• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

ashkanshahroozy

Registered User
لایک‌ها
1

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
دستت درد نکنه ... بالاخره یکی‌ به ما هم جواب داد

داشتم توهم میزدم که نکنه کسی‌ پستمو نمیبینه

مرسی‌
آخه من توی یک هفته ی اخیر تقریبا روزی 2بار جواب این سوال رو دادم!
خسته شدم!
یکم کوشا باشید برید توی سایت خود دانشگاه بگردید جواب سوالاتتون رو پیدا میکنید بخدا :(

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
دوستان كسي با اكبرپور كارآموزي يا پروژه بتن و فولاد و .... داره؟؟!

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
آره بابا بچه های عجیب و غریب و جدید اومدن اینجا!:D

حافظه ت خوبه ها!:D
نه دیگه،...فراموشش کردم!به نفعم بود!
یکی خوب خوبتر پیدا شد!:happy:

نه بابا آلزایمر گرفتم!ولی این چیزا خوب یادم می مونه:blush:مبارکه ایشاالله!:rolleyes:

دوستان من یه درسی رو نرفتم امتحان بدم الان جلوش زده خطا در نمره,چجوریه اونوقت؟

Last edited:

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
بعدم یکی مثل من که با این آقای عباسی سر این چیزا بحث میکنه بهش میگن نادان!و باید هم درس رو 10 بشه تا آدم شه!

دوستان ابله بودن يه عده رو تعميم نديم به همه چيز .. خود من انقلاب با استاد بي سواد مزخرفي داشتم كه سر كلاس براي بد نشون دادن احمد شاه گفت تا سال 1351( يعني همين سي سال پيش )‌ زنده بوده و داشته كار قاچاق عتيقه ميكرده خبر نداشت من دو تا مقاله در مورد زندگي احمد شاه نوشتم و از همه زندگيش خبر دارم ( احمد شاه 1308 تو پاريس مرد و توي كربلا دفن شد ) ... وقتي هم كه به استاد اعتراض كردم و حتي همون موقع سر كلاس چند تا كتاب كاملا معتبر كه همراهم بود رو نشون دادم كتاب هايي كه حتي اسناد يكي از اون كتاب ها توي سازمان ملل به عنوان سند رسمي ثبت شده بود ( حتي توي يكي از اون ها تصوير جنازه احمد شاه توي بيمارستاني در پاريس هم بود ) وقتي بهش نشون دادم قاطي كرد و اين كتاب ها رو دروغ قلمداد كرد و ثبت شدن اين كتاب ها رو توي سازمان ملل هم توطئه ... جوري كه همه فهميدن سر اون كلاس كه داره سفسطه ميكنه ... انقلابي كه من صد در صد بيست ميشدم چون خيلي روش وقت گذاشته بودم و تازه مقاله و كنفرانس هم براش گذاشته بودم به من داد 14 تا گند بزنه به همه ي معدلم ...اون زمان نمره ها رو روي برد ميزدن روزي كه نمره رو ديدم همه بچه ها ميگفتن باهام لج كرده حتي بعضي ها روي برد شروع كردن فحش نوشتن براي استاد به توصيه يكي دو تا از ترم بالايي ها از اعتراض خو داري كردم اما هيچ وقت حلالش نميكنم.... ابله بودن بعضيا رو نبايد به همه چيز تعميم داد

Last edited:

ashkanshahroozy

Registered User
لایک‌ها
1
آخه من توی یک هفته ی اخیر تقریبا روزی 2بار جواب این سوال رو دادم!
خسته شدم!
یکم کوشا باشید برید توی سایت خود دانشگاه بگردید جواب سوالاتتون رو پیدا میکنید بخدا :(

راستش رفتم گشتم ولی‌ پیدا نکردم... آخه این سایت دانشگاه خرابشدهٔ ما داره ؟؟؟

ببخشید و بازم ممنون

گند زد توی بحث جشنوارهٔ من که ...

