• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
خلاصه تاپیک های تهران جنوب توی سایت باشگاه مهندسان خیلی خلوته.بریداونجایه حالی بهش بدیدتابقیه هم بیشتربااین دانشگاه آشنابشن.(چشمک)

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
thanks...فکرکنم فرداعذابی باشه!
نه بابا مثکه باید یکی دو تا سفته بری بیرون بگیری،ببری امور مالی بدی.بعد که پرونده ت تکمیل شد کارت راحت میشه
چون اگه ترمهای بعد هم بخوای تقسیط کنی مشکلی نیست و دوباره سفته نمیخواد.همین سفته ها کافیه

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
نه بابا مثکه باید یکی دو تا سفته بری بیرون بگیری،ببری امور مالی بدی.بعد که پرونده ت تکمیل شد کارت راحت میشه
چون اگه ترمهای بعد هم بخوای تقسیط کنی مشکلی نیست و دوباره سفته نمیخواد.همین سفته ها کافیه

ببخشیدامامن تاحالاسفته نگرفتم! بایدازبانک سفته بگیرم؟فکرکنم خودشون داشته باشن.دفعه قبلی برای ثبت نام هم دوروبردانشگاه چندنفرفرصت طلب(!) سفته می فروختند.امیدوارم خیلی معطل نشم.

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
ببخشیدامامن تاحالاسفته نگرفتم! بایدازبانک سفته بگیرم؟فکرکنم خودشون داشته باشن.دفعه قبلی برای ثبت نام هم دوروبردانشگاه چندنفرفرصت طلب(!) سفته می فروختند.امیدوارم خیلی معطل نشم.
نمیدونم از کجا باید گرفت متاسفانه :(

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
نمیدونم از کجا باید گرفت متاسفانه :(

به هرحال سه روزتاثبت نام وقت دارم.فکرکنم بالاخره بشه توی این سه روز سفته روجورکرد!
من ازکجابدونم شهریه ترم چهارم چقدره؟جایی نوشته توی سایت که من برم ومتوجه بشم؟شرمنده خیلی سوال می کنم!:blush:

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
به هرحال سه روزتاثبت نام وقت دارم.فکرکنم بالاخره بشه توی این سه روز سفته روجورکرد!
من ازکجابدونم شهریه ترم چهارم چقدره؟جایی نوشته توی سایت که من برم ومتوجه بشم؟شرمنده خیلی سوال می کنم!:blush:
مگه تا حالا شهریه ندادی؟
توی اینرول اون گوشه که باز میکنی یه قسمت داره پرداخت اینترنتی شهریه
با قرمز به ریال زده شهریه رو

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
مگه تا حالا شهریه ندادی؟
توی اینرول اون گوشه که باز میکنی یه قسمت داره پرداخت اینترنتی شهریه
با قرمز به ریال زده شهریه رو

آره باباچهارترم.راست میگی حواسم نبود.اماچراکمه؟(خداروشکرکمه!) ترم قبلی 70000 تومن بیشتربود.فکرمی کردم هرچی ترم بره بالاترشهریه بیشترمیشه.... شهریه این ترم رو زده: 5,301,500ريال

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
آره باباچهارترم.راست میگی حواسم نبود.اماچراکمه؟(خداروشکرکمه!) ترم قبلی 70000 تومن بیشتربود.فکرمی کردم هرچی ترم بره بالاترشهریه بیشترمیشه.... شهریه این ترم رو زده: 5,301,500ريال
خوبه دیگه!

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
به جاش 5 تا سوال از 6 تا رو باید حل میکردی، همه سوالا رو هم به ما که گفته بود.شما کد ساعت چند بودی؟

من کد آخرش بودم(2 تا کد بیشتر نداشت دوشنبه ها که؟!)

اما جلسه آخر نبودم چون کلاس اضافی داشتم فنی، اما از بچه ها گرفتم...برای من البته خداروشکر مورده زیادی نداشت، چون بلد بودم خداروشکر....اما خوب نامردی بود تا ی حدودی!!!

dma

Registered User
لایک‌ها
57
ببینم در آستانه 1000 صفحه میتونید تاپیک رو با باد بدید یا نه داداشم اون پستت رو ادیت کن...بحث سیاسی هم ممنوع....برید بخوابید دیگه بستونه....:eek:fftopic:

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
بله! میدونم.من سابقه چندسال عضویت توی فروم هارودارم ومحدودیت هارومی شناسم.من خط قرمزروردنکردم! چون چیزبدی نگفتم! شماجدی نگرفتید! مشکل ازشماست!

MegaMind

Registered User
لایک‌ها
2
میشه یکی در مورد استادای معماری نظر بده؟

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
بله! میدونم.من سابقه چندسال عضویت توی فروم هارودارم ومحدودیت هارومی شناسم.من خط قرمزروردنکردم! چون چیزبدی نگفتم! شماجدی نگرفتید! مشکل ازشماست!

بابا سابقه ....!!!!!
Jul 2010 !

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
بله! میدونم.من سابقه چندسال عضویت توی فروم ها رودارم ومحدودیت هارومی شناسم.من خط قرمزروردنکردم! چون چیزبدی نگفتم! شماجدی نگرفتید! مشکل ازشماست!

بابا سابقه ....!!!!!
Jul 2010 !

درود.بنده گفتم توی فروم ها.نگفتم دراینجاچندساله که عضوهستم که شمابه خیال خودتون درحرفهای من تناقض پیداکردید!من اینجاچندماه پیش عضوشدم تاموقع انتخاب واحدوثبت نام درمورداساتیدوسایرمسائل مربوط به دانشگاه ازنظرات سایرین استفاده کنم.

ashkanshahroozy

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان

استاد خوب برای از . فیزیک ۲ سراغ درین ؟؟

کرانیان خوبه یا محمد شمس ؟؟

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
سلام دوستان

استاد خوب برای از . فیزیک ۲ سراغ درین ؟؟

کرانیان خوبه یا محمد شمس ؟؟

کرانیان بد نیست... نمره هم خوب میده... یه خوبی هم داره که همه رو جمع میکنه دور خودش و یه بار آزمایش رو خودش انجام میده تا همه ببینند بعد میگه خودتون آزمایش کنید

بالا