• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
نه! به نظزم همین معدلی خیلی هم خوبه! مخصوصا تو دانشگاه ما که از 13000 نفر فقط 460 نفر 17 به بالا اند!
به نظرم حق کسی هم ضایع نمیشه!

شاید واسه ورودی های جدید خوب باشه ما که 87 هستیم از ترم یک آخرین گروه به ما میرسید و با افتضاح ترین اساتید درسا رو پاس کردیم خداییش در حق ورودی های 87 ظلم شد من این ترم کلی خوندم فک کنم معدلم 17.5 (طبق نمراتی که اساتید تو سایتای خودشون زدن ولی تو دانشگاه نزدن)بشه من اگه 17.3 بیارم این ترم معدل کلم تازه بالای 15 میشه میدونی چرا این ترم معدلم نسبتا بالا شد چون نسبتا روزای اول انتخاب واحد کردیم البته بگذریم که سایت دانشگاه خراب شد و از ساعت 8 صب تا 1 بعد از ظهر نتونستیم انتخاب واحد کنیم

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی شاهرضایی رو می شناسه؟

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
شاید واسه ورودی های جدید خوب باشه ما که 87 هستیم از ترم یک آخرین گروه به ما میرسید و با افتضاح ترین اساتید درسا رو پاس کردیم خداییش در حق ورودی های 87 ظلم شد من این ترم کلی خوندم فک کنم معدلم 17.5 (طبق نمراتی که اساتید تو سایتای خودشون زدن ولی تو دانشگاه نزدن)بشه من اگه 17.3 بیارم این ترم معدل کلم تازه بالای 15 میشه میدونی چرا این ترم معدلم نسبتا بالا شد چون نسبتا روزای اول انتخاب واحد کردیم البته بگذریم که سایت دانشگاه خراب شد و از ساعت 8 صب تا 1 بعد از ظهر نتونستیم انتخاب واحد کنیم
انتخاب واحد این ترمی که گذشت رو میگی؟
من یادمه بنظرم ساعت 11 تونسته بودم به زور وارد سایت بشم و 9 واحد برای دوستم بردارم!
دوستم هم 87ی بود

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
انشاالله! ممنون عزیزم!
خواهش می کنم.

خواهش میکنم دوست جون!:happy:
فقط حواست باشه زود باید برش داری،معمولا چون استاد خوبیه زود پر میشه!:happy:

اگه فردا فایلمونو باز کنن انشالله می تونم بردارم. خدا کنه خانومه درست گفته باشه باز کنن. سوالات چیه؟

اگه اين لطف رو در حق من بكنيد بسيار ممنون ميشم ... لطف بزرگي در حقم ميكنيد ...

خواهش می کنم. رشته تون چیه؟ چارت جدیدو بگیرم نگاه کنم کافیه یا لازمه بپرسم؟

Last edited:

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
انتخاب واحد این ترمی که گذشت رو میگی؟
من یادمه بنظرم ساعت 11 تونسته بودم به زور وارد سایت بشم و 9 واحد برای دوستم بردارم!
دوستم هم 87ی بود

آخه من تا ساعت 10.5 تو خونه هر کاری کردم نتونستم پاشدم رفتم کافی نت 10 تا رفتم تا یکیش کار کرد مثل اینکه با ای دی اس ال مشکل داشت تا ساعت 11 -12 هیش کی نتونسته بود انتخاب واحد کنه

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0

توی هر تحولی بلاخره یه نسل سوخته پیدا میشه! به عنوان مثال: فرض مسئله: قیاس با 89 ایی ها! :
من خیلی به این موضوع فکر کردم! ببین مثلا بچه ها مخصوصا 87 ها میگن خب مسلما 89 ایی ها چون درساشون آسونه خب معدل میارن و حق ما ضایع میشه! ولی دقیق تر که نگاه کنی اولا همه چی نسبیه! یعنی یه 89 ایی جز نی نی های دانشگاهه و به همون نسبت همه چی براش سخته! حالا این هیچی! اصلا آخه درسای 87 ایی ها به ما ربطی نداره و ما اصلا نمی تونیم برداریم!!! (به غیر از عمومی ها!)
می مونند 88 ها ایی که بعضی از درسای ترم های اولشونو افتادن! و باید تو رنج درسیه ما انتخاب واحد کنند! خب به نظرم کسی که توی ترم اول معدلش 18 19 میشه اولویت بیشتری به کسی داره که چند بار یه درسی رو افتادن!(البته منهای کسایی که واقعا مشکل حاد داشتد و واقعا نتونستن درس بخونند!)