webnama

Registered User
لایک‌ها
5
بچه های کامیپوتر به نظر شما اگر کسی بخواد از الان شروع کنه برنامه نویسی خوندن باید از کجا شروع کنه؟
اصلا این سی شارپ که یاد میدن بهمون به درد می خوره؟؟
اگر به درد نمی خوره وقتم رو سرش هدر ندم برم سراغ یک زبون بهتر!
من هم مبانی پاس کردم هم پیشرفته اما اصلا برنامه نویسی بلد نیستم:(
کسی هست اینجا برنامه نویسیش خوب باشه راهنمائیم کنه از کجا شروع کنم؟

اگر براي بازا كار ميخواي ياد بگيري سي شارپ بخون ، كافيه تو آگهي ها يك نگاه بندازي همش دنبال سي شارپ نويسن هم تحت وب هم تحت ويندوز +‌اس كيوال سرور

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
برادرا وخواهرا یه سوال!

اگه یکی 5 تا درسشو حذف کنه چا اتفاقی براش میوفته؟!حذف ترم میشه؟

بر خلاف ائين نامه كه گفته شده تا سه تا درس مجاز هست شما هر چند تا كه بخواي ميتوني حذف كني ... فقط تا سه تا درس رو برات مينويسه حذف ماده 35 و غيبت موجه و بقيه رو مينويسه حذف ماده 35 و غيبت غير موجه كه عملا هيچ فرقي نداره با هم ( اينا رو تجربه كردم كه ميگم ) و البته اموزش هم ميگفت فرقي نداره البته اگه همه ي درس ها رو حذف كني يعني امتحان ندي اموزش به طور خودكار برات اون ترم رو مرخصي تحصيلي با احتساب در سنوات تحصيليت رد ميكنه ( كه اين رو هم بنده تجربه كردم :( ) و اگه ترم قبله اين ترمي كه حذف ترم كردي مشروط شده باشه ترم بعد اين ترمي كه حذف ترم كردي ( يعني دو ترم بعد از ترم مشروط شدنت ) نميتوني بيشتر از 14 واحد برداري ( اينم من رو سياه تجربه كردم :( ) دوستان سئوال هاي اين مدلي تون رو از من ميتونيد بپرسيد به لطف برخي مشكلات و البته استاد هاي مزخرف هر چي تبصره و ائين نامه هست من توي اين دانشگاه شخصا تجربه كردم

Last edited:

dma

Registered User
لایک‌ها
57
ببخشيد ها گرچه اينجا اصلا جاش نيست و گرچه كه خيلي طولاني مينويسم اما خواهش ميكنم به حرمت اينكه هم دانشگاهي هستيم بخون و به وجدانت مراجعه كن هم شما و هم ساير دوستان ...
...

تمام حرفات درست کسی با دادن این نوع امکانات مخالف نیست ولی به این سبک و سیاق من اصلا قبول ندارمش...من اصلا قبول ندارم حق یکی رو بگیری و بدی به کسی دیگه...اگه قراره به این عزیزان (من براشون خیلی احترام قائلم) کمکی بشه بیاد چمیدونم تو تامین نیازهای درمانی،مسکن،...کمک بشه که یکی که این مشکلاتو داره فقط درد مرسضیش رو داشته باشه نه اینکه تازه در صورت تامین اعتبار!دوره بیفته تو ناصر خسرو دنباله داروهاش....این فقط یه بخشش بود تو هزار تا مورد دیگه میشه براش مثال آورد...من به این جور کمکا خیلی ببخشید میگم بچه خر کنی!
دوبرابر این چیزی که این بالا نوشتم نوشته بودم ولی پاکش کردم چون بنظرم همین قدر اگه قرار باشه منظورو برسونه ،میرسونه....

