DORDORI
Registered User
ممکنه یه نفر بگه ایرانشهر کجاست؟(امور مالی)
منظورم ادرس دقیقشه با اسم خیابون
اینجا
از این بیشتر بلد نیستم!
بچه ها اگه بلدن با نقطه یابی از روی نقشه بهت بگن
منم تعریف میکنم االبته بعد بیگ وردی
اینجا
از این بیشتر بلد نیستم!
بچه ها اگه بلدن با نقطه یابی از روی نقشه بهت بگن![]()
ببین من یادمه چندسال پیش قبل اینکه بیام یونی یه بار رفته بودم یه پاساژی روبروش دانشگاه تهران جنوب زده بود!جونم تکنیک!
همین آدرسی که خواهر دردری گذاشتند رو راست بگیر برو بالا سمت کریمخان تا بهش برسی.....بعد پارکه...
ببین من یادمه چندسال پیش قبل اینکه بیام یونی یه بار رفته بودم یه پاساژی روبروش دانشگاه تهران جنوب زده بود!
همین نیست؟!
عجب...:hmm:منم تا حالا نرفتم نمیدونم!اما اون یه صحنه رو از روزگاران قدیم که پیش دانشگاهی بودم یادمهوالا یادم نیست جلوش پاساژ بود یا نه...
عجب...:hmm:منم تا حالا نرفتم نمیدونم!اما اون یه صحنه رو از روزگاران قدیم که پیش دانشگاهی بودم یادمه
پنج شنبه شکوه نیستی شیرینی بدم؟
تازه،اگه نذرم قبول بشه،شما و برخی دوستان عزیز و گرامی رو شاید به ناهار دعوت کردیم!
از الان البته باید پولامو واسه اونموقع جمع کنم!![]()
پنج شنبه ها؟! 7.30 صبح در فنی رو باز میکنم ساعت 8.15 شب میبندم و میرم خونه!
ناهار!اونم تازه شاید!فلافل دیگه!اونم فلافلای کر کثیفه تو اتابک:lol::lol::lol: ممنون،از شما به ما رسیده...نذرتان نیز انشاالله مورد قبوله درگاه حق قرار خواهد گرفت البته انشالله.....
من از بچه های 87 شنیدم.
به من گفتن پورعباسی خوب نیست.سلیمان عباسی خوبه.
حالا اگه اشتباه میگم ببخشید.
بالاخره افتادم تو چاه
مجبور شدم آمارو با همون راد بردارم
کسی داره کتابشو؟
پنج شنبه ها؟! 7.30 صبح در فنی رو باز میکنم ساعت 8.15 شب میبندم و میرم خونه!
ناهار!اونم تازه شاید!فلافل دیگه!اونم فلافلای کر کثیفه تو اتابک:lol::lol::lol: ممنون،از شما به ما رسیده...نذرتان نیز انشاالله مورد قبوله درگاه حق قرار خواهد گرفت البته انشالله.....
من با جفتشون قرائت داشتم :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
عباسپور بهتره
والا داداش معدن رشته ایه که اگه واقعا بخوای توش کارکنی سخته!چون از دفتر شیک و پیک خبری نیست،باید آواره کوه و در و دشت بشی!یکی از بچه های معدن اینجا که 3-4 سال پیش درس تموم شده بود میگفت که در ماه 5-6 هزار کیلومتر رانندگی میکنه!از این دشت به اون دشت!
به قول طغرل:blink: تو بفرمایید شام: جونم معدن جونم آتشباری جونم کانسار !!!
نمیدونم چرا اسم بچه های معدن بد در رفته!
حالا به این بانو چی گفتی که روش کم شد؟!
راستی دوستان من محاسبات با علیرضا هاشمی دارم...جزوه و درس دادنش خوبه؟یا باید طبق معمول دست به دومن جزوه کرمی بشم؟
خدایی استاد از این باحال تر تو یونی نمیشد یافت.کلاسش روز 18 ام پر شد.معلم مدرسه است میومد سر کلاس هنوز 50 دقیقه نشده ما صدای موبایل از ته کلاس درمی آوردیم میگفتیم زنگ خورد استاد میگفت خورد برین پس.جزوش کلا 5 برگ میشه.همشم به خاطره تعریف کردن میگذره و نمره هم خوب میده یعنی از این استاد بهتر یافت میشه تو آشنایی؟؟؟؟ امتحانشم فقط یه بسم الله خوندیم:دیمن به شخصه اصلا و ابدا از اخلاقای بیگ وردی خوشم نمیاد!فکر کرده مدرسست!برا آشنایی قران هوم ورک میداد!!!من که ترم پیش 1 جلسه رفتم حذفیدمش....
جونم تکنیک!
همین آدرسی که خواهر دردری گذاشتند رو راست بگیر برو بالا سمت کریمخان تا بهش برسی.....بعد پارکه...
ببین من یادمه چندسال پیش قبل اینکه بیام یونی یه بار رفته بودم یه پاساژی روبروش دانشگاه تهران جنوب زده بود!
همین نیست؟!
آره عزیزم قوامی اینجا تدریس می کنه !بروبچ علیرضا قوامی اونجا کلاس داره؟
بیشتر طراحی الگوریتم و نظریه و طراحی زبان هست
هست یا نه؟