• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

blackboy_siasia

Registered User
لایک‌ها
1
یعنی ترم دو نمی تونم معادلات بردارم؟
اصلا میشه روابط بین این ریاضی 2 و معادلات رو بی زحمت بگی؟
کی می تونم؟ کی نمی تونم یا نمیشه؟
راستی استاد خوب برا ریاضی 2 به غیر از کرمعلی میشناسین؟

اوخ!
یه ذره بد گفتم.
منظورم این بود که میشه ریاضی 2 رو به تنهایی یا با معادلات برداشت.طهرانچی ، فغانی و امیدوار رو من از خیلی ها شنیدم! هرکی یه چیزی میگه!

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
من ساعت 12.30 دقيقه 16/11/89 بالاخره از اين خراب شده فارغ التحصيل شدم
باورم نمي شه از دست حق و نا حق كردناي اينا راحت شدم
نمي خوام بحثي رو شروع كنم ولي الان داشتم بحث بچه ها رو مي خوندم من با فرناز كاملا موافقم
خسته شدم از بس حق ما رو گرفتن دادن به از ما بهترون
ما كه رفتيم ايشاا... شما ها هم زودتر درستون تموم بشه البته اگه دوست داريد

تبریک میگم ، امیدوارم همیشه و در همه ی مراحل زندگی شاد و موفق باشی .
منم انشالا سال بعد همین موقع تمومم به شرطی که از دست بعضی آقایون که حیفم میاد لقب استاد رو بهشون نسبت بدم فرار کنم .

واقعا درس خوندن تو ایران مسخره بازیه و عمر تلف کردن ، دانشگاه خوب و بدم نداره ، از دم آشغاله ، حیفه بعضی از اساتید با سواد و دلسوز که به خاطر وجدان کاری تو این دانشگاهها دارند بی وقفه زحمت میکشند و عمر سپری میکنند، به نظرم اگه شرایط باشه باید خارج از کشور تحصیل کرد اونم نه هر جایی.
شدیدا اعتقاد دارم خیلی از دوستانی که تو دانشگاهها هستند به دلیل نبود کار مناسب و تفریح ، برای پر کردن اوقات فراغت دانشگاه تشریف میارند و با بدبختی مدرک و میگیرند و میرن ، دلیل نبود ابتکار و پیشرفت در رشته های مختلف رو نداشتن انگیزه بچه هایی می دونم که تو رشته هایی که دوست ندارن تحصیل میکنن و همین جوری وارد دانشگاهها شدن .
از دم سیستم مشکل داره از همون اول ، آخرم میشه همین یه جا مثل تی جی ،
دانشجو ها بی انگیزه و خسته ، اساتید بی انگیزه ، امتحانات مزخرف و غیر استاندارد ، نظر سنجی اساتیدم که شکر خدا کشک ، امکان نداره استادی اخراج شه .
هم دوره ایی های من تموم کردن هنوز گروه عمران زحمت تهیه ی چارت نکشیده برای ما ،من از اینترنت از روی چارت دانشگاه آزاد اردکان باید انتخاب واحد هامو انجام بدم ولی دلمو خوش کنم که دانشجو ی دانشگاه آزاد اسلامی تهران واحد جنوبم ،
ای که چقدر بدبختیم !
وقتی مستند های علمی رو میبینم و آدمهایی که با یه ابتکار ساده یه کار بزرگ رو انجام دادن تازه میفهمم چرا انقدر روی بچه هایی که به کار خاصی علاقه و استعداد دارن سرمایه گذاری میشه و یا به طرق مختلف استعدادیابی ، اونها رو کشف و با فراهم کردن شرایط ازشون دانشمندها و مبتکرین و افراد بزرگی میسازن .
انشالا عمری دگر ، جایی دگر

امیدوارم کسی از حرفام دلگیر و ناراحت نشه ،به عنوان یه درددل از یه هم دانشگاهی بپذیرید .

Last edited:

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
فلش به سمت معادلاته! یعنی میشه فقط ریاضی 2 رو برداشت.

اوخ!
یه ذره بد گفتم.
منظورم این بود که میشه ریاضی 2 رو به تنهایی یا با معادلات برداشت.طهرانچی ، فغانی و امیدوار رو من از خیلی ها شنیدم! هرکی یه چیزی میگه!

