:exclamati:exclamati:exclamati:exclamati:exclamati:exclamati:exclamati:exclamatiاستاد دادگر:exclamati:exclamati:exclamati:exclamati:exclamati:exclamati:exclamati:exclamati:exclamati
قصد غیبت ندارم فقط میخوام به دوستای دیگم هشدار بدم که هیچوقت هیچوقت باهاش ذخیره بازیابی بر ندارن !
دوستان من دیروز باهاش کلاس داشتم !
چشمتون روز بد نبینه !
هفته ی پیش (23 وم پس فردای انتخاب واحد ،جلسه ی اول دانشگاه)من رفتم سر کلاس 4 نفر بودیم سر کلاس دو تا دختر دو تا پسر!
از ساعت 10 تا ساعت 11 و چند دقیقه هم وایسادیم یعنی چند دقیقه ؟60 دقیقه و یک ذره !
بعدش تازه من رفتم بقیه هنوز نشسته بودن !
شنبه هفته ی بعدش یعنی دیروز یارو پا شده اومده میگه شما ها هفته ی پیش کجا بودید !برای همتون غیبت میزنم !
هر چی میگیم استاد ما اینجا نشسته بودیم حرف تو گوشش نرفت که نرفت !
درس دادن رو بگو !صداش نمیاد اصلا !کلا رو سایلنت !هم خودش رو سایلنت هم ماژیکش !
بابا دو تومن پول بده 4 تا ماژیک بگیر زورت میاد !!!!!؟؟
شروع کرد درس دادن یه یک ساعتی درس دادن تو این مدت من 5 تا سوال پرسیدم !!!تا این حد گنگ درس میداد !
از این پنج تا 3 تاش رو اصلا منظورم رو نفهمیدم چی دارم میگم جوابش هیچ ربطی به سوالم نداشت !
2 تاش هم که فکر کنم فهمید چی میگم کلا پیچوند بلد نبود.
یک چیزائی درس داد من اصلا نمی دونم اینا درس بود یا قصه !
کل تاریخچه ی ذخیره بازیابی رو تو اینترنت شخم زدم قسمت اعظم مطالبی که درس داد هیچ اثری ازشون تو تاریخ علوم کامپیوتر نبود !نمی دونم از کجا آورده بود !
شنیدم نمره هم نمیده !

بچه ها پشیمونم ای کاش با هدایت فر برمیداشتم !درسته که 2 ساعت علاف (یا الاف)میشدم اما حداقل یک چیزی یاد میگرفتم !