• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
استادا بعد امتحانا میرن مسافرت؟
نمیشه قبل سفرشون این نمره های مارو بدن؟؟؟آخه کارگاه چیه که هنوز نمرش برام نیومده:hmm:

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
تا حالا پیشرفته هیچ کس با صمیمی برنداشته! نمی دونم خودش می دونه یا نه!:D
هاشمیان پر شده!

از بس پیشرفتش افتضاحه
من 3ترم پیش باهاش داشتم سر امتحانش فقط بعضیا داشتن مینوشتن بقیه داشتن همدیگرو نگاه میکردن!!!!

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
يه نكته جالب اينكه امتحاني رو كه من 25 دادم يعني اولين امتحانم هنوز نمرش نيومده ... .طبق قانون استاد موظف هست نمره ها رو حداكثر بعد از سه روز به دانشگاه تحويل بده ...

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
زبان تخصصی رستم زاده همه میگن خوب نمره نمیده منم زبان اصلا بلد نیستم ولی میخوام حداقل 14 بگیرم استادای بهتری هم تو دانشگاه هستن ترم بعد بگیرم؟
من الان چند ترم با این درسو نگرفتم به امید ی استاد بهتر اما استاد بهتر نیومد که نیومد
یا صفا ارائه میده یا رستم زاده

dma

Registered User
لایک‌ها
57
بابا دم استاد ساعتچی گرم!!!!
من با ذاکری داشتم ،امتحانمو خوب دادم،نمره ی اضافی(فعالیت کلاسی) هم داشتم!! آخرش شدم 13 :blink: :blink: :blink: :blink:
دیشب که نمره ها اومد حسابی شوکه شدم ،من نمرمو بین 16 (در بدترین حالت ممکن ) الی 18 پیش بینی میکردم ،کلی رو این نمره حساب کرده بودم :eek: :eek: :( :(
به نظرتون درخواست تجدید نظر بدم؟؟؟؟ کمتر نکنه یه موقع؟؟؟؟

دمش گرم حال داد هم زود نمره رو داد هم خوب داد!حیف که این ترم محاسبات کلاس نداره وگرنه باز باهاش برمیداشتم...
ذاکری یه کد داشت که 39 تا دختر بودن 1 پسر!:blink:
شما کدوم کدش بودی؟

Last edited:

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
بله، سخت افزارم.
خب پس پایگاه داده رو بیخیال میشم.
مرسی.

//
منطقی پیشرفته هم سالار مندی رو اینجا یکی از دوستان گفته بود خوب درس میده، نمی دونم تا الان فقط 4-5 نفر باهاش برداشتن!
ولی فاتحی داره پر میشه.
موندم کدوم رو انتخاب کنم!

...

یکی از دوستام با سالارمندی طراحی داشت میگفت اصلا خوب نیست با فاتح بردار بهتر از سالارمندیه

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
واسه نظريه زبان ها و ماشين ها کدوم یکی خوبه ؟
صلایانی
بهشتی فرد
عباسپور (البته پر شده)
محمدی

میگن محمدی خوبه
من با صلایانی داشتم ی جزو از پاساژ خریدم +سوالهای امتحانیش خوندم خوب شدم استاد خوبیه

dma

Registered User
لایک‌ها
57
يه نكته جالب اينكه امتحاني رو كه من 25 دادم يعني اولين امتحانم هنوز نمرش نيومده ... .طبق قانون استاد موظف هست نمره ها رو حداكثر بعد از سه روز به دانشگاه تحويل بده ...

دقیقا برادر توحیدی همین بلا رو سر ما آوردند!
راستی تاپیک رو صفا دادی با این آواتورت....میخواستم طبق این چند روزه که به آواتوره همه گیر دادم به تو هم گیر بدم که خودت درستش کردی......

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
كسي تا به حال ترميم معدل برداشته؟

كسي ميدونه سيستمش چجوريه؟

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
دقیقا برادر توحیدی همین بلا رو سر ما آوردند!
راستی تاپیک رو صفا دادی با این آواتورت....میخواستم طبق این چند روزه که به آواتوره همه گیر دادم به تو هم گیر بدم که خودت درستش کردی......

راستش يه لحظه حس كردم دارم انرژي منفي ميدم با اواتارم ... مخصوصا اينكه برادر smfgol هم اواتارش رو عوض كرد .. گفتم منم عوض كنم .. فعلا اواتاري از خودم و آلونكم گذاشتم ( البته اين ماله وقتي هست كه تارك دنيا شده بودم :D ) تا بعدن يه دونه گلي بلبلي چيزي پيدا كنم بذارم. :D

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
دمش گرم حال داد هم زود نمره رو داد هم خوب داد!حیف که این ترم محاسبات کلاس نداره وگرنه باز باهاش برمیداشتم...
شما کدوم کدش بودی؟

من کد دخترا بودم، 4-5 تا پسرم میومدن. فقط ی پسر که تو کلاس نبود:D

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
بابا دم استاد ساعتچی گرم!!!!
من با ذاکری داشتم ،امتحانمو خوب دادم،نمره ی اضافی(فعالیت کلاسی) هم داشتم!! آخرش شدم 13 :blink: :blink: :blink: :blink:
دیشب که نمره ها اومد حسابی شوکه شدم ،من نمرمو بین 16 (در بدترین حالت ممکن ) الی 18 پیش بینی میکردم ،کلی رو این نمره حساب کرده بودم :eek: :eek: :( :(
به نظرتون درخواست تجدید نظر بدم؟؟؟؟ کمتر نکنه یه موقع؟؟؟؟

ذاکری به منم خوب نمره نداد. فک میکردم 17 بشم، به من داده 15!!!:(
اعتراض بزنیم فایده داره؟ از این نمره رو پایین تر نیاره:(

hamkelasi

Registered User
لایک‌ها
153
شما کدوم کدش بودی؟

کلا کاری به این که پسرا بیان سر کلاس دخترا یا برعکس نداره،اون یک نفر محسوس نبود!! من کد اولش بودم

ColdWorld

Registered User
لایک‌ها
6
بچه ها من الان معدلم 11.95 شده
به نمره ها اعتراض دادم اما هنوز نتیجش مشخص نیست
الان من می تونم بیشتر از 14 تا واحد بردارم یا سیستم بهم گیر میده؟؟؟؟

dma

Registered User
لایک‌ها
57
کلا کاری به این که پسرا بیان سر کلاس دخترا یا برعکس نداره،اون یک نفر محسوس نبود!! من کد اولش بودم

آخه اون یه نفر دوسته خودم بود!با کمال پر رویی یه همچین واحدی روگرفته بود....بعد امتحان گفت 20 میشه حالا باید ببینمش بپرسم چند شده...

farnazsoft

Registered User
لایک‌ها
15
زبان تخصصی رستم زاده همه میگن خوب نمره نمیده منم زبان اصلا بلد نیستم ولی میخوام حداقل 14 بگیرم استادای بهتری هم تو دانشگاه هستن ترم بعد بگیرم؟

نه ننیستن . دو ترم که باهاش داشتم میگفت میخوام کل زبان های تخصصی کامپیوتر رو خودم بگیرم و ترم بعدش این کارو کرد و اصلا صفا نبود . به نظرم صفا بیشتر کار میکشه . این رستم زاده فقط هارت و پورت داره . وگرنه طبل تو خالیه . من که 16.5 گرفتم همون حددی که فکر میکردم . ولی کسی که همیششه اکتیو بود و لکچر داد و گفت بهش میتونی دیگه نیای سر کلا بهت 18 به بالا میدم شد 17 !

بالا