خیلی ممنون!
بچه ها به نظرتون
پیشرفته معادلات ریاضی 2 فیزیک 2 ساختمان گسسته
توی یه ترم یه کم سنگین نیست؟

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
دوستان خواهشاً کمک کنید.وقتی به قسمت "پرونده من" تو بخش وام میرم سرور ارور میده.واسه وام باید از کجا اقدام کنم ؟

باید برای بار اول از طریق امور مالی دانشگاه اقدام کنی بعد یه سفته فک کنم 500 تومنی میدی بعدش تقسیط میبندن واست از ترمای بعد هم از طریق اینترنت میباشد دوست عزیز

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
خیلی ممنون!
بچه ها به نظرتون
پیشرفته معادلات ریاضی 2 فیزیک 2 ساختمان گسسته
توی یه ترم یه کم سنگین نیست؟

من ترم 2 دقیقا همین چیزا رو داشتم با یه خورده عمومی تنها ترمی بود که تونستم بیس واحد پاس کنم

blackboy_siasia

Registered User
لایک‌ها
1
باید برای بار اول از طریق امور مالی دانشگاه اقدام کنی بعد یه سفته فک کنم 500 تومنی میدی بعدش تقسیط میبندن واست از ترمای بعد هم از طریق اینترنت میباشد دوست عزیز

ممنون از کمکت!

webnama

Registered User
لایک‌ها
5
سلا بچه ها....

من 4 تا سوال داشتم اگه میشه راهنمایی کنید....

1) معادلات دیفرانسیل سختره یا آمار احتمالات مهندسی؟ من از یکی شنیدم میگفت آمار راحتتره ولی اون تابستون پاس کرده بود حالا اگه میشه شما راهنمایی کنید......
2) حالا برای محاسبات از بین اساتید : شاهرضایی و مسگرانی و آزادی و امیرفخریان و مالکی فر و هاشمی و ملک محمدی و در آخر (کرمی که میدونم عالیه اما به ما نمیرسه چون ورودی 89 هستم) کدو بهتره هم نمره هم درس دادنش؟؟
3) برای آمار و احتمالات از بین آقابيگ و شفيعي موسوي و معتمدالشريعتي و راد و خون سیاوش و سوداگر کدوم بهتره؟؟
4) تو درس معادلاتم کرمی میدونم عالیه اما بازم اگه استاد خوب میشناسید بگید من دیگه حال تایپ کردن اسمشونو ندارم خودتون بگید کیا خوبن.....!!!

مرسی

در ضمن بالاخره ما ورودی های 89 معدلی انتخاب واحد میکنیم یا نه؟؟؟

بازم مرسی.....

معادلات و امار سخت نيستن فقط بايد تمرين كني دستت راه بيوفته
امار تونستي حتما با اقابيگ بگير

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی می دونه فاطمه امینی نجفیان امتحانش تستیه یا تشریحی؟

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
من ترم 2 دقیقا همین چیزا رو داشتم با یه خورده عمومی تنها ترمی بود که تونستم بیس واحد پاس کنم

با نمره خوب میشه پاسشون کرد؟(می دونم برانمره خوب باید خوند ولی احساس می کنم اگه همه شونو باهم بردارم اون وقت باید خیلی خیلی خفن بخونم!!! حسم درسته؟)

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آز فیزیک1 کی خوبه؟
امامي-اعظم/جوادي کمائ-اکبر/غفاري شاد-جعفر/نادري-عباداله/کرانيان-سيدعيسي
تربیت 2 تنیس روی میز:
آفرينش خاکي-اکبر/اختياري-محمدصادق /اسلامي-رسول/بناِئي فر-عبدالعلي/شريفي آذر-کيانوش/شفابخش کلور-سيدرفيع/صداقتي-سعيد/فري زاده-عباس/نيک بخش-رضا

در مورد آز فیزیک با اعظم امامی به هیچ وجه برندارید:blush:
جوادی هم فکر نکنم خیلی خوب باشه و نادری هم سختگیر باید باشه.

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمي خوام بحثي رو شروع كنم ولي الان داشتم بحث بچه ها رو مي خوندم من با فرناز كاملا موافقم

منم تبریک میگم،ایشالله فوق لیسانس و دکترا:D

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
ای بابا آخه نمره کارگاه که ی ماه پیش امتحان دادم نیومده بعد دوستان توقع نمره 20 روزه پیشو دارن!!
یکی ی توضیح اساسی درمورد این استاد شیخ الحرم بده نفهمیدم خوبه یا نه؟
بالاخره خوبه طراحی الگوریتم باهاش بگیرم؟:(

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183

خوش به حالت :D
رفتی برای ارشد بخونی؟

b-v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
1سوال داشتم اونم اینه که من که توی کنکور کارشناسی ناپیوسته الکترونیک امسال توی تهران جنوب قبول شدم کسی میدونه که برای کارشناسی باید چند واحد رو توی تهران جنوب پاس کنم و اینکه دانشگاه واسه چند ترم برنامه میچینه؟؟؟4 ترم یا 5 ترم؟؟؟
بعد اینکه اسم این رشته شده تکنولوژی الکترونیک.این چه فرقی با قبلی کرده؟؟؟؟
راستی سطحه علمی تهران جنوب تو رشته الکترونیک خوب هست یا نه نسبت به موسسات غیر انتفاعی؟؟؟؟؟

dma

Registered User
لایک‌ها
57
وصایا هم امتحان دادیم شر این ترم و کندیم....