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
خواهش می کنم. رشته تون چیه؟ چارت جدیدو بگیرم نگاه کنم کافیه یا لازمه بپرسم؟

چون دوست ندارم بحث تالار رو منحرف كنم به طور مبسوط براتون توي پيغام خصوصي ها توضيح دادم .. ممنون ميشم مطالعه كنيد

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
آخه من تا ساعت 10.5 تو خونه هر کاری کردم نتونستم پاشدم رفتم کافی نت 10 تا رفتم تا یکیش کار کرد مثل اینکه با ای دی اس ال مشکل داشت تا ساعت 11 -12 هیش کی نتونسته بود انتخاب واحد کنه
منم با ای دی اس ال رفتم!
کار میکرد!
البته یهو با دایال آپ بعضی وقتها دیدم سریعتر کار کرده!

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
توی هر تحولی بلاخره یه نسل سوخته پیدا میشه! به عنوان مثال: فرض مسئله: قیاس با 89 ایی ها! :
من خیلی به این موضوع فکر کردم! ببین مثلا بچه ها مخصوصا 87 ها میگن خب مسلما 89 ایی ها چون درساشون آسونه خب معدل میارن و حق ما ضایع میشه! ولی دقیق تر که نگاه کنی اولا همه چی نسبیه! یعنی یه 89 ایی جز نی نی های دانشگاهه و به همون نسبت همه چی براش سخته! حالا این هیچی! اصلا آخه درسای 87 ایی ها به ما ربطی نداره و ما اصلا نمی تونیم برداریم!!! (به غیر از عمومی ها!)
می مونند 88 ها ایی که بعضی از درسای ترم های اولشونو افتادن! و باید تو رنج درسیه ما انتخاب واحد کنند! خب به نظرم کسی که توی ترم اول معدلش 18 19 میشه اولویت بیشتری به کسی داره که چند بار یه درسی رو افتادن!(البته منهای کسایی که واقعا مشکل حاد داشتد و واقعا نتونستن درس بخونند!)

منم نگفتم 89 رو انتخاب واحد ما تاثیر داره 88 دارن ولی 89 ندارن از اون ور ورودی های خودمونم که با استادای خوب برداشتن و واحد کم پاس کردن (تا معدلشون خراب نشه) هم باز تو اون دسته از ظلماست

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
منم نگفتم 89 رو انتخاب واحد ما تاثیر داره 88 دارن ولی 89 ندارن از اون ور ورودی های خودمونم که با استادای خوب برداشتن و واحد کم پاس کردن (تا معدلشون خراب نشه) هم باز تو اون دسته از ظلماست

البته به نظرم قشنگ تر این بود که اول سال ورود رو در نظر می گرفتن بعد معدل رو!
اصلا من احساس می کنم خیلی روی این موضوع فکر نشده و برنامه ی درست و حسابی براش نریختن!
مثل بقیه چیزا برای یه سری مسائل یه تصمیم هول هولکلی گرفتن تا یه چیزی رو مثلا اثبات کنند و بگن: حالا که ما تازه اومدیم، خیلی خفن و با مدیریت تشریف داریم!!!

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
البته به نظرم قشنگ تر این بود که اول سال ورود رو در نظر می گرفتن بعد معدل رو!
اصلا من احساس می کنم خیلی روی این موضوع فکر نشده و برنامه ی درست و حسابی براش نریختن!
مثل بقیه چیزا برای یه سری مسائل یه تصمیم هول هولکلی گرفتن تا یه چیزی رو مثلا اثبات کنند و بگن: حالا که ما تازه اومدیم، خیلی خفن و با مدیریت تشریف داریم!!!

