ببین آسون ترین درس گروه ریاضی ،ریاضی مهندسیه...تا 100 سال دیگه همه بگن وحشتناکه من میگم آسونه...به بیشعورترین دانشجوی این دانشگاه من ترم پیش 3 ساعت درس دادم شد 10!با 3 ساعت...یه درس کاملا روتین بدون نیاز به هیچگونه ابتکار...مثلا حل معادلات مشتق جزئی:اول باید ببینی متناهیه یا نیمه متناهی یا نامتناهی...متناهی که 2 تا حالت داره یا همگن یا غیر همگن...همگن بود هیچ اگه نبود خیلی راحت تو 2 خط همگن میکنیش بعد یه فرم جواب نیم خطی داره اونو مینویسی بعد تو معادله صدق میدی و خلاصه میشه یه معادله دیفرانسیل خیلی راحت که اونو حل میکنی و تمام...نیمه متناهی و نامتناهی هم از این راحت تره سه سوت تبدیل فوریه میزنی و تمام!اینا رو گفتم یعنی تمامه مسائل یه راه مشخص داره که روش کار دقیقا مشخصه فقط عددها عوض میشه و لاغیر! فقط و فقط بخش انتگرال های مختلط یه کوچولو باید برات بیوفته که اگه بیوفته به مسخره بودن و ساده بودنش پی میبری....تو بردار با کرمی جزوش هر جلسه 3-4 صفحه به زور میشه پایانه هر جلسه تمرین هم میده...جزوش رو بخون تو هفته 1-2 تا تمرین هم حل کن اگه زیر 17 شدی بیا منو خفت کن...
یه پیر مرد داغونه...یه جزوه میگه با یه سری سوال از همونام امتحان میگیره...دوستم باهاش شد 18...حضور غیاب میکنه رو تغییر کد هم گیر نیست....