• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

parsasa2500

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام
من دیروز آموزشیم تو 06 ارتش ( آموزشگاه جواد الائمه ) پاسداران تموم شد
اگه سوالی دارین بپرسین خوب میتونم راهنماییتون کنم

سلام ، منم افتادام 06 ارتش اول اسفند اگر امکان داره در مورد اونجا برام توضیج بدین من متاهل و فوق لیسانم میخواهم بدونم آموزشی به من مرخصی میدن چجوریه ؟

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
دوست عزیز شما از کجا می گی که بخشیدن؟من نبودم تازه اموزشیم تمام شده یک شایعه هایی توی پادگان اموزشی ما هم بوده.منبع اگر دارید لطفا معرفی کنید.

فربد جان .. منبع که ندارم ...
ولی از معاونت نیرو و چندین نفر دیگه شنیدم نامش اومده لشگر .. فردا 22بهمن معلوم میشه ...
دعا کن .. خیلی زیاده 3ماه !:wacko::(

hosein_b

Registered User
لایک‌ها
10
من کسری بهم تعلق میگیره اما برای کارهاش باید پدرم بره زاهدان
هر چی توی اینترنت سرچ کردم پیدا نکردم که چه مدارکی لازمه
دوستانی که کسری گرفتن ممنون میشم راهنمایی کنن

hosein_b

Registered User
لایک‌ها
10
اين سيستم اعزام بعد از اقدام هم خيلي جالب و بي سر و ته هست

2 نفر هر دو تو تهران هر دو ليسانس

يكي 26 دي ميده ميخوره 1 تير
يكي 30 دي ميده ميخوره اول ارديبهشت

راستي دوستان از هر شهري باشي براي تمديد و همين قرار ملاقات مردمي بايد بياي تهران ؟
يا هر استان و شهري داره براي خودش ؟
اون کسی که توی سالن 3 و امور اعزام هستش میگفت که هر کس باید بره **** وظیفه شهر خودش
اما توی سالن 6 که معاونت احضار واعزامه من از اصفهان و چند تا شهر دیگه هم دیدم که کارشون انجام شد . البته اینجا معمولا باید از جایی نامه داشته باشی که کار کنن برات

من اعزامم اول اسفنده . شنیدم از 25 اسفند تا 13 فروردین تعطیله. درسته؟؟

mostafa a

Registered User
لایک‌ها
183
من کسری بهم تعلق میگیره اما برای کارهاش باید پدرم بره زاهدان
هر چی توی اینترنت سرچ کردم پیدا نکردم که چه مدارکی لازمه
دوستانی که کسری گرفتن ممنون میشم راهنمایی کنن

کپی شناسنامه از صفحه اول و دوم پدر و مادر
کپی صفحه اول شناسنامه مشمول
کپ کارت ملی پدر و مادر و مشمول
عکس 3*4 پدر و مشمول
کپی کارت پایان خدمت و دوره احتیاط پدر
گواهی اشتغال به تحصیل یا خدمت یا کپی برگ سبز
اصل تمام موارد فوق
اینا برای ارتش بود
برای بسیج که زمان جنگ داوطلب رفتند کپی شناسنامه و ملی برادر را هم گرفتند.

pedram_sad

Registered User
لایک‌ها
38
دوستان كمترين فاصله بين اومدن برگه سبز و تاريخ اعزام داخلش كه ديدين چند روز بوده ؟

من تا 29 اسفند وقت دارم ارسال كنم
براي مثال 24 ام هم اقدام كنم با توجه به اين كه ميگن 20 روز طول ميكشه برگه سبز بياد ميشه تقريبا 15 فروردين
اولين سوالم اينه كه اين تعطيلات عيد ( 25 اسفند تا 14 فروردين ) تو كار و بار اينا دخيله ؟

بعدش سوال اصليم اينجاست يعني امكان داره برگه سبزي كه براي من 15 فرودين مياد يا حتي 20 فروردين تاريخ اعزام درونش باشه 1 ارديبهشت ؟
يعني 10 يا 14 روز بعدش ؟ ( همه دوستاني كه اينجا پست دادن تا حالا minimum فاصله 3 ماه داشتن بين اومدن برگه سيز و تريخ اعزام )
كسي همچين موردي ديده ؟

