• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

ehsan310

Registered User
لایک‌ها
1
مال کل نیروهای مسلح هست ربطی به استان نداره

پدر من کردستان خدمت کرده

hosein_b

Registered User
لایک‌ها
10
مال کل نیروهای مسلح هست ربطی به استان نداره

پدر من کردستان خدمت کرده

کردستان منطقه عملیاتی حساب میشه اما سیستان و بلوچستان منطقه عملیاتی نبودن!!!!شما متن بخشنامه رو داری؟؟

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
مربوط به مرا شهید بیگلری ناجا
اولا به همه عزیزانی که با پ خ اسفند 89 به خدمت اعزام میشن تبریک میگم و آرزو میکنم روزهای خوبی در انتظارشون باشه
من قبلا بارها گفتم خودم فرگیر مرا شهید بیگلری مشگین شهر بودم
دوستی پرسیده بود از تهران چطور میشه رفت اونجا، مستقیما ماشین تهران-مشگین شهر وجود داره ولی اگه ساعتش مناسب شما نبود سوار اتوبوس تهران - اردبیل میشید و از اردبیل به مشگین اتوبوس هست، سواری هم هست ( حدود1ساعت راهه 90 کیلومتر)
مرا شهید بیگلری جزو مراکز برتر و نمونه اموزش عمومی ناجا هست منتهی نه بلحاظ امکانات و اینها
بلکه بنظر سطح آموزش ( حواستون جمع باشه) یقیناً نه تنها بیگلری بلکه هر مرکزی که میرید روزهای خوبی پیش روتون نخواهد بود ( دوستانی که اعزامی خضرایی هستند نیروی هوایی این حرف منو نادیده بگیرن اونجا هتلم نمیشه گفت کاخ ریاست جمهوریه) بخصوص یکی دو هفته اول فشار عصبی و جسمی توی مشگین شهر بیداد خواهد کرد. از نظر جسمی تاکید میکنم بشدت بلحاظ رژه و دویدن بخصوص با سرعت زیاد تمرین کنید
سعی کنید چند روزه مونده رو هم برای تطبیق شرایط زود از خواب بیدار شید حدود 4 یا 4:05 صبح
yahoo Id: far_kh1986
bash-gah.blogfa.com خاطرات خدمت سربازی در بیگلری و آشنایی با اونجا

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
قویاً پیشنهاد میکنم سربازان عزیز نبود بکشن تا خدمتشون بگذره.
و رو درو دیوار و آجرا و توالت و همه جای پادگان و همه جا بنویسن : چون میگذرد غمی نیست.
خدافظ

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21
تو زمان جنگ اصلا **** نیرو نمیگرفته از طریق وظیفه عمومی و همه کسانی که از طریق سربازی رفتن جنگ فقط ارتش خدمت کردن و کسانی که **** بودن همه داوطلبانه بوده این بخش نامه هم از برج 1 88 اعتبار داره تا برج 12 امسال 89 و بعد از اون به کسانی که از طریق سربازی رفتن خدمت کسری تعلق نمیگیره شما هم چون قبل از سال 89 دفترچه فرستادی فکر میکنم میتونی اقدام کنی برای کسری ، منم نامه اشتغال به تحصیل دادم بهم نامه کسری رو دادن...

دوست عزیز میشه یه خرده بیشتر توصیح بدی؟ یعنی کسانی که پدرشون زمان جنگ تو ارتش خدمت کرده تو منطقه عملیاتی بهشون کسری خدمت نمیخوره؟ منبع شما کی هست چون تا جایی که من میدونم سردار کمالی گفته قوانین خدمت در سال 90 هیچ تغییری نخواهد نکرده و اگر هم بکنه ما خودمون رسما اعلام میکنیم.

