تسلا
Registered User
فکر کنم طبقه دومه!:hmm:
thanks...فکرکنم فرداعذابی باشه!
فکر کنم طبقه دومه!:hmm:
نه بابا مثکه باید یکی دو تا سفته بری بیرون بگیری،ببری امور مالی بدی.بعد که پرونده ت تکمیل شد کارت راحت میشهthanks...فکرکنم فرداعذابی باشه!
نه بابا مثکه باید یکی دو تا سفته بری بیرون بگیری،ببری امور مالی بدی.بعد که پرونده ت تکمیل شد کارت راحت میشه
چون اگه ترمهای بعد هم بخوای تقسیط کنی مشکلی نیست و دوباره سفته نمیخواد.همین سفته ها کافیه
نمیدونم از کجا باید گرفت متاسفانهببخشیدامامن تاحالاسفته نگرفتم! بایدازبانک سفته بگیرم؟فکرکنم خودشون داشته باشن.دفعه قبلی برای ثبت نام هم دوروبردانشگاه چندنفرفرصت طلب(!) سفته می فروختند.امیدوارم خیلی معطل نشم.
نمیدونم از کجا باید گرفت متاسفانه![]()
مگه تا حالا شهریه ندادی؟به هرحال سه روزتاثبت نام وقت دارم.فکرکنم بالاخره بشه توی این سه روز سفته روجورکرد!
من ازکجابدونم شهریه ترم چهارم چقدره؟جایی نوشته توی سایت که من برم ومتوجه بشم؟شرمنده خیلی سوال می کنم!:blush:
مگه تا حالا شهریه ندادی؟
توی اینرول اون گوشه که باز میکنی یه قسمت داره پرداخت اینترنتی شهریه
با قرمز به ریال زده شهریه رو
خوبه دیگه!آره باباچهارترم.راست میگی حواسم نبود.اماچراکمه؟(خداروشکرکمه!) ترم قبلی 70000 تومن بیشتربود.فکرمی کردم هرچی ترم بره بالاترشهریه بیشترمیشه.... شهریه این ترم رو زده: 5,301,500ريال
خوبه دیگه!
به جاش 5 تا سوال از 6 تا رو باید حل میکردی، همه سوالا رو هم به ما که گفته بود.شما کد ساعت چند بودی؟
بله! میدونم.من سابقه چندسال عضویت توی فروم هارودارم ومحدودیت هارومی شناسم.من خط قرمزروردنکردم! چون چیزبدی نگفتم! شماجدی نگرفتید! مشکل ازشماست!
بله! میدونم.من سابقه چندسال عضویت توی فروم ها رودارم ومحدودیت هارومی شناسم.من خط قرمزروردنکردم! چون چیزبدی نگفتم! شماجدی نگرفتید! مشکل ازشماست!
بابا سابقه ....!!!!!
Jul 2010 !
سلام دوستان
استاد خوب برای از . فیزیک ۲ سراغ درین ؟؟
کرانیان خوبه یا محمد شمس ؟؟