• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

pedram_sad

Registered User
لایک‌ها
38
واقعا هم همینجوریه دوستای من که لیسانسه هستن تا آخرای شهریور دفترچه هاشونو فرستادن 1.12.1389 اعزام شدن و من که وسطای آبان فرستادم 1.10.1389 اعزام شدم ولی رفتم و یه دوره تمدید کردم.

هر استان برای خودش **** وظیفه داره و هر کس باید تو شهر خودش اقدام کنه.

جدا مسخرست
يعني شما كمتر از 1 ماه ونيم بوده بين اقدام و اعزامت ؟:blink:
وسط ابان پست كردي اول اذر برگه سبزت اومد زده بود اول دي ؟
كي اقدام كردي براي تمديد ؟

اگه من ركورد بزنم و تو برگه سبزم كه 15 فروردين مياد دستم تاريخ اعزامم رو 1 ارديبهشت بزنن اونوقت همه كارام ميريزه به هم

چون نه ديگه مهلتي هست براي رفتن و تمديد كردن چون دوستان ميگن بايد حد اقل يك ماه به اعزام مونده باشه
و نهديگه مهلتي براي فرستادن برگه سبز براي اشنام كه گفته 1 ماه مونده به اعزامت بيا تهران ادرس داده برگه سبز ببرم براي انتخاب اموزشي و بعدش هم يگان

**** وظيفه فقط بلدن استرس و فكر مشغولي بدن به ملت

Last edited:

tapesh1986

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
من پذیرش **** ولیعصر بودم برای اول اسفند ولی از اونجایی که **** خوزستان مدارک رو دیر فرستاده همه ی پذیرشاش به صورت عادی تقسیم شدن **** گفته که درستشون میکنن تا الان که 1 هفته مونده تا اعزام فقط کد مازادها درست شدن ، شدن **** . واسه من خورده نیرو انتظامی جهرم آیا امیدی هست درست شه ؟
با تشکر

Last edited:

zarehbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان خواهشا یکی یه جواب دقیق به بنده بده
ممنون میشم

برای تعویق انداختن باید حتما روز دوشنبه برم ملاقات مردمی ؟؟؟ یا تمام روزهای هفته امکانش هست ؟؟؟

من شنیده بودم باید دوشنبه رفت مسجد داخل **** وظیفه ملاقات مردمی تعویق بندازن

در غیر اینصورت دقیقا لطف کنید بگید کجا برم
واقعا گیج شدم

ممنون
یا علی
دوست عزيزم
تمديد زمان اعزام يه سري ملزماتي داره كه اگه اوناروداشته باشي ميتوني يه دوره اعزامتو تمديد كني مثل فوت يكي ازبستگان درجه اول(خداي نكرده)يا بيماري يا...
ربطي هم به روزدوشنبه وسايرروزها نداره.البته پيشنهادم اينه كه اگه نتونستي دليل محكمه پسندي پيداكني وبا يه دوره تمديدت موافقت نكردن روزدوشنبه بري ملاقات مردمي باسردار. اون جاحتما ميتوني موافقت يه دوره تمديد رو بگيري.

موفق باشي

ali___

Registered User
لایک‌ها
0
جدا مسخرست
يعني شما كمتر از 1 ماه ونيم بوده بين اقدام و اعزامت ؟:blink:
وسط ابان پست كردي اول اذر برگه سبزت اومد زده بود اول دي ؟
كي اقدام كردي براي تمديد ؟

اگه من ركورد بزنم و تو برگه سبزم كه 15 فروردين مياد دستم تاريخ اعزامم رو 1 ارديبهشت بزنن اونوقت همه كارام ميريزه به هم

چون نه ديگه مهلتي هست براي رفتن و تمديد كردن چون دوستان ميگن بايد حد اقل يك ماه به اعزام مونده باشه
و نهديگه مهلتي براي فرستادن برگه سبز براي اشنام كه گفته 1 ماه مونده به اعزامت بيا تهران ادرس داده برگه سبز ببرم براي انتخاب اموزشي و بعدش هم يگان

**** وظيفه فقط بلدن استرس و فكر مشغولي بدن به ملت

من دقیقا 5 آبان مدارک ارسال کردم روز 13 آبان برگ سبزم اومد اعزام 1.10.1389

ali___

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزيزم
تمديد زمان اعزام يه سري ملزماتي داره كه اگه اوناروداشته باشي ميتوني يه دوره اعزامتو تمديد كني مثل فوت يكي ازبستگان درجه اول(خداي نكرده)يا بيماري يا...
ربطي هم به روزدوشنبه وسايرروزها نداره.البته پيشنهادم اينه كه اگه نتونستي دليل محكمه پسندي پيداكني وبا يه دوره تمديدت موافقت نكردن روزدوشنبه بري ملاقات مردمي باسردار. اون جاحتما ميتوني موافقت يه دوره تمديد رو بگيري.