منم با این ایده موافقم
http://tjs87.wordpress.com/
وبلاگ نرم افزاریهای 87 صاحابش شخصیه به نام بابک در مورد این موضوع زیاد توش بحث کردیم خواستی یه سر بزن

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
منم با این ایده موافقم
وبلاگ نرم افزاریهای 87 صاحابش شخصیه به نام بابک در مورد این موضوع زیاد توش بحث کردیم خواستی یه سر بزن
نه دیگه اینطوری بازم به ضرر سال پایینی های درسخون میشد که!
درسی که ترم بالایی شونصد بار افتاده رو بازم میتونست زودتر از سال پایینی برداره.
بنظر من اینکاری که خودشون کردن بهتره!من با کارشون خیلی موافقم!
الانم کار خیلی خاصی نکردن فقط به کسایی که معدل بالای 15 دارن با اولویت بندی معدلشون بهشون فرصت دادن زودتر از بقیه انتخاب واحد کنن و بقیه ی کسایی که میمونن،بر طبق سال ورود انتخاب واحد میکنن!
بنظر من بیشتر مشکل از درس نخونی و تنبلی خود دانشجوهاست!البته به جز اوناییکه درسخون هستن و مثل من و بعضیای دیگه مسائل و مشکلات ناجوری بین درسخوندنشون بوجود اومده.

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
منم با این ایده موافقم

زیاد سر میزنم! ولی خیلی وبلاگش اکتیو نیست! (یعنی مثل اینجا نیست!)
البته دانشگاه شریف هم سیستمش جالبه! با رندوم کار می کنه! یعنی موقع انتخاب واحد یه شماره ایی به طور رندوم می دن! اونم خوبه ولی اصلا به دزد دانشگاه ما نمی خوره! به نظرم این معدلی کردن باعث شده یه خورده دانشجوهایی که تکلیفشون با درسشون مشخص نیست به خودشون بیان!
(آخه از نظر من دانشجو ها سه دسته اند! کسایی که کلا نه می خونند و نه براشون مهمه! و کسایی که در هز جال می خونند! این دو گروه که معلوم الحال هستند که هیچی! می مونند یه سری که متوسط می خونند که دو حالت داره یا یه کم تنبلی می کنند یا به فعالیت جانبی سر گرمند که به نظرم این حالت یکی مونده به آخری از همه بدتره! چون اونا تکلیفشون با خودشون مشخص نیست!!!)

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
الانم کار خیلی خاصی نکردن فقط به کسایی که معدل بالای 15 دارن با اولویت بندی معدلشون بهشون فرصت دادن زودتر از بقیه انتخاب واحد کنن و بقیه ی کسایی که میمونن،بر طبق سال ورود انتخاب واحد میکنن!
بنظر من بیشتر مشکل از درس نخونی و تنبلی خود دانشجوهاست!البته به جز اوناییکه درسخون هستن و مثل من و بعضیای دیگه مسائل و مشکلات ناجوری بین درسخوندنشون بوجود اومده.

آخه یه کسی که یه درسی رو شونصد بار افتاده که دیگه معدلش خوب نیست!!!
من منظورم اینجوریه: مثلا:
1) ؟ به بالای 86
2) ؟ به بالای 87
3) ؟ به بالای 88
.
.

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
نه! به نظزم همین معدلی خیلی هم خوبه! مخصوصا تو دانشگاه ما که از 13000 نفر فقط 460 نفر 17 به بالا اند!
به نظرم حق کسی هم ضایع نمیشه!

یکی از مسائلی که من به شدت باهاش مخالف هستم، مسئله ی “دانشگاه برای دانشجوی فعال ” هستش…قبول دارم،شعاره قشنگیه،خیلی قشنگ، اما آیا بهتر نبود که به جای معدل کل، بر اساس معدل ترم انتخاب واحد صورت میگرفت؟؟
همه در جریان هستید که بالا کشیدنه معدله کل چقدر سخته و واقعا با این اساتید و سلایقشون،خیلی خیلی سخت تر هم میشه… حالا فرض کنین که من 4-5 ترم رو همینجوری و سرسری گذروندم،حالا سرم به سنگ خورده،میخوام به اصطلاح خر بزنم و حسابی بخونم….فک میکنین حالا من داشنجوی فعال نیستم که شروع کرده به ترکوندنه درسا و خرخونی و از این قبیل کارها؟!؟!؟
من حقی ندارم که نتیجه اینهمه زحمتم رو حداقل در بدون استرس انتخاب کردن واحدهام ببینم؟؟؟ باید تا3-4 ترمه دیگه ،‌به خاطر اشتباهه 3-4 ترم،ضرر ببینم؟!؟!؟
این درسته به نظره شما بچه ها؟!؟!؟ تورو خدا روشنم کنین اگه نامربوط حرف میزنم…

