من ساعت 12.30 دقيقه 16/11/89 بالاخره از اين خراب شده فارغ التحصيل شدم
باورم نمي شه از دست حق و نا حق كردناي اينا راحت شدم
نمي خوام بحثي رو شروع كنم ولي الان داشتم بحث بچه ها رو مي خوندم من با فرناز كاملا موافقم
خسته شدم از بس حق ما رو گرفتن دادن به از ما بهترون
ما كه رفتيم ايشاا... شما ها هم زودتر درستون تموم بشه البته اگه دوست داريد
تبریک میگم ، امیدوارم همیشه و در همه ی مراحل زندگی شاد و موفق باشی .
منم انشالا سال بعد همین موقع تمومم به شرطی که از دست بعضی آقایون که حیفم میاد لقب استاد رو بهشون نسبت بدم فرار کنم .
واقعا درس خوندن تو ایران مسخره بازیه و عمر تلف کردن ، دانشگاه خوب و بدم نداره ، از دم آشغاله ، حیفه بعضی از اساتید با سواد و دلسوز که به خاطر وجدان کاری تو این دانشگاهها دارند بی وقفه زحمت میکشند و عمر سپری میکنند، به نظرم اگه شرایط باشه باید خارج از کشور تحصیل کرد اونم نه هر جایی.
شدیدا اعتقاد دارم خیلی از دوستانی که تو دانشگاهها هستند به دلیل نبود کار مناسب و تفریح ، برای پر کردن اوقات فراغت دانشگاه تشریف میارند و با بدبختی مدرک و میگیرند و میرن ، دلیل نبود ابتکار و پیشرفت در رشته های مختلف رو نداشتن انگیزه بچه هایی می دونم که تو رشته هایی که دوست ندارن تحصیل میکنن و همین جوری وارد دانشگاهها شدن .
از دم سیستم مشکل داره از همون اول ، آخرم میشه همین یه جا مثل تی جی ،
دانشجو ها بی انگیزه و خسته ، اساتید بی انگیزه ، امتحانات مزخرف و غیر استاندارد ، نظر سنجی اساتیدم که شکر خدا کشک ، امکان نداره استادی اخراج شه .
هم دوره ایی های من تموم کردن هنوز گروه عمران زحمت تهیه ی چارت نکشیده برای ما ،من از اینترنت از روی چارت دانشگاه آزاد اردکان باید انتخاب واحد هامو انجام بدم ولی دلمو خوش کنم که دانشجو ی دانشگاه آزاد اسلامی تهران واحد جنوبم ،
ای که چقدر بدبختیم !
وقتی مستند های علمی رو میبینم و آدمهایی که با یه ابتکار ساده یه کار بزرگ رو انجام دادن تازه میفهمم چرا انقدر روی بچه هایی که به کار خاصی علاقه و استعداد دارن سرمایه گذاری میشه و یا به طرق مختلف استعدادیابی ، اونها رو کشف و با فراهم کردن شرایط ازشون دانشمندها و مبتکرین و افراد بزرگی میسازن .
انشالا عمری دگر ، جایی دگر
امیدوارم کسی از حرفام دلگیر و ناراحت نشه ،به عنوان یه درددل از یه هم دانشگاهی بپذیرید .