blackboy_siasia
Registered User
معادلات كرمي چه ساعتي داري ؟
راستي كسي منصوره ثابت زاده رو واسه فارسي ميشناسه ؟
شنبه 9:55 تا 12:20
معادلات كرمي چه ساعتي داري ؟
راستي كسي منصوره ثابت زاده رو واسه فارسي ميشناسه ؟
بچه ها من منطقی پیشرفته با صالح نمدی برداشتم خواهشا نظراتتونو بگبن
این کرمی تمرینا رو میگیره؟!
حوصله تمرین دادن ندارما!!!
گیر میده؟
پاتخته میبره؟
اخلاقش چطوریه؟
حوصله تمرین دادن نداری؟ :blink:حوصله چکار دارید پس شما دخترها؟خرید؟غیبت؟صحبت کردن نامتناهی:wacko:؟آرایش:f34r:؟!حرص آدمو درمیارید...حالا در طول هفته 2 تا تمرینم حل کنی به کجا بر میخوره! بعدشم خیر تمرین نمیگیره...گیر نمیده...پاتخته هم 2-3 بار تو کل ترم داوطلبی میگه بیایید حل کنید...اخلاقشم خوب...
نذار جوابت رو بدما آقای محترم!:hmm:حوصله تمرین دادن نداری؟ :blink:حوصله چکار دارید پس شما دخترها؟خرید؟غیبت؟صحبت کردن نامتناهی:wacko:؟آرایش:f34r:؟!حرص آدمو درمیارید...حالا در طول هفته 2 تا تمرینم حل کنی به کجا بر میخوره! بعدشم خیر تمرین نمیگیره...گیر نمیده...پاتخته هم 2-3 بار تو کل ترم داوطلبی میگه بیایید حل کنید...اخلاقشم خوب...
نذار جوابت رو بدما آقای محترم!:hmm:
من تمرین حل میکنم،اما از تمرین دادن به استاد خوشم نمیاد!:hmm:
بنده برای آخر ترم 4تا کتاب 900 صفحه ای باید امتحان بدم و از الان مثه خر دارم تمرین حل میکنم!جای جواب شیرینی بده...
حالا شما خون خودتو کثیف نکن...:lol:
همین چند وقت پیش بود که کلی همینجا شما دخترا غر میزدید چرا کرمی باز نمیکنن برا ما حالا الان که باز شده ناز میکنید.....4 تا تمرین به جایی بر نمیخوره!اگه جای من بودی توی 1 ترم 800 صفحه تمرین مقاومت مصالح حل میکردی بعد آخر میشدی 13.25 چیکار میکردی؟!![]()
الهیهمه کلاسام تشکیل شد
آز،سیستم،تربیت
مردم دیگه
همه کلاسام تشکیل شد
آز،سیستم،تربیت
مردم دیگه
الهی
منم 21 واحد برداشتم
فکرکنم این ترم خواهم مرد![]()
منم شنبه ها از 12 و نیم تا 4 بیکارمآخه بدیش اینه که وسط کلاسام هم بیکارم
بیشتر خسته میشم![]()
واسه من که فقط 2 تاش تشکیل شد آز کامپیوتر و طراحی پیاده سازی 3 تاش تشکیل نشد![]()
این جمع امتیاز و امتیاز کل رو ک تو قسمت خلاصه وضعیت تحصیلی زده، منظورش چیه؟؟
آز مدار 1 و طراحی کامپایلر و تارخ فرهنگ3 تای دیگه چه درسایی بودند؟
تو یه روز 5 تا
راستی دوستان یه خبر
طراحی پیاده سازی صمیمی خیلی جالب نیست![]()
راستی روز مهندس(!) رو هم به تمامی مهندسای آینده این تاپیک تبریک میگوییم.