درست شددرستش کردم![]()
پس بشين از همين اول ترم بخون كه ......
داداش ته دل مارو خالی تر از این نکن!
خدایی هرچی میکشیم از این درسای پایه س
درسای اصلی بهترن والا
نه؟؟؟؟؟؟
آقا کسی نبود کتاب این جناب رو داشته باشه؟ روبروی شکوه میفروشن اما من عمراااااا بخرم! خودتون ندارین از رفقاتون بگیرید،جبران میکنم :happy:[
من دارم کتابشو
آخه اگه برم 4 ساعت بین کلاسام بیکارم![]()
برای من تشکیل شد اسممون رو هم نوشت از فیزیک۲ داشتم با روهنده...البته امین میگه نداشته نمیدونم این هفته که لیست ندران بذار هفته دیگه برو
چه آز ی داری؟ با کی؟
صدر رو که میگن خیلی خوبه؛ عشق و حالهآز مدار الکتریکی با صدر منوچهری![]()
چند شنبه داشتی باهاش؟برای من تشکیل شد اسممون رو هم نوشت از فیزیک۲ داشتم با روهنده...البته امین میگه نداشته نمیدونم این هفته که لیست ندران بذار هفته دیگه برو
چه آز ی داری؟ با کی؟
باورت بشه!!
همه دلشون پره!
واقعا این مسؤلین از مشکلات ما خبر ندارن؟!
از اول تا اخر این دانشگاه مشکل داره! 4 نفر هم اگه بخوان کار کنن تو این محیط نمیتونن!
....
بخوام بگم از مشکلاتی که این یونی واسم پیش اورده سر همتون درد میاد
بخدا سال قبل میخواستم انصراف بدم
بچه ها کسی این هفته کلاس آزش تشکیل شده؟
من شیرینی دردری جون خوردم،برگشتم
خیلی خوشمزه بود،بازم نذری بده دوستم
سلام خوشحالم که برگشتی
آره اتفاقا امروز دیدمش خیلی بچه باهالیه
ولی نامرد شیرینی بهم ندادفک کنم سر کاری بود مطمئنی شیرینی ازش گرفتی؟
![]()
آره تازه 5 تا واسه دوستام هم گرفتم
خیلی باحاله این دوست من:blush:
تازه از باحال یه چیزی فراتره![]()
والا داداش معدن رشته ایه که اگه واقعا بخوای توش کارکنی سخته!چون از دفتر شیک و پیک خبری نیست،باید آواره کوه و در و دشت بشی!یکی از بچه های معدن اینجا که 3-4 سال پیش درس تموم شده بود میگفت که در ماه 5-6 هزار کیلومتر رانندگی میکنه!از این دشت به اون دشت!
به قول طغرل:blink: تو بفرمایید شام: جونم معدن جونم آتشباری جونم کانسار !!!
نمیدونم چرا اسم بچه های معدن بد در رفته!
حالا به این بانو چی گفتی که روش کم شد؟!
راستی دوستان من محاسبات با علیرضا هاشمی دارم...جزوه و درس دادنش خوبه؟یا باید طبق معمول دست به دومن جزوه کرمی بشم؟
والا داداش معدن رشته ایه که اگه واقعا بخوای توش کارکنی سخته!چون از دفتر شیک و پیک خبری نیست،باید آواره کوه و در و دشت بشی!یکی از بچه های معدن اینجا که 3-4 سال پیش درس تموم شده بود میگفت که در ماه 5-6 هزار کیلومتر رانندگی میکنه!از این دشت به اون دشت!
به قول طغرل:blink: تو بفرمایید شام: جونم معدن جونم آتشباری جونم کانسار !!!
نمیدونم چرا اسم بچه های معدن بد در رفته!
حالا به این بانو چی گفتی که روش کم شد؟!
راستی دوستان من محاسبات با علیرضا هاشمی دارم...جزوه و درس دادنش خوبه؟یا باید طبق معمول دست به دومن جزوه کرمی بشم؟
چند شنبه داشتی باهاش؟
ساختمون 3 بود کلاستون؟
پس چرا واسه ما نیومد؟!!
سلام خوشحالم که برگشتی
آره اتفاقا امروز دیدمش خیلی بچه باهالیه
ولی نامرد شیرینی بهم ندادفک کنم سر کاری بود مطمئنی شیرینی ازش گرفتی؟
![]()
مدیر گروهت کیه ؟تایید میشه به شدت.
تو این دو سه روز که واسه واحدام مجبور بودم با اون مدیرگروهه کار راه ننداز:grrr::grrr::grrr: و اون وردسته قاطی تر از خودش سرو کله بزنم که آخرشم واحدام درست نشدبه قدری بهم فشار اومد که کاملا عمق فاجعه رو درک کردم:wacko::wacko:
یاد حرف دوستانی افتادم که قبلا می گفتن که از یونی بد نگید و بذارید دیگران خودشون تجربه کنن، الان من کاملا تجربه کردم![]()
تایید میشه به شدت.
تو این دو سه روز که واسه واحدام مجبور بودم با اون مدیرگروهه کار راه ننداز و اون وردسته قاطی تر از خودش سرو کله بزنم که آخرشم واحدام درست نشد به قدری بهم فشار اومد که کاملا عمق فاجعه رو درک کردم
یاد حرف دوستانی افتادم که قبلا می گفتن که از یونی بد نگید و بذارید دیگران خودشون تجربه کنن، الان من کاملا تجربه کردم