• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

bloodfist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
موی تای :
http://fa.wikipedia.org/wiki/موی_تای
چون اطلاعات خودم مختص به اجرای عملیه توضیحش همین بالاییه س فقط اینا رو از ما داشته باش :
موی تای با تقویت ساق و ساعد به همراه آرنج و زانو ترکیبی جالب رو درست میکنه که خیلی قوی میشه منتها نه دیگه که با یه ضربه فیل هوا کنید:blink:(قابل توجه بعضی دوستان:D) به نظرم بیشتر به درد آدمایی میخوره که مثل من ساق و ساعدشون لاغر باشه و اگه از اونهایی هستید که چاقید یا دور ساق و ساعدتون پره به نظرم به دردتون نمیخوره
راستی تا یادم نرفته میگن پایه ورزشای رینگی از روی موی تای گذاشته شده و یکی از معدود سبکهاییه که آرنج و زانو زدن توی مسابقاتش آزاده
به وبلاگ دوستمون هم یه نگاهی بندازید
http://www.thai-warrior.blogfa.com/

MUAY THAI دوست عزیز وبلاگ جالبی شده فقط از حالت تعصبی بودن درش بیار افسانه پردازی و یه سری حرفا رو کنار بذار موی تای رو بدون حشو و اضافه به مخاطب نشون بده تا خواننده وبلاگت بتونه با آگاهی به این سبک بیاد یادتون باشه که تبلیغ شما میتونه تبلیغ منفی بشه چطور ؟
مثلا یکی با خوندن مطالبت میاد موی تای بعد از مدتی میبینه که این ای بابا اونطوریا هم نیست فرداش میره دیگه پشت سرشو هم نگا نمیکنه و طبق یه رسم مردمی هر جا که صحبت موی تای بشه شروع میکنه به بدگفتن از سبک .
این داستان برای همه سبک ها هست .
تو نظر سنجی سمت چپ اسم آیکیدو و وینگ چون رو هم اضافه کن

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
تکنیسین یک همان دان 1 است.
پیرنیا هم سبک جدیدی ابداع نکرد بلکه بعد از فوت استاد اصلی سبک وینگ چان استاد ییپ من ،هرکدام از شاگردان ایشان برای خود روشی از وینگ چان را آموزش دادند که البته فرق چندانی با هم نمی کند و پیرنیا هم سبکی را که پسر کوچک استاد ییپ من آموزش می دادند که ظاهرا مدعی همان سبک استاد ییپ من است وبدون تغییر آموزش می دهند و آن سبک را به ایران آورده اند که این سبکها در کل با هم فرقی ندارد.
ودر مورد استاد قهرمانی هم من فکر می کنم که ایشان خود مقصر بوده اند وبعد از مدتی آموزش از ایران رفته اند واین سبک بدون **** شد .ایشان انتظار داشتند هم در ایران ازمنافع مادی و معنوی این سبک استفاده کنند و هم در آلمان.

نه عزیز ایشون شاگرد سیفو بوده اند و بعد از اینکه سبک زدن ( وینگ چون سنتی ) رفتن 2 تا عکس با پسر ییپ من انداختند و خودشون رو صاحب سبک دونستن . اون عکسا رد گم کنیه .

ایشون ***** ایران رو به بردار زاده خودشون سپردن که از همه بدتر از آب در اومده . اینطوری هام نیست که میگی . به حساب کتاب نیست . در ضمن اگه معلم رفت بیرون از کلاس هرکی باید بیاد بشینه جاش درس بده ؟

sh.nqz

Registered User
لایک‌ها
59
نه عزیز ایشون شاگرد سیفو بوده اند و بعد از اینکه سبک زدن ( وینگ چون سنتی ) رفتن 2 تا عکس با پسر ییپ من انداختند و خودشون رو صاحب سبک دونستن . اون عکسا رد گم کنیه .

ایشون ***** ایران رو به بردار زاده خودشون سپردن که از همه بدتر از آب در اومده . اینطوری هام نیست که میگی . به حساب کتاب نیست . در ضمن اگه معلم رفت بیرون از کلاس هرکی باید بیاد بشینه جاش درس بده ؟

البته این که ایشان رفته سبک وینگ چان را از سازمان دیگری آورده است فکر نمی کنم کار خلافی کرده باشد حتی اگر هم قبلا شاگرد ایشان بوده است و اساسا همانطور که گفتم این سازمانهای مختلف وینگ چان فرقی با هم ندارند واگر شما در سازمانی به مهارت برسی می توانی در سازمان دیگری هم گواهی بگیری. به نظر من دعوا سر پول است وگرنه خود آقای قهرمانی باید سر شاگردان خود می ایستاد و زحمت می کشید تا شاگردانش از او جدا نشوند احتمالا کار استاد قهرمانی در آلمان به مشکل خرده است و به همین دلیل هم الان برگشته اند ایران.

