سلام
آقا ما برج 12 اعزاميم و مازاد خورديم.آيا هنوز ميشه توسط پارتي ارگان خدمتي رو تعيين كرد كه رو بزنيم يا نه نميشه؟
يك سوال ديگه من فرم سرباز معلمي پر كردم ولي شهر ديگه و تو روستا ها بايد تدريس كنم واعزام سرباز معلما برج 4 و من كه ليسانس برقم اگه پذيرفته بشم بايد رياضي راهنمايي درس بدم وتعهد بدم اگه پس از اتمام خدمت در قبال حق وتدريس اون سال تحصيلي رو تموم كنم كه با اين تفاسير 5 ماه دير اعزام ميشم و 5ماهم بايد اضافه واستم كه ميشه 10 ماه.ايا حالا ارزش داره واستم يا نه؟چون ميگن تعطيلياي آموزش پرورش زياده و سه ماه تعطيلي مال خودتي.
سلام
من هم شرایطی دقیقا مشابه شما داشتم ، فکر کردم اگه 17 ماه بریم یه جای سخت خدمت کنیم راحت تر از اینه که یه جورایی 27 ماه الاف بشیم ! با اینکه حدود 35 امتیاز هم گرفته بودم رفتم مدارکم رو پس گرفتم. حداقل 4 روز در هفته (حداقل 24 ساعت خدمت موظف) باید بری اون شهری که تقسیم میشی ، هر روز صبح باید یه مسافت حداقل 50-60 کیلومتری رو بری و بعد از ظهر برگردی، و این خیلی خسته کننده هست. یه جور خدمت فرسایشی هست که پدر آدم در میاد.
اعزام 1 اسفند- نیروی انتظامی اراک (مالک اشتر)
در ضمن من از مسئولش پرسیدم ، گفت در صورتیکه آموزش و پرورش موافقت کنه و کمبود نیرو برای طرح های تابستونی نداشته باشن حداکثر یک ماه مرخصی در ایام تابستون میدن. اما این مرخصی 1 ماهه هم هیچ تاثیری در کم شدن مدت 27 یا 28 ماهه خدمت در آموزش و پرورش نداره. کلا به نظر من ارززشو نداشت چون خیلی الافی داره.