• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان سلام .. بنده دارم دیوووووونه میشم ... اصلا نمی تونم باور کنم .... اصلا ...

بنده فوق لیسانس عمران راه و ترابری هستم از تهران !اعزام 1/12 افتادم بیگلری اردبیل مشگین شهر ...باوررررررررررررم نمی شه .. تورو خدا بگین اونجا چجوری ؟

بعد آموزشی کجا میوفتم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا اردبیل ؟ من 5 و 6 اسفند امتحان **** مهندسی دارم چیکار باید بکنم ؟؟

بدادم برسیددددددد ...

سلام دوست منم دیوونگی نداره که مگه چشه شهید بیگلری؟
من خودم پخ تیر 89 اونجا بودم
معلوم نیست بعد آموزشی کجا میفتی البته اگه تک پسر و متاهل و پدر نظامی و این جور چیزا شاملت نیست
yahoo ID: far_kh1986

Ehsan Ehsan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
take it easy Mr.den7ial ;)
من هم لیسانس برق-الکترونیکم افتادم بیگلری مشکین شهر . :p
از بچه هایی که قبلا اونجا بودن میشه بگن چه چیزایی میدن به عنوان جیره . . . که بفهمیم چی ببریم و چی نبریم . . .
هوای اسفند اونجا چه جوریه ؟
فرمانده ها چه جورین ؟ :f34r:
چی کنیم که بیشتر خوش بگذره ؟ (آخه نیست همینجوریش خوش میگذره ما می خوایم بیشتر خوش بگذره :cool: )

saberdvd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امریه ها وضعیتشون تو شهید خضرایی چطوریه؟
شنیدم همه امریه دولتی ها غیر از بعضی ارگانها مثل آموزش و پرورش و جهاد و ... اونجا می اندازن . درسته ؟

saberdvd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال از دوستان داشتم
من اعزامم 1/12/89 هست و با توجه به تعطیلی 2 اسفند و افتادنم تو نیروهوایی ارتش(خضرایی) که باید اونجا باشم ؟
مثلا 3سوم و اینا....؟

ms67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا کسی نمیدونه 82 ( **** مرودشت ) چطوریه ؟
سخته یا خوبه ، افسرا با چن موهاشون رو میزن ، عید وضعیتش چطوره؟

zzz_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی هیچکی نمیدونه پدافند هوایی مشهد چجوریه؟
به این سوالا جواب بدین این همه سوال بی جواب داریم
اگه ادرسش روهم بدین بد نیس

sepehr_flying

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان . من فوق لیسانس تهرانم . امروز هم برگ سفیدم اومد مازاد 1/12 ساعت 3 بعد از ظهر . یه جا برای پذیرش **** اقدام کردم یارو هم همه مدارکمو گرفت اما میگفت دیره .
حالا من نمیدونم پذیرش شدم یا نه؟ اصلا آموزشی کجا میفتم؟:(

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
دوستان گروه 33 توپخانه آدرسش کجاست؟ شماره تلفنی چیزی میشه ازش گیر آورد

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر رزو که به 1 اسفند نزدیک تر میشه سر درد من بیشتر میشه هم غصه مازاد بودن باید بخورم هم غصه یگان بعد از اون
اخه هی میخوام غر نزنم نمیشه یکی نیست بگه بی شرفها این همه سرباز میخواین چیکار شما که جیب مردم میزدین گردناتونو ساتور حسن گاوکش نمیبره بازم فروشی بکنین دیگه بد میگم؟؟؟
برام دعا کنید:weird:

sia0111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام .. بنده دارم دیوووووونه میشم ... اصلا نمی تونم باور کنم .... اصلا ...

بنده فوق لیسانس عمران راه و ترابری هستم از تهران !اعزام 1/12 افتادم بیگلری اردبیل مشگین شهر ...باوررررررررررررم نمی شه .. تورو خدا بگین اونجا چجوری ؟

بعد آموزشی کجا میوفتم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا اردبیل ؟ من 5 و 6 اسفند امتحان **** مهندسی دارم چیکار باید بکنم ؟؟

بدادم برسیددددددد ...

dadash hamdardim,negaraan nabaash:blink:mese inke in doreh hamaro mifrestan meshkin shahr ta too sarmaaye (_30) darajeh badanaa amaade sheh:lol:mibinamet oonja

mahyar_111

Registered User
لایک‌ها
0
خـدایـا!! ما اعزامی های 1 اسفند را به نقاط خوش آب و هوا اعزام بگردان
worship.gif

الهـی آمیـن!!

خـدایـا!! چند رفیق کار درست و اساسی نصیب ما بگردان
grouphug.gif

الهـی آمیــــن!!

خدایـــا!! مارا از خطرات محفوظ بدار!
electricf.gif

آمیــن!

