• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
آخ جون اینجا دوباره دعواست......

بچه های رشته درپیت کامپیوتر ای بابا چه دله خوشی دارید فکر کردید الان بازار کار منتظر شماها فارغ التحصیل بشید و برید یه دفتر تو جردن بدن بهتون بشینید مدیریت کنید!؟.....ادامه بدید دعواهارو ماهم ببینیم و بخندیم!!!!

اما مورد دوم دعواها...فقط میتونم بگم هر دو طرف دعوا حق دارند به نوعی....تنها راه حلش هم اینه که حق هر کسی رو بجا به خودش بدیم....

بچه ها این بحث رو تموم کنید که نیاند تاپیک رو بلاک کنند....پست ها رو هم اگه ویرایش کنید به نظر من بهتر....یه چیزایی اگه یه جاهایی نباشه بهتره....
اتفاقا واسه کامپیوتر کار زیاده!
البته کار خز زیادتره!
اما کار درست و حسابی هم پیدا میشه!
بعدش هم کامپیوتر خوبیش اینه که میشه کار غیر شرکتی هم داشت

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
چند تا مدیر ارشد شرکت نرم افزاری میشناسی که مثل تو مغرور باشن و از خودراضی. خوبه شما به جایی نرسیدی وگرنه ..... سرویس میکردی.
اگه شما نمیشناسی دلیلی برای نبودنش نیست.
هرکسی اگه بخواد و تلاش کنه به خواستش میرسه، مرد و زن هم نداره.
ی مثلی هست میگه درخت هر چی پربارتر باشه، افتاده تره.(بهتره این ضرب المثل همیشه تو ذهنت بسپوری، تا با غرور کاذبت به کسی توهین نکنی)

چرا حرف بی خود میزنی؟؟
موضوع صحبت چه ربطی به غرور داره ؟
من جنسیت این دوستمون رو نمی دونم اما اگر ایشون هم مونث باشه پاسخ نیمه بی ربط و تماما غیر منطقیش حرف من رو تایید می کنه که دختر ها خیلی با منطق حال نمی کنند!
یک سرچ بکن ببین توی جامعه ی برنامه نویس های موفق نسبت آقایون به خانم ها چطوریه !من چیزی نگم بهتره!

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
تو یکی اصلا از منطق حرف نزن،خب؟
برو به همون غرور کاذبت برس!
خود تو که این حرف زن و مرد رو پیش میکشی معلومه خیلی عند منطقی
وای این dordori کم میاره بالا پائین میپره انقدر خوشم میاااااد !!!!:D
بحث زن و مرد رو به استناد آمار بسیار ناامید کننده ی زن های برنامه نویس که تونستن موفق باشن گفتم !
استناد به آمار هم منطقیه !
حواسم نبود ببخشید !

Last edited:

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
آخ جون اینجا دوباره دعواست......

بچه های رشته درپیت کامپیوتر ای بابا چه دله خوشی دارید فکر کردید الان بازار کار منتظر شماها فارغ التحصیل بشید و برید یه دفتر تو جردن بدن بهتون بشینید مدیریت کنید!؟.....ادامه بدید دعواهارو ماهم ببینیم و بخندیم!!!!

اما مورد دوم دعواها...فقط میتونم بگم هر دو طرف دعوا حق دارند به نوعی....تنها راه حلش هم اینه که حق هر کسی رو بجا به خودش بدیم....

بچه ها این بحث رو تموم کنید که نیاند تاپیک رو بلاک کنند....پست ها رو هم اگه ویرایش کنید به نظر من بهتر....یه چیزایی اگه یه جاهایی نباشه بهتره....
یک جمله ای تو حرفات بود .....!!!!
رشته ی چی چیه کامیپوتر ؟؟؟؟؟
از زندگیت سیر شدی دما؟؟:medieval:

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
درودبه بچه های تهران جنوب.ببخشیدمیون حرفتون،من اگربخوام شهریه روبه شکل قسطی پرداخت کنم آیا امکانش هست ؟چطور؟توجه داریدکه منظورم به صورت اقساط هست نه تخفیف گرفتن درشهریه.لطفاراهنمایی کنید.

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
درودبه بچه های تهران جنوب.ببخشیدمیون حرفتون،من اگربخوام شهریه روبه شکل قسطی پرداخت کنم آیا امکانش هست ؟چطور؟توجه داریدکه منظورم به صورت اقساط هست نه تخفیف گرفتن درشهریه.لطفاراهنمایی کنید.
باید بری امور مالی یه سفته بدی،بعد که پرونده ت تکمیل شد بیای توی اینرول توی تقسیط و اینا،بعدش دیگه حله

dma

Registered User
لایک‌ها
57
یک جمله ای تو حرفات بود .....!!!!
رشته ی چی چیه کامیپوتر ؟؟؟؟؟
از زندگیت سیر شدی دما؟؟:medieval:

درپیت درپیت درپیت...................................................................... !

