلند کنین

نگران نباش بلاهایی که سر سبازها میارن سر شما نمیارن

واسه رژه هم اگه نمیتونی بری میتونی بری تو گروه پا طلایی ها

من رژه رفتم و الان کشکک زانوم مشکل پیدا کرده کی جواب گوئه ؟

اگه نمیتونی نرو

ms67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو اموزشی همه نیرو ها باید با شماره 3 یا 4 بزنن موهاشونو **** و ارتشو نیرو انتظامی فرقی نداره

البته این واسه سربازهاس

واسه افسر ها فکر کنم میتونین بیشتر موهاتونو بلند کنین

نگران نباش بلاهایی که سر سبازها میارن سر شما نمیارن

واسه رژه هم اگه نمیتونی بری میتونی بری تو گروه پا طلایی ها

من رژه رفتم و الان کشکک زانوم مشکل پیدا کرده کی جواب گوئه ؟

اگه نمیتونی نرو

ممنون ، هر کی میدونه برا ما موهامون رو با چن بزنیم بگه ، خیلی میترسم که نتونم خوب از کارا بر بیام
اصلاً جهرم چقدر سختگیر هستن؟

C'Tun

Registered User
لایک‌ها
22
لطفا اونهایی که رفتن آموزشی کمک کنن. آیا امتحانات کتبی که برگزار میکنن و باید یه کتابی رو بخونیم به صورت تستی برگذار میشه؟ اونهایی که دوره کد میخورن امتحانات اونجا هم تستی هست؟ راستش من اصلا حوصله کتاب خوندن ندارم. میدونم امتحانش کشکیه ولی اگه تشریحی باشه باید یکم بخونیم که من اصلا حوصله اش رو ندارم. لطفا هر کی میدونه راهنمایی کنه.

ما که نیرو انتظامی بودیم یه نیم چه دفترچه 50 60 صفحه ای بود که عمرا !! کسی از بچه ها 2-3 صفحشو نخوند..من که توش فقط شماره تلفن نوشتم:D:D:D

simpatico4949

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون ، هر کی میدونه برا ما موهامون رو با چن بزنیم بگه ، خیلی میترسم که نتونم خوب از کارا بر بیام
اصلاً جهرم چقدر سختگیر هستن؟

اصلا نمیخواد نگران باشی سخت نمیگیرن
ما که اولش بهمون گفتن با شماره 2 بزنین تا هفته پیش هم با 2 میزدیم بعد گفتن با شماره 4 بزنین!!

ms67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما که اولش بهمون گفتن با شماره 2 بزنین تا هفته پیش هم با 2 میزدیم بعد گفتن با شماره 4 بزنین!!

4 :blink:
فکر میکردم با 20 میخاد (برا افسرا) --
دوستم **** بود با 20 زد رفت.
اگه در حین دویدن ، نتونم چی میشه ، مثلاً بگم دیگه نمیتونم ( بخاطر اضافه وزن ) ، بد بیراه میگن یا نه خبری نیست .
اگه جای ناجوریه ، برم دنبال معافیت پزشکیم ، آخه مینو نم معاف شم اما چون 9 ماه کسر خدمت دارم ، با خودم گفتم برم سربازی بهتر تا معافیت پزشکی بگیرم
بعداً ، مرخصی غیر میان دوره هم میدن مثلاً 1 یا 2 روی که یه سر بریم شهرمون ( شیراز) -- پادگان دستغیب جهرم رو میگم.

Last edited:

simpatico4949

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
4 :blink:
فکر میکردم با 20 میخاد (برا افسرا) --
دوستم **** بود با 20 زد رفت.
اگه در حین دویدن ، نتونم چی میشه ، مثلاً بگم دیگه نمیتونم ( بخاطر اضافه وزن ) ، بد بیراه میگن یا نه خبری نیست .
اگه جای ناجوریه ، برم دنبال معافیت پزشکیم ، آخه مینو نم معاف شم اما چون 9 ماه کسر خدمت دارم ، با خودم گفتم برم سربازی بهتر تا معافیت پزشکی بگیرم
بعداً ، مرخصی غیر میان دوره هم میدن مثلاً 1 یا 2 روی که یه سر بریم شهرمون ( شیراز) -- پادگان دستغیب جهرم رو میگم.