موفق باشي

ولی من بدون هیچ دلیل خاصی رفتم و تمدید کردم

tapesh1986

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
علاوه بر سوال بالا 1 سوال دیگه هم داشتم آیا در سال نود کسری های بسیج سرجاشه ؟ کسی که دوره کفایت بوده و 6 سال فعال داره 11 ماه کسری رو میخوره ؟

hosein_b

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان خواهشا یکی یه جواب دقیق به بنده بده
ممنون میشم

برای تعویق انداختن باید حتما روز دوشنبه برم ملاقات مردمی ؟؟؟ یا تمام روزهای هفته امکانش هست ؟؟؟

من شنیده بودم باید دوشنبه رفت مسجد داخل **** وظیفه ملاقات مردمی تعویق بندازن

در غیر اینصورت دقیقا لطف کنید بگید کجا برم
واقعا گیج شدم

ممنون
یا علی
من خودم الان چند هفتس که مرتب میرم **** وظیفه و از این جوابایی که میدم مطمئن هستم
اگز تا تاریخ اعزامت زمان کمی نمونده باشه هر روز هفته میتونی بری سالن 3 برای تغییر تاریخ اعزام
هیچ دلیلی هم نمیخواد بیاری . راحت بدون هیچ بحثی تاریخ رو تغییر میدن
ولی اگه اعزامت اول اسفنده ، نمیگم که شدنی نیست ولی خیلی خیلی سخت میتونی تاریخشو عوض کنی . باید بری سالن 6 معاونت احضار و اعزام

hosein_b

Registered User
لایک‌ها
10
دوست عزيزم

موفق باشي
قصد جسارت ندارم اما خواهشا دوستان اگه اطلاع دقیق ندارن راهنمایی نکنن
منم بهم همین حرفا رو زدن که دلیل موجه میخواد و انقدر پیگیری نکردم که دیر شد و با مصیبت خیلی زیاد تاریخ رو عوض کردم . در صورتی که اگر از همون اول میرفتم به جای یه هفته کارم 5 دقیقه طول میکشید

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
علاوه بر سوال بالا 1 سوال دیگه هم داشتم آیا در سال نود کسری های بسیج سرجاشه ؟ کسی که دوره کفایت بوده و 6 سال فعال داره 11 ماه کسری رو میخوره ؟
بیشتر از 3 ماه نمیدن طبق گفته خودشون

zarehbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قصد جسارت ندارم اما خواهشا دوستان اگه اطلاع دقیق ندارن راهنمایی نکنن
منم بهم همین حرفا رو زدن که دلیل موجه میخواد و انقدر پیگیری نکردم که دیر شد و با مصیبت خیلی زیاد تاریخ رو عوض کردم . در صورتی که اگر از همون اول میرفتم به جای یه هفته کارم 5 دقیقه طول میکشید
دوست عزيزم
يكي ازدوستاي من كه تاريخ اعزامش اول اسفندبود ازدي ماه دنبال كاراش بود كه اعزامشويه د وره تمديدكنه بعداز2هفته دوندگي وقتي نتيجه اي نمي گيره اونوارجاع مي دن به سالن 6اتاق97پيش سرهنگ تاجه وند رياست دايره ي احضارواعزام **** وظيفه واونم آبه پاكي رومي ريزه رو دستش وميگه تعدادسربازها كم شده وامكان اينكه بدون دليل موجه يه دوره تمديد كني وجودنداره البته دوستان به اين نكته هم توجه داشته باشن كه تومملكت ما قانون شب به شب تغييرمي كنه وروزها اجرا مي شه اون جيزي كه گفته مي شه اين جا فقط تجربه هاي شخصيه
موفق باشيد

hba

کاربر فعال صفحات داینامیک
کاربر فعال
لایک‌ها
1
يه سوال كسي ميتونه كمك كنه

من ميتونستم معاف از رزم بگيرم ولي براي اينكه دير ميشد اقدام نكردم و اعزامم افتاد اول اسفند توي مدرس كرج
حالا ميخواهم ببينم رفتم اونجا ميتونم براي معاف از رزم اقدام كنم؟ راهي هست يا اصلا نميشه ؟
اگر راهي هست مراحلش چه طوريه؟