اون وقت تکلیف کسایی که داوطلبانه رفتن جنگیدن چی هست ؟ به اون کسری میخوره؟

کلا تکلیف کسر خدمت به خاطر حضور پدر در جبهه سال آینده چی میشه؟

ehsan310

Registered User
لایک‌ها
1
من میدون **** بار ها پرسیدم و همه گفتن که سال بعد کسری برای خدمت سربازی ، کسانی که زمان خدمتشون تو جنگ بوده برداشته میشه ، کسانی که داوطلبانه رفتن فکر کنم سر جاش هست چون این مورد تو خود قانون ذکر شده اما این خدمت سربازی یه بخش نامه 2 ساله بوده از 1 88 تا 12 89 و بقیه موارد قانون رو سردار گفته تغییر نمیکنه،

زمان جنگ چون **** یه ارگان تازه تاسیس بوده نیروی سرباز بهش داده نمیشده و هرکی تو **** بوده زمان جنگ داوطلبانه بوده بقیه کسانی که ارتش تو جنگ بودن حتما سرباز بودن ، اونان دسته از سربازایی که تو منطقه عملیاتی بودن میتونن کسری رو استفاده کنن به شرط اینکه قبل از سال 90 اقدام کنند ، خودتون هم از مشاوره میدون **** میتونید بپرسید.

pedramhabibi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی باحاله ها برگه سفید اومده ولی برگه سبزم نمیاد فقط کد پستی خورده
شانس که نداریم افتادیم 05 کرمان فک کنم فقط من تو این فروم اونجام :(
نه پست میاد نه پلیس+10 نه **** وظیفه داد چه خاکی بریزم به نظرتون؟

sadegh_ke

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من برای جذب **** شهرمون (گنبدکاووس) درخواست داده بودم. برگه سفیدم اومد.اینا توش نوشته:
امریه /جذبی: ستاد فرماندهی کل ****
مرکز آموزشی: شهید مدرس کرج
یعنی من الان جذب **** شهرمون شدم؟ دوره کفایت هم ندارم.
رفتم **** شهرمون کسی جوابگو نبود. گفتن برو آموزشیتو تموم کن.
کپی برگه سفید هم ازم نگرفتن!!!!
با این توضیحات فکر میکنین بعد آموزشی کجا میفتم؟
راستی یکی از دوستان گفتن که دیگه مدرس کرج دیگه لیسانس نمیگیره. تکلیف من که لیسانس هستم چی میشه؟
خیلی ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن

Last edited:

ciltex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من برای جذب **** شهرمون (گنبدکاووس) درخواست داده بودم. برگه سفیدم اومد.اینا توش نوشته:
امریه /جذبی: ستاد فرماندهی کل ****
مرکز آموزشی: شهید مدرس کرج
یعنی من الان جذب **** شهرمون شدم؟ دوره کفایت هم ندارم.
رفتم **** شهرمون کسی جوابگو نبود. گفتن برو آموزشیتو تموم کن.
کپی برگه سفید هم ازم نگرفتن!!!!
با این توضیحات فکر میکنین بعد آموزشی کجا میفتم؟
راستی یکی از دوستان گفتن که دیگه مدرس کرج دیگه لیسانس نمیگیره. تکلیف من که لیسانس هستم چی میشه؟
خیلی ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن

دوست عزیز امریه شما درست شده دیگه
آموزشی ات هم یکی از بهترین پادگان هاست.

bh.azizi

Registered User
لایک‌ها
0
من میدون **** بار ها پرسیدم و همه گفتن که سال بعد کسری برای خدمت سربازی ، کسانی که زمان خدمتشون تو جنگ بوده برداشته میشه ، کسانی که داوطلبانه رفتن فکر کنم سر جاش هست چون این مورد تو خود قانون ذکر شده اما این خدمت سربازی یه بخش نامه 2 ساله بوده از 1 88 تا 12 89 و بقیه موارد قانون رو سردار گفته تغییر نمیکنه،

زمان جنگ چون **** یه ارگان تازه تاسیس بوده نیروی سرباز بهش داده نمیشده و هرکی تو **** بوده زمان جنگ داوطلبانه بوده بقیه کسانی که ارتش تو جنگ بودن حتما سرباز بودن ، اونان دسته از سربازایی که تو منطقه عملیاتی بودن میتونن کسری رو استفاده کنن به شرط اینکه قبل از سال 90 اقدام کنند ، خودتون هم از مشاوره میدون **** میتونید بپرسید.

