عجیبه 5 دقیقه طول کشیده تا نظرت وارد شه تو سایت؟ آخه بالاش نوشته 4:10 دقیقه
دیشب (ببخشید صبح :lol
عجیبه 5 دقیقه طول کشیده تا نظرت وارد شه تو سایت؟ آخه بالاش نوشته 4:10 دقیقه
نمرتو بگو بیزمت
استاد باهالی به نظر میرسه خدا کنه نمره دادنشم خوب باشه
من باش مهندسی 1 دارم
اوه اوه!
پس قضیه ی شیرینی ریاضی 2 من منتفی شد ! تو باید شیرینی بدی خرخون!
متشکر...جدا دینامیک 19 شدی؟!!!
خدا قوت!!! تبریک!!!
تبريك ميگم ... حسيني هاشميه ديگه كاريش نميشه كرد ... ديناميك نوزده ميدهبازم دمش گرم .. بچه ها ميگفتن از طرف دانشگاه بهش تذكر دادن كه چرا اينقدر تابلو امتحان ميگيره و همه بالا ميشن ازش ... پس شايعه بود كه اين ترم ميخواد تجديد نظر كنه رو سيستم امتحان گرفتنش ... خلاصه تبريك ميگم ...
داداش 12 گرفتم این ترم....انقلاب اسلامی 12.5!!!!!!!!!!!!!بابا افت داره این نمرات یعنی چی آخه خجالت نمیکشی آبرو ریزی میکنی 19 چیه آخه یه دهی دوازدهی میگرفتی خیلی کارت بد بود برو اعتراض بزن ببین میتونی یه دهی ازش بگیری آبرومونو بخری یا نه
اینجاس که معلوم میشه این کیه که شیرینی میپیچونه :hmm:شیرینی؟!اگه اینطوره 9 شدم!!!
ورودی چندی؟چرا حذف و اضافه باز نمیشه!؟میگه رکورد شما باز نیست یا طبق زمان بندی وارد نشده اید!!!!مگه شروع حذف و اضافه از امروز نبوده؟![]()
اینجاس که معلوم میشه این کیه که شیرینی میپیچونه :hmm:
چرا همه اینجا یادگرفتن اسم اساتید رو نصفه نیمه و با رمز و راز میگن؟
استراتژی جدیده؟
شوخیدم منم تبریک میگن بهت نمره خوبی بودداداش 12 گرفتم این ترم....انقلاب اسلامی 12.5!!!!!!!!!!!!!
چرا همه اینجا یادگرفتن اسم اساتید رو نصفه نیمه و با رمز و راز میگن؟
استراتژی جدیده؟
ورودی چندی؟
همینطوری نیس که!برنامه داره،ورودی داره ....
مگه 88 نیستی؟ حذف و اضافت 4 امه 87 3وم.اونایی که رکورداشون بازن معدلی ها میباشند.
بچه ها من قبلا اخلاق اسلامی پاس کردم!این ترم آیین زندگی برداشتم!برام حذفش میکنن؟خودم تو حذف و اضافه حذفش کنم؟آخرش من نفهمیدم از عمومیا چی باید بردارم چی نباید؟![]()
تورو خدا جواب بدین
88 ام!این تاریخارو کجا نوشته؟مطمئنی 4امه؟
نگاه کن هیچ چیزی بعید نیست دیشب ساعت 8.30 رکورد من از انتخاب واحد تبدیل شد به حذف و اضافه:دیسلام دوستان
2تا سوال داشتم.......
ظرفیت کلاسارو توی ساعت خاصی اضافه می کنن؟
فردا که تعطیله ممکنه ظرفیت اضافه کنن؟ یا نه؟
88 ام!این تاریخارو کجا نوشته؟مطمئنی 4امه؟