• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

hba

کاربر فعال صفحات داینامیک
کاربر فعال
لایک‌ها
1
منم دقیقا وضعیت شما و دارم فکر نکنم معاف از رزم بدن اما اگر بشه میشه از یه سری کلاسها معاف شد مثلا معاف از حمل سلاح یا ....

مرسي از دوستان
يعني داخل پادگان نميشه اقدام كرد؟
يكي از دوستان گفته ميشه خوب راهش چيه؟ كجا بايد رفت سراغش؟

hosein_b

Registered User
لایک‌ها
10
من برگه اعزامم رو گرفتم . برای اول اسفند مازاد خوردم
اول اسفند ساعت 3 باید برم میدون **** . درسته؟؟
میخواستم بدونم کسی میدونه مازاد ها رو چطوری تقسیم میکنن؟؟ همون روز که میریم از قبل وضعمون مشخص شده یا تازه همون روز تقسیممون میکنن؟؟ من میخوام اگه بشه آموزشی بیفتم ارتش . میشه کاریشکرد؟؟

ashkanbm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من از تهران هستم و اول اسفند اعزام به بیگلری مشگین شهر هستم
کسی اینجا هست مشگین شهر افتاده باشه؟؟؟
راستی واسه اعزام باید خودم برم مشگین شهر یا باید برم میدون **** اونا ما رو میبرن؟؟؟

منم از تهرانم و اول اسفند باید برم شهید بیگلری.همه بهم میگن باید یکم برم میدون **** ولی تو برگه سفیدم زده محل مراجعه : 1 اسفند اردبیل-مشگین شهر

hosein_b

Registered User
لایک‌ها
10
منبع خبر تون از کجاست ؟
چقدر اطمینان دارید ؟؟؟
من نمیدونم منبع خبر این دوستمون کجاست . اما من خودم هر چیزی که راجب کسری ها شنیدم از اینو و اونور بوده و هیچ کدوم منبع موثقی نداره.
متاسفانه هیچ جای نیست که جواب قطعی بده

masoud10012

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ملاقات مردمی دیگه جمع شده برای تعویق سربازی هر روز میتونی بری سالن سه اتاق 15 . پیشنهاد میکنم زودتر برو. حتما برو. موفق باشی.

MBrando

Registered User
لایک‌ها
1
ما که مازادیم و 1 اسفند ساعت 3 ، باید چی ببریم ؟ ساک چی ببریم ؟ این لیستی که دوستمون صفحه اول تهیه کرده خودش 5 تا ساک میخواد ... اصلا جی بپوشیم میریم اونجا؟ همون موقع ما رو اعزام میکنن یا میگن مثلا دو روز دیگه برو فلان جا ؟

javadotofi

Registered User
لایک‌ها
0
مرسي از دوستان
يعني داخل پادگان نميشه اقدام كرد؟
يكي از دوستان گفته ميشه خوب راهش چيه؟ كجا بايد رفت سراغش؟

حین خدمت تو پادگانم میشه اقدام کرد.باید بری بهداری. تو پادگان بپرسی بهت میگن.

Grafix

Registered User
لایک‌ها
99
دوستان، کسی رو سراغ دارید در حین خدمت، دانشگاه قبول شده باشه و از خدمت ترخیص شده باشه با شرایط سه ماه سنوات ؟!
دانشگاه قبول شدم، اما سه ماه سنوات لعنتی مانع رفتنم به دانشگاه هست! اه!

کسی می تونه مارو راهنمایی کنه !؟

86125038

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
مرسی از همه واسه مشارکت و اطلاعات خوبی که فراهم کردین.
من مدرکم فوق لیسانسه، از تهران و اعزام یک اسفند هستم. البته مازاد هستم:wacko:
چندتا سوال دارم ممنون میشم کمک کنید:
1. این که میگن افراد با مدرک فوق لیسانس رو فقط یه سری جاهای خاص (مثل پدافند مشهد، کرج و نیرو زمینی تهران) میفرستن چقدر حقیقت داره؟
2. حالا که من مازاد شدم آیا ممکنه به علت تکمیل ظرفیت من رو مثلا بندازن با فوق دیپلم ها؟
3.اساسا چه تفاوتهایی بین دوره آموزش فوق لیسانس ها با لیسانس یا فوق دیپلم ها وجود دارد؟

ممنون از همتون

hosein_b

Registered User
لایک‌ها
10
کسی نمیدونه مازاد ها رو چطوری تقسیم میکنن؟؟ همون روز که میریم از قبل وضعمون مشخص شده یا تازه همون روز تقسیممون میکنن؟؟ من میخوام اگه بشه آموزشی بیفتم ارتش . میشه کاریشکرد؟؟

mostafa a

Registered User
لایک‌ها
183
کسی نمیدونه مازاد ها رو چطوری تقسیم میکنن؟؟ همون روز که میریم از قبل وضعمون مشخص شده یا تازه همون روز تقسیممون میکنن؟؟ من میخوام اگه بشه آموزشی بیفتم ارتش . میشه کاریشکرد؟؟

مازادها را همون روز تقسیم میکنند.اگر آشنا دارید میتونید جایی که دلتون میخواد بیافتید.

