• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

n2n2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مال من و که زده هفت صبح
ما:blink:زاد از شیراز

mori23

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا ما برج 12 اعزاميم و مازاد خورديم.آيا هنوز ميشه توسط پارتي ارگان خدمتي رو تعيين كرد كه رو بزنيم يا نه نميشه؟
يك سوال ديگه من فرم سرباز معلمي پر كردم ولي شهر ديگه و تو روستا ها بايد تدريس كنم واعزام سرباز معلما برج 4 و من كه ليسانس برقم اگه پذيرفته بشم بايد رياضي راهنمايي درس بدم وتعهد بدم اگه پس از اتمام خدمت در قبال حق وتدريس اون سال تحصيلي رو تموم كنم كه با اين تفاسير 5 ماه دير اعزام ميشم و 5ماهم بايد اضافه واستم كه ميشه 10 ماه.ايا حالا ارزش داره واستم يا نه؟چون ميگن تعطيلياي آموزش پرورش زياده و سه ماه تعطيلي مال خودتي.

Delusion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا ما برج 12 اعزاميم و مازاد خورديم.آيا هنوز ميشه توسط پارتي ارگان خدمتي رو تعيين كرد كه رو بزنيم يا نه نميشه؟
يك سوال ديگه من فرم سرباز معلمي پر كردم ولي شهر ديگه و تو روستا ها بايد تدريس كنم واعزام سرباز معلما برج 4 و من كه ليسانس برقم اگه پذيرفته بشم بايد رياضي راهنمايي درس بدم وتعهد بدم اگه پس از اتمام خدمت در قبال حق وتدريس اون سال تحصيلي رو تموم كنم كه با اين تفاسير 5 ماه دير اعزام ميشم و 5ماهم بايد اضافه واستم كه ميشه 10 ماه.ايا حالا ارزش داره واستم يا نه؟چون ميگن تعطيلياي آموزش پرورش زياده و سه ماه تعطيلي مال خودتي.
سلام
من هم شرایطی دقیقا مشابه شما داشتم ، فکر کردم اگه 17 ماه بریم یه جای سخت خدمت کنیم راحت تر از اینه که یه جورایی 27 ماه الاف بشیم ! با اینکه حدود 35 امتیاز هم گرفته بودم رفتم مدارکم رو پس گرفتم. حداقل 4 روز در هفته (حداقل 24 ساعت خدمت موظف) باید بری اون شهری که تقسیم میشی ، هر روز صبح باید یه مسافت حداقل 50-60 کیلومتری رو بری و بعد از ظهر برگردی، و این خیلی خسته کننده هست. یه جور خدمت فرسایشی هست که پدر آدم در میاد.
اعزام 1 اسفند- نیروی انتظامی اراک (مالک اشتر)

در ضمن من از مسئولش پرسیدم ، گفت در صورتیکه آموزش و پرورش موافقت کنه و کمبود نیرو برای طرح های تابستونی نداشته باشن حداکثر یک ماه مرخصی در ایام تابستون میدن. اما این مرخصی 1 ماهه هم هیچ تاثیری در کم شدن مدت 27 یا 28 ماهه خدمت در آموزش و پرورش نداره. کلا به نظر من ارززشو نداشت چون خیلی الافی داره.

Last edited:

mori23

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اره عزیز واقعا دست ادم رو میذارن تو پوست گردو ... امیدوارم برای شما این اتفاق نیفته

آقا این مازاد جریانش چیه ؟ الان یکی از دوستان گفت 200-300 نفر دوره ما مازاد خورده بودن ولی اینطور که معلومه مازاد اسفند خیلی زیاد هست ... تو همین فروم اینطور که دیدم اکثر دوستانی که ا اسفند بودن و برگ سفیدشون اومده مازاد خوردن ... فکر کنم روز اعزام با یه جمعیت 3-4 هزار نفری از عزیزان مازاد روبرو باشیم !