نه اصلا حق بد دهنی کردن رو ندارن. ما یه سرگروهبان داشتیم چند دفعه به بچه ها گفته بود نیشت رو ببند ما هم تو یکی از کلاسهایی که با فرمانده پادگان داشتیم بهش گفتیم ، اولش که گفت برگ تسویه حسابش رو بفرستین دفتر بعد دیگه فرمانده گردان میانجی گری کرد و فقط یه توبیخی رفت تو پروندش :f34r:
اگه بتونی از بهداری نامه بگیری میتونی تو رژه و کلاسهای آمادگی جسمانی شرکت نکنی
مرخصی هم اگه مجرد باشی از قبل از ظهر پنجشنبه تا جمعه شب مرخصی میدن اگه متاهل باشی از چهارشنبه عصر تا صبح شنبه

filit

Registered User
لایک‌ها
7
نه اصلا حق بد دهنی کردن رو ندارن. ما یه سرگروهبان داشتیم چند دفعه به بچه ها گفته بود نیشت رو ببند ما هم تو یکی از کلاسهایی که با فرمانده پادگان داشتیم بهش گفتیم ، اولش که گفت برگ تسویه حسابش رو بفرستین دفتر بعد دیگه فرمانده گردان میانجی گری کرد و فقط یه توبیخی رفت تو پروندش :f34r:
مرخصی هم اگه مجرد باشی از قبل از ظهر پنجشنبه تا جمعه شب مرخصی میدن اگه متاهل باشی از چهارشنبه عصر تا صبح شنبه

هاننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن :eek::eek:

بابا ایول !

ما تو دوره اموزشی انواع و اقسام فش ها رو شنیدیم و با زنجیر هم کتک خوردیم !

فرمانده گروهان میگفت پدرتونو در میارم که اخرشم اوورد !

میگفت خایه هاتونو میکشم :D

ارشد ها فحش های ناموسی میدادن پای بلندگو !

البته بچه ها هم فحش میدادن...

دوست عزیز و دیگر دوستانی که میخوان برن اموزشی چه افسر چه سرباز...

خودتونو واسه هر اتفاق غیر ممکنی اماده کنید !

پا خرگوشی به مسافت 500 الی 1000 متر کی رفته ؟!

اصلا میدونین خرگوشی چیه ؟!

ارنج ها رو زمین و زانو ها روی سنگ شیشه خورده خار ...

میرفتیم و کسی که نمیرفت با زنجیر میزدن !

پادگان اباده جز بد ترین و سخت گیر ترین پادگان هاس که زبان زد همه هست !

البته نترسین... تمام این چیزا واسه ادم خوبه

ادم میفهمه قدر خونه رو

خانواده ....

خلاصه...

filit

Registered User
لایک‌ها
7
خلاصه... این فقط یه نمونه از بلاهایی بود که سر ما اووردن !

دوستی که نگرانی... نگران نباش

60 روزه سخت میگذره ولی میگذره تموم میشه

چون میگذرد غمی نیست...

برو و خدا پشتو پناهت باشه

نترس

چیزیه که باهاش باید روبرو شی

و امیدوارم به شما افسرها سخت نگیرن

filit

Registered User
لایک‌ها
7
راستی

مو با شماره 20 واسه اموزشی نیست

وقتی افتادی یگان میتونی تا 20 بلند کنی

البته **** اینطوریه فکر کنم

من که موهام انقد بلند شده خودم خجالت کشیدم میخوام برم کوتاه کنم :دی

mohammad-alone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

بابا ایول !

ادم میفهمه قدر خونه رو

خانواده ....

خلاصه...