Bahman.m64s

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
مرسی از همه واسه مشارکت و اطلاعات خوبی که فراهم کردین.
من مدرکم فوق لیسانسه، از تهران و اعزام یک اسفند هستم. البته مازاد هستم:wacko:
چندتا سوال دارم ممنون میشم کمک کنید:
1. این که میگن افراد با مدرک فوق لیسانس رو فقط یه سری جاهای خاص (مثل پدافند مشهد، کرج و نیرو زمینی تهران) میفرستن چقدر حقیقت داره؟
2. حالا که من مازاد شدم آیا ممکنه به علت تکمیل ظرفیت من رو مثلا بندازن با فوق دیپلم ها؟
3.اساسا چه تفاوتهایی بین دوره آموزش فوق لیسانس ها با لیسانس یا فوق دیپلم ها وجود دارد؟

ممنون از همتون

با سلام و درود از اینجور حرفها...:p
خدمت شما دوست عزیز عارضم که :
1) شما درست شنیدی،اولا به نیاز سازمان در اون برهه از زمان ربط داره که کجا فرستاده بشی،اما...به احتمال زیاد همونجاهایی که گفتی فرستاده میشی...مثلا هتل شهید مدرس کرج فقط فوق لیسانس و دکترا و هیئت علمی(هیئت علمی ها فقط اول تیر هرسال اعزام میشند) میگیره و به ندرت(اونهم با پارتی بازی یا شرایط خاص) لیسانس میگیره...البته ناگفته نماند که احتمال هم داره جاهایی مثل شهدای کرمانشاه(اگه نیروی زمینی **** بی افتی) هم بی افتی ولی خوب احتمالش کمه(ولی صفر نیست!).من خودم شهدای کرمانشاه بودم و توی 1500نفر فقط 6نفر فوق لیسانس و 2نفر دکترا بود

2)احتمالش هست،ولی اگه با فوق دیپلم ها بی افتی به احتمال بسیار بالا جاهای خیلی خوب نمی افتی(مثلا به جای هتل 5ستاره مدرس کرج می افتی هتل 4ستاره شهدای کرمانشاه یا هتل 3ستاره شهید خاتمی یزد)

3)اساسا همش یه چیزه(کلاس ها،سرفصل ها،آموزش هاو...)اما فرقش توی نحوه ی برخورد و شدت جدیت در برگذاری کلاسهایی ازقبیل کلاس تاکتیکه. درکل فرق بین آموزش ها در آموزگاهیه که فرستاده میشی،مثلا اگه با فوق دیپلم ها بی افتی (چون با اونها توی یه پادگان هستی)هیچ فرقی با آموزش اونها نمی کنه.اما اگه بی افتی کرج چون اونجا اثری از فوق دیپلمها نیست،قطعا نحوه آموزش و صد البته امکانات آموزشگاه با فوق دیپلمها فرق میکنه

امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم

Ehsan Ehsan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه خبر دست اول ویژه هم خدمتی هایی که افتادن مشکین شهر . . . این جور که بوش می آد یه متر برف اومده :eek:
تو برگ سفید من زده 7 صبح باید مشکین شهر باشم ولی از **** وظیفه پرسیدم گفتن که 7:30 صبح برم **** وظیفه ی شهر خودمون یعنی قزوین .

Last edited:

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نمیدونم منبع خبر این دوستمون کجاست . اما من خودم هر چیزی که راجب کسری ها شنیدم از اینو و اونور بوده و هیچ کدوم منبع موثقی نداره.
متاسفانه هیچ جای نیست که جواب قطعی بده
منبع خبر من دوستم تو پادگان هاشمی نژاد نیرو زمینی **** اینطور که گفت من خودم هم اطلاع نداشتم نمیدونستم
گفت مصوبه به پادگان ابلاغ شده که خودش خونده
1 درجه ها کم شده مثلا لیسانس ستوان2 نمیشه دیگه زور بزنه ستوان 3
2 درآمد متاهل از 1/1/90 200 تومن مجردها 150 تومن
3 بیشترین کسری 6 ماه اونم برای کسانی که کلا قبل از سال 90 یه جورایی کاملا معاف میشدن(بخاطر پدر جبه رفته ....) بیشترین کسری برای بسیج 3 ماه
4 احتمال برگشت به مدت 24 ماه سربازی برای همه و برداشتن کسری تحصیلی
باز هم میگم سربازی یعنی شایعه نه زیاد بیخیال باش نه زیاد سخت بگیر به این حرفا تو همین تایپیک 100 جور حرف زدن وای به حال بیرون.:p
منم خودم مازادم هفته دیگم اعزام امیدوارم آموزشی هرجا هستم یگانم تهران باشه :snitch:

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
احتمالش هست با هم یه جا باشیم رفیق اینطور که میگن **** آخر سال نیرو نمیگیره فرماند هاش گشاد کردن:p مرخصی میرن برای عید
بیشتر نیرو انتظامی میگیره با ارتش

ashkanbm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه خبر دست اول ویژه هم خدمتی هایی که افتادن مشکین شهر . . . این جور که بوش می آد یه متر برف اومده :eek:
تو برگ سفید من زده 7 صبح باید مشکین شهر باشم ولی از **** وظیفه پرسیدم گفتن که 7:30 صبح برم **** وظیفه ی شهر خودمون یعنی قزوین .

یعنی منم که از تهرانم یکشنبه ساعت 6 برم **** وظیفه تهران (میدان ****) ؟؟؟

n2n2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان، کسی رو سراغ دارید در حین خدمت، دانشگاه قبول شده باشه و از خدمت ترخیص شده باشه با شرایط سه ماه سنوات ؟!
دانشگاه قبول شدم، اما سه ماه سنوات لعنتی مانع رفتنم به دانشگاه هست! اه!

کسی می تونه مارو راهنمایی کنه !؟

عزیز برو صحبت کن تو **** وظیفه میزارن بری دانشگاه

مشکلی نیس

بالا