اگه باشه انوقت برگه سفيد معلوم نيست كي بياد فكر كنم بعد عزام باشه :D

hosein_b

Registered User
لایک‌ها
10
کپی شناسنامه از صفحه اول و دوم پدر و مادر
کپی صفحه اول شناسنامه مشمول
کپ کارت ملی پدر و مادر و مشمول
عکس 3*4 پدر و مشمول
کپی کارت پایان خدمت و دوره احتیاط پدر
گواهی اشتغال به تحصیل یا خدمت یا کپی برگ سبز
اصل تمام موارد فوق
اینا برای ارتش بود
برای بسیج که زمان جنگ داوطلب رفتند کپی شناسنامه و ملی برادر را هم گرفتند.
ممنون بابت راهنماییتون
باید کپی های پایان خدمت رو کپی برابر اصل کرد؟؟
اصل همه این موارد رو حتما باید برد؟؟

hosein_b

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان كمترين فاصله بين اومدن برگه سبز و تاريخ اعزام داخلش كه ديدين چند روز بوده ؟

من تا 29 اسفند وقت دارم ارسال كنم
براي مثال 24 ام هم اقدام كنم با توجه به اين كه ميگن 20 روز طول ميكشه برگه سبز بياد ميشه تقريبا 15 فروردين
اولين سوالم اينه كه اين تعطيلات عيد ( 25 اسفند تا 14 فروردين ) تو كار و بار اينا دخيله ؟

بعدش سوال اصليم اينجاست يعني امكان داره برگه سبزي كه براي من 15 فرودين مياد يا حتي 20 فروردين تاريخ اعزام درونش باشه 1 ارديبهشت ؟
يعني 10 يا 14 روز بعدش ؟ ( همه دوستاني كه اينجا پست دادن تا حالا minimum فاصله 3 ماه داشتن بين اومدن برگه سيز و تريخ اعزام )
كسي همچين موردي ديده ؟

اگه باشه انوقت برگه سفيد معلوم نيست كي بياد فكر كنم بعد عزام باشه :D
نه . خیلی خیلی بعیده همچین اتفاقی بیفته . من تا حالا همچین چیزی ندیدم
ولی بازم شما یک هفته بعد از فرستادن دفترچه برو **** وظیفه تارخ اعزام رو بپرس . اگه اول اردیبهشت بود عوض کن

deraimjoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من اعزام یک اسفندم آموزشیم نیرو دریایی ارتش سیرجانه، کسی از بچه ها اونجا نیفتاده یا اونجا نبوده قبلا؟
راستی از یکی از بچه ها که اونجا بوده و الان آموزشیش تموم شده شنیدم اونجا می گفتن امسال اسفند لیسانس پذیرش نمیگیره، همچون چیزی میشه؟ اگه بشه مارو جای دیگه ای می فرستن؟

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون کسی که توی سالن 3 و امور اعزام هستش میگفت که هر کس باید بره **** وظیفه شهر خودش
اما توی سالن 6 که معاونت احضار واعزامه من از اصفهان و چند تا شهر دیگه هم دیدم که کارشون انجام شد . البته اینجا معمولا باید از جایی نامه داشته باشی که کار کنن برات

من اعزامم اول اسفنده . شنیدم از 25 اسفند تا 13 فروردین تعطیله. درسته؟؟
نه آقا از این خبرها نیست اگه **** یا ارتش باشی احتمال داره 13 روز تعطیل باشی اما بعد از اون جمعه ها کلاس میزارن تا 1 اردیبهشت نیرو انتظامی هم خون پرش 1 هفته بیشتر نمیده البته اینارو خودم هم شنیدم تجربه نکردم بستگی به پادگانت داره
اما اونطور که شما میگید هم نیستش

