• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

hosein_b

Registered User
لایک‌ها
10
عزيز يعني اون ظرايطي كه تو سايتشون زده بودن براي تمديد الكيه ؟
بري درخواست بدي تمديد ميكنن ؟
دليلي چيزي نميخوان ؟
آره الکیه . اینارو زدن که همه نرن برای تغییر تاریخ که کارشون زیاد شه
میری کارت ملی میگیره تاریخو عوض میکنه . ولی برای تعویض باید حدود یه ماه تا تاریخ اعزامتون مونده باشه .
وگرنه الکی میگن سیستم بستس و اونموقع هستش که کار سخت میشه
من چند سری اونجا بودم برای کسایی که زمانشون نزدیک بود اصلا کاری نکردن اما یه بارم دیدم طرف سماجت کرد کارش رو درست کردن

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
@pedram_sad . man 30/10 ferestadam , madrak lisanse , tehran :)

hosein_b

Registered User
لایک‌ها
10
man am basrge sabz ya har gohi ke esmesh hast 2 rooz pish oumad , 1 odibehesht 90 ,hmm ,shanbe beram bebinam mishe 2 mah bendazam aghab baraye konkoor, kasi age tunest in karo kone ya karde bege
تا هفته قبل که اردیبهشت رو عوض میکردن
به احتمال قریب به یقین هنوز هم عوض میکنن
اما اگه سالن 3 اینکارو نکردن ( که البته خیلی بعیده نکنن ) یه سر هم به سالن 6 معاونت احضار و اعزام بزن

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
تا هفته قبل که اردیبهشت رو عوض میکردن
به احتمال قریب به یقین هنوز هم عوض میکنن
اما اگه سالن 3 اینکارو نکردن ( که البته خیلی بعیده نکنن ) یه سر هم به سالن 6 معاونت احضار و اعزام بزن

are mard, man dalili nemibinam ke azaz nakonan . ye ettelaAti tu computere ke mizane avazesh mikone , kare ziadi nadare, faghat meydoon sepah e ke sholoughe vali man yek bar 4 shanbe saAt 11 raftam yek nafar ham nebud, rahat karamo anjazm dadam umadam , fek mikardam hamishe unjooriye vali bare dovvomi ke raftam 1000 nafar unja budan, hala bebinam chi mishe ya shanbe miram ya 4 shanbe , bebinam age mishe bendazanam tehran amuzeshi ro avaz ham nakardan ke mohem nist , nahayat barye konkoor morkhasi migiram

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
بعد از 4 ماه دوندگی برای تکمیل پرونده دانشگام مدارکم رو گرفتم، شنبه می رم پلیس +10 که دفترچه رو پست کنم.
سئوال هایی که داشتم اینا هستش که با فرض اینکه شنبه مدارک رو ارسال کنم کی برگه سبز میاد و احتمالاً کی اعزامم؟
بجز چیزایی که توی دفترچه گفته مدارک دیگه با خودم ببرم پلیس +10 ؟
3 ماه که اضافه خوردم، درسته می گن بعد 90 می شه 24 ماه سربازی؟ ( شایدم الان شده! )
اینکه 3 ماه اضافه می خورم تاثیر داره کجا بیوفتم؟ (آموزشی)
واکسن رو هر درمانگاهی می شه زد؟
من امکان این که جای دلخواه بندازم خودم رو دارم، کجا خوبه توی تهران که بشه بیشتر خونه بود؟ :دی

ممنون می شم دوستان به این سئوالات پاسخ بدن خیلی مهم هستش برام.

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
بعد از 4 ماه دوندگی برای تکمیل پرونده دانشگام مدارکم رو گرفتم، شنبه می رم پلیس +10 که دفترچه رو پست کنم.
سئوال هایی که داشتم اینا هستش که با فرض اینکه شنبه مدارک رو ارسال کنم کی برگه سبز میاد و احتمالاً کی اعزامم؟
بجز چیزایی که توی دفترچه گفته مدارک دیگه با خودم ببرم پلیس +10 ؟
3 ماه که اضافه خوردم، درسته می گن بعد 90 می شه 24 ماه سربازی؟ ( شایدم الان شده! )
اینکه 3 ماه اضافه می خورم تاثیر داره کجا بیوفتم؟ (آموزشی)
واکسن رو هر درمانگاهی می شه زد؟
من امکان این که جای دلخواه بندازم خودم رو دارم، کجا خوبه توی تهران که بشه بیشتر خونه بود؟ :دی

ممنون می شم دوستان به این سئوالات پاسخ بدن خیلی مهم هستش برام.

hafteye dige post koni , fek konam hamun ordibehesht ezam shi , albate age lisans bashi . ke hasti . madarek chize ziadi nemikhay , faghat bayad beri banke sepah ye hesab baz koni ke in taze shode, ke ye dardiye to basan , baraye vaksan o moayene pezeshki , man ke hamun baghle meydun sepad ham ampulamo zad ham moayene kar .

