منم دقیقا وضعیت شما و دارم فکر نکنم معاف از رزم بدن اما اگر بشه میشه از یه سری کلاسها معاف شد مثلا معاف از حمل سلاح یا ....
مرسي از دوستان
يعني داخل پادگان نميشه اقدام كرد؟
يكي از دوستان گفته ميشه خوب راهش چيه؟ كجا بايد رفت سراغش؟
منم دقیقا وضعیت شما و دارم فکر نکنم معاف از رزم بدن اما اگر بشه میشه از یه سری کلاسها معاف شد مثلا معاف از حمل سلاح یا ....
منم از یکی از آشناها که سربازه شنیدم که میگفت بخشیدنخبری از این بخشش نشد ؟
سلام دوستان
من از تهران هستم و اول اسفند اعزام به بیگلری مشگین شهر هستم
کسی اینجا هست مشگین شهر افتاده باشه؟؟؟
راستی واسه اعزام باید خودم برم مشگین شهر یا باید برم میدون **** اونا ما رو میبرن؟؟؟
اینطور که میگن سال 90 بیشتر از 3 ماه کسری به بسیج نمیدن
من نمیدونم منبع خبر این دوستمون کجاست . اما من خودم هر چیزی که راجب کسری ها شنیدم از اینو و اونور بوده و هیچ کدوم منبع موثقی نداره.منبع خبر تون از کجاست ؟
چقدر اطمینان دارید ؟؟؟
منم از یکی از آشناها که سربازه شنیدم که میگفت بخشیدن
مرسي از دوستان
يعني داخل پادگان نميشه اقدام كرد؟
يكي از دوستان گفته ميشه خوب راهش چيه؟ كجا بايد رفت سراغش؟
کسی نمیدونه مازاد ها رو چطوری تقسیم میکنن؟؟ همون روز که میریم از قبل وضعمون مشخص شده یا تازه همون روز تقسیممون میکنن؟؟ من میخوام اگه بشه آموزشی بیفتم ارتش . میشه کاریشکرد؟؟
سلام دوستان
مرسی از همه واسه مشارکت و اطلاعات خوبی که فراهم کردین.
من مدرکم فوق لیسانسه، از تهران و اعزام یک اسفند هستم. البته مازاد هستم:wacko:
چندتا سوال دارم ممنون میشم کمک کنید:
1. این که میگن افراد با مدرک فوق لیسانس رو فقط یه سری جاهای خاص (مثل پدافند مشهد، کرج و نیرو زمینی تهران) میفرستن چقدر حقیقت داره؟
2. حالا که من مازاد شدم آیا ممکنه به علت تکمیل ظرفیت من رو مثلا بندازن با فوق دیپلم ها؟
3.اساسا چه تفاوتهایی بین دوره آموزش فوق لیسانس ها با لیسانس یا فوق دیپلم ها وجود دارد؟
ممنون از همتون
منبع خبر من دوستم تو پادگان هاشمی نژاد نیرو زمینی **** اینطور که گفت من خودم هم اطلاع نداشتم نمیدونستممن نمیدونم منبع خبر این دوستمون کجاست . اما من خودم هر چیزی که راجب کسری ها شنیدم از اینو و اونور بوده و هیچ کدوم منبع موثقی نداره.
متاسفانه هیچ جای نیست که جواب قطعی بده
احتمالش هست با هم یه جا باشیم رفیق اینطور که میگن **** آخر سال نیرو نمیگیره فرماند هاش گشاد کردنکسی نمیدونه مازاد ها رو چطوری تقسیم میکنن؟؟ همون روز که میریم از قبل وضعمون مشخص شده یا تازه همون روز تقسیممون میکنن؟؟ من میخوام اگه بشه آموزشی بیفتم ارتش . میشه کاریشکرد؟؟
یه خبر دست اول ویژه هم خدمتی هایی که افتادن مشکین شهر . . . این جور که بوش می آد یه متر برف اومده
تو برگ سفید من زده 7 صبح باید مشکین شهر باشم ولی از **** وظیفه پرسیدم گفتن که 7:30 صبح برم **** وظیفه ی شهر خودمون یعنی قزوین .
دوستان، کسی رو سراغ دارید در حین خدمت، دانشگاه قبول شده باشه و از خدمت ترخیص شده باشه با شرایط سه ماه سنوات ؟!
دانشگاه قبول شدم، اما سه ماه سنوات لعنتی مانع رفتنم به دانشگاه هست! اه!
کسی می تونه مارو راهنمایی کنه !؟