• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

zarehbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[
آیا می‌دانید کدام دسته از مشمولان از معافیتهای بخشودگی سنی برخوردارند؟

طبق اعلام سازمان وظیفه عمومی ناجا و با عنایت مقام معظم ***** معافیتهای بخشودگی سنی شامل مشمولان زیر است:

1- مشمولان دارای مدرک دکتری پزشکی قبل از سن 50 سالگی تا پایان متولدان 1344

2- مشمولان دارای مدرک دکتری غیرپزشکی قبل از سن 50 سالگی تا پایان متولدان 1350

3- مشمولان دارای مدرک فوق لیسانس قبل از سن 50 سالگی تا پایان متولدان 1352

4- مشمولان دارای مدرک لیسانس قبل از سن 50 سالگی تا پایان متولدان 1354

5- مشمولان دارای مدرک فوق دیپلم و پایین‌تر متولدان 1338 تا پایان 1354

zarehbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان
این روزها خبرهای زیادی درباره ی بخشش اضافه خدمت به گوش می رسه که اکثرا صحت نداره واسه همین امروز یه مطلبی رو جایی خوندم که عینا این جا تایپ می کنم تا خیال دوستان راحت شه

رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا شرایط بخشودگی اضافه خدمت سربازان ناشی از غیبت اولیه را تشریح کرد.

سردار حمیدرضا صدرالسادات درباره شرایط بخشودگی اضافه خدمت سربازان ناشی از غیبت اولیه اظهار کرد: به استناد مصوبات جلسه 146 شورای هماهنگی سازمان وظیفه عمومی ناجا در 25 اسفندماه سال گذشته حداقل شش ماه از خدمت سربازان بومی و غیربومی در مناطق جنگی و عملیاتی که به تناسب نوع منطقه موجب یک یا سه ماه بخشودگی اضافه خدمت می‌شود.

وی ادامه داد: براساس مصوبات این جلسه حداقل 9 ماه خدمت سربازان غیربومی در مناطق محروم و بد آب‌وهوا که در گروه نه و هشت و هفت و مناطق موجب بخشش دو ماه اضافه خدمت و در گروه شش، پنج و چهار موجب بخشش یک ماه اضافه خدمت خواهد شد همچنین این نکته قابل توجه است که مناطق محروم و بدآب و هوا براساس مصوبات دولت و مناطق عملیاتی براساس مصوبات ستاد کل نیروهای مسلح مشخص می‌شود.

رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا با بیان اینکه تعیین گروه مناطق محروم و بد آب و هوا برابر ابلاغیه دولت است، افزود: مدت آموزش رزم مقدماتی در این مناطق جز خدمت قابل محاسبه نمی‌شود مگر اینکه کل خدمت در این مناطق باشد.

صدرالسادات امتیاز پیش‌بینی‌ شده در این بند را صرفا شامل سربازان غیربومی که حداقل 50 کیلومتر فاصله بین محل زندگی و خدمت سرباز وجود دارد عنوان کرد و افزود:‌ ابراز شجاعت و فداکاری قابل ملاحظه در انجام ماموریت‌های عملیاتی با تایید فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح که موجب یک ماه بخشودگی اضافه خدمت خواهد شد.

وی ادامه داد:‌ خدمت در مشاغل سخت و زیان آور تعریف شده از سوی ستادکل نیروهای مسلح نیز موجب یک ماه بخشودگی اضافه خدمت خواهد شد.

به گفته رییس سازمان وظیفه عمومی سربازانی که بر اساس دستورالعمل‌های نیروهای مسلح به عنوان سرباز نمونه انتخاب می‌شوند از یک ماه بخشودگی اضافه خدمت برخوردار خواهند شد.

وی ادامه داد: سربازانی که در حین انجام ماموریت، جانباز حداقل تا پنج درصد یا از کار افتاده حداقل تا 10 درصد ‌شوند از یک ماه بخشودگی اضافه خدمت بهره‌مند خواهند ‌شد.

صدرالسادات اظهار کرد: حداقل 12 ماه خدمت در یگان‌ها و مراکزی که بیش از 800 کیلومتر با محل سکونت سرباز فاصله داشته باشد، موجب دو ماه بخشودگی اضافه خدمت خواهد شد و اگر فاصله محل خدمت بیش از 400 کیلومتر باشد، مدت بخشودگی یک ماه می‌شود.

