• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
dma گفت باید جلسه ای یه رب بخونی من یه هفته مونده بود به امتحان بکوب شروع کردم به خوندن دیدم افتضاحه
نرفتم سر امتحانش و تا حالا هم جرات نکردم بردارم
آخه ایشون درسش خوبه
البته کلا من این ترمم درسهام طوری هست که اگه از الان نخونم کلاهم پس معرکه س.بنابراین از هفته اول شروع کردم دارم مثل آدم میخونم!
اگه با هفته یی یه ساعت وقت گذاشتن بشه پاس شد حاضرم وقت بذارم!

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
آخه ایشون درسش خوبه
البته کلا من این ترمم درسهام طوری هست که اگه از الان نخونم کلاهم پس معرکه س.بنابراین از هفته اول شروع کردم دارم مثل آدم میخونم!

من که وقت نذاشتم واسش ولی اگه وقت میذاری برش دار کرمی استاد خوبیه حیف که خالی نبس منم برمیداشتم راستی کدوم یکی بیشتر برات درس آزاد میکنه؟

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
من که وقت نذاشتم واسش ولی اگه وقت میذاری برش دار کرمی استاد خوبیه حیف که خالی نبس منم برمیداشتم راستی کدوم یکی بیشتر برات درس آزاد میکنه؟
بین کدوما میگی؟ریاضی مهندسی و مدار 2؟
تا جاییکه من اطلاع دارم و یادمه :
ریاضی مهندسی سیگنال باز میکنه و مدار2 سیستم کنترل خطی.اما سیستم کنترل خطی اگه بخوام بردارم باید قبلش سیگنال پاس کرده باشم!
یعنی برای سیگنال پیشنیاز : ریاضی مهندسی
برای سیستم کنترل خطی پیشنیاز : مدار 2 + سیگنال

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
بین کدوما میگی؟ریاضی مهندسی و مدار 2؟
تا جاییکه من اطلاع دارم و یادمه :
ریاضی مهندسی سیگنال باز میکنه و مدار2 سیستم کنترل خطی.اما سیستم کنترل خطی اگه بخوام بردارم باید قبلش سیگنال پاس کرده باشم!
یعنی برای سیگنال پیشنیاز : ریاضی مهندسی
برای سیستم کنترل خطی پیشنیاز : مدار 2 + سیگنال

پس ریاضی مهندسی واجب تر به نظر میرسه همونو بردار و توکل کن به خدا

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
بچه ها من منطقی پیشرفته با صالح نمدی برداشتم خواهشا نظراتتونو بگبن

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
موسوي هريس-اشرف السادات برای آشنایی با قرآن؟!
قبلا یکی گفته بود هر چی گشتم پستش پیدا نشد
سرابی چطوره؟ کسی میشناسه؟

hastimm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی تو خودت با این استاده آشنایی قرآن داشتی؟
من تاییدش میکنم دوردوری
موسوي هريس-اشرف السادات برای آشنایی با قرآن؟!
قبلا یکی گفته بود هر چی گشتم پستش پیدا نشد
سرابی چطوره؟ کسی میشناسه؟

موسوی هریسی رو هم من تایید میکنم.فکر کنم 3شنبه ها هم کلاس داره.

یه بار دیگه هم بگو در مورد چی نظر بدیم که نظر بدیم

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
آخه ریاضی مهندسی استاد خوب واسه دخترا نداره،منم ریاضیم زیاد قوی نیست،از طرفی حس اینکه جزوه کرمی جداگونه بگیرم بخونم ندارم.اینکه با خودش بردارم و بخونم به نفعمه.

ولی خب مدار2 فعلا پیشنیاز درسی برام نیست!ریاضی مهندسی یه پله جلوتره!
چون ریاضی مهندسی پیشنیاز سیگنال،سیگنال هم پیشنیاز سیستم کنترل خطی
اما مدار2 پیشنیاز کنترل خطی هست و تا ریاضی مهندسی و سیگنال پاس نشم نمیتونم اون رو بردارم.
و استاد مدار2 هم همیشه یه دونه س که خوبه و من اگه الان حذف کنم بازم سر کلاسش میرم تا ترم بعد که دوباره باهاش بردارم،اما ریاضی مهندسی معلوم نیست ترم بعد کرمی باشه یا نه

ریاضی مهندسی با کرمی رو بردار مدارت حذف کن(البته به نظر من). ریاضی مهندسی خیلی راحت تر از ریاضی2 و تنها مشکل این درس فرمولای زیادش. اگه از اول ترم هفته ای 1ساعت بخونی با نمره بالا میتونی پاس کنی. بازم تصمیم با خودت;)

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
دلدار برخلاف قيافش خيلي ادم توپيه . اره ميذاره بشرطي كه كد دخترا باشه ضمنا اصلا هماهنگ كردن هم نميخواد (تازه من كارها شم دارم :lol: )