dma

Registered User
لایک‌ها
57
بر خلاف ائين نامه كه گفته شده تا سه تا درس مجاز هست شما هر چند تا كه بخواي ميتوني حذف كني ... فقط تا سه تا درس رو برات مينويسه حذف ماده 35 و غيبت موجه و بقيه رو مينويسه حذف ماده 35 و غيبت غير موجه كه عملا هيچ فرقي نداره با هم ( اينا رو تجربه كردم كه ميگن ) و البته اموزش هم ميگفت فرقي نداره البته اگه همه ي درس ها رو حذف كني يعني امتحان ندي اموزش به طور خودكار برات اون ترم رو مرخصي تحصيلي با احتساب در سنوات تحصيليت رد ميكنه ( كه اين رو هم بنده تجربه كردم :( ) و اگه ترم قبله اين ترمي كه حذف ترم كردي مشروط شده باشه ترم بعد اين ترمي كه حذف ترم كردي ( يعني دو ترم بعد از ترم مشروط شدنت ) نميتوني بيشتر از 14 واحد برداري ( اينم من رو سياه تجربه كردم :( ) دوستان سئوال هاي اين مدلي تون رو از من ميتونيد بپرسيد به لطف برخي مشكلات و البته استاد هاي مزخرف هر چي تبصره و ائين نامه هست من توي اين دانشگاه شخصا تجربه كردم

خدا تورو از ما نگیره... راستی اگه خواستی 17 واحد بگیری اگه قبلا کسی رزرو نکردده یه مکانیک مواد برا ما با صالحی بر دار ثواب داره!!!

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
تمام حرفات درست کسی با دادن این نوع امکانات مخالف نیست ولی به این سبک و سیاق من اصلا قبول ندارمش...من اصلا قبول ندارم حق یکی رو بگیری و بدی به کسی دیگه...اگه قراره به این عزیزان (من براشون خیلی احترام قائلم) کمکی بشه بیاد چمیدونم تو تامین نیازهای درمانی،مسکن،...کمک بشه که یکی که این مشکلاتو داره فقط درد مرسضیش رو داشته باشه نه اینکه تازه در صورت تامین اعتبار!دوره بیفته تو ناصر خسرو دنباله داروهاش....این فقط یه بخشش بود تو هزار تا مورد دیگه میشه براش مثال آورد...من به این جور کمکا خیلی ببخشید میگم بچه خر کنی!
دوبرابر این چیزی که این بالا نوشتم نوشته بودم ولی پاکش کردم چون بنظرم همین قدر اگه قرار باشه منظورو برسونه ،میرسونه....

منظورت رو گرفتم و البته تا حدودي هم عقيده هستيم ضمن اينكه يه جاهايي هم من با شما اختلاف دارم كه چون بحث به درازا ميكشه با اجازتون بحث رو ادامه نديم ... شايد وقتي ديگر هم رشته ايه گلم ;)

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
خدا تورو از ما نگیره... راستی اگه خواستی 17 واحد بگیری اگه قبلا کسی رزرو نکردده یه مکانیک مواد برا ما با صالحی بر دار ثواب داره!!!

17 تا كنسل شد دو تا ازمايشگاه و كارگاه هم ميگيرم كه ميشه 19 تا اما بازم اگه اجازه داد يه مكانيك مواد برات بر ميدارم بعضيا ميگن سيستم ايراد نميگيره

dma

Registered User
لایک‌ها
57
منظورت رو گرفتم و البته تا حدودي هم عقيده هستيم ضمن اينكه يه جاهايي هم من با شما اختلاف دارم كه چون بحث به درازا ميكشه با اجازتون بحث رو ادامه نديم ... شايد وقتي ديگر هم رشته ايه گلم ;)
موافقم...

ashkanshahroozy

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان

می‌خواستم بپرسم برای آزمایشگاه شیمی‌ استادی به نامه آنیتا عابدی میشناسین ؟؟؟ چطوریه ؟؟؟

chem_eng

Registered User
لایک‌ها
578
سلام :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
یعنی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
من یه درسی رو که بهش اطمینان10000000000%داشتم اعتراض زدم
نمره 15 قبلیم به20مبدل شد:blink::blink::blink::blink::blink::blink::wacko:
یعنی این درست یا بهش شک کنم
یعنی یه استادی اصن اینکارو میکنه
خودم حدس میزدم حداکثر بشم15.75نهههههههههههه که20
راستی
برادر dma اماده ای که؟؟؟

