سرباز خسته
کاربر تازه وارد
مرسی از اطلاعاتت .راستی اسلحه صنایع دفاع شنیدم بیشتر ژ3 هستش.درسته؟
بله. ژ3
مرسی از اطلاعاتت .راستی اسلحه صنایع دفاع شنیدم بیشتر ژ3 هستش.درسته؟
دوستان سلام
من دیروز آموزشیم تو 06 ارتش ( آموزشگاه جواد الائمه ) پاسداران تموم شد
اگه سوالی دارین بپرسین خوب میتونم راهنماییتون کنم
دوست عزیز شما از کجا می گی که بخشیدن؟من نبودم تازه اموزشیم تمام شده یک شایعه هایی توی پادگان اموزشی ما هم بوده.منبع اگر دارید لطفا معرفی کنید.
هر روز میتونی بریممنون
باید ملاقات مردمی برم ؟؟؟
روز خاصی هستش ؟؟؟؟
اون کسی که توی سالن 3 و امور اعزام هستش میگفت که هر کس باید بره **** وظیفه شهر خودشاين سيستم اعزام بعد از اقدام هم خيلي جالب و بي سر و ته هست
2 نفر هر دو تو تهران هر دو ليسانس
يكي 26 دي ميده ميخوره 1 تير
يكي 30 دي ميده ميخوره اول ارديبهشت
راستي دوستان از هر شهري باشي براي تمديد و همين قرار ملاقات مردمي بايد بياي تهران ؟
يا هر استان و شهري داره براي خودش ؟
من کسری بهم تعلق میگیره اما برای کارهاش باید پدرم بره زاهدان
هر چی توی اینترنت سرچ کردم پیدا نکردم که چه مدارکی لازمه
دوستانی که کسری گرفتن ممنون میشم راهنمایی کنن
ممنون بابت راهنماییتونکپی شناسنامه از صفحه اول و دوم پدر و مادر
کپی صفحه اول شناسنامه مشمول
کپ کارت ملی پدر و مادر و مشمول
عکس 3*4 پدر و مشمول
کپی کارت پایان خدمت و دوره احتیاط پدر
گواهی اشتغال به تحصیل یا خدمت یا کپی برگ سبز
اصل تمام موارد فوق
اینا برای ارتش بود
برای بسیج که زمان جنگ داوطلب رفتند کپی شناسنامه و ملی برادر را هم گرفتند.
نه . خیلی خیلی بعیده همچین اتفاقی بیفته . من تا حالا همچین چیزی ندیدمدوستان كمترين فاصله بين اومدن برگه سبز و تاريخ اعزام داخلش كه ديدين چند روز بوده ؟
من تا 29 اسفند وقت دارم ارسال كنم
براي مثال 24 ام هم اقدام كنم با توجه به اين كه ميگن 20 روز طول ميكشه برگه سبز بياد ميشه تقريبا 15 فروردين
اولين سوالم اينه كه اين تعطيلات عيد ( 25 اسفند تا 14 فروردين ) تو كار و بار اينا دخيله ؟
بعدش سوال اصليم اينجاست يعني امكان داره برگه سبزي كه براي من 15 فرودين مياد يا حتي 20 فروردين تاريخ اعزام درونش باشه 1 ارديبهشت ؟
يعني 10 يا 14 روز بعدش ؟ ( همه دوستاني كه اينجا پست دادن تا حالا minimum فاصله 3 ماه داشتن بين اومدن برگه سيز و تريخ اعزام )
كسي همچين موردي ديده ؟
اگه باشه انوقت برگه سفيد معلوم نيست كي بياد فكر كنم بعد عزام باشه![]()
نه آقا از این خبرها نیست اگه **** یا ارتش باشی احتمال داره 13 روز تعطیل باشی اما بعد از اون جمعه ها کلاس میزارن تا 1 اردیبهشت نیرو انتظامی هم خون پرش 1 هفته بیشتر نمیده البته اینارو خودم هم شنیدم تجربه نکردم بستگی به پادگانت دارهاون کسی که توی سالن 3 و امور اعزام هستش میگفت که هر کس باید بره **** وظیفه شهر خودش
اما توی سالن 6 که معاونت احضار واعزامه من از اصفهان و چند تا شهر دیگه هم دیدم که کارشون انجام شد . البته اینجا معمولا باید از جایی نامه داشته باشی که کار کنن برات
من اعزامم اول اسفنده . شنیدم از 25 اسفند تا 13 فروردین تعطیله. درسته؟؟
سربازی یعنی بازار داغ شایعه اگه اینطور بود که شهرستانیا نمیومدن تهران یا برعکس .یه بنده خدا تو نیرو انتظامی گفت دستور دادن این دوره مازاد ها بیفتن تو استان خودشون.....راست و دروغ گردن راوی
دوست عزیزمسربازی یعنی بازار داغ شایعه اگه اینطور بود که شهرستانیا نمیومدن تهران یا برعکس .
خیلیها الان هستن که از شهرستان 01 تهران افتادن من تهرانی مازاد خوردم .
کذب محض می باشد
دوست عزیزمسلام من اعزام یک اسفندم آموزشیم نیرو دریایی ارتش سیرجانه، کسی از بچه ها اونجا نیفتاده یا اونجا نبوده قبلا؟
راستی از یکی از بچه ها که اونجا بوده و الان آموزشیش تموم شده شنیدم اونجا می گفتن امسال اسفند لیسانس پذیرش نمیگیره، همچون چیزی میشه؟ اگه بشه مارو جای دیگه ای می فرستن؟
دوست عزیزم
پسرخاله ی من اعزامی 18دی ماه نیروی دریایی سیرجانه.
جای زیادجالبی نیست.ام قابل تحمله.یه بدیه بزرگش اینه که اگه بچه تهرون باشی اینوبایدبدونی که نیروی دریایی توی تهران فقط یه پادگان داره واونم توی کوهکه رسالته.ان شاالله که یگانت بیفته کوهک.درغیراین صورت یا بوشهر یا بندرانزلی و....می افتی
موفق باشی .دعا کن
سربازی یعنی بازار داغ شایعه اگه اینطور بود که شهرستانیا نمیومدن تهران یا برعکس .
خیلیها الان هستن که از شهرستان 01 تهران افتادن من تهرانی مازاد خوردم .
کذب محض می باشد
man am basrge sabz ya har gohi ke esmesh hast 2 rooz pish oumad , 1 odibehesht 90 ,hmm ,shanbe beram bebinam mishe 2 mah bendazam aghab baraye konkoor, kasi age tunest in karo kone ya karde bege