یعنی این چیزایی ک میگه با چوب بسازید و چیزایی دیگه ای ک میگه بسازید، شما دارید؟؟؟ درست ساختید؟؟؟ نمیشه مال یکی دیگه رو به عنوان کار خودمون نشون بدیم؟؟

Last edited:

hastimm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کرمی یه دونست...خودش میگفت جزوه منو بخونید بیایید برا بیست...به نظر من نگرش دار...هفته ای نیم ساعت وقت بزاری رو جزوش راحت بالای 17 میشی...تازه بعضی وقتا خاطره بی مزه هم تعریف میکنه بعد خودش میخنده بچه ها هم میبینن نخندن ضایع میشه اونام زورکی میخندن

باهاش درس داشتی تا حالا؟

dma

Registered User
لایک‌ها
57
آخه ایشون درسش خوبه

ببین آسون ترین درس گروه ریاضی ،ریاضی مهندسیه...تا 100 سال دیگه همه بگن وحشتناکه من میگم آسونه...به بیشعورترین دانشجوی این دانشگاه من ترم پیش 3 ساعت درس دادم شد 10!با 3 ساعت...یه درس کاملا روتین بدون نیاز به هیچگونه ابتکار...مثلا حل معادلات مشتق جزئی:اول باید ببینی متناهیه یا نیمه متناهی یا نامتناهی...متناهی که 2 تا حالت داره یا همگن یا غیر همگن...همگن بود هیچ اگه نبود خیلی راحت تو 2 خط همگن میکنیش بعد یه فرم جواب نیم خطی داره اونو مینویسی بعد تو معادله صدق میدی و خلاصه میشه یه معادله دیفرانسیل خیلی راحت که اونو حل میکنی و تمام...نیمه متناهی و نامتناهی هم از این راحت تره سه سوت تبدیل فوریه میزنی و تمام!اینا رو گفتم یعنی تمامه مسائل یه راه مشخص داره که روش کار دقیقا مشخصه فقط عددها عوض میشه و لاغیر! فقط و فقط بخش انتگرال های مختلط یه کوچولو باید برات بیوفته که اگه بیوفته به مسخره بودن و ساده بودنش پی میبری....تو بردار با کرمی جزوش هر جلسه 3-4 صفحه به زور میشه پایانه هر جلسه تمرین هم میده...جزوش رو بخون تو هفته 1-2 تا تمرین هم حل کن اگه زیر 17 شدی بیا منو خفت کن...

وصایا مدرسی خوبه؟

یه پیر مرد داغونه...یه جزوه میگه با یه سری سوال از همونام امتحان میگیره...دوستم باهاش شد 18...حضور غیاب میکنه رو تغییر کد هم گیر نیست....

Last edited:

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
ببین آسون ترین درس گروه ریاضی ،ریاضی مهندسیه...تا 100 سال دیگه همه بگن وحشتناکه من میگم آسونه...به بیشعورترین دانشجوی این دانشگاه من ترم پیش 3 ساعت درس دادم شد 10!با 3 ساعت...یه درس کاملا روتین بدون نیاز به هیچگونه ابتکار...مثلا حل معادلات مشتق جزئی:اول باید ببینی متناهیه یا نیمه متناهی یا نامتناهی...متناهی که 2 تا حالت داره یا همگن یا غیر همگن...همگن بود هیچ اگه نبود خیلی راحت تو 2 خط همگن میکنیش بعد یه فرم جواب نیم خطی داره اونو مینویسی بعد تو معادله صدق میدی و خلاصه میشه یه معادله دیفرانسیل خیلی راحت که اونو حل میکنی و تمام...نیمه متناهی و نامتناهی هم از این راحت تره سه سوت تبدیل فوریه میزنی و تمام!اینا رو گفتم یعنی تمامه مسائل یه راه مشخص داره که روش کار دقیقا مشخصه فقط عددها عوض میشه و لاغیر! فقط و فقط بخش انتگرال های مختلط یه کوچولو باید برات بیوفته که اگه بیوفته به مسخره بودن و ساده بودنش پی میبری....تو بردار با کرمی جزوش هر جلسه 3-4 صفحه به زور میشه پایانه هر جلسه تمرین هم میده...جزوش رو بخون تو هفته 1-2 تا تمرین هم حل کن اگه زیر 17 شدی بیا منو خفت کن...

یه پیر مرد داغونه...یه جزوه میگه با یه سری سوال از همونام امتحان میگیره...دوستم باهاش شد 18...حضور غیاب میکنه رو تغییر کد هم گیر نیست....
این کرمی تمرینا رو میگیره؟!
حوصله تمرین دادن ندارما!!!
گیر میده؟
پاتخته میبره؟
اخلاقش چطوریه؟

بالا