راستی ساعت حضور من رو تو برگ سفید زده 1/12 ساعت 3 بعد از ظهر ... برای شما هم همین ساعته؟ ؟

ما هم مازاذيم ولي زدن 7صبح;)

ali___

Registered User
لایک‌ها
0
برگ سفید ما هم همین الان اومد مرکز آموزش شهید جوادنیا قزوین.:D:D:D:D:D:D:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

MZN84

Registered User
لایک‌ها
2
همین الان برگه سفید اومد.
01 ارتش
اول اسفند 7 صبح از شمال.
یه سوال : اگه به فرض اضافه خدمت داشته باشیم توی برگ سفید میزنه یا نه؟ از کجا باید بفهمیم؟

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
میگم اگه اعزام اول اردیبهشت باشه ولی سوم بریم چی میشه؟ :D

pedramhabibi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شانس مارو ميبيني تو رو قرآن :(
05كرمان نيرو زميني ارتش :(:(:(:(
يه چي بگم بخندين! برگ سفيدمو گرفتم ولي سبزم هنوز نيومده جالبه نه؟ :wacko:
كسي ميدونه چه روزاي سختي در انتظارمه؟ البته بعيد ميدونم مثل من خوشانس باشه تك فرزند با فوق نبوديم مينداختنمون ظالبان :f34r:

ehsanhkhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام . من اول اسفند اعزامم . امروز 19 بهمن هنوز برگ سفید نیومده . به نظر تون دیر نشده؟ برای گرفتنش برم **** وظیفه:(؟

saeed_061

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستانی که کد 87 براشون اومده = خاتمی یزد
اعلام کنن من 2 دوره پیش اونجا بودم
سوالی داشتید درخدمتیم

pedramhabibi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام . من اول اسفند اعزامم . امروز 19 بهمن هنوز برگ سفید نیومده . به نظر تون دیر نشده؟ برای گرفتنش برم **** وظیفه:(؟

برو پليس+10 كد رهگيري ميده ميري از پست ميگيري

saberdvd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من 1/12/89 اعزامم و افتادم نیرو هوایی ارتش ( فرماندهی هوایی شهید خضرایی ) و سرباز امریه هستم .
کسی که این شرایطو قبلا داشته حرفی،نصیحتی،چیزی داره لطفا درمیون بزاره . ممنون

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
میگم اگه اعزام اول اردیبهشت باشه ولی سوم بریم چی میشه؟:D

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام من 1/12/89 اعزامم و افتادم نیرو هوایی ارتش ( فرماندهی هوایی شهید خضرایی ) و سرباز امریه هستم .
کسی که این شرایطو قبلا داشته حرفی،نصیحتی،چیزی داره لطفا درمیون بزاره . ممنون

نیروی هوایی معروف هست به هتل هوایی ، اما خب دزفول و چابهار یکم این هتل رو به مسافرخانه تغییر دادن :D

تهران رو من شنیدم که خیلی نظامش خشک هست ، بعد از آموزشی اگر شیراز بیفتید واقعا واستون هتل میشه ، بعد از شیراز هم اگر به سرما عادت دارید همدان بد نیست ( البته بستگی به طرح تقسیمتون هم داره ) ...

ارتش هم که قربونش برم مثل **** نیست /. یکم اولش سختی داره ..

میگم اگه اعزام اول اردیبهشت باشه ولی سوم بریم چی میشه؟:D

حتما روز اول اعزام برو :D

Delusion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

دیر که نشده ، ولی برای اینکه خیالتون راحت بشه میتونید برید **** وظیفه ، همون جا هم برگه رو براتون پرینت میگیرن.

zzz_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
منم لیسانس کامپیوتر دارم امریه هم شدم(اگه ازم نگیرن!) اول اسفند اعزامم.:D
برگه سفیدم اومده
باید برم پدافند هوایی مشهد :blink:
کسی می دونه چه جور جاییه؟
کسی هست که اونجا خدمت کرده باشه؟
ادرسش کجاس؟
مرسی از اطلاعاتتون:blush:

sadd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها سلام
برگ سیفیدم همین الان اومد
همون جا که میخواستموزارت دفاع - جوادنیای قزوین
ساعت حضور 6 صبح ...:eek:
ایشالله شما هم جایی که دوست دارید بیفتید

حالا جوادنیا ی قزوین دستا بالاااااااااااااااااااا:lol:

بابابرقی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایشالله همو توی 01 ببینیم

منم یک اسفندم البته از مشهد

kami77i

Registered User
لایک‌ها
14
کسی نیرو هوایی مشهد بهش نخورد؟ کسی نمیدونه چجور جاییه؟؟راستی دوستان میشه موبایل رو ببریم و ورودی پادگان تحویل بدیم؟؟؟؟؟

بالا