این که باید قبل از سال نود اقدام کنیم برای این قضیه درست.
اما مایی که اعزاممون 18 بهمن 89 است لاقل تا 18 فروردین 90 آموزشیمون طول می‌کشه.
من شنیدم برای کسر خدمت باید توی یگان اقدام کرد. یگان ما هم سال دیگس برنامه ما چه طوری می‌شه؟

bh.azizi

Registered User
لایک‌ها
0
من 18 بهمن اعزام بودم.:snitch:
دوشنبه بدون ساک و وسایل و با سر غیر کچل رفتم میدون ****. تقریبا همه ساک آورده بودن و تقریبا نصف سربازا کچل کرده بودن.:hair:
کل برنامه ما توی میدون **** 7-8 دقیقه بیشتر طول نکشید. از این در رفتیم تو از اون در اومدیم بیرون.:specool:
یه برگه بهمون دادن که روش نوشته بود چهارشنبه ساعت 7 صبح، باید بریم ترمینال شرق.:shades2:
(من افتادم قاسمیان شیرگاه-نیرو انتظامی:f34r:)
فردا صبح باید برم ترمینال، البته از اون جایی که پرس و جو کردم، گویا توی پادگان به ما لباس می‌دن، بعد می‌گن برید چند روز دیگه بیاید. (این رو مطمئن نیستم)
دیگه برم بخوابم که فردا خواب نمونم.:sleepy:

ali_59x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من 18 بهمن اعزام بودم.:snitch:
دوشنبه بدون ساک و وسایل و با سر غیر کچل رفتم میدون ****. تقریبا همه ساک آورده بودن و تقریبا نصف سربازا کچل کرده بودن.:hair:
کل برنامه ما توی میدون **** 7-8 دقیقه بیشتر طول نکشید. از این در رفتیم تو از اون در اومدیم بیرون.:specool:
یه برگه بهمون دادن که روش نوشته بود چهارشنبه ساعت 7 صبح، باید بریم ترمینال شرق.:shades2:
(من افتادم قاسمیان شیرگاه-نیرو انتظامی:f34r:)
فردا صبح باید برم ترمینال، البته از اون جایی که پرس و جو کردم، گویا توی پادگان به ما لباس می‌دن، بعد می‌گن برید چند روز دیگه بیاید. (این رو مطمئن نیستم)
دیگه برم بخوابم که فردا خواب نمونم.:sleepy:
آماده شو که از این به بعد باید غذا دمپایی ابری بخوری + بشینن , برپا

soheil141

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی نبود اطلاعاتی در مورد نیروی هوایی ارتش با پدافند سمنان به ما بده؟
راستی من 19 دی دفترچه امو پست کردم یک اسفند اعزام شدم میدون **** که رفتم خیلی ها مثه من بودن که زود اعزام شده بودن

sobhdam

Registered User
لایک‌ها
3
من خودم بابام سپاهی همین امسال کسری خدمت گرفتم حالو بردم کی گفته نمیشه

saeidjoon1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من آموزشی شهدای کرمانشاه افتادم با مدک لیسانس ؟؟
چه جوریاست ؟؟ لطفاکمک کنید :(

aliarc2003

Registered User
لایک‌ها
0
من 176 شهید خضرایی افتادم چه جوریاس؟
نیروی هوایی-تهران
لیسانسم

masoud10012

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته منم اینو اضافه کنم که برای برج 12 من میخواستم یه دوره عقب بندازم چون فوق لیسانس بودم نذاشتن چون توی ماههای الان اعزامی لیسانس و فوق لیسانس کمه. البته لیسانسارو اول میذاشتن بعدا دیگه اونم برای یه دوره دیگه نذاشتن. کلا این قضیه تمدید بستگی داره. شما بفرست بعد که برگه سبزت اومد برو برای یه سری تمدید کردن. چون دو سری رو نمیشه یه جا تمدید کرد. اول باید یه بارو تمدید کنی بعدم که نزدیک اعزام بعدی شدی دوباره اقدام کنی.
موفق باشی

masoud10012

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه مشکلی نیست. چون توی برگه نوشته امریه جذبی یعنی شما امریه هستی اگه جور نمی شد مثل بقیه مینوشت نیرو: ستاد فرماندهی کل **** که مثلا برای من همینطوریه. خیالت راحت امریه ات جور شده.
شهید مدرس کرج قبلا لیسانس نمی گرفت ولی جدیدا دوباره میگیره خیالت راحت باشه همونجا هستی و جای دیگه ای نمی فرستنت.
خوش باشی.

بالا