• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
قرصات کنارته آره همون زود تر میگفتی خوب
بابا استرس دارم :(
هم بین 2 استاد گیر کردم،هم اینکه استرس دارم نکنه ریاضی 2 منو بندازه و همه ی انتخاب واحدم فنا بشه ؟:(

Belgheis

Registered User
لایک‌ها
9
ایها الناس................................
چرا هیچکی جواب منو نمیده؟؟؟:(( :(
ینی هیچ کدوم شما ناپیوسته نیستین که موقع ثبت نام فرق مدرک مصوب و مرسوم فهمیده باشین؟!!!!!!!!

:confused:
خوشحال می شم یه کمکی بهم کنیداااااااااااااااااا
:confused:

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
بابا استرس دارم :(
هم بین 2 استاد گیر کردم،هم اینکه استرس دارم نکنه ریاضی 2 منو بندازه و همه ی انتخاب واحدم فنا بشه ؟:(

نذرو نیازو واسه همینجور وقتا کذاشتن خوب من یه ترم با نذر و نیاز 20 واحدو به طور کاملا خوبی پاس شدم

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
نذرو نیازو واسه همینجور وقتا کذاشتن خوب من یه ترم با نذر و نیاز 20 واحدو به طور کاملا خوبی پاس شدم
چطوری نذر و نیاز کردی؟:(
من برا 2تا درس نذر و نیاز کردم افتادم :( اولی مدار1 دومی معادلات :(

webnama

Registered User
لایک‌ها
5
بخدا میگن روحانی واسه سیستم عامل خیلی خوبه!
گیر نده!
پایگاه داده شنیدم خیلی گیره!
یادم نیس تو چیا برداشتی،اما اگه سیستم عاملت با روحانیه بیخیال،خوبه
بچه هایی که با اون داشت واقعا راضی بودن از درس دادنش و حاضر نبودن با استاد دیگه یی عوضش کنن!
من که از 7-8 نفر اینو شنیدم!
حالا دیگه نمیدونم!

سيستم عامل فقط موسوي

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
چطوری نذر و نیاز کردی؟:(
من برا 2تا درس نذر کردم افتادم :(اولی مدار1 دومی معادلات :(

اول باید دلتو پاک کنی(که مشخصه هست)
دوما من که پول مول نداشتم زحمتو خودم بر عهده گرفتم و 10000 صلوات نذر کردم البته تو یه هفته و برای 12 واحد که احتمال قوی میدادم بیفتم که بعد خدارو شکر همشو با معدل 14.5 قبول شدم:lol:

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
من یه سوال واسم ایجاد شده ،
ما باید 9 واحد عمومی بگذرونیم ،
3 واحد که وصایا و آشنایی با قرآن و تنظیم هست رو از کاردانی مطابقت دادن و توی قسمت کارنامه هستش ،
حالا سوال اینه که ما باید 6 واحد دیگه بگیرم یا 3 واحد جایگزین این 3 تا درس کنیم و 9 تا بگیریم ؟! :blink:

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
ماشلا سرعت تاپیک
چه تند صفحه صفحه میره جلو :D

من که امروز رسما نابود شدم
با 5تا شبکه مختلف آنلاین بودم رو انرول ولی از 8.30 تا 9.30 فقط تونستم 9 واحد ور دارم اونم با استادای مزخرف
پاشدم رفتم آموزش داد و بیداد میگم خانم من شاغلم نمی تونم 7 روز پاشم بیام یونی که
میگم آخه این چه تز بود دادین که این همه سال ورودی رو تو یه روز ریختین
میگه نظر ریاست جدید بوده واسه ترغیب به درس خوندن ما خودمونوم مشکل داریم
جالیش این بود خودشم تو انرول مشکل داشت لیست بعضی کد کلاس ها کلی طول میکشید بیاد :lol:
گفتم بابا دمتون گرم
خلاصه باهزار بدبختی وایسادم تا واسم ظرفیت دادن درسایی رو که میخواستم تو روز هام البته چند تاشو ولی دیگه سر استاداش نشد چونه بزنم باهاش

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
ماشلا سرعت تاپیک
چه تند صفحه صفحه میره جلو :D

من که امروز رسما نابود شدم
با 5تا شبکه مختلف آنلاین بودم رو انرول ولی از 8.30 تا 9.30 فقط تونستم 9 واحد ور دارم اونم با استادای مزخرف
پاشدم رفتم آموزش داد و بیداد میگم خانم من شاغلم نمی تونم 7 روز پاشم بیام یونی که
میگم آخه این چه تز بود دادین که این همه سال ورودی رو تو یه روز ریختین
میگه نظر ریاست جدید بوده واسه ترغیب به درس خوندن ما خودمونوم مشکل داریم
جالیش این بود خودشم تو انرول مشکل داشت لیست بعضی کد کلاس ها کلی طول میکشید بیاد :lol:
گفتم بابا دمتون گرم
خلاصه باهزار بدبختی وایسادم تا واسم ظرفیت دادن درسایی رو که میخواستم تو روز هام البته چند تاشو ولی دیگه سر استاداش نشد چونه بزنم باهاش

نصف صفحات مصیبت نامه من بود از سلاجقه و روحانی

منم خیلی نابود شدم باز تو روزاتو درست کردی من 5 روز تو هفته ام بااستادای مزخرف

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
میشه یکی بگه فیزیک 2 سرفصل هاش چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
روحانی رو میشه باهاش کنار اومد؟ همه میگن خیلی خوب درس میده وباید فعالیت داشته باشی من کلافعالیتم خوبه میتونم باهاش پایگاه داده بردارم؟یعنی اگه خوب بخونم میتونم ازش 15-16 بگیرم؟
من درمودر روحانی یه چیز کلی بگم ،
اگه به اون درس علاقه داری و میدونی که براش وقت میزاری و میخونی با روحانی بردار ، برای نمونه سیستم عامل : باید کتاب تننباوم رو بخونی،تمرین های کتاب سیلبرشاتس رو حل کنی ، جزوه خودش رو هم بخونی ، در این صورت میتونی امیدوار باشی به پاس شدن!
icon10.gif

دیتابیس هم همینطور،یکی از دوستای من این ترم باهاش داشت ، با این بکگراند که میخواد در آینده کار دیتابیس انجام بده و به این فیلد علاقه داره،از اول ترم خوند، 13 شد!(البته خودش میگفت یه اشتباه کوچیک تو امتحان انجام داده بود و پروژه هم نرسیده بود به روحانی بده،یعنی 15 هم میتونست بگیره ازش)

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
من درمودر روحانی یه چیز کلی بگم ،
اگه به اون درس علاقه داری و میدونی که براش وقت میزاری و میخونی با روحانی بردار ، برای نمونه سیستم عامل : باید کتاب تننباوم رو بخونی،تمرین های کتاب سیلبرشاتس رو حل کنی ، جزوه خودش رو هم بخونی ، در این صورت میتونی امیدوار باشی به پاس شدن!
icon10.gif

دیتابیس هم همینطور،یکی از دوستای من این ترم باهاش داشت ، با این بکگراند که میخواد در آینده کار دیتابیس انجام بده و به این فیلد علاقه داره،از اول ترم خوند، 13 شد!(البته خودش میگفت یه اشتباه کوچیک تو امتحان انجام داده بود و پروژه هم نرسیده بود به روحانی بده،یعنی 15 هم میتونست بگیره ازش)

مطمئنی میشه ازش 15 گرفت؟

بالا