مرسي

parsasa2500

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

من ميتونستم معاف از رزم بگيرم ولي براي اينكه دير ميشد اقدام نكردم و اعزامم افتاد اول اسفند توي مدرس كرج
حالا ميخواهم ببينم رفتم اونجا ميتونم براي معاف از رزم اقدام كنم؟ راهي هست يا اصلا نميشه ؟

مرسي

هتل مدرس اینقدر راحته که نیازی نیست، همه اونجا انگار معاف از رزم هستند. خودت بری می فهمی

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78

مرسي

آره توی همون آموزشی هم میتونید اقدام کنید

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
امروز صبح زود رفتم **** وظیفه میدون ****
سالن 3 اتاق 15
نوبت گرفتم و منتظر شدم

نوبتم که شد رفتم جلو و سلام و علیک کردم و برگه اعزامم رو نشون طرف دادم
گفتم من روز اخر فرجه ی ارسال مدارک اقدام کردم که تاریخ اعزامم دیر بیافته تا بتونم کنکور آخر اردیبهشت ارشد رو شرکت کنم
کلی هم هزینه کردم واسه کلاسای کنکور و الان برگه اعزامم اومده که باید اول اردیبهشت اعزام شم
الان اومدم اینجا شما لطف کنید یه دوره تاریخ اعزامم رو بندازید عقب تابتونم کنکور ارشد رو شرکت کنم

طرف اصلا به حرفامم گوش نمیداد و داشت با کامپیوتر ور می رفت که مشخصات منو وارد کنه
تا حرفام تموم شد دیدم برگه رو داد دستم و گفت برو به سلامت

گفتم تمدید کردید ؟
گفت آره برو تا ده روز برگه اعزام جدید میاد دم خونه
بعد دیدم زیر برگه ی اعزامم با خودکار نوشته اعزام تمدید شد به تاریخ 90/4/1
تشکر کردم و اومدم بیرون

به همین راحتی و بدون هیچ مشکلی یه دوره تمدید کردن

البته دم در که این مشاورا نشستن سوال کردم که آیا راحت تمدید میکنن یا نه ؟
زنه گفت بستگی به دوره داره که سرباز زیاد داشته باشن یا کم

ببخشید طولانی شد
خواستم دوستان که عین من استرس دارن واسه تمدید نگرانیشون برطرف بشه

تاریخ ثبت مدارک : 89/10/30
تاریخ صدور برگه اعزام : 89/11/06
تاریخ دریافت برگه اعزام توسط پست : 89/11/21
تاریخ اعزام به خدمت : 90/02/01

موفق باشید
یا علی

saeidjoon1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من تاریخ اعزامم 1 /12 /89 است و 6 سال عضو فعال بسیج بودم .
می خواستم ببینم سال نود قانون کسری خدمت بسیجیان تغییر می کنه یا نه ؟؟؟
هر کی خبر ی داره کمک کنه .

mr-mehran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من از تهران هستم و اول اسفند اعزام به بیگلری مشگین شهر هستم
کسی اینجا هست مشگین شهر افتاده باشه؟؟؟
راستی واسه اعزام باید خودم برم مشگین شهر یا باید برم میدون **** اونا ما رو میبرن؟؟؟

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
سلام دوستان
من از تهران هستم و اول اسفند اعزام به بیگلری مشگین شهر هستم
کسی اینجا هست مشگین شهر افتاده باشه؟؟؟
راستی واسه اعزام باید خودم برم مشگین شهر یا باید برم میدون **** اونا ما رو میبرن؟؟؟
توی برگه سفیدی که پلیس + 10 داده نگاه کنید ببینید نوع اعزام چطوری خورده
اگر شخصی باشه که باید خودت بری
اگر سازمانی باشه که خودشون میبرن
باز هم سوال کنید که بعدا به مشکل بر نخورید
موفق باشید
یا علی

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

مرسي
منم دقیقا وضعیت شما و دارم فکر نکنم معاف از رزم بدن اما اگر بشه میشه از یه سری کلاسها معاف شد مثلا معاف از حمل سلاح یا ....

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من تاریخ اعزامم 1 /12 /89 است و 6 سال عضو فعال بسیج بودم .
می خواستم ببینم سال نود قانون کسری خدمت بسیجیان تغییر می کنه یا نه ؟؟؟
هر کی خبر ی داره کمک کنه .
اینطور که میگن سال 90 بیشتر از 3 ماه کسری به بسیج نمیدن

بالا