Last edited:

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی اینجا مستند Human weapon رو دیده؟

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
البته این که ایشان رفته سبک وینگ چان را از سازمان دیگری آورده است فکر نمی کنم کار خلافی کرده باشد حتی اگر هم قبلا شاگرد ایشان بوده است و اساسا همانطور که گفتم این سازمانهای مختلف وینگ چان فرقی با هم ندارند واگر شما در سازمانی به مهارت برسی می توانی در سازمان دیگری هم گواهی بگیری. به نظر من دعوا سر پول است وگرنه خود آقای قهرمانی باید سر شاگردان خود می ایستاد و زحمت می کشید تا شاگردانش از او جدا نشوند احتمالا کار استاد قهرمانی در آلمان به مشکل خرده است و به همین دلیل هم الان برگشته اند ایران.

من میگم نره شما میگی بدوش . ایشون تکنسین 1 رو گرفته بعد سبک زده . به این کار میگن کلاه برداری . توی فدراسیون ما چیزی به نام مهارت وجود نداره . ایشون از سازمان دیگری وینگ چون خودشون رو نیاوردن .

دلیل برگشت ایشون به ایران به خاطر همون مسائل بود . الان هم اگر در ایران هستند به خاطر اینه که به صورت کامل وو وی تائو رو به کسی یاد بده بعد میخواد بره . تقریبأ 5-6 سال بیشتر اینجا نیست .

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186

حتی اگر آقای پیرنیا اینکار رو هم کرده باشه باز هم از زشتی کار چیزی کم نمیکنه و این همون مثال عذر بدتر از گناهه.
ایشون اگر میرفت یه سیستم وینگ چونی میاورد ولی با یه اسم دیگهٰ قطعا هیچ مشکلی نبود و هیچ کس هم نمیتونست بگه بالای چشمت ابروئه! چون سیستمی با نام جدید بود.
ولی ایشون در واقع وینگ چون رو از دست بنیانگذار اصلی در ایران قاپیده البته کاملا قانونی!!! تا جایی که تشکیلات رزمی ایران آقای قهرمانی رو با نام وینگ چون به رسمیت نمیشناسه و کار تا جایی برعکس و وارونه شده که آقای قهرمانی سبکی با سیستم وینگ چون رو با نام دیگه ای آموزش میده!!!!!!
بدون تعصب خنده دار نیست؟ باعث تاسف نیست؟ ما واقعا داریم کجا زندگی میکنیم؟
ماساتوس اویاما شاگرد گیچین فوناکوشی بنیانگذار شوتوکان بود ولی نرفت شوتوکان سنتی!! رو به نام خودش ثبت کنه بلکه سبکی جدید با نامی جدید (در ابتدا "اویاما کاراته") ارائه کرد. همونطور که الان هیچ یک از چهار سبک اصلی (شوتوکان-شیتوریو-وادریو - گوجوریو) ادعای بنیانگذاری ندارند و فقط سازمانهای جدیدی بنیاگذاری کردن که توش این سبکهارو بدون کم و کاست و همسو با هم اداره میکنند. چقدر خوبه کمی هم احترام از ژاپنی ها یاد بگیریم.
بدون تعصب تا حالا احترامات به جا رو به غلظت سبکهای ژاپنی در هیچ جایی ندیدم.

D200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
میخوام از سمت جامعه موی تای کاران ایران اعلام حضور کنم

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
عاشق این پستهای پربار هستم .

-------------

علیرضا جان اگه میبینی جامعه ما اینطوری شده مطمئن باش اولین چیز به خاطر دروغ گوییه . اینو یه دانشمند خارجی گفته .
از اون عظمت و شکوه کوروش رسیدیم به خفت و خاری الان . ولی درست میشه نگران نباش . نژادمون پاکه .

bloodfist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
جامعه موی تای نیاز به فرد سازنده داره به الگو

پیرنیا بعضی وقتا کار رو به جایی میکشوند که رسما به قهرمانی کنایه میزد .
من وینگ چون کارنکردم هنوز ولی پیگیر اخبارش بودم . ادعا میکرد که سبک قهرمانی یه سبک من درآوردیه

متاسفانه ما توی این پنجاه ساله خیلی افت اخلاقی داشتیم کاری به ایران باستان و اینا نداریم
ولی ما تو هردوره یه مرامی داشتیم مثلا عیاری ، فتوت و جوانمردی ، پهلوانی و .. که همه شون معرف رفتار ورزشی و احتراماتیه که گفتین. الان هم به نظرم فقط توی کشتی و ورزش زورخونه ای به طور گسترده باشه
( وقتی احترام شما به استادتون رو پاچه خاری و احترام به استادای سبکای دیگه رو دلیل ضعف سبکتون میدونن واقعا کجای کار مشکل داره ؟)