به گفته وی نوآوری، ابتکار و خلاقیت سربازان در دوران خدمت برابر مصادیق ابلاغی از سوی ستاد کل نیروهای مسلح موجب یک ماه بخشودگی اضافه خدمت خواهد شد و حفظ حداقل 10 جزء یا پنج جزء قرآن کریم به ترتیب بخشودگی دو ماه و یک ماه اضافه خدمت را به همراه دارد.

صدرالسادات افزود: فوت پدر، مادر، همسر و فرزند سرباز در حین خدمت موجب بخشودگی دو ماه از اضافه خدمت وی خواهد شد.

رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا تاکید کرد: سربازانی که واجد این شرایط هستند باید با در دست داشتن مدارک تعیین شده به یگان خدمتی خود مراجعه کنند.

وی ادامه داد: بنابر شرایط بخشودگی اضافه خدمت سربازان ناشی از غیبت اولیه فوت یکی از اعضای درجه یک سرباز در زمان مشمولیت (پدر، مادر، برادر، خواهر، همسر، فرزند) که موجب سه ماه تاخیر در ارسال مدارک در زمان تعیین شده یا سه ماه تاخیر در اعزام به خدمت در زمان مندرج در برگ سبز شده باشد، موجب برخورداری از سه ماه بخشودگی اضافه خدمت خواهد شد.

رییس سازمان وظیفه عمومی ادامه داد:‌ بروز بلایای طبیعی (سیل، زلزله، طوفان، صاعقه) یا حوادث قهریه (سقوط هواپیما، ‌تصادف منجر به فوت یا جراحت که فرد به دیه یا حبس محکوم شده باشد، آتش‌سوزی، غرق شدن) خود یا یکی از اعضای درجه یک خانواده‌ (پدر، مادر، برادر، خواهر، همسر، فرزند) و آسیب دیده و علت غیبت آنان (که حداکثر بیش از شش ماه نباید باشد) در اثر این موضوع بوده باشد موجب بخشش سه ماه اضافه خدمت خواهد شد.

وی ادامه داد:‌ اشکالات اداری وارده بر سایر دستگاه‌های مرتبط با امور مشمول که موجب تاخیر در حضور مشمول در خدمت شده است (مثل پست، دانشگاه‌ها، مدارس و ...) که با ارائه مدارک مستدل و مستند و در صورت احراز عدم قصور مشمول، سه ماه اضافه خدمت بخشیده خواهد شد.

صدرالسادات افزود: مشمولانی که در طول مدت غیبت یا حین خدمت شرایط معافیت پدر، مادر، برادر، خواهر بیمار یا صغار و یکی از معافیت‌های مقرر در قانون را تحصیل کرده باشند از دو ماه بخشش اضافه خدمت برخوردار می‌شوند.

رییس سازمان وظیفه عمومی خاطرنشان کرد:‌ چنانچه مشمول در زمان غیبت، شرایط استفاده از ماده 127 را دارا بوده و به دلیل عدم آگاهی، از این امتیاز استفاده نکرده باشد، سه ماه اضافه خدمت وی بخشیده می‌شود و براساس ماده 127 قانون وظیفه عمومی از دو یا سه برادر واجد شرایط اعزام به خدمت یکی از آنان که سن او از دیگران کمتر است، به شرطی که خود و برادری که به خدمت رفته است، فاقد غیبت باشند با ارائه گواهی اشتغال به خدمت برادر یا برادران دیگر می‌تواند به تاریخ خاتمه خدمت برادر یا یکی از برادران، دفترچه آماده به خدمت دریافت کند.

وی ادامه داد: مشمولانی که قبل از زمان تعیین شده برای ارسال مدارک یا قبل از موعد اعزام به دلیل بیماری یا سانحه در بیمارستان بستری و دارای طول درمان بوده و میزان و علت ایجاد غیبت به همین دلیل باشد، با ارائه مدارک مستند و قابل قبول،‌ از سه ماه بخشودگی اضافه خدمت بهره‌مند خواهند شد.

صدرالسادات درباره وضعیت سربازان متاهل هم اظهار کرد:‌ سربازان متاهلی که حداکثر با یکسال غیبت به خدمت اعزام شده‌اند یا سربازان متاهل دارای فرزند که همسر آنان فوت یا مطلقه باشد، از دو ماه بخشودگی اضافه خدمت بهره‌مند خواهند شد.

رییس سازمان وظیفه عمومی با بیان اینکه تنها هفت بند آخر این مصوبه مربوط به سازمان وظیفه عمومی است، ادامه داد:‌ مشمولان هفت بند آخر این مصوبه با مدارک تعیین شده به معاونت‌های وظیفه عمومی استان یا شهرستان مربوطه و در تهران بزرگ به سازمان وظیفه عمومی ناجا مراجعه کنند این در حالی است که رضایت یگان خدمتی از عملکرد سربازان مشمول به عنون شرط اصلی در بهره مندی سربازان از بخشودگی اضافه خدمت محسوب می‌شود.