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
hafteye dige post koni , fek konam hamun ordibehesht ezam shi , albate age lisans bashi . ke hasti . madarek chize ziadi nemikhay , faghat bayad beri banke sepah ye hesab baz koni ke in taze shode, ke ye dardiye to basan , baraye vaksan o moayene pezeshki , man ke hamun baghle meydun sepad ham ampulamo zad ham moayene kar .

ممنون، حساب رو باید کی باز کنم؟ یعنی بعد ارسال مدارک دیگه؟ کلاً برم بانک سپه حساب باز کنم فرقی نمی کنه چه حسابی؟

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
ممنون، حساب رو باید کی باز کنم؟ یعنی بعد ارسال مدارک دیگه؟ کلاً برم بانک سپه حساب باز کنم فرقی نمی کنه چه حسابی؟

chera fargh mikone, police +10 madareketo nemiftreste aslan ta hesabe baz koni 10 000 choob ham tush berizi , boro police +10 behet mige che hesabi baz koni , bad boro bank sepah yeki baz kon . bargeye banki ro bebar police +10 ta madareketo barat post kone . copy mopy ham hichi nabar, chon khodesh hamro scan mikone barat , , faghat yadet bashe kaghazi ke az daneshgah gerefti bayad aslesho hatman bebari , kollan hameshi ro aslesho bebar , vaksan o moayene fanni ro ham boro anajm bede 7000 choob moayene fani . vaksan ham ke free :),

aliarc2003

Registered User
لایک‌ها
0
توی برگه سفید نوشته شماره حساب و تاییدیه بانک رو ببرید مرکز آموزش .این تاییدیه بانک چی هست؟

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
توی برگه سفید نوشته شماره حساب و تاییدیه بانک رو ببرید مرکز آموزش .این تاییدیه بانک چی هست؟

fekr konam hamun moshakhasatiye ke bank behet mide bad az baz kardane hesab , man ham yeki daram vali hanuz naraftam bank carte Aber bankesho begiram . hala nobate mane, chand rooz bad az barge sabzet barge sefidet umad?

aliarc2003

Registered User
لایک‌ها
0
تقریبا سه ماه البته خودم رفتم پلیس+10 گرفتم.

mostafa a

Registered User
لایک‌ها
183
ممنون بابت راهنماییتون
باید کپی های پایان خدمت رو کپی برابر اصل کرد؟؟
اصل همه این موارد رو حتما باید برد؟؟

خواهش میکنم دوست عزیز
خیر لازم نیست.
اصل مدارک را گفتن بیارید ولی برای من که اصلا نگاهشون هم نکرد فقط کارت پایان خدمت را دید. شما ببرید بهتره اینا به قول خودشون هر روز یه قانون جدید براشون میاد.عکس را برای خودتون و پدرتون هر کدوم 6 تا ببرید کپی هم از هر مدرک 12 تا همراتون باشه تا غافلگیر نشید :D
اگر یک اسفند میرید خدمت حتما کپی برگ سبز و اگر سفید هم دارید برای احتیاط ببرید .

hosein_b

Registered User
لایک‌ها
10
are mard, man dalili nemibinam ke azaz nakonan . ye ettelaAti tu computere ke mizane avazesh mikone , kare ziadi nadare, faghat meydoon sepah e ke sholoughe vali man yek bar 4 shanbe saAt 11 raftam yek nafar ham nebud, rahat karamo anjazm dadam umadam , fek mikardam hamishe unjooriye vali bare dovvomi ke raftam 1000 nafar unja budan, hala bebinam chi mishe ya shanbe miram ya 4 shanbe , bebinam age mishe bendazanam tehran amuzeshi ro avaz ham nakardan ke mohem nist , nahayat barye konkoor morkhasi migiram
تمام روزای هفته شما اول وقت برید خلوته
شلمغی هم بیشتر اوقات مربوط به بخش مشاوره هستش که باید نوبت بگیری . برای تو رفتن لازم نیست از دستگاه شماره بگیری
به نظر منم هر چه زودتر بری بهتره چون هر چی دیرتر شه احتمال اینکه بخوان فیلم در بیارن بیشتر میشه

