nini-joon
Registered User
- نوشتهها
- 410
- لایکها
- 0
تا حالا پیشرفته هیچ کس با صمیمی برنداشته! نمی دونم خودش می دونه یا نه!
هاشمیان پر شده!
من تا مرحله آخرش رفتم داشتیم تیم میدادیم ولی خورد به کنکورم دیگه مجبور شدم بزارمش کنار![]()
من الان چند ترم با این درسو نگرفتم به امید ی استاد بهتر اما استاد بهتر نیومد که نیومدزبان تخصصی رستم زاده همه میگن خوب نمره نمیده منم زبان اصلا بلد نیستم ولی میخوام حداقل 14 بگیرم استادای بهتری هم تو دانشگاه هستن ترم بعد بگیرم؟
بابا دم استاد ساعتچی گرم!!!!
من با ذاکری داشتم ،امتحانمو خوب دادم،نمره ی اضافی(فعالیت کلاسی) هم داشتم!! آخرش شدم 13 :blink: :blink: :blink: :blink:
دیشب که نمره ها اومد حسابی شوکه شدم ،من نمرمو بین 16 (در بدترین حالت ممکن ) الی 18 پیش بینی میکردم ،کلی رو این نمره حساب کرده بودم![]()
![]()
![]()
به نظرتون درخواست تجدید نظر بدم؟؟؟؟ کمتر نکنه یه موقع؟؟؟؟
بله، سخت افزارم.
خب پس پایگاه داده رو بیخیال میشم.
مرسی.
//
منطقی پیشرفته هم سالار مندی رو اینجا یکی از دوستان گفته بود خوب درس میده، نمی دونم تا الان فقط 4-5 نفر باهاش برداشتن!
ولی فاتحی داره پر میشه.
موندم کدوم رو انتخاب کنم!
...
واسه نظريه زبان ها و ماشين ها کدوم یکی خوبه ؟
صلایانی
بهشتی فرد
عباسپور (البته پر شده)
محمدی
يه نكته جالب اينكه امتحاني رو كه من 25 دادم يعني اولين امتحانم هنوز نمرش نيومده ... .طبق قانون استاد موظف هست نمره ها رو حداكثر بعد از سه روز به دانشگاه تحويل بده ...
اکثر بچه ها کامپیوترن 2 تا مکانیک داریم بقیه هم ناشناس میان و میرن:happy:
دقیقا برادر توحیدی همین بلا رو سر ما آوردند!
راستی تاپیک رو صفا دادی با این آواتورت....میخواستم طبق این چند روزه که به آواتوره همه گیر دادم به تو هم گیر بدم که خودت درستش کردی......
دمش گرم حال داد هم زود نمره رو داد هم خوب داد!حیف که این ترم محاسبات کلاس نداره وگرنه باز باهاش برمیداشتم...
ذاکری یه کد داشت که 39 تا دختر بودن 1 پسر!:blink:
شما کدوم کدش بودی؟
بابا دم استاد ساعتچی گرم!!!!
من با ذاکری داشتم ،امتحانمو خوب دادم،نمره ی اضافی(فعالیت کلاسی) هم داشتم!! آخرش شدم 13 :blink: :blink: :blink: :blink:
دیشب که نمره ها اومد حسابی شوکه شدم ،من نمرمو بین 16 (در بدترین حالت ممکن ) الی 18 پیش بینی میکردم ،کلی رو این نمره حساب کرده بودم![]()
![]()
![]()
به نظرتون درخواست تجدید نظر بدم؟؟؟؟ کمتر نکنه یه موقع؟؟؟؟
دمش گرم حال داد هم زود نمره رو داد هم خوب داد!حیف که این ترم محاسبات کلاس نداره وگرنه باز باهاش برمیداشتم...
ذاکری یه کد داشت که 39 تا دختر بودن 1 پسر!:blink:
شما کدوم کدش بودی؟
کلا کاری به این که پسرا بیان سر کلاس دخترا یا برعکس نداره،اون یک نفر محسوس نبود!! من کد اولش بودم
زبان تخصصی رستم زاده همه میگن خوب نمره نمیده منم زبان اصلا بلد نیستم ولی میخوام حداقل 14 بگیرم استادای بهتری هم تو دانشگاه هستن ترم بعد بگیرم؟