mahyar_111
Registered User
- نوشتهها
- 23
- لایکها
- 0
شهید مدرس کرج حاضر
منم اونجام. تهرانی؟ آی دی تو بگو پی ام بدیم آشنا شیم.
شهید مدرس کرج حاضر
خوش به حالت که افتادی کرج...
خیلی باید پارتیت کلفت بوده باشه که کرج افتادی...اونجا مخصوص بالای فوق لیسانسه
منم لیسانس کامپیوتر بودم ولی افتادم کرمانشاه
برو خوش میگذره...
دوست عزیز شما از کجا می گی که بخشیدن؟من نبودم تازه اموزشیم تمام شده یک شایعه هایی توی پادگان اموزشی ما هم بوده.منبع اگر دارید لطفا معرفی کنید.مثه اینکه 3ماه اضافه ها رو بخشیدن ... انگار نامش رفته لشگر...![]()
منم لیسانس کامپیوترم یک 12 افتادم کرمانشاه
چه جوریاست ؟
راستی (امریه/جذبی : ستاد فرماندهی کل ****) یعنی چی ؟
سلام رفیق امیدوارم که خوب باشی و سربازیت خیلی راحت و سریع تموم بشه
من 1 اسفند اعزامم و به احتمال خیلی زیاد اموزشیم میفتم جوادنیای قزوین البته هنوز برگه سفیدم نیومده ...
میخواستم یه توضیح در مورد پادگانش و فرماندهاش و کلا در مورد امورشیت بدی
ممنونم ...
سلام
امروز برای من یه نامه آمد(برگه اعضام به خدمت) رنگش سبزه به همین میگن برگ سبز؟
بعد دیگه هیچی نداره فقط یه تلفن گویا داده من باید چه کار کنم
آیا برگه دیگه ای هم میاد
راستی تاریخ اعضام رو زده 1/2/1390
امروز بعد از حدود 20 روز برگه ی اعزام من اومد
تاریخ اقدام : 89/10/30
تاریخ اعزام : 90/02/01
یعنی سه ماه بعد از اقدامم اعزام شدم
که این اصلا واسه من خوب نیست
فکر میکردم اول تیر ماه اعزام بشم
ملاقات مردمی امکان داره یه دوره بندازن عقب ؟؟
چون کلی وقت و هزینه کردم واسه کنکور ارشد آزاد که اواخر اردیبهشته
اینطوری همش می پره
امروز بعد از حدود 20 روز برگه ی اعزام من اومد
تاریخ اقدام : 89/10/30
تاریخ اعزام : 90/02/01
یعنی سه ماه بعد از اقدامم اعزام شدم
که این اصلا واسه من خوب نیست
فکر میکردم اول تیر ماه اعزام بشم
ملاقات مردمی امکان داره یه دوره بندازن عقب ؟؟
چون کلی وقت و هزینه کردم واسه کنکور ارشد آزاد که اواخر اردیبهشته
اینطوری همش می پره
سلام
يادش بخير اون موقع كه من ميخواستم اعزام شم انصافا دوستاي خيلي زيادي تو اين فاروم منو راهنمايي كردن. از همشون ممنونم. گفتم حالا شايد من بتونم بچه هايي رو كه به جوادنيا اعزام ميشن رو راهنمايي كنم.
من ا آبان 89 اعزام شدم به جوادنيا (وزارت دفاع - قزوين). در يك جمله بگم بهترين جا واسه آموزش جوادنياست.
سطح رسيدگيشون به گردان دانشجويي واقعاً خوبه. غذاهاش هم تو كل نيروهاي مسلح كيفيت مناسبي داره.
معمولا هر هفته از چهارشنبه 2 بعد از ظهر تا جمعه 7 شب مرخصي ميدن.
چهارشنبه ها سرويس مياد تو ميدون صبحگاه و ميتونيد با سرويسا بريد مرخصي. معمولا سربازاي جوادنيا از شهرهاي تهران. كرج. قزوين. سمنان. شاهرود. مازندران و همدان هستند.
3 روز تو هفته ورزش صبحگاهي داريد (به رهبري سرهنگ عبددددددددددددددددددددددددي (خيلي مرد باحاليه))
دوشنبه ها برنامه كوهنوردي داريد. (البته كوه كه نيست. 2 تا تپه ميريد از پادگان بالا ميگن رسيديد)
چهارشنبه ها صبحگاه مشترك برگزار ميشه با حضور فرمانده پادگان يا جانشينش. (كه از تك تك گروهان ها بايد جلوشون رژه برند)
هفته آخر هم اردو و ميدون تير. هيجان ميدون تير خيلي جالبه. اردو هم ميريد ناهار ميخوريد و برمي گرديد (2 روز اين روال تكرار ميشه)
و اينكه امتحانها اصلا تاثيري نداره تو دوره آموزشي. اگه درجه واست مهمه سعي كن تيراندازيت رو خوب بزني كه به 30% كه تيراندازيشون از بقيه بالاتر باشه درجات بالا رو ميدن. (دوره ما ليسانسا 70% استوار يك و دو شدند و 30% ستوان 3)
استخرشم تو دوره ما مراحل تعمير رو پشت سر ميزاشت. شايد واسه دوره شما آماده باشه. سالن تيراندازي با تفنگ بادي هم ميريد.
در كل جوادنيا بهترين پادگان آموزشيه.
اميدوارم به درد بچه هايي كه 1 اسفند (دوره طلايي) به جوادنيا اعزام ميشن خورده باشه.
خاطرات بچه هاي گروهان 11 جوادنيا (اعزامي 1 آبان 89) http://www.baba-bozorg-66.blogsky.com
خاطرات بچه هاي گروهان 12 جوادنيا (اعزامي 1 آبان 89) http://890802.blogfa.com
باز اگه سوالي بود در خدمتم ....
آره ، فقط سریع برو که بسته نشه اعزامی شما
آره اگه همین چند روز بری **** وظیفه واست یه دوره تمدید میکنن فقط کارت ملی یادت نره با خودت ببری.
آره اگه همین چند روز بری **** وظیفه واست یه دوره تمدید میکنن فقط کارت ملی یادت نره با خودت ببری.
ممنون
باید ملاقات مردمی برم ؟؟؟
روز خاصی هستش ؟؟؟؟
ملاقات مردمی دوشنبه هاست اگه هم با درخواستت موافقت نشد سعی کن یه نفر گیر بیاری که اون جای تورو بخواد جابجای کنید
یه بنده خدا تو نیرو انتظامی گفت دستور دادن این دوره مازاد ها بیفتن تو استان خودشون.....راست و دروغ گردن راوی