Last edited:

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
سلام :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
یعنی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
من یه درسی رو که بهش اطمینان10000000000%داشتم اعتراض زدم
نمره 15 قبلیم به20مبدل شد:blink::blink::blink::blink::blink::blink::wacko:
یعنی این درست یا بهش شک کنم
یعنی یه استادی اصن ایکارو میکنه
خودم حدس میزدم حداکثر بشم15.75نهههههههههههه که20
شیرینی :D

chem_eng

Registered User
لایک‌ها
578
چشم حتما
بزار دو روز نمرم تو سایت بمونه مطمئن شم درسته .....
آخه من اصلا فکرشم نمیکردم؟؟؟؟:eek:

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
چشم حتما
بزار دو روز نمرم تو سایت بمونه مطمئن شم درسته .....
آخه من اصلا فکرشم نمیکردم؟؟؟؟:eek:
دعا کن نمره ی منم همینطوری تغییر کنه :(
از غصه ی مشروطیم دارم دق میکنم :(

چه درسی بوده حالا؟

farnazsoft

Registered User
لایک‌ها
15
ببخشيد ها گرچه اينجا اصلا جاش نيست و گرچه كه خيلي طولاني مينويسم اما خواهش ميكنم به حرمت اينكه هم دانشگاهي هستيم بخون و به وجدانت مراجعه كن هم شما و هم ساير دوستان ...
متاسفم كه اين جوري به قضيه نگاه ميكنيد ... گرچه اين بحث يه مساله بسيار قديمي هست اما آيا شما ميدونيد بدون پدر بزرگ شدن اون هم از سن دو سه سالگي يعني چي و چه مشكلاتي داره درس خوندن تو اين شرايط و اصلا كلا زندگي اين جور ادما چه شكليه ؟ ميدوني ديدن جانبازي كه احتمالا پدر يا مادر يا يكي از عزيزان ادم هست و توسط اون صدام توله سگ شيميايي شده و حتي نفس نميتونه درست حسابي بكشه يعني چي ؟ اصلا طاقت اينو داري فقط براي چند ثانيه هم كه شده يكي از عزيزانت رو توي رخت بيماري ببيني اونم بيماري شيميايي؟ فقط فكر كن ... واقعا ميتوني اين جوري عزيزانت رو ببيني ؟ حالا تصور كن با اين شرايط ميشه درس خوند اونم وقتي كه هر لحظه و هر ثانيه منتظر اين هستي كه بيماري شدت پيدا كنه و بعدش يه روز توي بيمارستان ساسان تهران ثانيه هاي اخر زندگي عزيزت رو ببيني ؟( تازه اگه پذيرشت كنن و نگن تخت خالي نداريم و برو فردا بيا و اين وخيم شدن حال جانباز ها طبيعي هست ) و بعدش هم يه پرچم ايران بكشن روي جنازه عزيز ادم و دو روز براش گريه كنن و از خوبي هاش بگن و بعدش هم نخود نخود هر كه رود خانه ي خود .. انگار نه انگار يه همچين ادمي بوده حالا زن و بچه اش چي ميشن و چه غلطي بايد كنن با اين همه خرج و مخارج و زندگي پر خرج ؟ خدا داند .. يا شايد به قول شما بنياد هست پولشون رو ميده ديگه اونم خدا تومن ماهي .... خدا وكيلي الان اغلب ماها نصف كه هيچي يك هزارم مشكلات اونا رو نداريم و اين مدلي درس مي خونيم اگه عزيزت رو اين مدلي ببيني و نه خواب شب داشته باشي نه روز و هزار و دو تا مشكل داشته باشي و هر روز اشك بريزي براي پر پر شدن عزيزت چي ميگي ؟ يه سئوال : (( اصلا تو عمرت يه جانباز شيميايي رو كه به وضعيت حاد رسيده باشه از نزديك ديدي ؟؟ )) اگه ديده بودي اين حرف ها رو نميزدي يه بار يه سر برو بيمارستان ساسان چيزاي جالبي ميبيني .. اگه بيمارستان رو دوست نداري حداقل برو بلوار كشاورز روبروي بيمارستان ساسان يه خودره كه قدم بزني كلي ادم شيميايي ميبيني كه از شهرستان اومدن براي درمان به تهران و حتي كسي ( شما بخونيد بنياد ) نيست يه اتاق به اونها بده و بد بخت ها كلي الاف بايد بشن و تو چمن ها بلوار كشاورز بايد صبر كنن تا پذيرش بشن .. گرچه چون اغلب شيميايي ها فوت كردن ديگه اطراف بيمارستان ساسان و بلوار كشاورز تعدادشون خيلي خيلي كمتر شده اما بازم اگه كمي حوصله كني ميتوني ببيني ... ببينم ميدوني وجود پدري توي خونه كه موجي باشه يعني چي ؟؟ پدري كه يه دقيقه خوب هست اما كافيه يه چيزي مثل صداي بوق يه ماشين بره رو مخش .. اون وقت قاطي ميكنه داد و بيداد آبروت جلوي همسايه ها كه رفته هيچي فرض كن تو خيابون يه هو حالش بد بشه و قاطي كنه چه حسي داري جلوي هزار تا غريبه كه هر كي هم يه مدلي نگاهت كنه يكي ترحم اميز يكي بي تفاوت يكي حتي فحش و دري وري بگه بهت يكي هم مسخره كن تو رو ... حالا اينا كه خوبه .. چند سال پيش تمام روزنامه ها نوشتن شايد خونده باشي پدري كه موجي بوده و يه بار حالش خيلي بد ميشه و دختر 9 ساله خودش رو توي زير زمين خونش قربوني ميكنه ... اون ادم هم محلي خود من بود و توي محل ما بود خونشون اصلا هم ادم بدي نبود كه فكر كني چيزي مصرف كرده بود و تحت تاثير اون چيزا دختر خودش رو كشته ، ( كما اينكه پزشكي قانوني هم اين مساله رو تاييد كرد ) اون موجي بود و گه گاه قاطي ميكرد و اون بار خيلي خيلي قاطي كرده بود ... خدا وكيلي ... باز هم ميگم خدا وكيلي چند ثانيه حاضري اين مدلي زندگي كني چه برسه به اين كه بخواي با هزار دو تا مشكل درس بخوني اونم توي خراب شده اي مثل واحد جنوب ... راستي به نظرت اگه سرپرست خانواده ي ادم چنين شرايطي داشته باشه اصلا كسي كار بهش ميده كه بخواد شكم زن و بچه اش رو سير كنه ؟ شهريه دانشگاه دادن پيش كش ... حرف خيلي دارم اما اصلا نميخوام وارد اين موضوع بشم شما هم خواهشن ادامه نده اين موضوع رو .. فقط موقعي كه عصبانيتت خوابيد كمي فكر كن ... من از نزديك خيلي ها رو ميشناسم كه خانواده شهيد هستن ... اصلا هم فكر نكن بچه بسيجي و از اين جور چيز ها هستم اما چون از نزديك زندگي چند تا دختر و پسر هم سن و سال خودم رو ديدم كه چه سختي هايي براي درس خوندن ، كشيدن ( اون هم در حالي كه ميتونستن نكشن ) حق ميدم كه بايد امتيازات ويژه اي هم براي درس خوندن داشته باشن چون شرايط درس خوندشون به مراتب سخت از شرايط ماست .. گر چه شايد بهتر باشه شكل امتيازات فعلي اصلاح بشه اما باور كن خود شخص شما و يا من حتي حاضر نبوده و نيستيم كه فقط يه ثانيه جاي اونها باشيم ... ضمن اينكه خيلي از اين چيزهايي هم كه توي بوق و كرنا ميكنن كه به عنوان امتياز ويژه به خانواده هاي شاهد تعلق ميگيره باور كنيد كه كشك هست و همش حرف مفت و وعده وعيد هست كه يه عده براي محبوب شدن خودشون رو هوا يه چيزي ميگن ... به قول قديمي ها مثل مهريه ميمونه يعني نه كسي داده نه كسي گرفته .. ببخشيد سرتون رو درد اوردم ... دلم با خوندن اون پست خيلي گرفت ياد خيلي مسائل افتادم ...