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه بنده خدا تو نیرو انتظامی گفت دستور دادن این دوره مازاد ها بیفتن تو استان خودشون.....راست و دروغ گردن راوی
سربازی یعنی بازار داغ شایعه اگه اینطور بود که شهرستانیا نمیومدن تهران یا برعکس .
خیلیها الان هستن که از شهرستان 01 تهران افتادن من تهرانی مازاد خوردم .
کذب محض می باشد

zarehbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
این اولین پسته منه که اینجا می دم.26 سالمه.قراره 1اسفنداعزام شم.
برگه سفیدم دیروزاومده بود یه جای نسبتا خوبی افتادم.ولی علاقه ای به خدمت توی اون نیرو ندارم.واسه همین رفتم از یه آدمه خیلی کلفت یه نامه گرفتم که کدم رو تغییر بدن.
حالا توکل به خدا.
قراره همون روزه اعزام کدجدیدرو به من اعلام کنن.
این فروم خیلی دید بازی نسبت به خدمت به من داد.واسه همین با خودم عهدکردم که هر چند وقت یه بار این جا یه سر بزنم وبه سوالات کسایی که مشکل دارن جواب بدم.اطلاعاتم نسبتا درزمینه ی **** وظیفه خوبه.چون خیلی پیگیر قضایا بودم.به هر حال امیدوارم که دوره ی خدمت یکی ازخاطره انگیزترین وبه یادموندنی ترین دوره های زندگی هم برای من هم برای همه شما باشه:happy::happy::happy::happy::happy::happy:
مخصوصا اعزامی های اول اسفند. ما رفتیم فعلا.

zarehbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سربازی یعنی بازار داغ شایعه اگه اینطور بود که شهرستانیا نمیومدن تهران یا برعکس .
کذب محض می باشد
دوست عزیزم
پسرخاله ی من اعزامی 18دی ماه نیروی دریایی سیرجانه.
جای زیادجالبی نیست.ام قابل تحمله.یه بدیه بزرگش اینه که اگه بچه تهرون باشی اینوبایدبدونی که نیروی دریایی توی تهران فقط یه پادگان داره واونم توی کوهکه رسالته.ان شاالله که یگانت بیفته کوهک.درغیراین صورت یا بوشهر یا بندرانزلی و....می افتی
موفق باشی .دعا کن

zarehbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من اعزام یک اسفندم آموزشیم نیرو دریایی ارتش سیرجانه، کسی از بچه ها اونجا نیفتاده یا اونجا نبوده قبلا؟
راستی از یکی از بچه ها که اونجا بوده و الان آموزشیش تموم شده شنیدم اونجا می گفتن امسال اسفند لیسانس پذیرش نمیگیره، همچون چیزی میشه؟ اگه بشه مارو جای دیگه ای می فرستن؟
دوست عزیزم
جای زیادجالبی نیست.ام قابل تحمله.یه بدیه بزرگش اینه که اگه بچه تهرون باشی اینوبایدبدونی که نیروی دریایی توی تهران فقط یه پادگان داره واونم توی کوهکه رسالته.ان شاالله که یگانت بیفته کوهک.درغیراین صورت یا بوشهر یا بندرانزلی و....می افتی
موفق باشی .دعا کن

deraimjoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیزم
موفق باشی .دعا کن

مرسی و ممنون
خودم هرمزگانی ام خدا کنه بعدش بندرعباس بیفتم

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
man am basrge sabz ya har gohi ke esmesh hast 2 rooz pish oumad , 1 odibehesht 90 ,hmm ,shanbe beram bebinam mishe 2 mah bendazam aghab baraye konkoor, kasi age tunest in karo kone ya karde bege

javadotofi

Registered User
لایک‌ها
0
کذب محض می باشد

نمیشه کشورو به تهران و شهرستان تقسیم کنیم. یعنی یکی که تو شهرستانه حتما باید سربازی شهرستان باشه؟ در مجموع اون طوری که به نظر میاد سعی سازمان **** وظیفه اینه که هر کس شهر خودش یانزدیک شهرش باشه اما اینکه هر کس بیفته شهر خودش خوب قبول کن سخته ولی باید **** وظیفه سعی خودشو بکنه. به هر حال امیدوارم شما که مازاد هستی جای مناسبی بیفتی.منم از قم هستم که افتادم همون 01 که گفتی.قم و تهرانم به هم نزدیکن.بعد از آموزشی هم خدا بزرگه هر کجا قسمت بود میریم.

pedram_sad

Registered User
لایک‌ها
38
man am basrge sabz ya har gohi ke esmesh hast 2 rooz pish oumad , 1 odibehesht 90 ,hmm ,shanbe beram bebinam mishe 2 mah bendazam aghab baraye konkoor, kasi age tunest in karo kone ya karde bege

شما كي فرستادي ؟
مدرك و محل سكونت رو ميگي ؟
ممنون

بالا