من شما تهرانیا رو تو خدمت کاملا شناختیم کلا نمیتونید راست بگید همش دوست داری خالی ببندید !!!
آخه دوست من کجای دنیا این چیزی که گفتی اتفاق می افته؟
ترس یه دل بچه نندازید
بابا بحث علمی کنید بی خیال !

webdev

Registered User
لایک‌ها
3
میبینم که عناصر فنته اومدن رعب و وحشت در دل جوون ها ایجاد کنن!! :lol:

والا در اینکه توی خدمت هر چیزی ممکنه تایید میشه اما اینایی که شما گفتی دیگه خیلی تابلو بود! اگه اینطور باشه که نصف پادگان روز اول فرار می کنن جیگر... :rolleyes:

یه بنده خدایی بود کارمند جهاد کشاورزی تعریف می کرد دوران خدمتش از بدشانسی خورد به جنگ و فرستادنشون کردستان. میگفت دیگه رسیدیم یه جایی که رفتنمون با خودمون بود برگشتنمون با خدا منم گفتم من دیگه نمیام، من برمیگردم، خلاصه میگفت کلی ترسوندن که میره تو پروندت و فلان میشی و بهمان و آخر هیچ اتفاقی هم نیفتاد، الانم نزدیکای بازنشتگیش هست :دی

من شنیدم اینهایی که معاف از رزم میگیرن بیشتر تو کارهای خدماتی ازشون استفاده میشه... مثل نظافت و اینها. از بهداری هم نامه بگیریم همینطوری میشه؟

بعد مثلاً من که پاهام مشکل داره و وزنم هم زیاده پزشک همون پادگان معاینه میکنه یا باید برم جای دیگه نامه بیارم؟ این بهداری تو خود پادگانی که برای آموزشی میفرستن اونجا هست؟

webdev

Registered User
لایک‌ها
3

اگه سر رو هم مثل صورت صـافِ صاف کنی ایراد میگیرن؟ میخوام خودم بزنم :cool:

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا من یه سوال داشتم 2 هفته دیگه اعزامم حتما معاف از رزم میشم اما اقدام نکردم چون میگفتن اگه درخواست معافی بدی تاریخ اعزامت باطل میشه الان میتونم اینکارو کنم 2 هفته دیگه با معاف از رزم برم؟؟؟؟یکی بگه باید چیکار کنم اصلا؟؟؟؟

simpatico4949

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میبینم که عناصر فنته اومدن رعب و وحشت در دل جوون ها ایجاد کنن!! :lol:

والا در اینکه توی خدمت هر چیزی ممکنه تایید میشه اما اینایی که شما گفتی دیگه خیلی تابلو بود! اگه اینطور باشه که نصف پادگان روز اول فرار می کنن جیگر... :rolleyes:

یه بنده خدایی بود کارمند جهاد کشاورزی تعریف می کرد دوران خدمتش از بدشانسی خورد به جنگ و فرستادنشون کردستان. میگفت دیگه رسیدیم یه جایی که رفتنمون با خودمون بود برگشتنمون با خدا منم گفتم من دیگه نمیام، من برمیگردم، خلاصه میگفت کلی ترسوندن که میره تو پروندت و فلان میشی و بهمان و آخر هیچ اتفاقی هم نیفتاد، الانم نزدیکای بازنشتگیش هست :دی

من شنیدم اینهایی که معاف از رزم میگیرن بیشتر تو کارهای خدماتی ازشون استفاده میشه... مثل نظافت و اینها. از بهداری هم نامه بگیریم همینطوری میشه؟

بعد مثلاً من که پاهام مشکل داره و وزنم هم زیاده پزشک همون پادگان معاینه میکنه یا باید برم جای دیگه نامه بیارم؟ این بهداری تو خود پادگانی که برای آموزشی میفرستن اونجا هست؟