اولا من هیچ علاقه ای به بحث کردن با شما ندارم ، ضمن اینکه دفعه ی قبلی هم جوابتون رو ندادم اما اینبار لازمه جواب بدم . فرض کنیم همه ی اینایی که میگید درست ، تک به تک ، واو به واو . ولی انصاف رو واسه من معنی کنید . یه بدبخت بیچاره ای که به نون شبش محتاجه ، با کلی قرض و بدهکاری و کوفت و زهر مار میره پول کلاس کنکور میده ، شب تا صبح درس میخونه ، صبح تا شب کار میکنه تا خرج خوهر و برادرهای یتیمش رو بده و درسشو بخونه . با مصیبت درس میخونه با بیچارگی که آخرش قبول بشه و یه کسی بشه واسه خودش تا بتونه از این فلاکت زندگیشو نجات بده ، خیلی هم زحمت میکشه و لیاقت قبولی داره چرا یه همچین کسی باید جای اونو توی دانشگاه بگیره ؟ چرا نباید تاوان هچین مساله ای رو جای دیگه بده ؟ والا من میشناسم افرادی رو هم که حاضر نیستن اینطوری حق رو نا حق کنن و از این حق به اصلاح حقشون استفاده کنن و میخوان خودشون باشن . اینطوری بخوایم حساب کنیم کل این مملکت میشه همین مسائل از استخدام دولتی گبیرید تا درس و دانشگاه و خونه و وام و ماشین و ..... . مگه این مردم چقدر باید واسه این انقلاب تقاص پس بدن ؟ خودشون و نسل های بعدیشون سوخته شدن بس نبود که حالا تا نوه نتیجه هاشون رو هم بخوان ساپورت کنن ؟ لااقل بیان یه سری دانشگاه بذارن واسه اینا بگن نه کنکور لازمه بدین نه پول یه سره بعد از گرفتن دیپلمتون تشریف بیارید اینجا . اگه اینا رفتن جنگیدن تا حق نا حق بشه این رسمش نیست توی مردونگی . حالا گور باباشون ، اصلا نوش جونشون اومدن با سهمیه دانشگاه ، شهریه هم معاف شدن ، خدمت هم معاف شدن ، کلا از زندگی معاف شدن چرا درس افتاده شون باید بشه بلا اثر ؟ والا دیگه هیچ جای دنیا این مدلشو ندیدیم . والا مردم عادی و سالم با این همه گرونی و مشکل مسکن و همه چیز انقدر مثل اینا شاهانه زندگی نمیکنن . همینطوری فکر کردیم که مملکتمون هیچ وقت پیشرفت نکرده ، مگه کنکور واسه این نیست که شایسته ها رو از نظر علمی گزینش کنن ؟ خب بیان یه مرتبه اینا رو رتبه یک روزنامه هم بکنن . آقا رامتین اینا به خاطر چیزایی که فرمودید تا آخر عمر زندگیشون تامینه اما یه بنده خدایی که باباش به خاطر یه به قول خودشون تشویش اذهان عمومی و انجام عمل بر علیه **** توی اوین میره ، بدترین شکنجه ها رو میبینه یا بدتر از اون توی بی خبری مطلق به سر میبره حتی نمیدونه باباش مرده یا زنده باید بره بمیره چون دیگه خودشم از دانشگاه بیرون میکنن تا 7 جدشم میره توی پرونده شون که سابقه ی سیاسی دارن و دانشگاه رفتن جرم میشه ، استخدام دولتی جرم میشه ، کل زندگی جرم میشه اصلا . منتها بابای اون یکی در جهت **** عمل کرده بابای این یکی در خلاف جهت از دید اونا . بس کنیم این همه خود گول زنی رو .

Last edited:
بالا