من هم مازاد خوردم
مازاد ای ها بوق بزنن
سلام دوستان خسته نباشید.
من متولد 69 هستم و دیپلم دارم،
امروز رفتم واکسن زدم، و فردا هم دفترچه می خوام بفرستیم..
چندتا سوال از اساتید داشتم ...
اگه من در بهمن ماه یعنی فردا دفترچه بفرستم، برگه سبز کی میاد؟ و اینکه اگه برگه سبز من در سال 89 باشه، طبق قوانین سال 89 خدمت می کنم یا سال 90 ؟
چون می گن دوره خدمت در سال 90، زیاد میشهنمی دونم صحت داره یا نه...
و اینکه امکانش هست من در سال 89 یعنی 18 اسفند اعزام بشم ؟![]()
سلام دوستان خسته نباشید.
من متولد 69 هستم و دیپلم دارم،
امروز رفتم واکسن زدم، و فردا هم دفترچه می خوام بفرستیم..
چندتا سوال از اساتید داشتم ...
اگه من در بهمن ماه یعنی فردا دفترچه بفرستم، برگه سبز کی میاد؟ و اینکه اگه برگه سبز من در سال 89 باشه، طبق قوانین سال 89 خدمت می کنم یا سال 90 ؟
چون می گن دوره خدمت در سال 90، زیاد میشهنمی دونم صحت داره یا نه...
و اینکه امکانش هست من در سال 89 یعنی 18 اسفند اعزام بشم ؟![]()
برگه سفید منم اومد ، اردکان :happy:
بلی ، تهران ، فوق دیپلم ، یه پادگان تو غرب تهران که به خونمون نزدیکهنیرو هوایی ****؟ از کجا پذیرش گرفتی؟ تهرانی؟ لیسانسی؟
بوق ما صداش شبیه ووزلاست :baaasmileبوق بوق
1 اسفند مازاد
سلام، کسی میدونه کد 82 ( **** مرودشت) چطوریه ؟
هتله ، مسافرخونه هست یا نه زندانه؟!!!!
لطفاً اگه میدونید کمکم کنید ، بعدش برآ افسرا باید موهامون رو با چن بزنیم؟؟؟
عید تعطیل میکنن یا نه؟
اگه 3 اسفند بریم چی میشه ( 2 اسفند تعطیله)؟
روز اول میگن برید لباساتون رو درست کنید یا نه ، همونجا نگهمون میدارن؟
بلی ، تهران ، فوق دیپلم ، یه پادگان تو غرب تهران که به خونمون نزدیکه![]()
1esfand,shahid biglarie meshkin shahr,az babol
آخه منم مثلا پذیرش گرفتم اسمم هم انگار رد کردن ! لیسانس و تهران هستم.
اما گویا این پذیرش گرفتنو اسم توی لیست قرارگاه بودن کشکه !!!
هنوز نمی دونم کجا افتادم! امااین طور که بوش می آد مازاد فکر کنم !!!
آره بابا. من اسفند بودم انداختم اردیبهشت خشتکم در اومد!برگ سفید که اومده دیگه تمومه. منم امریه اقدام کردم هفته قبل اومدن کوچه تحقیق اینا.4 سری اومدن!
نمیدونم حالا کی جواب میدن که جواب چیه. فقط وضع شما رو درک میکنم چون امریه دو سه جا الان برا خودم جوره، حالا میذارن آخر اسفند جواب میدن که اگه نشده باشه هم هیچ جایی دیگه نمیشه اقدام کرد. خیلی زور داره
به همه دوستان توصیه میکنم به امریه دل نبندن. یهو دیدین تمام کاراتون ردیف شد یهو پسر یکی از روسا خواست بیاد شما رو راحت رد میکنن
اره داداش تو برگه ماهم همینو زده زودترهم بریم میگن معطل میشین همین میخوان اسفتد برن از ترس اینکه بعد سال 90 خدمت 24 ماه اینطور که میگن نرناره عزیز واقعا دست ادم رو میذارن تو پوست گردو ... امیدوارم برای شما این اتفاق نیفته
آقا این مازاد جریانش چیه ؟ الان یکی از دوستان گفت 200-300 نفر دوره ما مازاد خورده بودن ولی اینطور که معلومه مازاد اسفند خیلی زیاد هست ... تو همین فروم اینطور که دیدم اکثر دوستانی که ا اسفند بودن و برگ سفیدشون اومده مازاد خوردن ... فکر کنم روز اعزام با یه جمعیت 3-4 هزار نفری از عزیزان مازاد روبرو باشیم !
راستی ساعت حضور من رو تو برگ سفید زده 1/12 ساعت 3 بعد از ظهر ... برای شما هم همین ساعته؟ ؟
سلام
بنده یکم اسفند 89 اعزام میشم
ارتش 01 تهران هم افتادم
من تک پسرم می خواستم بدنم چند درصد احتمال داره که توی شهر خودم یعنی مشهد نیوفتم
اخه امار دوره قبلی ها رو دارم میگن بعضی ها با داشتن شرایت مثل تک پسری متاهلی و... ولی بازم کد اموزش خوردن و شهر خودشون نیافتادن باید چی کار کرد که کد اموزش نخورد
دوم اینکه من یک ماه 04 بیرجند هم خدمت کردن به خاطر قبولی دانشگاه ترخیص شدم بچه های دوره قبل میگفتن اونایی که اعزام مجدد رو به مقداری که قبلا خدمت کردن توی آموزسی بهشون مرخصی میدن درست هست یا نه؟؟؟