• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

n2n2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم مازاد خوردم

مازاد ای ها بوق بزنن

okami6015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان خسته نباشید.
من متولد 69 هستم و دیپلم دارم،
امروز رفتم واکسن زدم، و فردا هم دفترچه می خوام بفرستیم..
چندتا سوال از اساتید داشتم ...
اگه من در بهمن ماه یعنی فردا دفترچه بفرستم، برگه سبز کی میاد؟ و اینکه اگه برگه سبز من در سال 89 باشه، طبق قوانین سال 89 خدمت می کنم یا سال 90 ؟
چون می گن دوره خدمت در سال 90، زیاد میشه :( نمی دونم صحت داره یا نه...
و اینکه امکانش هست من در سال 89 یعنی 18 اسفند اعزام بشم ؟ :(

کسی نیست جواب بده

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان خسته نباشید.
من متولد 69 هستم و دیپلم دارم،
امروز رفتم واکسن زدم، و فردا هم دفترچه می خوام بفرستیم..
چندتا سوال از اساتید داشتم ...
اگه من در بهمن ماه یعنی فردا دفترچه بفرستم، برگه سبز کی میاد؟ و اینکه اگه برگه سبز من در سال 89 باشه، طبق قوانین سال 89 خدمت می کنم یا سال 90 ؟
چون می گن دوره خدمت در سال 90، زیاد میشه :( نمی دونم صحت داره یا نه...
و اینکه امکانش هست من در سال 89 یعنی 18 اسفند اعزام بشم ؟ :(

سلام رفیق
اساتید تشریف نداشتن من اومدم خدمتتون برای پاسخگویی
دقیق نمیشه گفت سابقه داشته برگ سبز 1 ماهه هم بیاد 15 روزه هم بیاد و این بی ارتباط با تاریخ اعزامم نیست
شما که فردا دفترچتو پست کردی یه هفته بعدش تشریف ببر دفتر پلیس +10 با دادن کد ملیت میتونی از تاریخ اعزامت مطلع بشی و با گرفتن کد رهگیری پستی مرسوله ارسالی که برگ سبز باشه رو از طریق سایت پست پیشتاز پیگیری کنی ببینی اصلا برگ سبزت پرینت شده تحویل پست شده و در چه مرحله ای هست ...
پایه خدمتی ربطی به برگ سبز نداره بلکه مطابق تاریخ اعزام هست
شما اون روزی که میری ملاک هست ممکنه برگ سبز سال 89 بیاد ( فرض خلف) اعزام بیفته سال 91 اونوقت قانون سال 91 براتون اعمال میشه
اعزامی مشمولین دیپلم فرمول خاصی داره که طبق اون میتونی بفهمی کی اعزام میشی
این فرمول بستگی به ماه تولدت و ماه اخذ دیپلم داره
اعزامیان اسفند کسانی هستند که مدرک دیپلم یا پیش دانشگاهیشون رو شهریور ماه اخذ کردند ( صرفنظر از هر ماه تولد) و اگر دی ماه اخذ کردی میفتی 18 مهر
اعزامیان آبان- آذر- دی و بهمن مدارکشون رو خرداد گرفتن و از روی ماه تولد تقسیم میشن
امیدوارم پاسخ کافی باشه ...
موفق باشی
فرشاد
far_kh1986
bash-gah.blogfa.com اینم وبلاگ خاطرات خدمت من

ms67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام، کسی میدونه کد 82 ( **** مرودشت) چطوریه ؟
هتله ، مسافرخونه هست یا نه زندانه؟!!!!
لطفاً اگه میدونید کمکم کنید ، بعدش برآ افسرا باید موهامون رو با چن بزنیم؟؟؟
عید تعطیل میکنن یا نه؟
اگه 3 اسفند بریم چی میشه ( 2 اسفند تعطیله)؟
روز اول میگن برید لباساتون رو درست کنید یا نه ، همونجا نگهمون میدارن؟

n2n2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام، کسی میدونه کد 82 ( **** مرودشت) چطوریه ؟
هتله ، مسافرخونه هست یا نه زندانه؟!!!!
لطفاً اگه میدونید کمکم کنید ، بعدش برآ افسرا باید موهامون رو با چن بزنیم؟؟؟
عید تعطیل میکنن یا نه؟
اگه 3 اسفند بریم چی میشه ( 2 اسفند تعطیله)؟
روز اول میگن برید لباساتون رو درست کنید یا نه ، همونجا نگهمون میدارن؟

جای خوبیه البته توقع نداشته باش خیلی شهری باشن:p حالا سر برج برو ممکنه یهو لج کنن اگرچه میگن برید لباسهاتون درس کنید چند روز دیگه بیاید

بابابرقی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بنده یکم اسفند 89 اعزام میشم
ارتش 01 تهران هم افتادم
من تک پسرم می خواستم بدنم چند درصد احتمال داره که توی شهر خودم یعنی مشهد نیوفتم

اخه امار دوره قبلی ها رو دارم میگن بعضی ها با داشتن شرایت مثل تک پسری متاهلی و... ولی بازم کد اموزش خوردن و شهر خودشون نیافتادن باید چی کار کرد که کد اموزش نخورد

دوم اینکه من یک ماه 04 بیرجند هم خدمت کردن به خاطر قبولی دانشگاه ترخیص شدم بچه های دوره قبل میگفتن اونایی که اعزام مجدد رو به مقداری که قبلا خدمت کردن توی آموزسی بهشون مرخصی میدن درست هست یا نه؟؟؟

mahyar_111

Registered User
لایک‌ها
0
بلی ، تهران ، فوق دیپلم ، یه پادگان تو غرب تهران که به خونمون نزدیکه :D