الان حتما میدونین که ورودی های 87 و 88 در یک روز انتخاب واحد میکنن…تعدادشون چندتاست!؟ تقریبا 5000تا….حالا چند نفر در روز 18 و 19 بهمن انتخاب واحد میکنن؟؟ حدودا 2000 نفر…درسته؟؟
خوب سر شکن کنین این تعداد رو روی تعداد افراد ورودی سالهای 87 و 88، و سالهای 86 و ماقبل؛ چند نفر میشه؟؟
میشه حدود 6000 نفر برای ورودی 87 و 88…یعنی مشکله سایت با 1000تا کاربر کمتر شدنه سایت در روز انتخاب واحد حذف میشه واقعا؟!؟!؟!؟

غیر اینه که فقط اون کمتر از 2000 نفر(از مجموع حدود 12000 نفر دانشجوی فنی تهران جنوب) با خیاله راحت و آسوده،‌و به خاطره اینکه به هر دلیلی(حالا اعم از علاقه ب درس،آینده نگری،شرایط، و هرچیزه دیگه ای) استرس رو تا آخر زمان تحصیلشون به صورت خیلی ناچیز متحمل بشن و شرایط غیر یکسان توی طولانی مدت بوجود بیاد!؟؟!؟!
از نظر من،این طرحه روز بندی و ساعت بندی انتخاب واحد، فقط به خاطر اون بچه هایی هستش که از اول داشتن میخوندن و نه برای کسایی که شروع کردن به خوندن…پس این یعنی تبعیض…یعنی بی فکری و سهل انگاری … یعنی ……
حالا بگذریم از قرق شدنه کلاسه خیلی از استادایی که همه ما هم میدونیم که خوبن(و خداروشکر تفاوته استاد تا استاد تو اینجا خیلی زیاده!!)
پس من نتیجه میگیرم که این طرح،برای کاهش بار و حجم سایت و سرورش نبوده،بلکه فقط به خاطره این بوده که اون عده از دوستان راحتتر انتخاب واحد کنن و تقریبا، بیشتر،اونا به مراده دلشون برسن…تا چاره ای برای مشکلات….

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
زیاد سر میزنم! ولی خیلی وبلاگش اکتیو نیست! (یعنی مثل اینجا نیست!)
البته دانشگاه شریف هم سیستمش جالبه! با رندوم کار می کنه! یعنی موقع انتخاب واحد یه شماره ایی به طور رندوم می دن! اونم خوبه ولی اصلا به دزد دانشگاه ما نمی خوره! به نظرم این معدلی کردن باعث شده یه خورده دانشجوهایی که تکلیفشون با درسشون مشخص نیست به خودشون بیان!

چون تعداد بچه ها کمن

آخه از نظر من دانشجو ها سه دسته اند! کسایی که کلا نه می خونند و نه براشون مهمه! و کسایی که در هز جال می خونند! این دو گروه که معلوم الحال هستند که هیچی! می مونند یه سری که متوسط می خونند که دو حالت داره یا یه کم تنبلی می کنند یا به فعالیت جانبی سر گرمند که به نظرم این حالت یکی مونده به آخری از همه بدتره! چون اونا تکلیفشون با خودشون مشخص نیست!!!)

موافقم ولی نه با این کلیت

Last edited:

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36

باز از این حالت که بهتر بود 10 نفر کمتر میشدن
خودمو میگم یه ترم بوده با استادای بدی برداشتم کلی هم خوندم ولی نمیدونم چرا بالا تر از 13-14 به کسی نمیداد برعکس بااستادای خوبی داشتم که بازم خوب خوندم ازش 18-19 میگیرم

Last edited:
بالا