خـدایـا!! آنها که بر ما رحم نمی کنند را بر ما مسلط مگردان (فرمانده اینا!)
154fs232528.gif

الهـی آمیـن!!

خـدایـا!! کلیه امورات را ردیف و رله بفرما!
2vsj1nm.gif

الهـی آمیــــن!!
greenstars.gif

باحال بود. روحیه دادی دمت گرم
D:

Delusion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

بدادم برسیددددددد ...

سلام
ببخشید دوست عزیز من یه سوال خارج از بحث دارم. شما بدون کارت پایان خدمت می خواهید پروانه اشتغال به کار بگیرید ؟
من رفتم **** مهندسی ، گفت امکان پذیر نیست.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

den7ial

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست منم دیوونگی نداره که مگه چشه شهید بیگلری؟
من خودم پخ تیر 89 اونجا بودم
معلوم نیست بعد آموزشی کجا میفتی البته اگه تک پسر و متاهل و پدر نظامی و این جور چیزا شاملت نیست
yahoo ID: far_kh1986

ای دادددد من هیچ از یک از اینا شاملم نمیشه ... یعنی شهر خودمون نمی افتیم ؟

اگه خودم بخوام برم باید برم اردبیل بعد برم مشکین شهر چجوریه ؟

ادماش اونجا چجورین ؟ پادگان ؟ بری اونجا وضعیت مرخصی بعد پذیرش چجوریه ؟مرخصی میدن برگردیم تهران ؟ ای خداااا این چه چیزی بود نصیب ما کردی!

dadash hamdardim,negaraan nabaash:blink:mese inke in doreh hamaro mifrestan meshkin shahr ta too sarmaaye (_30) darajeh badanaa amaade sheh:lol:mibinamet oonja

بابا ترکوندی منو تو یکی .. حالا گفتن 1 ام باید خودمو معرفی کنم اونجا ... ای بابا

سلام
ببخشید دوست عزیز من یه سوال خارج از بحث دارم. شما بدون کارت پایان خدمت می خواهید پروانه اشتغال به کار بگیرید ؟
من رفتم **** مهندسی ، گفت امکان پذیر نیست.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

دوست عزیر مهم نیست .. شما اگه قبول بشید با برگه اشتغال به سربازی می تونین پروانه رو بگیرین ولی سهمیه اتون فعال نمیشه ... ولی قبول می شین ...

اقا یکی نیس مارو کمک کنه ؟ یعنی چی ؟ ممکنه مرزبانی بیوفتیم ؟ مملــــــــــــــــــــــــکته داریم !

Last edited:

ehsan310

Registered User
لایک‌ها
1
سخت نگیر ، منم باید 1 ام اونجا باشم ، عجب وضعیتی شده ، **** مثل اینکه پذیرش نداشته اصلا اول اسفند همه نیروانتظامی گرفته ...

den7ial

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما از تهرانی ؟ خداییش من نمی خوام سخت بگیرم .. این دوماه اصلا مهم نیس ... بعد تقسیم شدن می ترسم شهرستان بیوفتم ...خدایا !

ehsan310

Registered User
لایک‌ها
1
من از تهران هستم ، اگر تک پسر باشید مشکلی نداره من ایمیلم رو براتون فرستادم تو پیغام خصوصی اگر دوست داشتید تو ایمیل با هم در تماس باشیم ...

ali_59x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان بنده یکسری تجربیات خودم رو در اختیارتون میزارم امیدوارم که بدردتون بخوره
1 : اگه جایی که میرید منطقه سردسیر هستش حتمآ همراه خودتون قرص سرما خوردگی و شربت سینه همراه داشته باشید اگه هم که جایی که میرید گرمسیر هستش حتمآ کرم ضد آفتاب و آبلیمو بهمراه شکر برای درست کردن شربط آبلیمو جهت جلوگیری از بی حال شدن در اثر شدت گرما همراه داشته باشید.
2 : داشتن یک عدد تیغ معمولآ کافی هستش اگه بیشتر داشته باشید دژبان اون رو میگیره
3 : داشتن دمپایی در صورتی که بهتون ندادن
4 : داشتن یک واکس فوری برای کسایی که بدنبال سریع واکس زدن پوتین هاشون هستن لازم هستش واکسایی که به شما میدن بیشتر باعث سیاه شدن خودتون میشه تا سیاه شدن پوتین
5 : داشتن آبنبات برای جلوگیری از ضعف
6 : سعی کنید زیاد جلوی دید فرمانده گروهان نباشید یا اینکه دعوا کنید که اگه تابلو بشید برای خودتون بد میشه موقع بی گاری یا نگهبانی

soheil141

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من 12/1 اعزامم
افتادم پدافند هوایی سمنان کسی در مورد اینجا اطلاعاتی داره؟
در کل چطوریه ؟ زندانه ؟ هتله؟

بالا