فک کنم باید برید بگید تا براتون باز کنن، 2ترم پیش این طوری بود
با نمره خوب میشه پاسشون کرد؟(می دونم برانمره خوب باید خوند ولی احساس می کنم اگه همه شونو باهم بردارم اون وقت باید خیلی خیلی خفن بخونم!!! حسم درسته؟)
مرسی:happy: به 20 تا راضی شدیم
من ساعت 12.30 دقيقه 16/11/89 بالاخره از اين خراب شده فارغ التحصيل شدم
باورم نمي شه از دست حق و نا حق كردناي اينا راحت شدم
نمي خوام بحثي رو شروع كنم ولي الان داشتم بحث بچه ها رو مي خوندم من با فرناز كاملا موافقم
خسته شدم از بس حق ما رو گرفتن دادن به از ما بهترون
ما كه رفتيم ايشاا... شما ها هم زودتر درستون تموم بشه البته اگه دوست داريد
درس ریز پردازنده 1 کد 101 الان یکی این درسو انتخاب کرده چطوری؟؟؟:hmm:
مشاهده پیوست 63917
سلا بچه ها....
من 4 تا سوال داشتم اگه میشه راهنمایی کنید....
1) معادلات دیفرانسیل سختره یا آمار احتمالات مهندسی؟ من از یکی شنیدم میگفت آمار راحتتره ولی اون تابستون پاس کرده بود حالا اگه میشه شما راهنمایی کنید......
2) حالا برای محاسبات از بین اساتید : شاهرضایی و مسگرانی و آزادی و امیرفخریان و مالکی فر و هاشمی و ملک محمدی و در آخر (کرمی که میدونم عالیه اما به ما نمیرسه چون ورودی 89 هستم) کدو بهتره هم نمره هم درس دادنش؟؟
3) برای آمار و احتمالات از بین آقابيگ و شفيعي موسوي و معتمدالشريعتي و راد و خون سیاوش و سوداگر کدوم بهتره؟؟
4) تو درس معادلاتم کرمی میدونم عالیه اما بازم اگه استاد خوب میشناسید بگید من دیگه حال تایپ کردن اسمشونو ندارم خودتون بگید کیا خوبن.....!!!
مرسی
در ضمن بالاخره ما ورودی های 89 معدلی انتخاب واحد میکنیم یا نه؟؟؟
بازم مرسی.....
دوستان این دروس ریز پردازنده و سیستم عامل و شبکه
دروس سختی اند ؟چه جوری اند؟بخوام با هم برشون دارم خیلی سخت میشه
اگه میشه راهنمایی کنید.مرسی
درس ریز پردازنده 1 کد 101 الان یکی این درسو انتخاب کرده چطوری؟؟؟:hmm:
مشاهده پیوست 63917
ريز رو نميدونم اما سيستم عامل و شبكه باهم اصلا سخت نميشن
سيستم عامل درس جالبيه
شبكه هم سخت نيست زياد
موافقم
من خودم پسرمولی خداییش خانومایی رو میشناسم که برنامه نویسای خیلی خوبین به نظر منم اصلا هیچ علمی که با پایه و اساسش فکر کردن باشه ربطی به مرد و زن بودن نداره
من میگم آقایون استعدادشون بیشتره !برنامه نويسي چه ربطي داره به زن يا مرد بودن؟؟؟؟؟
فكر ، خلاقيت ، ايده ربطي به جنسيت نداره
من برنامه نويس زن ميشناسم خيلي حرفه اي كه رو هوا ميزننش
دوست عزيز كلاً با طرز فكرت مخالفم چون داري يك طوري حرف ميزني كه مثلا مردها نخبه و زن ها ... هستند اما چيزي كه من تو دانشگاه خودمون هم ديدم از نطر درس ، نمره، پشتكار خانم ها بيشتر مواقع خيلي بهتر از اقايون بودن .
من خيلي از خانم هاي هم رشته اي خودمون رو ميشناسم كه تو بازاركار الان موفق هم هستند.
من میگم آقایون استعدادشون بیشتره !
برای همین بازار کار محدود نرم افزار دست اقایونه !
برای همین خانم ها مطابق علم احتمال امکان موفقیتشون کمتره !
پس به اون دوستمون(سحرناز) توصیه کردم وقتش رو تلف نکنه !
حرفی هم که زدم بر اساس آمار زدم و منظورم این بود که زن ها احتمال اینکه برنامه نویسی موفقی بشن کمتر از مرد هاست !
یک سر بزنید به این صفحه ببینید چند تا برنامه نویس توی این لیست میبینید که خانم باشند من که دو تا حرف اول رو نگاه کردم زن بینشون نبود !
منتظر دلایل منطقیتون برای رد حرفام هستم (البته آقایون دیگه چون من که از خانم ها تا حالا منطق ندیدم)
دوستان هیچ کس نظر دیگه ای در مورد دیباج و برومندنیا نداره؟ من بین انتخاب این دو استاد موندم
آزمدار الکتریکی1 جباری---- جعفری------ صدرمنوچهری----- مدرسی----- موسوی انزهایی کدوم بهترن؟
بانگاه اجمالی که من داشتم فقط سه تابرنامه نویس خانوم پیداکردم!من میگم آقایون استعدادشون بیشتره !
برای همین بازار کار محدود نرم افزار دست اقایونه !
برای همین خانم ها مطابق علم احتمال امکان موفقیتشون کمتره !
پس به اون دوستمون(سحرناز) توصیه کردم وقتش رو تلف نکنه !
حرفی هم که زدم بر اساس آمار زدم و منظورم این بود که زن ها احتمال اینکه برنامه نویسی موفقی بشن کمتر از مرد هاست !
یک سر بزنید به این صفحه ببینید چند تا برنامه نویس توی این لیست میبینید که خانم باشند من که دو تا حرف اول رو نگاه کردم زن بینشون نبود !
منتظر دلایل منطقیتون برای رد حرفام هستم (البته آقایون دیگه چون من که از خانم ها تا حالا منطق ندیدم)
شاید مشکل این باشه که تو مطلق میگه زنها برنامه نویس های خوبی نیستن...حالا نمیشه 1 دهم درصد تولرانس قائل بشی؟!