به گفته وی متاسفانه افراد زیادی که مشمول این بند‌ها نیستند، به دلیل ناآگاهی به رده‌های وظیفه عمومی مراجعه می‌کنند موفق باشید.

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
این بالاایی رو خوندم .. این ماله قدیمه قوانینش قبلا هم خونده بودم ...
اگه صحت داره ... پس جریان پادگان ما چیه ؟؟

رفیق منبعت چیه؟
:blink:

نامش اومد پادگانمون !:happy:
گفتن اسامی اونایی که اضاف دارن رو بفرستید بالا !:happy:

Last edited:

mostafa a

Registered User
لایک‌ها
183
من پدرم زمان جنگ سیستان و بلوچستان لشکر 88 زرهی سرباز بوده
از نیروی زمینی ارشت توی مینی سیتی سوال کردم گفتن کسری تعلق میگیره. توی اینترنت هم از قول فرمانده لشکر 88 نوشته ای دیدیم که گفته کسری تعلق میگیره . اینم متن خبر

http://nezamvazifeh.com/main/519-200-هزار-سرباز-در-لشکر-88-زرهى-زاهدان-خدمت-خود-را-گذرانده‌اند.html

اما یک آشنایی زاهدان داشتیم فرستادیم رفت اونجا سوال کرد گفتن تعلق نمیگیره.
از دوستان کسی اطلاع دقیقی راجب این موضوع داره؟؟کسی میدونه چیکار باید بکنم . وقتم هم خیلی کمه چون اونور سال معلوم نیست وضع کسری چی بشه؟؟!!

بهتره خودتون شماره تلفن جایی که پدرتون خدمت کرده را پیدا کنید و ازشون سوال کنید.
کسری را برای منطقه عملیاتی منطقه محروم و یا مدتی که پدرتون از اونجا به جبهه اعزام شدند میدند.

hosein_b

Registered User
لایک‌ها
10
بهتره خودتون شماره تلفن جایی که پدرتون خدمت کرده را پیدا کنید و ازشون سوال کنید.
کسری را برای منطقه عملیاتی منطقه محروم و یا مدتی که پدرتون از اونجا به جبهه اعزام شدند میدند.
من پدرم خاش بوده که منطقه محروم حساب میشه
پس قطعا باید کسری تعلق بگیره . درسته؟؟

mostafa a

Registered User
لایک‌ها
183
من پدرم خاش بوده که منطقه محروم حساب میشه
پس قطعا باید کسری تعلق بگیره . درسته؟؟

بله برای منطقه محروم هم هست.
شما حتما قبل از اینکه این مسیر طولانی را برید اونجا باهاشون تماس بگیرید (با شعبه افراد) و از مدارکی که باید ببرید و روزهایی که میتونید مراجعه کنید مطلع بشید هر جایی برای خودشون قوانین خاصی برای ارباب رجوع دارند.

hosein_b

Registered User
لایک‌ها
10
بله برای منطقه محروم هم هست.
شما حتما قبل از اینکه این مسیر طولانی را برید اونجا باهاشون تماس بگیرید (با شعبه افراد) و از مدارکی که باید ببرید و روزهایی که میتونید مراجعه کنید مطلع بشید هر جایی برای خودشون قوانین خاصی برای ارباب رجوع دارند.
آخه من امروز یه کسی اونجاها میشناسم فرستادم رفت برام سوال کرد گفتن تعلق نمیگیره!!!
چیکار باید بکنم من ؟؟

masoud10012

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین اولا با توجه به اینکه فوق لیسانس هستی و حداقل 18سال(18=2+4+1+3+3+5) درس خوندی قابل درکه که بخوای بری به یه محیط نظامی و کمی استرس داشته باشی که اونجا چه جوریه و شرایط اونجا برات خوبه یا نه و از این قبیل سوالات...اما.....
شما نگفته بودی که فقط چار ماه خدمت داری(که تازه 2 ماهش اموزشیه!! و فقط 2ماه توی یگان هستی!)و لی حالا که جریان کسری تو فهمیدم خیلی دوستانه میگم من اگه جای شما بودم خیلی تو قیدوبند آموزشی و پادگان و اینجورچیزها نمی رفتم...حالا شما فکر کن چهار ماه و باید بد بگذرونی(در بدترین حالتش،وگرنه مطمئنم برای شما خدمت راحتی خواهد بود)و بعد از چهار ماه...خلاص
من خودم لیسانس سخت افزارم،الان هم 6ماه خدمت هستم و حدود 11ماه از خدمتم مونده...بااین وسواسی که شما داری،فکر کنم اگه جای من بودی که دیگه...