سرباز خسته

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نوشته ای از saberdvd View Post
کسی میدونه سربازی امریه دولتی مدتش چقدره؟
کسی نمیدونه ؟

با خدمت معمولي تفاوتي نداره. اگه ليسانس قراره 17 ماه تو پادگان خدمت كنه، تو امريه هم بايد 17 ماه واسه اونجايي كه امريه ميگيره خدمت كنه.

ali___

Registered User
لایک‌ها
0
اين سيستم اعزام بعد از اقدام هم خيلي جالب و بي سر و ته هست

2 نفر هر دو تو تهران هر دو ليسانس

يكي 26 دي ميده ميخوره 1 تير
يكي 30 دي ميده ميخوره اول ارديبهشت

راستي دوستان از هر شهري باشي براي تمديد و همين قرار ملاقات مردمي بايد بياي تهران ؟
يا هر استان و شهري داره براي خودش ؟

واقعا هم همینجوریه دوستای من که لیسانسه هستن تا آخرای شهریور دفترچه هاشونو فرستادن 1.12.1389 اعزام شدن و من که وسطای آبان فرستادم 1.10.1389 اعزام شدم ولی رفتم و یه دوره تمدید کردم.

هر استان برای خودش **** وظیفه داره و هر کس باید تو شهر خودش اقدام کنه.

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
دوستان خواهشا یکی یه جواب دقیق به بنده بده
ممنون میشم

برای تعویق انداختن باید حتما روز دوشنبه برم ملاقات مردمی ؟؟؟ یا تمام روزهای هفته امکانش هست ؟؟؟

من شنیده بودم باید دوشنبه رفت مسجد داخل **** وظیفه ملاقات مردمی تعویق بندازن

در غیر اینصورت دقیقا لطف کنید بگید کجا برم
واقعا گیج شدم

ممنون
یا علی

ali___

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون میشم

برای تعویق انداختن باید حتما روز دوشنبه برم ملاقات مردمی ؟؟؟ یا تمام روزهای هفته امکانش هست ؟؟؟

واقعا گیج شدم

ممنون
یا علی

من روزی که رفتم دوشنبه بود ولی فکر نکنم ربطی به ملاقات مردمی داشته باشه چون اونایی که واسه ملاقات مردمی اومده بودند کنار راه پله قبل از سالن 3 جمع شده بودن ولی 100% مطمئن نیستم .شما هر وقت تونستی برو اگه انجام ندادن بعدش دوشنبه برو.واسه این کار اگه 10بار هم بری و بیای ارزششو داره.
برای تمدید هم باید بری سالن 3 سمت راست شماره اتاقشو یادم نسیت ولی حتما باید از دستگاه شماره بگیری چون اونایی که شماره ندارن میمونن واسه آخر.

Bahman.m64s

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون میشم

واقعا گیج شدم

ممنون
یا علی

روزهای عادی فقط برای امور معمولی (از قبیل اشتباه تایپی در برگه اعزام ، نیاز به پرینت دوباره برگه سبز ، نرسیدن برگه سبز تا تاریخ اعزام و ....)هستش و این امور توسط کارمندان رده پایین اونجا انجام میشه
ولی دوشنبه ها خود سرهنگ ها (که معمولا آدم های خوبی هستند) کارها رو انجام میدهند و کارهایی مثل تغییر تاریخ اعزام و ... انجام میشه

توصیه میکنم ساعت 7 روز دوشنیه اونجا باشی...اگه برات مقدوره مادر یا پدر (ترجیحا سالخورده) با خودت ببر که توی رودربایستی گیر کنند و کارت رو راه بندازند

ولی کلا سرهنگ هاشون آدم های خوب و منطقی هستند...قانونا راه داره که تاریخ اعزامو عوض کنی ،فقط باید یه دلیل خوب بیاری تا قانع بشن

Good Luck Dude

filit

Registered User
لایک‌ها
7
بیا و بگو 3 ماه اضافا بخشیده شده....

بالا