• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
1سوال داشتم اونم اینه که من که توی کنکور کارشناسی ناپیوسته الکترونیک امسال توی تهران جنوب قبول شدم کسی میدونه که برای کارشناسی باید چند واحد رو توی تهران جنوب پاس کنم و اینکه دانشگاه واسه چند ترم برنامه میچینه؟؟؟4 ترم یا 5 ترم؟؟؟
بعد اینکه اسم این رشته شده تکنولوژی الکترونیک.این چه فرقی با قبلی کرده؟؟؟؟
راستی سطحه علمی تهران جنوب تو رشته الکترونیک خوب هست یا نه نسبت به موسسات غیر انتفاعی؟؟؟؟؟

سلام

کلا باید 74 واحد بگذرونی که تو 4 ترم تنظیم کردن (با حساب وصیت و قرآن و تنظیم که اگه اونا رو تو مقطع قبل گذرونده باشی می تونی معادلسازی کنی). البته چندتا درس جبرانیم هست که باید بپرسی که باید برداری یانه.
فرقش اینه که چارتش کاملا عوض شده، کلی از درسا از چارت حذف شده، یه سری درس تکراری گذاشتن جاش.
سطح علمی نسبت به موسسات غیرانتفاعی خیلی خیلی بهتره.

Last edited:

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
دوستان من استاتیک سر جلسه امتحان نرفتم و امتحان ندادم،الان در قسمت نمرات جلوی استاتیک نمره ای درج نشده ولی در قسمت توضیحات نوشته غیبت غیر موجه و نمره صفر را فکر کنم برایمحساب کردند که به یک باره معدلم 2نمره پایین آمد.مشکل کجاست؟مگر سر جلسه امتحانی نرویم آن درس حذف نمیشود؟ زودتر کمکم کنید ..... ضمنا در قسمت خلاصه وضعیت استاتیک 3واحدی را به عنوان مردودی زده است.

H.E.S.A.M

Registered User
لایک‌ها
224
میگن ایران بعدشم تهران!!...اما اینجا اصلا شبیه ایر
دوستان من استاتیک سر جلسه امتحان نرفتم و امتحان ندادم،الان در قسمت نمرات جلوی استاتیک نمره ای درج نشده ولی در قسمت توضیحات نوشته غیبت غیر موجه و نمره صفر را فکر کنم برایمحساب کردند که به یک باره معدلم 2نمره پایین آمد.مشکل کجاست؟مگر سر جلسه امتحانی نرویم آن درس حذف نمیشود؟ زودتر کمکم کنید ..... ضمنا در قسمت خلاصه وضعیت استاتیک 3واحدی را به عنوان مردودی زده است.

فکر میکنم آخرش درست میشه و حذف میشه............
البته واسه معدل و انتخاب واحد رو نمیدونم چیکار میکنن...!!!!!

Last edited:

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
برای اینکه24 واحد بگیریم سایت خودش به صورت اتوماتیک متوجه میشه معدلمون بالای 17 است؟یا قبلش باید به مسئولین بگیم؟

Last edited:

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
وصایا هم امتحان دادیم شر این ترم و کندیم....

این اساتید نامرد اگه نمره هارو میدادن من فردا میتونستم انتخاب واحد کنم...ولی مثل اینکه همون بیستم ته مونده کلاس آشغالا بهمون میرسه.....

راستی من رفتم پرسیدم گفتن معدل این ترم تاثیر نداره اینقدر حرص نخورید
دوستان برای ریز1 فاتحی خواجه و پارسا کاظمی چطوره؟اگه با جوان گیرم نیومد با کی بگیرم؟

دوستان شهبازی برای درس طراحی پیاده سازی چطوره؟

ملاک دادن نمره خوب میباشد

Last edited:

dma

Registered User
لایک‌ها
57
من میخوام 24 واحد بگیرم سایت که ایراد نمیگیره میگیره؟معدلم بالای17 تا الان

آبجی موقع گرفتن 24 :blink: واحد به پاس کردنش هم فکر میکنی؟! خیر ایراد نمیگیره اگه زیر 17 نیاد.....