Anyway...GOOD LUCK

سلام خیلی مخلصیم.
حالا که دیدیم خیلی اطلاعاتت خوبه گفتم منم بپرسم از بچه ها که پرسیدم کسی تا حالا جواب نداده. من فوق لیسانسم 1/12 افتادم شهدای کرمانشاه **** چجور جاییه؟ خوبه یا بده؟ مرخصی اینا چی میدن شما اطلاع داری یانه؟ من آخر هفته ها میخوام بیام تهران حداقل یه هفته هم قبل عید بتونم بیام بسه چون کلاس دارم اینجا. حالا فکر میکنی راهی هست یا نه؟ ضمن اینکه عید از کی تعطیل میکنن تا کی توی این خراب شده؟

MBrando

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزيزم
لازم نيست چيزي ببري چون شمارواون روزاعزام نمي كنن فقط تقسيم مي شين اعزام معمولا يكي دو روز بعده

مرسی رفیق

یه سوال دیگه یعنی 1 اسفند میگن چیا لازمه بیاریم ؟

masoud10012

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین اولا با توجه به اینکه فوق لیسانس هستی و حداقل 18سال(18=2+4+1+3+3+5) درس خوندی قابل درکه که بخوای بری به یه محیط نظامی و کمی استرس داشته باشی که اونجا چه جوریه و شرایط اونجا برات خوبه یا نه و از این قبیل سوالات...اما.....
شما نگفته بودی که فقط چار ماه خدمت داری(که تازه 2 ماهش اموزشیه!! و فقط 2ماه توی یگان هستی!)و لی حالا که جریان کسری تو فهمیدم خیلی دوستانه میگم من اگه جای شما بودم خیلی تو قیدوبند آموزشی و پادگان و اینجورچیزها نمی رفتم...حالا شما فکر کن چهار ماه و باید بد بگذرونی(در بدترین حالتش،وگرنه مطمئنم برای شما خدمت راحتی خواهد بود)و بعد از چهار ماه...خلاص
من خودم لیسانس سخت افزارم،الان هم 6ماه خدمت هستم و حدود 11ماه از خدمتم مونده...بااین وسواسی که شما داری،فکر کنم اگه جای من بودی که دیگه...

Anyway...GOOD LUCK

دوستان، کسی رو سراغ دارید در حین خدمت، دانشگاه قبول شده باشه و از خدمت ترخیص شده باشه با شرایط سه ماه سنوات ؟!
دانشگاه قبول شدم، اما سه ماه سنوات لعنتی مانع رفتنم به دانشگاه هست! اه!

کسی می تونه مارو راهنمایی کنه !؟
قضیه این که میگی چیه؟ من اطلاع نداشتم؟ سه ماه سنوات یعنی چی؟ یعنی باید سه ماهش رو رفته باشی از خدمت یعنی این؟؟؟؟؟

mr-mehran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای بابا خودموت باید بریم اردبیل رفتم پرسیدم
دوستان تهرانی که افتادن بیگلری مشگین شهر اگه دوست دارین هماهنگ کنید با هم بریم
امروز خبرش بدین تا فردا بریم بلیط بگیریم از ترمینال
9191783793

اشکان هم هست
هرکی هست بسم ال...
یه زنگ بهم بزنین تا با هم هماهنگ کنیم

hba

کاربر فعال صفحات داینامیک
کاربر فعال
لایک‌ها
1
مدرس كرج اول اسفند نبود ديگه ؟ 6 روز مونده ها

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
okay , man ke 1 oridibehesht ezam shode budam emruz raftam nezam vazife endakhtam 1 tir , rahat bud chizi niaz nadasht joz barge sabz , 30 saniye avaz kard, faghat safesh tokhmi bood , khastam begam chikar kardam ke age kasi khast bere tamdid kone bedune kari nadare , rahate , hatta kasi unja bud ke ezamesho endakht jolo 1 esfand , !!