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
جامعه موی تای نیاز به فرد سازنده داره به الگو

پیرنیا بعضی وقتا کار رو به جایی میکشوند که رسما به قهرمانی کنایه میزد .
من وینگ چون کارنکردم هنوز ولی پیگیر اخبارش بودم . ادعا میکرد که سبک قهرمانی یه سبک من درآوردیه

متاسفانه ما توی این پنجاه ساله خیلی افت اخلاقی داشتیم کاری به ایران باستان و اینا نداریم
ولی ما تو هردوره یه مرامی داشتیم مثلا عیاری ، فتوت و جوانمردی ، پهلوانی و .. که همه شون معرف رفتار ورزشی و احتراماتیه که گفتین. الان هم به نظرم فقط توی کشتی و ورزش زورخونه ای به طور گسترده باشه
( وقتی احترام شما به استادتون رو پاچه خاری و احترام به استادای سبکای دیگه رو دلیل ضعف سبکتون میدونن واقعا کجای کار مشکل داره ؟)

آره واقعأ میشناسم این چنین افراد رو . یارو میاد تو باشگاه استاد میگه برای بدنسازی 100 تا شنا برو میگه نمیرم :blink: بعد میره بیرون از باشگاه .
خدایی همیشه با احترام زیاد با استادم برخورد کردم همیشه . وقتیم که اینجور آدرمارو میبینم تعجب میکنم . شاید کار من تعجب داره شاید .

واقعأ تأسف باره که از چی به چی تبدیل شدیم . نه مرامی نه محبتی نه احترامی نه گذشتی نه فداکاری نه هیچی . ایران نباید اینطوری باشه . انقدر همدیگرو مسخره میکنیم معلومه اینطوری میشیم . اینقدر دروغ میگیم معلومه اینطوری میشیم . اینقدر منم منم میکنیم معلومه اینطوری میشیم .
50 سال نه . کمتر از 40 سال .

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
آره واقعأ میشناسم این چنین افراد رو . یارو میاد تو باشگاه استاد میگه برای بدنسازی 100 تا شنا برو میگه نمیرم :blink: بعد میره بیرون از باشگاه .
خدایی همیشه با احترام زیاد با استادم برخورد کردم همیشه . وقتیم که اینجور آدرمارو میبینم تعجب میکنم . شاید کار من تعجب داره شاید .
واقعأ تأسف باره که از چی به چی تبدیل شدیم . نه مرامی نه محبتی نه احترامی نه گذشتی نه فداکاری نه هیچی . ایران نباید اینطوری باشه . انقدر همدیگرو مسخره میکنیم معلومه اینطوری میشیم . اینقدر دروغ میگیم معلومه اینطوری میشیم . اینقدر منم منم میکنیم معلومه اینطوری میشیم .
50 سال نه . کمتر از 40 سال .

کاملا تایید میشه.
یه مربی داشتم چندتا کلاس داشت یه روز بهم گفت فردا برو کلاس فلان جا من نمیرسم روز بعد رفتم دیدم اینا اصلا تو باغ نیستن! میگفتم شنا برید نمیرفتن یا کار سخت که میشد جا میزدن. به یکیشون گفتم خودت شخصیت داشته باش من تنبیه ت نکنم خودت کار کن در جواب گفت تمرین که هنر نیست!:blink: گفتم چی هنره؟ گفت اینکه مارو بخندونی هنره:blink: یه چیزی بگو بخندیم!:blink: دیگه کفرم دراومد یه چندتاشون رو فرستادم لباس عوض کردن که جلسه بعد با اولیاشون بیان! یکی دوتا گردن کلفتشون رو(من جمله همون پسره) "آشی بارای"(افت) کشیدم زیر پاشون خوردن زمین بقیه خندیدن:D بقیه تمرین رو هم کلا بدنسازی کار کردم باهاشون دیگه همشون بریدن.
جلسه بعد مربیمون گفت با اینا چیکار کردی؟ میگفتن تو رو خدا دیگه علیرضا رو نفرست!
پی نوشت:ما اینهمه به مربیمون احترام میزاریم وضعیتمون اینه حالا اینایی که احترام نمیزارن چی میخوان بشن؟

قابل توجه دوست عزیزی که گفت توی کشتی معرفت هستش: این برای قدیمی هاشون بود این جدیدی ها اکثرا بی مرام هستن بعد از کلاس ما کشتی شروع میشه یک ربع آخر میان وایمیسن انقدر صدای حیوانات مختلف رو درمیارن و سر وصدا میکنن که کلا شیرازه کلاس بهم میریزه چون کلاس رزمی در درجه اول تمرکز میخواد که اونهم بدون سکوت نمیشه.
ولی مربیشون قدیمیه و انقدر آقا و با شخصیت هست که هر چی بگم کمه.