این اساتید نامرد اگه نمره هارو میدادن من فردا میتونستم انتخاب واحد کنم...ولی مثل اینکه همون بیستم ته مونده کلاس آشغالا بهمون میرسه.....

H.E.S.A.M

Registered User
لایک‌ها
224
میگن ایران بعدشم تهران!!...اما اینجا اصلا شبیه ایر
سلا بچه ها....

من 4 تا سوال داشتم اگه میشه راهنمایی کنید....

1) معادلات دیفرانسیل سختره یا آمار احتمالات مهندسی؟ من از یکی شنیدم میگفت آمار راحتتره ولی اون تابستون پاس کرده بود حالا اگه میشه شما راهنمایی کنید......
2) حالا برای محاسبات از بین اساتید : شاهرضایی و مسگرانی و آزادی و امیرفخریان و مالکی فر و هاشمی و ملک محمدی و در آخر (کرمی که میدونم عالیه اما به ما نمیرسه چون ورودی 89 هستم) کدو بهتره هم نمره هم درس دادنش؟؟
3) برای آمار و احتمالات از بین آقابيگ و شفيعي موسوي و معتمدالشريعتي و راد و خون سیاوش و سوداگر کدوم بهتره؟؟
4) تو درس معادلاتم کرمی میدونم عالیه اما بازم اگه استاد خوب میشناسید بگید من دیگه حال تایپ کردن اسمشونو ندارم خودتون بگید کیا خوبن.....!!!

مرسی

کسی دیگه نظری نداره؟؟؟

در ضمن بالاخره ما ورودی های 89 معدلی انتخاب واحد میکنیم یا نه؟؟؟

بازم مرسی.....

webnama و بقیه بروبچ مرسی از راهنمایی........

dma

Registered User
لایک‌ها
57
امروز بچه ها پرسیدن گفتن نمره ها تا امشب هرکدوم اومد جزو معدل کل حساب میکنن و فکر میکنم 89 ها هم معدل بالاهاشون فردا میتونن انتخاب واحد کنن.....

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
تو سایت انرول و تو صفحه اول و در قسمت اعلان عمومی بجای واژه دانشجو نوشته شده " دنشجو" !!!

میگم خوب بود ننوشته " ددمنشجو !!!

این نشون میده سایت چقدر دیر به دیر بازبینی و آپدیت میشه .... به بیان دیگه سایت رو برای این درست کردن که از زیر بار پاسخگوئی خلاص بشن....

H.E.S.A.M

Registered User
لایک‌ها
224
میگن ایران بعدشم تهران!!...اما اینجا اصلا شبیه ایر
امروز بچه ها پرسیدن گفتن نمره ها تا امشب هرکدوم اومد جزو معدل کل حساب میکنن و فکر میکنم 89 ها هم معدل بالاهاشون فردا میتونن انتخاب واحد کنن.....

ایول من فقط نمره اندیشم نیومده
خدا رو شکر ریاضی 1 . فیزیک1 و زبان و ریاضی پیش و فارسی و برنامه کامپیوتر رو قبولیدم و تا اینجا معدلم 16.50 هست (اونم فقط به خاطر کامپیوتره و شخص استاد کردتودشکی که به ما 11.75 داد) وگرنه بقیش 18 به بالاست البته فیزیکم 15 شدم:p
خلاصه پس ما فردا ساعت دوم میشیم دیگه؟؟!!

eli banoo

Registered User
لایک‌ها
1
من يه سوالي داشتم راجع درساي معارف كه بايد پاس كنيم..قبلا بايد 14 واحد از 32 واحد پيشنهادي رو بر ميداشتيم
چهار واحد از 8واحد پيشنهادي مباني نظري اسلام،2واحد از 8 واحد پيشنهادي اخلاق اسلامي،2واحد از 6واحد پيشنهادي انقلاب، 2 واحد از 4واحد تاريخ اسلا و 2واحد فرهنگ و تمدن اسلام وايران
حالا سوال اينجاس 2 واحد فرهنگ و تمدن اسلام با كد 3919 . حذف شده .به جاش چي بايد برداشت؟

بچه ها من يه سوالي داشتم چون من jan 2011 عضو شدم كسي جواب سوالاي منو نميده؟ دچار افسردگي شدم خب.. گناه دارم:(

بالا