داداش دعوا داری؟برا من شمشیر میکشی؟میبرمت تو کارگاه ماشین ابزار میبندمت به چهارنظام نامنظم یه پاسه 5 صدمی از روت میزنما!!!

شوخی کردم...هر رشته ای به جاش قابل احترامه...

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
درپیت درپیت درپیت...................................................................... !

داداش دعوا داری؟برا من شمشیر میکشی؟میبرمت تو کارگاه ماشین ابزار میبندمت به چهارنظام نامنظم یه پاسه 5 صدمی از روت میزنما!!!

شوخی کردم...هر رشته ای به جاش قابل احترامه...
حیف حوصله دعوا ندارم!
لطفا اینکار خط دوم رو انجام بده!

مرسی
:D
شوخیدم ! :D

Last edited:

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
باید بری امور مالی یه سفته بدی،بعد که پرونده ت تکمیل شد بیای توی اینرول توی تقسیط و اینا،بعدش دیگه حله

من موقع ثبت نام دانشگاه به خاطرنداشتن اصل مدرک تحصیلی سفته دادم.الان اصل مدرک تحصیلیم روگرفتم ومی خوام فردابرم بدم.تنهانقص پرونده ام همینه.یعنی بازهم بایدسفته بدم؟همون سفته رونگه دارنددیگه.

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
بحث دعوا تموم!:hmm:

من نگران انتخاب واحدم :(
چرا نمره هام رو نمیدن؟:(
اه اه اه !

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
من موقع ثبت نام دانشگاه به خاطرنداشتن اصل مدرک تحصیلی سفته دادم.الان اصل مدرک تحصیلیم روگرفتم ومی خوام فردابرم بدم.تنهانقص پرونده ام همینه.یعنی بازهم بایدسفته بدم؟همون سفته رونگه دارنددیگه.
اینو نمیدونم دیگه!
فقط میدونم واسه تقسیط یه سفته لازمه!

dma

Registered User
لایک‌ها
57
حیف حوسله دعوا ندارم!
لطفا اینکار خط دوم رو انجام بده!

مرسی
:D
شوخیدم ! :D

:lol:
بعد میخواد برنامه نویس شه !بعد میخواد مدیر شه!میخواد معادلات پاس کنه!بگم؟بگم؟...

بیخیال دیگه چند عددی اسپم دادیم الان خواهر .... میاد میگه اینجا از چت روم بی محتوا تر شده.....

dma

Registered User
لایک‌ها
57

نه داداش اون فرق داره...برای تقسیط شما یه سفته فکر کنم چهارصد تومن(2 برگ بیشتر نباید باشه)باید بدی به این اداره وامه ،تقسیطه،امورمالیه نمیدونم...همین دیگه پرونده وامت تکمیل میشه و میتونی نصف شهریه رو وام بگیری...

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
شمابه غیرازاینجاجاهای دیگه عضونیستید؟توصیه می کنم میخوایداسپم وبحث وتبادل نظرکنیدبریدتوی سایت www.iran-eng.com یه تاپیک بچه های تهران جنوب بزنید،اونجابحث کنید.اونجامحیط باحالی داره.

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
نه داداش اون فرق داره...برای تقسیط شما یه سفته فکر کنم چهارصد تومن(2 برگ بیشتر نباید باشه)باید بدی به این اداره وامه ،تقسیطه،امورمالیه نمیدونم...همین دیگه پرونده وامت تکمیل میشه و میتونی نصف شهریه رو وام بگیری...

امورمالی کجاست؟ساختمون چند؟طبقه چندم؟شرمنده من اصلاهیچی نمی دونم.حالامیریم اونجاخودشون سفته دارندکه من امضاکنم؟

dma

Registered User
لایک‌ها
57
امورمالی کجاست؟ساختمون چند؟طبقه چندم؟شرمنده من اصلاهیچی نمی دونم.حالامیریم اونجاخودشون سفته دارندکه من امضاکنم؟

والله منم نمیدونم ولی فکر کنم ساختمون اداری(5) باشه طبقه دوم یا سوم از پله ها که بالا میری سمت چپ میری بعد به دیوار میرسی!میری سمت راست...اونجا بخش مربوط به وام هاست....

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
والله منم نمیدونم ولی فکر کنم ساختمون اداری(5) باشه طبقه دوم یا سوم از پله ها که بالا میری سمت چپ میری بعد به دیوار میرسی!میری سمت راست...اونجا بخش مربوط به وام هاست....

مرسی.حالامیرم اونجاسوال می کنم.امیدوارم مجبورنشم ده جای دیگه برم وسریع کارم روراه بندازند.

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
فکر کنم طبقه دومه!:hmm:

بالا