ehsan310
Registered User
مال کل نیروهای مسلح هست ربطی به استان نداره
پدر من کردستان خدمت کرده
پدر من کردستان خدمت کرده
مال کل نیروهای مسلح هست ربطی به استان نداره
پدر من کردستان خدمت کرده
هتل تر از خضرایی وجود نداره!
هتله!
مخصوصا تو عید!!!!!
شاید 20 روز تعطیلی بخوره!
تو زمان جنگ اصلا **** نیرو نمیگرفته از طریق وظیفه عمومی و همه کسانی که از طریق سربازی رفتن جنگ فقط ارتش خدمت کردن و کسانی که **** بودن همه داوطلبانه بوده این بخش نامه هم از برج 1 88 اعتبار داره تا برج 12 امسال 89 و بعد از اون به کسانی که از طریق سربازی رفتن خدمت کسری تعلق نمیگیره شما هم چون قبل از سال 89 دفترچه فرستادی فکر میکنم میتونی اقدام کنی برای کسری ، منم نامه اشتغال به تحصیل دادم بهم نامه کسری رو دادن...
سلام دوستان
من برای جذب **** شهرمون (گنبدکاووس) درخواست داده بودم. برگه سفیدم اومد.اینا توش نوشته:
امریه /جذبی: ستاد فرماندهی کل ****
مرکز آموزشی: شهید مدرس کرج
یعنی من الان جذب **** شهرمون شدم؟ دوره کفایت هم ندارم.
رفتم **** شهرمون کسی جوابگو نبود. گفتن برو آموزشیتو تموم کن.
کپی برگه سفید هم ازم نگرفتن!!!!
با این توضیحات فکر میکنین بعد آموزشی کجا میفتم؟
راستی یکی از دوستان گفتن که دیگه مدرس کرج دیگه لیسانس نمیگیره. تکلیف من که لیسانس هستم چی میشه؟
خیلی ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن
من میدون **** بار ها پرسیدم و همه گفتن که سال بعد کسری برای خدمت سربازی ، کسانی که زمان خدمتشون تو جنگ بوده برداشته میشه ، کسانی که داوطلبانه رفتن فکر کنم سر جاش هست چون این مورد تو خود قانون ذکر شده اما این خدمت سربازی یه بخش نامه 2 ساله بوده از 1 88 تا 12 89 و بقیه موارد قانون رو سردار گفته تغییر نمیکنه،
زمان جنگ چون **** یه ارگان تازه تاسیس بوده نیروی سرباز بهش داده نمیشده و هرکی تو **** بوده زمان جنگ داوطلبانه بوده بقیه کسانی که ارتش تو جنگ بودن حتما سرباز بودن ، اونان دسته از سربازایی که تو منطقه عملیاتی بودن میتونن کسری رو استفاده کنن به شرط اینکه قبل از سال 90 اقدام کنند ، خودتون هم از مشاوره میدون **** میتونید بپرسید.
آماده شو که از این به بعد باید غذا دمپایی ابری بخوری + بشینن , برپامن 18 بهمن اعزام بودم.:snitch:
دوشنبه بدون ساک و وسایل و با سر غیر کچل رفتم میدون ****. تقریبا همه ساک آورده بودن و تقریبا نصف سربازا کچل کرده بودن.:hair:
کل برنامه ما توی میدون **** 7-8 دقیقه بیشتر طول نکشید. از این در رفتیم تو از اون در اومدیم بیرون.:specool:
یه برگه بهمون دادن که روش نوشته بود چهارشنبه ساعت 7 صبح، باید بریم ترمینال شرق.:shades2:
(من افتادم قاسمیان شیرگاه-نیرو انتظامی:f34r
فردا صبح باید برم ترمینال، البته از اون جایی که پرس و جو کردم، گویا توی پادگان به ما لباس میدن، بعد میگن برید چند روز دیگه بیاید. (این رو مطمئن نیستم)
دیگه برم بخوابم که فردا خواب نمونم.:sleepy:
پذیرش گرفتی از قبل؟ از کدوم شهری؟