Last edited:

bloodfist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
قابل توجه دوست عزیزی که گفت توی کشتی معرفت هستش: این برای قدیمی هاشون بود این جدیدی ها اکثرا بی مرام هستن بعد از کلاس ما کشتی شروع میشه یک ربع آخر میان وایمیسن انقدر صدای حیوانات مختلف رو درمیارن و سر وصدا میکنن که کلا شیرازه کلاس بهم میریزه چون کلاس رزمی در درجه اول تمرکز میخواد که اونهم بدون سکوت نمیشه.
ولی مربیشون قدیمیه و انقدر آقا و با شخصیت هست که هر چی بگم کمه.

متاسفانه شاهد بودم فکر کردم که شاید اونجا فقط اینجوری بوده باشه

آقا با احترام به نسل دهه شصت و هفتاد من فکر میکنم این افت اخلاق از شصت و نه به اون ور اتفاق افتاده
یکی اینکه ما اونموقع اگه به بزرگتر به جای شما تو میگفتیم پدرومادره گوش پیچمون میکردن تا ادب شیم
ولی این نسل جدید فرزند سالاریه بچه میاد اتاق منو به هم میریزه اخمش میکنم پدرمادره طرفشو میگیرن
خب معلومه وقتی هم که میاد باشگاه فکر میکنه خونه خاله ست تازه ما با کلی امید و آرزو میرفتیم باشگاه
چون هم تنها سرگرمی بود و مهمتر عشقمون بود ولی این نسل جدید فقط و فقط برا سرگرمی میان
و دیگه اینکه مرام رزمی کاری و افتادگی قدیمیا نیست تختی خدای کشتی جاهل محل میزنه زیر گوشش صورتشو اونوری میکنه که یعنی اینورم بزن جاهله میفهمه یارو تختیه میفته به پاش حالا چی . طرف دو روز میره باشگاه ادعا خدا
یه نگاهی به پست های بچه های معلوم الحال بندازید:rolleyes:

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من توصیه میکنم همه مستندhuman weapon رو بگیرن و ببینن این مستند به بررسی علمی و منطقی ورزشهای رزمی میپردازه بی نظیر هست.
در مورد مرام هم موافقم شدید
ولی هنوز هم افرادی هستن که مرام جوانمردی احترام استاد سرشون بشه

D200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من کاراته بلد نیستم انی هنر رزمی ضربه ارنج و زانو داره؟

bloodfist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
هر سبک بسته به نیاز منطقه ای که پدید میومده و خصوصیتات مردمش داراری تکنیکهایی هست و تکنیک هایی رو هم نداره یا در یکی از گروهها رزم مثل مبارزه از نزدیک ، مبارزه دور ، گلاویزی یا مبارزه آکروباتیک دسته بندی میشه . اول مشخص کنید کدوم سبک کاراته رو میگید تا اگه کسی از دوستان توی اون سبک هست جوابتون رو بده

راستی به دلیل گرفتاری های کاری به احتمال زیاد تا آخر سال کمتر بیام اینجا ولی حتما بعد عید دوباره فعال میشم
چاکرمرام رزمیکاریتون

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر سبک بسته به نیاز منطقه ای که پدید میومده و خصوصیتات مردمش داراری تکنیکهایی هست و تکنیک هایی رو هم نداره یا در یکی از گروهها رزم مثل مبارزه از نزدیک ، مبارزه دور ، گلاویزی یا مبارزه آکروباتیک دسته بندی میشه . اول مشخص کنید کدوم سبک کاراته رو میگید تا اگه کسی از دوستان توی اون سبک هست جوابتون رو بده

راستی به دلیل گرفتاری های کاری به احتمال زیاد تا آخر سال کمتر بیام اینجا ولی حتما بعد عید دوباره فعال میشم
چاکرمرام رزمیکاریتون

دلیل اینکه بین سامورایی ها مشت و لگد زیاد محبوب نبوده همینه چرا که در برابر زره کار ساز نبوده و اونها روشهای جدیدتری برای حمله انتخاب می کردن که در مقابل دشمن مسلح کاربرد بهتری داشته باشه

bloodfist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سامورایی عزیز شما کن دو کار میکنید یا کنجوتسو ؟ درباره این کنجوتسو که تبلیغش توی رزم آور زده اطلاعاتی دارید ؟

D200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
قدرت و فنون جوجیتسو اصل ژاپن بیشتره یا کاراته کیوکوشین

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
من توصیه میکنم همه مستندhuman weapon رو بگیرن و ببینن این مستند به بررسی علمی و منطقی ورزشهای رزمی میپردازه بی نظیر هست.
در مورد مرام هم موافقم شدید
ولی هنوز هم افرادی هستن که مرام جوانمردی احترام استاد سرشون بشه

لینک داری داش ؟ :blush:

بالا