• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

amin69

Registered User
لایک‌ها
43
وقتی این چراغ سبزه روشنه روبه روی کامپیوتر و الا م

chem_eng

Registered User
لایک‌ها
578
آخه الان درسای شنبه رو حذف کردم دوشنبه هم کلاس ندارم ولی اونیکی فیکس کلاسامه

100%با گوهری بردار منم باهاش این ترم برداشتم
استاد خیلی خوبیه
جزوش 13 صفحه بود این ترم ...امتحانشم تستی هست...دوست من باهاش 19.5 شد

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
انتخاب منو ببینید بگید چطوره
مال خودتون هم بگید

آز فیزک 2 رو حذف کن من این ترم باهاش دادم ترکوندم (از نظر تقلب با گوشی عکس آز کارا رو برده بودم عین همونا رم تو ورق نوشتم) امتحان کتبی شم توپ نوشتم(بازم با تقلب یه پسره رشتش برق بود) و آز کار هم تایپ شده بهش دادم(از اینترنت دانلود کردم) رفیقم (همون برقیه) دقیقا مثل هم بودیم به اون داد 15 به من داد 12 کلا رو حساب نمره نمیده منو تو کلاس میشناخت خیلی اذیتش کرده بودم ولی با هم چایی هم میخوردیم و با هم رفیق بودیم ولی مثل اینکه خاطرات بدم بیشتر بوده واسش
حذفش کن اگه نمره خوب میخوای

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
بچه ها معماری کامپیوتر تابستون هست کلاسش؟؟؟

فیزیک 2 آشتیانی؟؟؟

hamkelasi

Registered User
لایک‌ها
153
راستی بچه ها برای عمومی من خانوم مریم رضایی رو پیشنهاد می کنم. فقط توجه داشته باشین مریم رضایی فر که تو شکوه هست رو نمیگم، این مریم رضایی خالیه که این ترم تاریخ تحلیلی و انقلاب و قرآن تو شهرک ارائه کرده. امتحانش اینقدر راحت بود که من در عرض 10-15 دقیقه همه ی تستا رو زدم، بعد در حالیکه بچه های دیگه عین چی مشغول نوشتن بودن، ما همگی برگه رو دادیم و خوش و خرم اومدیم بیرون :) خیلی چسبید.

بعد اینکه بیشتر از 20 واحدم پرسیدم، گفتن مجوز می خواد،باید برین آموزش رشته ی خودتون، براتون فعال کنه.

طبق پیشنهاد شما من انقلاب برداشتم :happy:،همه ی درساش خوبه؟شما چی داشتی با ایشون؟
میشه بگید از فنی به واحد شهرک چه طوری میشه رفت؟؟

webnama

Registered User
لایک‌ها
5
اميرصوفي-رحمت اله واسه آز مدار 1 چجوریه؟

من باهاش داشتم . قيفاش يك جور ميخوره سخت گير باشه اما بد نيست . امتحانش پايانيش رو هم ميده مسئول كارگاه ميگيره و تقريبا همه15 شدن . بايد گزارش كار تحويل بدي ها (تو اينترنت ريخته)

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
طبق پیشنهاد شما من انقلاب برداشتم :happy:،همه ی درساش خوبه؟شما چی داشتی با ایشون؟
میشه بگید از فنی به واحد شهرک چه طوری میشه رفت؟؟
تا اونجا که من میدونم میری رسالت،از اونجا هم باید ماشینهای میدون صنعت سوار بشی،بعد بری بلوار دریا!
البته من تا حالا خودم با این روش نرفتم!!!

بالا