آخه منم مثلا پذیرش گرفتم اسمم هم انگار رد کردن ! لیسانس و تهران هستم.
اما گویا این پذیرش گرفتنو اسم توی لیست قرارگاه بودن کشکه !!!
هنوز نمی دونم کجا افتادم! امااین طور که بوش می آد مازاد فکر کنم !!!

irantejaratco

Registered User
لایک‌ها
0
کد های مازاد همون روز مشخص میشه یا اینکه احتمال داره بندازن دوره بعد یعنی یکم اردیبهشت ؟؟؟
هر کی تجربه ای داره لطفا بیان کنه که چجوری میشه کارهایی کرد برای مازاد که بشه جایی که میخوای بیفتی ؟
آیا میشه کاری کرد ؟

بابابرقی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من دو دوره قبل مازاد خورد
می گفت 200 نفر مازاد بودن 160 نفر رو همون اول فرستادن نیروی انتظامی اراک و 40 نفر هم دو تا سه تا مینداختن این شهرو اون شهر
خودشم افتاده بود سیرجان ولی چون متاهل بود رفته بود پیش افسری که تقسیم میکرده التماس درخواست انداختنش 01 تهران ارتش

sia0111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
bargeh sefide man naumade amaa az nezaam vazife porsidam.meshkin shahr e ardebil,niroo entezaami,1 esfand,age kesi etela dareh chejoorie lotfan rahnamaayi koneh

sia0111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1esfand,shahid biglarie meshkin shahr,az babol

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
آخه منم مثلا پذیرش گرفتم اسمم هم انگار رد کردن ! لیسانس و تهران هستم.
اما گویا این پذیرش گرفتنو اسم توی لیست قرارگاه بودن کشکه !!!
هنوز نمی دونم کجا افتادم! امااین طور که بوش می آد مازاد فکر کنم !!!

اگه واقعاً پذیرش گرفتی ولی مازاد خوردی تا روز اعزام نرسیده برو **** وظیفه بگو که پذیرش **** گرفتی باید کد **** میخوردی ولی مازاد شدی

MBrando

Registered User
لایک‌ها
1
آره بابا. من اسفند بودم انداختم اردیبهشت خشتکم در اومد!برگ سفید که اومده دیگه تمومه. منم امریه اقدام کردم هفته قبل اومدن کوچه تحقیق اینا.4 سری اومدن!
نمیدونم حالا کی جواب میدن که جواب چیه. فقط وضع شما رو درک میکنم چون امریه دو سه جا الان برا خودم جوره، حالا میذارن آخر اسفند جواب میدن که اگه نشده باشه هم هیچ جایی دیگه نمیشه اقدام کرد. خیلی زور داره

به همه دوستان توصیه میکنم به امریه دل نبندن. یهو دیدین تمام کاراتون ردیف شد یهو پسر یکی از روسا خواست بیاد شما رو راحت رد میکنن

اره عزیز واقعا دست ادم رو میذارن تو پوست گردو ... امیدوارم برای شما این اتفاق نیفته

آقا این مازاد جریانش چیه ؟ الان یکی از دوستان گفت 200-300 نفر دوره ما مازاد خورده بودن ولی اینطور که معلومه مازاد اسفند خیلی زیاد هست ... تو همین فروم اینطور که دیدم اکثر دوستانی که ا اسفند بودن و برگ سفیدشون اومده مازاد خوردن ... فکر کنم روز اعزام با یه جمعیت 3-4 هزار نفری از عزیزان مازاد روبرو باشیم !

راستی ساعت حضور من رو تو برگ سفید زده 1/12 ساعت 3 بعد از ظهر ... برای شما هم همین ساعته؟ ؟

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اره عزیز واقعا دست ادم رو میذارن تو پوست گردو ... امیدوارم برای شما این اتفاق نیفته

آقا این مازاد جریانش چیه ؟ الان یکی از دوستان گفت 200-300 نفر دوره ما مازاد خورده بودن ولی اینطور که معلومه مازاد اسفند خیلی زیاد هست ... تو همین فروم اینطور که دیدم اکثر دوستانی که ا اسفند بودن و برگ سفیدشون اومده مازاد خوردن ... فکر کنم روز اعزام با یه جمعیت 3-4 هزار نفری از عزیزان مازاد روبرو باشیم !

راستی ساعت حضور من رو تو برگ سفید زده 1/12 ساعت 3 بعد از ظهر ... برای شما هم همین ساعته؟ ؟
اره داداش تو برگه ماهم همینو زده زودترهم بریم میگن معطل میشین همین میخوان اسفتد برن از ترس اینکه بعد سال 90 خدمت 24 ماه اینطور که میگن نرن

بابابرقی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بنده یکم اسفند 89 اعزام میشم
ارتش 01 تهران هم افتادم
من تک پسرم می خواستم بدنم چند درصد احتمال داره که توی شهر خودم یعنی مشهد نیوفتم

اخه امار دوره قبلی ها رو دارم میگن بعضی ها با داشتن شرایت مثل تک پسری متاهلی و... ولی بازم کد اموزش خوردن و شهر خودشون نیافتادن باید چی کار کرد که کد اموزش نخورد

دوم اینکه من یک ماه 04 بیرجند هم خدمت کردن به خاطر قبولی دانشگاه ترخیص شدم بچه های دوره قبل میگفتن اونایی که اعزام مجدد رو به مقداری که قبلا خدمت کردن توی آموزسی بهشون مرخصی میدن درست هست یا نه؟؟؟

کسی نیست جواب مارو بده:wacko::blink:

نمبدونم من چرا هرچی پست میزنم این کانتر پست زدنم اضافه نمیشه کم هم میشه

بالا