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
دوستان امروز بالاخره دفترچه رو ارسال کردم.
بماند که به عکس ام گیر داد و گفت مشکل ساز می شه و امکان داره برگشت بزنن، منم سریع رفتم همون عکس رو ادیت کردم و چاپ کردم و فرستادم رفت.
فقط خدا رو شکر وسیله داشتم چون خیلی این ور و اون ور شدم امروز و اگر وسیله نبود دوباره فردا الاف می شدم.
دکتر ئه از همه با حال تر بود :دی گفت پسرم حالت خوبه؟ گفتم قربون شما مرسی! مهر کرد برگه معاینم رو بدون اینکه معاینه کنه :دی
اینطور که بوش میاد اردیبهشت اعزام می شم.
فقط درخواستی که دارم از دوستان این هستش که کجا خوبه بیوفتم؟ (آشنا زیاد دارم می تونم هر جا بخوام بندازم خودم رو!)
تهران باشه و زیاد هم الاف نشم :دی

MBrando

Registered User
لایک‌ها
1
خودت با برگه سفیدت:D

منظورم اینه که میدون **** که میریم میگن مثلا دو روز دیگه قلان پادگان اعزام میشید ، نمیگن چه وسایلی برای پادگان اموزشی باید بیاریم ؟

کلا چیا باید ببریم با خودمون و چیا خودشون میدن ؟؟

pedram_sad

Registered User
لایک‌ها
38
دوستان امروز بالاخره دفترچه رو ارسال کردم.
بماند که به عکس ام گیر داد و گفت مشکل ساز می شه و امکان داره برگشت بزنن، منم سریع رفتم همون عکس رو ادیت کردم و چاپ کردم و فرستادم رفت.
فقط خدا رو شکر وسیله داشتم چون خیلی این ور و اون ور شدم امروز و اگر وسیله نبود دوباره فردا الاف می شدم.
دکتر ئه از همه با حال تر بود :دی گفت پسرم حالت خوبه؟ گفتم قربون شما مرسی! مهر کرد برگه معاینم رو بدون اینکه معاینه کنه :دی
اینطور که بوش میاد اردیبهشت اعزام می شم.
فقط درخواستی که دارم از دوستان این هستش که کجا خوبه بیوفتم؟ (آشنا زیاد دارم می تونم هر جا بخوام بندازم خودم رو!)
تهران باشه و زیاد هم الاف نشم :دی

به چيه عكس گير داد ؟
راسته ميگن بايد حتما پيرهن سفيد تنت باشه
بايد تمام رخ كامل باشه ؟
من يك عكس داارم خيلي باحال شده همه جا از اين استفاده ميكنم
پير هن ابي تنمه يقش هم بستس
براي كارت دانشجويمه
پشتش هم سفيده تمام رخه ولي ريش مدل داره

فتوكپي چند تا خواستن ۀ
براي كارت ملي و شناسنامه و ...

اصلا معاينت نكرد ؟:D
دندون ها رو هم معاينه ميكنن ؟

راستي دوستان ميشه رفت دفتر پليس +10 ازشون پرسيد چي لازمه چي نيست يا عكس ها رو نشون داد و سوالات رو پرسيد و بعدا مراجعه كرد يا همون جا خفت ميكنن تاريخ ارسال ميزنن ؟:D

hosein_b

Registered User
لایک‌ها
10
به چيه عكس گير داد ؟
بايد تمام رخ كامل باشه ؟
براي كارت دانشجويمه

فتوكپي چند تا خواستن ۀ

راستي دوستان ميشه رفت دفتر پليس +10 ازشون پرسيد چي لازمه چي نيست يا عكس ها رو نشون داد و سوالات رو پرسيد و بعدا مراجعه كرد يا همون جا خفت ميكنن تاريخ ارسال ميزنن ؟:D
من عکسم با پیراهن سیاه بود دکمه بالای پیراهنمم باز بود به هیچ مشکلی هم نخوردم
دفاتر پلیس 10+ یا پست شما برید دفترچه بگیرید . همه مدارک لازم رو زده

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
به چيه عكس گير داد ؟
بايد تمام رخ كامل باشه ؟
براي كارت دانشجويمه

فتوكپي چند تا خواستن ۀ

موهام یکم سیخ سیخی بود و ریشم مدل دار بود. به اینها گیر داد.
اما تی شرت تنم که مشکی هم بود گیر نداد. البته زمان ادیت نوشته روی تی شرت هم برداشتم که شر نشه.
یه کپی از شناسنامه و یکی از کارت ملی که خودش اونجا برام گرفت.
اصلاً معاینه نکرد فقط پرسید حالت خویه گفتم قربونت دکتر فرم رو پر کرد! در این حد که تعداد تنفسم رو هم نوشت :lol:
واکسن رو هم بلوار کشاورز زدم پول هم نگرفت ( دوستان اینجا گفته بودن 7 تومن می گیرن)
نه بابا چی رو خفت می کنن! به کسی مربوط نیست تو کی می خوای بری سربازی :دی

بالا