برادر dma لطف كن اين ترم جزوه هاتو تميز بنويس مخصوصا مقاومت مصالح دو رو كه شديدن نيازمند جزوه هاي شما هستم مخصوصا فردا چهارشنبه رو ( راستي ببينم تو كه از اينايي نيستي كه بدشون مياد جزوشون رو بدن كسي كپي كنه ؟؟ از اين اخلاقا كه نداري : دي ) متاسفانه فعلا قصد يوني اومدن ندارم .....
حسینی یا طهرانچی؟نبود کسی؟
والا حسینی رو میگن اخلاقش بیخوده و خیلی ادعاش میشه و کلاساش کلا اعصاب داغون کنیه و نمره هم نمیده....طهرانچی هم همچین مال نیست ولی بین این 2 تا به نظر من ظهرانچی....
هیچ کدوم!حسینی یا طهرانچی؟نبود کسی؟
هیچ کدوم!
سر و ته یه کرباس اند!!
بروبچ علیرضا قوامی اونجا کلاس داره؟
بیشتر طراحی الگوریتم و نظریه و طراحی زبان هست
هست یا نه؟
اخه میدونی چیه؟! جفتشون بد نمره انیعنی اگه جزوه کرمی رو خودم بخونم بازم جواب نمیده؟!![]()
کسی اینجا تو کار فارکس نیست؟!!
.
.
.
راستی یکشنبه یکی از دوستان رو دیدم بهش گفتم فیزیک رو چی کار کردی؟(کلاسش با من یکی نبود ایشون با اقای ن فیزیک داشتن)
گفت:....:blink::wacko:
-چرا؟
-به خاطر اینکه بهم داده 5!(درسش خوب بود طرف) رفتم گیرش اوردم بهش میگم چرا؟ میگه: اااااااا شما فلانی هستید؟! من با یکی دیگه اشتباه گرفتمتون:blink:
............
سانسور شدید
اینم از اساتید محترم یونی ما
اخه میدونی چیه؟! جفتشون بد نمره ان
ولی باز میگن طهرانچی از اون بهتره
باورت بشه!!ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا باورم نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
واقعا آدم میمونه چی بگه!ایشالا همچین استادایی بتِرِکَن!آدم نا امید میشه این چیزارو که میبینه!این همه پول میدیم!2 ساعت تو راهیم تا برسیم به اون خراب شده!بقیه درسارم که پخش کردن اینور اونور!یحتمل چند وقت دیگه از شهرای دور و نزدیک هم استفاده میکنن!یکی نیست بهشون بگه اون هم فضای خالی نزدیک دانشگاه هست!به جای زیباسازی سردر تربیت بدنی یا چیدن میز و صندلی یا مراسم ساندیس خورورون و ... کارای مهمُ انجام بده اول!
دلم پره آقا!دلم پره....!:hmm:
به بهبچه ها کسی این هفته کلاس آزش تشکیل شده؟
به به
.
.
نه واسه من که تشکیل نشد!
اره نرو:blush:
پس ،من فردا نمیرم![]()
چرا invisible میای ؟:blush:
پس ،من فردا نمیرم![]()
اره نرو
مثه اینکه میگفتن بعد از حذف و اضافه تشکیل میشه