راستی من رفتم پرسیدم گفتن معدل این ترم تاثیر نداره

عمرا اگه خودشونم بدونن دارن چیکار میکنن...

Last edited:

Sara1980

Registered User
لایک‌ها
0
بچه معرفی به استاد چهار واحد ميدن يا شش واحد؟؟!!

اگه ميخوايد بالای بيست تا هم برداريد بايد بريد گروه بهتون مجوز بده حتی اگه معدل بالای 17 باشيد

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
آبجی موقع گرفتن 24 :blink: واحد به پاس کردنش هم فکر میکنی؟! خیر ایراد نمیگیره اگه زیر 17 نیاد.....

عمرا اگه خودشونم بدونن دارن چیکار میکنن...

آره اتفاقا مسولین کاملا گیجن امروز ازیکی مدام دانشجوها سوال میپرسیدن طرف نمیدونست چی به چیه خودشو خلاص گرد گفت من با این سیستم جدید اشنایی ندارم

m-cmp

Registered User
لایک‌ها
41
مگه سر جلسه ی امتحان نرفتن به معنی حذف نیست؟ واسه من کنار نمره زدن غیر موجه! 0 رد نشده اما معدلم رو اورد پایین 3 نمره! من الان باید چی کارکنم؟:(

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
بچه معرفی به استاد چهار واحد ميدن يا شش واحد؟؟!!

اگه ميخوايد بالای بيست تا هم برداريد بايد بريد گروه بهتون مجوز بده حتی اگه معدل بالای 17 باشيد

آبجی موقع گرفتن 24 :blink: واحد به پاس کردنش هم فکر میکنی؟! خیر ایراد نمیگیره اگه زیر 17 نیاد...

ای بابا دوستان بالاخره آری یا خیر؟:blink:

Last edited:

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من يه سوالي داشتم چون من jan 2011 عضو شدم كسي جواب سوالاي منو نميده؟ دچار افسردگي شدم خب.. گناه دارم:(

تا جایی که من می دونم تاریخ تمدن رو جزو دروس اختیاری حساب می کنن، یعنی 2 واحد از دروس اختیاریت کم میشه. برای ورودیای 87 به بعدم اجباریه.

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183

این مشکل خود به خود حل میشه برای همه وقتی نمیرن سر جلسه این مشکل براشون پیش میاد اگه حل نشد به مسولین بگو چیزه مهمی نیست

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ضمن بالاخره ما ورودی های 89 معدلی انتخاب واحد میکنیم یا نه؟؟؟

من دیروز از اون خانومه که مسئول آموزشه پرسیدم اونایی که این ترم ترم اولشون بوده هم معدلی انتخاب واحد می کنن؟ گفت آره. قبلش از خدمات کامپیوتری هم پرسیدم اطلاع نداشت، گفت از ایرانشهر فایلا رو باز می کنن.

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مگه سر جلسه ی امتحان نرفتن به معنی حذف نیست؟ واسه من کنار نمره زدن غیر موجه! 0 رد نشده اما معدلم رو اورد پایین 3 نمره! من الان باید چی کارکنم؟:(

خب باید زنگ می زدی خدمات کامپیوتری می گفتی فردا انتخاب واحده، زودتر درست کنن. یعنی خودشون نمی فهمن؟ :hmm: به نظرم تا فردا همه رو درست می کنن.

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
درس ذخیره و بازیابی اطلاعات که برای سخت افزار اختیاریه پیش نیازش چیه؟ توی چارت من معلوم نیست عددش چنده

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
برای اینکه24 واحد بگیریم سایت خودش به صورت اتوماتیک متوجه میشه معدلمون بالای 17 است؟یا قبلش باید به مسئولین بگیم؟

فک کنم باید برید بگید تا براتون باز کنن، 2ترم پیش این طوری بود

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
اگه معدلتون اومده پایین بخاطر اینکه نرفتید سر جلسه امتحان و نگران فرداید باید بگم که معدل این ترم تاثیر نداره بر اساس معدل کل ترم قبل فردا رکورد ها باز میشه

بالا