اگه جهرم افتادی و میتونی معاف از رزم بگیری ، حتما بگیر . نه هیچ کار اضافی ازشون نمیخوان کلا عشق میکنن اول دوره میگفتن باید بفرستیمشون جهادی تو آشپزخونه فرمانده پادگان مخالفت کرد
بعضی ها هم رفتن از بهداری نامه گرفتن تو رژه و کلاس آمادگی جسمانی شرکت نمیکنن البته باید واقعا یه مشکل داشته باشی الکی هم نمیدن
معمولا میفرستن کلینیک توی شهر حالا نمیدونم این کلینیک مال خود پادگانه یا نه
آره بهداری تو خود پادگانه

simpatico4949

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه سر رو هم مثل صورت صـافِ صاف کنی ایراد میگیرن؟ میخوام خودم بزنم :cool:

سری اول که نه موردی نداره ولی بعد از توجیهی نباید با تیغ بزنی باید با ماشین بزنی(صورت رو منظورمه به سر فکر نکنم گیر بدن ،کسی هم با تیغ نزد تو دوره ما)

simpatico4949

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

بابا ایول !

ادم میفهمه قدر خونه رو

خانواده ....

خلاصه...

والا قبل از اینکه ما هم بریم خدمت میگفتن فلان میکنن بهمان میکنن!!!
ولی جهرمی که ما دیدیم نه کتکی نه بدو بایست نه پا مرغی نه غلطیدن تو خاک نه بشین پاشو نه بددهنی و... ندیدیم
البته قابل ذکره که این پادگان از اول امسال لیسانس داره میگیره تا قبل از اون دیپلم و زیر دیپلم بوده که حسابی سخت گیری و اذیت میکردن و به جهنم سبز مشهور شده بود .

Last edited:

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا من یه سوال داشتم 2 هفته دیگه اعزامم حتما معاف از رزم میشم اما اقدام نکردم چون میگفتن اگه درخواست معافی بدی تاریخ اعزامت باطل میشه الان میتونم اینکارو کنم 2 هفته دیگه با معاف از رزم برم؟؟؟؟یکی بگه باید چیکار کنم اصلا؟؟؟؟

ای بابا کسی جواب مارو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:grrr::eek:fftopic:

filit

Registered User
لایک‌ها
7
من شما تهرانیا رو تو خدمت کاملا شناختیم کلا نمیتونید راست بگید همش دوست داری خالی ببندید !!!
آخه دوست من کجای دنیا این چیزی که گفتی اتفاق می افته؟
ترس یه دل بچه نندازید
بابا بحث علمی کنید بی خیال !

اول باید بگم که سعی کن درست حرف بزنی شاید خانواده پشت سیستم بچه ها باشه...

دوم اینکه بچه های تهران معمولا عقده ندارن که بخوان خالی ببندن بر خلاف ...

دوستان من اینا رو نگفتم که کسی رو بترسونم

تنها هدفم این بود که دوستان اشنا بشن با تمام اتفاقاتی که میتونه بیفته

حتی یک کلمه رو دروغ نگفتم و بزرگنمایی نکردم

زمانی که با یه قمقمه اب از ساعت 4 صبح تا 5 بعد از ظهر ما رو تو کوه های اطراف پیاده راه بردن

نزدیک 40 کیلومتر رفتیم و زمانی که به کمپ برمیگشتیم هزیون میگفتیم : اب .... یخ...

وقتی من برگشتم خونه کف پاهام جر خورده بود بین انگشت هام ...

انواع بی احترامی ها رو میکردن بهمون ...

ماه رمضان بود و از بالای کوه پا مرغی اومدیم پایین و سینه خیز رفتیم بالا !

میگفتن دست هاتون رو کنین تو جیبتون و غلط برین...

یا تفنگ رو بگیرین بالا سرتون پا مرغی برین

دوست داشتم یکی از بچه های هم خدمتیم بیاد اینجا و بخونه اینا رو

و بهم بگه چیشو دروغ گفتم ...

بازم اینا فقط یه گوشه از چیزایی بود که گفتم

ولی دوستان نترسید عمرا اگه واسه شماها اینجوری بشه !

بالا