• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

ColdWorld

Registered User
لایک‌ها
6
سلام صبح همگی بخیر :)
من الان یه درسی رو حذف کردم اما هیچ پولی برنگشته! واسم زده 0 طلبکار. یعنی چی اونوقت؟

ladygaga

Registered User
لایک‌ها
37
دوستان طهرانچی یا حسینی برای درس ریاضی مهندسی اجازه میدن سر یه کد دیگشون بشینیم یا نه؟کدوماشون بهتره؟

dma

Registered User
لایک‌ها
57
برادر dma لطف كن اين ترم جزوه هاتو تميز بنويس مخصوصا مقاومت مصالح دو رو كه شديدن نيازمند جزوه هاي شما هستم مخصوصا فردا چهارشنبه رو ( راستي ببينم تو كه از اينايي نيستي كه بدشون مياد جزوشون رو بدن كسي كپي كنه ؟؟ از اين اخلاقا كه نداري : دي ) متاسفانه فعلا قصد يوني اومدن ندارم .....

منظور اینه که مقاومت با صالحی برداشتی؟!آخه صالحی جزوه مالی نمیگه(حداقل تو مفاومت 1 اینطور بود)منم که اصلا جزوه نمینویسم!ولی چشم مینویسم...جزوه علوی هم هست که جزوه نسبتا کاملیه...

dma

Registered User
لایک‌ها
57
حسینی یا طهرانچی؟نبود کسی؟

والا حسینی رو میگن اخلاقش بیخوده و خیلی ادعاش میشه و کلاساش کلا اعصاب داغون کنیه و نمره هم نمیده....طهرانچی هم همچین مال نیست ولی بین این 2 تا به نظر من ظهرانچی....

ladygaga

Registered User
لایک‌ها
37
والا حسینی رو میگن اخلاقش بیخوده و خیلی ادعاش میشه و کلاساش کلا اعصاب داغون کنیه و نمره هم نمیده....طهرانچی هم همچین مال نیست ولی بین این 2 تا به نظر من ظهرانچی....

مرسی خیلی لطف کردی:rolleyes:

amin69

Registered User
لایک‌ها
43
وقتی این چراغ سبزه روشنه روبه روی کامپیوتر و الا م
کسی اینجا تو کار فارکس نیست؟!!
.
.
.
راستی یکشنبه یکی از دوستان رو دیدم بهش گفتم فیزیک رو چی کار کردی؟(کلاسش با من یکی نبود ایشون با اقای ن فیزیک داشتن)
گفت:....:blink::wacko:
-چرا؟
-به خاطر اینکه بهم داده 5!:eek: (درسش خوب بود طرف) رفتم گیرش اوردم بهش میگم چرا؟ میگه: اااااااا شما فلانی هستید؟! من با یکی دیگه اشتباه گرفتمتون:blink:
............
سانسور شدید:D
اینم از اساتید محترم یونی ما

webnama

Registered User
لایک‌ها
5
بروبچ علیرضا قوامی اونجا کلاس داره؟

بیشتر طراحی الگوریتم و نظریه و طراحی زبان هست

هست یا نه؟

اره ، درس هايي مثل : الگوريتم ، نطريه زبان ها ، كامپايلر ، 2 ترم پيش ساختمان گسسته و نظريه محاسبات ، گرافيك (براي تكنولوژي ها) و پروژه :‌از بين اينها معمولا ارائه ميده .

و اينكه بهترين استاد گروه كامپيوتره :)

amin69

Registered User
لایک‌ها
43

ladygaga

Registered User
لایک‌ها
37
کسی اینجا تو کار فارکس نیست؟!!
.
.
.
راستی یکشنبه یکی از دوستان رو دیدم بهش گفتم فیزیک رو چی کار کردی؟(کلاسش با من یکی نبود ایشون با اقای ن فیزیک داشتن)
گفت:....:blink::wacko:
-چرا؟
-به خاطر اینکه بهم داده 5!:eek: (درسش خوب بود طرف) رفتم گیرش اوردم بهش میگم چرا؟ میگه: اااااااا شما فلانی هستید؟! من با یکی دیگه اشتباه گرفتمتون:blink:
............
سانسور شدید:D
اینم از اساتید محترم یونی ما

ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا باورم نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
واقعا آدم میمونه چی بگه!ایشالا همچین استادایی بتِرِکَن!آدم نا امید میشه این چیزارو که میبینه!این همه پول میدیم!2 ساعت تو راهیم تا برسیم به اون خراب شده!بقیه درسارم که پخش کردن اینور اونور!یحتمل چند وقت دیگه از شهرای دور و نزدیک هم استفاده میکنن!یکی نیست بهشون بگه اون هم فضای خالی نزدیک دانشگاه هست!به جای زیباسازی سردر تربیت بدنی یا چیدن میز و صندلی یا مراسم ساندیس خورورون و ... کارای مهمُ انجام بده اول!
دلم پره آقا!دلم پره....!:hmm:

ladygaga

Registered User
لایک‌ها
37
اخه میدونی چیه؟! جفتشون بد نمره ان
ولی باز میگن طهرانچی از اون بهتره

آخه فقط همین دوتا هستن فعلا!البته کرمی هم یه نفر خالی شد و از اونجایی که من خیلی خوش شانسم با یکی از درسای تخصصیم تداخل داشت!
فعلا که برنداشتمش!صبر کنم ببینم شاید یکی حذف کرد!آخه با کمبود واحد مواجه شدم!باید بردارم بالاخره وگرنه بر نمیداشتم:(

amin69

Registered User
لایک‌ها
43
ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا باورم نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
واقعا آدم میمونه چی بگه!ایشالا همچین استادایی بتِرِکَن!آدم نا امید میشه این چیزارو که میبینه!این همه پول میدیم!2 ساعت تو راهیم تا برسیم به اون خراب شده!بقیه درسارم که پخش کردن اینور اونور!یحتمل چند وقت دیگه از شهرای دور و نزدیک هم استفاده میکنن!یکی نیست بهشون بگه اون هم فضای خالی نزدیک دانشگاه هست!به جای زیباسازی سردر تربیت بدنی یا چیدن میز و صندلی یا مراسم ساندیس خورورون و ... کارای مهمُ انجام بده اول!
دلم پره آقا!دلم پره....!:hmm:
باورت بشه!!
همه دلشون پره!
واقعا این مسؤلین از مشکلات ما خبر ندارن؟!
از اول تا اخر این دانشگاه مشکل داره! 4 نفر هم اگه بخوان کار کنن تو این محیط نمیتونن!
....
بخوام بگم از مشکلاتی که این یونی واسم پیش اورده سر همتون درد میاد
بخدا سال قبل میخواستم انصراف بدم

بالا