• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

monitoringinfo

Registered User
لایک‌ها
5
در راستای باگ های انرول اینو بنگرید
تعداد برادران ثبت شده: 0
تعداد خواهران ثبت نام شده : 30
جنسيت مجاز : خواهر
ظرفيت كل : 25
وضعيت كلاس : کلاس پر
مختص ورودي ها از سال : 0 تا سال: 99

پ.ن: ریاضی 2 کرمعلی کد 108

باگ نیست
ظرفیت اضافه می کنن :)

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
ساعت يك و چهل و دو دقيقه بامداد ... اسوده بخوابيد كه شهر در امن و امان است ...

ColdWorld

Registered User
لایک‌ها
6
ساعت چهار و پنج دقیقه بامداد!
bigstar.gif

فردا یک کلاس در ساعت هفت و نیم دارم که به احتمال زیاد تشکیل نمیشه! تشکیل هم بشه چه باک؟!
149fs887355.gif

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
سلام دوردوری جون! کم پیدایی؟!!!

سلام آبجی!:wub:
والا من در حال فوت هستم،الان هم نفس های آخرم رو میکشم! :(:(:(
هنوز در عجبم چطور از دیروز تا حالا زنده م :blink::blink::blink:

چرا این زمانبندی حذف و اضافه رو توی سایت خود فنی نمیزنن ببینیم اینم معدلیه یا نه :(

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
سلام آبجی!:wub:
والا من در حال فوت هستم،الان هم نفس های آخرم رو میکشم! :(:(:(
هنوز در عجبم چطور از دیروز تا حالا زنده م :blink::blink::blink:

چرا این زمانبندی حذف و اضافه رو توی سایت خود فنی نمیزنن ببینیم اینم معدلیه یا نه :(

یه حذف و اضافه که این حرفا رو نداره، دخترگلم! انشاالله که درست میشه! شما هم سعی کن به نفس کشیدنت ادامه بدی!:) ناسلامتی علمدار این فروم شمایی!:) :)

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
یه حذف و اضافه که این حرفا رو نداره، دخترگلم! انشاالله که درست میشه! شما هم سعی کن به نفس کشیدنت ادامه بدی!:) ناسلامتی علمدار این فروم شمایی!:) :)

انتخاب واحدم این چیزا رو نداره اما داره :(
گفتم شاید حذف و اضافه هم معدلی باشه :(

ای بابا شرمنده میکنی خواهر :blush::blush::blush:

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
:exclamati:exclamati:exclamati:exclamati:exclamati:exclamati:exclamati:exclamatiاستاد دادگر:exclamati:exclamati:exclamati:exclamati:exclamati:exclamati:exclamati:exclamati:exclamati

قصد غیبت ندارم فقط میخوام به دوستای دیگم هشدار بدم که هیچوقت هیچوقت باهاش ذخیره بازیابی بر ندارن !
دوستان من دیروز باهاش کلاس داشتم !
چشمتون روز بد نبینه !
هفته ی پیش (23 وم پس فردای انتخاب واحد ،جلسه ی اول دانشگاه)من رفتم سر کلاس 4 نفر بودیم سر کلاس دو تا دختر دو تا پسر!
از ساعت 10 تا ساعت 11 و چند دقیقه هم وایسادیم یعنی چند دقیقه ؟60 دقیقه و یک ذره !
بعدش تازه من رفتم بقیه هنوز نشسته بودن !
شنبه هفته ی بعدش یعنی دیروز یارو پا شده اومده میگه شما ها هفته ی پیش کجا بودید !برای همتون غیبت میزنم !
هر چی میگیم استاد ما اینجا نشسته بودیم حرف تو گوشش نرفت که نرفت !
درس دادن رو بگو !صداش نمیاد اصلا !کلا رو سایلنت !هم خودش رو سایلنت هم ماژیکش !
بابا دو تومن پول بده 4 تا ماژیک بگیر زورت میاد !!!!!؟؟
شروع کرد درس دادن یه یک ساعتی درس دادن تو این مدت من 5 تا سوال پرسیدم !!!تا این حد گنگ درس میداد !
از این پنج تا 3 تاش رو اصلا منظورم رو نفهمیدم چی دارم میگم جوابش هیچ ربطی به سوالم نداشت !
2 تاش هم که فکر کنم فهمید چی میگم کلا پیچوند بلد نبود.
یک چیزائی درس داد من اصلا نمی دونم اینا درس بود یا قصه !
کل تاریخچه ی ذخیره بازیابی رو تو اینترنت شخم زدم قسمت اعظم مطالبی که درس داد هیچ اثری ازشون تو تاریخ علوم کامپیوتر نبود !نمی دونم از کجا آورده بود !
شنیدم نمره هم نمیده !:(:(:(:(
بچه ها پشیمونم ای کاش با هدایت فر برمیداشتم !درسته که 2 ساعت علاف (یا الاف)میشدم اما حداقل یک چیزی یاد میگرفتم !

dma

Registered User
لایک‌ها
57
بالاخره نمره دینامیک ما هم اومد:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:

19:rolleyes:

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
جدا دینامیک 19 شدی؟!!!:eek:
خدا قوت!!! تبریک!!!

تبريك ميگم ... حسيني هاشميه ديگه كاريش نميشه كرد ... ديناميك نوزده ميده :D:p بازم دمش گرم .. بچه ها ميگفتن از طرف دانشگاه بهش تذكر دادن كه چرا اينقدر تابلو امتحان ميگيره و همه بالا ميشن ازش ... پس شايعه بود كه اين ترم ميخواد تجديد نظر كنه رو سيستم امتحان گرفتنش ... خلاصه تبريك ميگم ...

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
ساعت چهار و پنج دقیقه بامداد!
bigstar.gif

فردا یک کلاس در ساعت هفت و نیم دارم که به احتمال زیاد تشکیل نمیشه! تشکیل هم بشه چه باک؟!
149fs887355.gif

عجیبه 5 دقیقه طول کشیده تا نظرت وارد شه تو سایت؟ آخه بالاش نوشته 4:10 دقیقه

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
اوه اوه!
پس قضیه ی شیرینی ریاضی 2 من منتفی شد ! تو باید شیرینی بدی خرخون!

چرا تو شیرینی رو میپیچونی ؟ امشب قرار بود آدرس بدی بیایم شیرنی بخوریما اون از کار امروزت اینم از شیرنی پیچوندنت:eek:

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
بالاخره نمره دینامیک ما هم اومد:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:

19:rolleyes:

بابا افت داره این نمرات یعنی چی آخه خجالت نمیکشی آبرو ریزی میکنی 19 چیه آخه یه دهی دوازدهی میگرفتی خیلی کارت بد بود برو اعتراض بزن ببین میتونی یه دهی ازش بگیری آبرومونو بخری یا نه

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
بابا افت داره این نمرات یعنی چی آخه خجالت نمیکشی آبرو ریزی میکنی 19 چیه آخه یه دهی دوازدهی میگرفتی خیلی کارت بد بود برو اعتراض بزن ببین میتونی یه دهی ازش بگیری آبرومونو بخری یا نه

عيب نداره من جاي ايشون تابستون رفتم دانشگاه پرند كه اين درس رو ده بگيرم اخه ديدم تو يوني خودمون نوزده ميدن حال نكردم گفتم بايد ده بشم برا همين رفتم اونجا:D

بالا